Mandarin mi még mindig várunk vissza remélem jössz is.
Nyuszifül, én olyan rosszul voltam Levivel a 7 héttől a 12 hétig folyamatos hányingerem volt, igaz néha hánytam csak, de ahogy reggel felkeltem egészen míg este le nem feküdtem iszonyú rosszul voltam. Ettől félek most egy kicsit mert ugye Levi mellett nincs szabadság.
Azt hallottam hogy ha fiú van a pocakban sokkal rosszabbul vagy mivel férfi hormon van benned, és emiatt lehetsz rosszul, de lehet hogy hülyeség.?
Én most állandóan csokit meg édességet ennék, lehet lányunk lesz ( a kínai szerint annak kéne lennie).
Kírusra én is sokat gondolok, remélem minden rendben lesz.
Mucus nekem is van egy megérzésem veled kapcsolatban. Remélem bejön, és zebrás lesz a teszted. Kitartás én sem vártam az első teszttel eleget és a ciklus előtt 7 nappal megcsináltam és negatív lett. Aztán látod amikor meg meg kellett volna jönnie már szép erős csíkjaim voltak.
Ma reggel fájdogált a pocim, úgy mintha megjönne kicsit el is szomorodtam, de szerencsére délre már el is múlt.
Betty nem raksz fel képet ide magadról, menyasszonyi ruhában, én nem vagyok iwiwen és már annyian dicsértek, én is kíváncsi lennék rád. Sajna ide senki nem rak fel magáról képet na jó Mucus múltkor felrakott őt már tudom archoz kötni.
[/quote]