óóóóó, vannak cülinaposaink, háátttt
NAGGYON SOK BOLDOG CÜLINAPOT KÍVÁNUNK MANCSA ÉS KATINKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahhh, köszi a kérdést lányok, a lábam már jól van, jót tett neki a dusztkötés, nem tom végülis mi lehetett vele, de kábé alig tudtam ráállni, majd elmúlt mintha nem is lett volna
Winchi, szép az orchideád!!!!és jó az ablak is, biztos fog majd a fűtésszámlán
Gégéé: jaj de édi Emmi bébink, és GRATULAA AZ ÁTFORDULÁSHOZ
Ancsi: én ez a mozgást hívom hason úszsnak, mikor kézzel lábbal klimpírozik, olyan, mintha úszna
nagyon bírom, mert annyira tud édesem nyűglődni, de aztán mindig megsajnálolm és segítek neki
képzeljétek a Miló ma du. 1 órát elvolt magában, ezalatt simán megebédeltem meg gépeztem
Anyany, sztem is a foga lehet, hisz a cumit a Miló is rágicsálja, majd rájön, h jó azt cumizni is, simán beteszi magának a szájába, meg játszik vele
a dm-ben lehet kapni kezdő fogápolási szettet, 3 db-os, 800 pénz kábé, én az első buzogányosat most adtam a Milónak, és bírgya nagyon, rágcsálni
játék, ami leköti: hmmm, mobil, távirányító
na jóóó, ez csak vicc
táncolj vele, nézzétek egymást a tükörben és grimaszolj neki, játsz vele kukucsosat, a Miló imádja, egy pellóval, v bmivel, pl. műanyag tányéralátéttel, h mindig máshol bukkansz elő, és már várni fogja, h melyik oldalon lát meg, nagyokat fog sikongatni rá, lassan csináld, úgy izgibb!!
jaa, és ha nem aarsz új és drága játékra költeni, akkor csináld azt, h pl. a 10 játék közül csak 4-et teszel oda, majd minden nap kap egy újat, egyet meg elveszel belőle, és ha azt akarod, h ellegyen egy ideig, odaadod neki az "új" játékot, garantáltan leköti egy ideig:)
Mancsa, remélem a papád már jobban van!!!!!de jóó lehetett, már én is várom, h a Miló meglepjen
Katinka: hát látom téged is elkényeztet a kis családod!!!!!
Szösz: az adóbevallásnál kell az összeget beírni és vhány %-át visszakapod!
mi holnap megyünk szolnokra, hátt elég cudar egy idő van, pályán ménk mondjuk, de aggódom, h hogy fogja bírni a hosszú autóutat