Jelentem, én is ideértem! Köszi Márti a hiányolást.
Igen, átmentem olvasó üzemmódba, mert sűrűk a napok. Tegnap pl. Pesten voltunk, ez volt Dávid első hosszabb útja, jól viselte. Ráadásul csak kocsikázott és babakocsizott egész nap.
Tegnap reggelre mellgyuszira ébredtem, Pestre menvén fél úton a felsőm alatt matattam a kocsiban, masszíroztam
. Este átmentem anyuékhoz, aki nagyon sokat és nagyon jól masszírozott pár hónappal ezelőtt, mikor nagyon csomós voltam. Összeszorított fogakkal tűrtem a „kínzást”. Azért felhívtam a háziorvost, mit csinálhatok még, mert olyan szinten fájt, hogy ha hátranyúltam a gyerekhez a kocsiban, csillagokat láttam. (Ja, és piros is volt már, lázam szerencsére nem volt.) Semmicilint javasolt, amit csak bevettem éjszaka, mert nem bírtam tovább. A reggeli szopi után is bevettem, és azóta javult a helyzet. Ma délután azért elmentem a nődokihoz, már sokkal jobb állapotban van, elég a borogatás és masszír. De azért felírt Augmentint.
Márti!
Én nem is tudom, hogy rendezném le életem, ha 4 gyerekem lenne. Minden elismerésem a tiéd, pláne úgy, hogy terveztek ötödiket is. Én is hajnali 1 előtt ritkán szoktam ágyba kerülni, mert tényleg sok időt elvesz a net. Ráadásul eddig hanyagoltam a sulit is, tegnap Pesten azt intéztem, németet kell tanulnom, hogy meglegyen végre a diplomám. Tovább nem húzhatom. De gyerek és ennyi net mellett nincs idő a tanulásra. És másra se. Így ritkábban fogok jelentkezni, de azért adok életjelet magamról. Elhagyni titeket nem akarlak, mert annyira a szívemhez nőttetek, hiányoznátok nagyon.
Látom, az elhatározás megvan a változtatásra, kitartást hozzá. Én is mondom magamban, tiszta hülye vagyok, hogy 1-kor fekszek, de nem tudok előbb. Most a német miatt megint éjszakázni fogok, mert nappal nincs rá idő a gyerek mellett.
Könyvek: nem igen tudok mit írni, mert az utóbbi pár évben nincs időm sajnos olvasni. Ha van egy kis szabadidőnk, akkor inkább kimegyünk a természetbe. Annak idején az Üvöltő szelek-et nem tudtam letenni. Most így hirtelen nem is jut eszembe semmi, pedig azért sokat olvastam régen.
Honey!
Annyira örülök Neked, hogy jelentkeztél. Már tényleg nagyon aggódtunk itt sokan érted. De igazad van, a net rengeteg időt elvesz. Sok erőt és kitartást kívánok a céljaid megvalósításához, szerintem is jó úton haladsz.
Én is megköszönöm az őszinteségedet!!!
Még mindig szép család vagytok.
A masszázsért pedig nagyon írigy vagyok. Tiszta nyomorékak érzem magam. Napok óta fáj a nyakam olyan szinten, hogy jobbra fordítani alig tudom. Ha átmegyek az utcán, teljes testemmel kell megfordulni, annyira durva a helyzet. Most meg a mellem fáj. ÁÁÁÁ
Hova lett az avatar képed?
NEM LESZTEK BETEGEK!!! Hidd el, és tényleg így lesz! Jó pihenést.
Noni!
Nagyon jók lettek a kicsinyített képek!!
Sziszi!
Továbbra is káosz az egészségügy nálatok, még szerencse, hogy kiderült, mi baja Rékának. Gyógyulást kívánok neki. Nagymamádat sajnálom, őszinte részvétem.
Winona!
Szerintem is előbb levekkel kell kezdeni, majd utána a főzelékkel. Az én dokim is azt mondta, ha kamilla teát készítek, tegyek bele cukrot, de így belegondolva, minek? Azért hogy megigya mert simán nem inná meg? Bár az utóbbi időben én se adtam neki mást cicin kívűl. Ma úgy láttam szomjas, adtam forralt vizet, de nem kellett. Még mindig az volt, kapott cicit, két perc után le is nyugodott. Ennyire el lehet szokni a víztől?
Még én se váltottam le a gyerekorvost, pedig már vagy 1-2 hónapja tervezem.
Almából vegyél édesebb fajtát, és nem kell bele cukor.
Tigris! És többiek
Neked mennyire volt erős görcseid előtte? Mert azt mondják, szülés után javul a helyzet. Nekem brutál görcseim és rosszulléteim voltak előtte, gyógyszer nélkül nem léteztem. Tényleg csökkent a görcs? (nekem még nem jött meg azóta)
Ja, és írigy vagyok a havazásért.
Monee!
Jaj de jó, milyen ügyes Ákos forgás ügyben. Pont most akartam tőletek kérdezni, hat-e a borostyán lánc. De ezek szerint isgen. Egy-két napja eldöntöttem, én is beszerzek egyet a gyerkőcnek, mert baromira nyűgős megint mostanában, meg mindent szétrág a felső fogsorával.
Kíváncsi vagyok, mikor jön ki. Már mindkét fogunk szép nagy, épp tegnap a dédi megdicsérte, milyen szép csipkések.
Basszus, fél éves korára hány foga lesz ennek a gyereknek?
Harapás: szerencsére nem szokott harapni, bár mostanában érzem, hogy hegyes a foga. Ilyenkor viccesen megjegyzem, hogy húzza be a fogait. Viccet félre téve, rászólok, hogy ezt ne csinálja, mert ez nekem fáj, és ezért ezt nem szabad. Egy idő után szerintem megérti, mert mikor megyünk aludni, mindig ugyanúgy köszönök el tőle, ua-okat mondom, és látom rajta, hogy megérti, most alvás jön. És ahogy Márti írta, kiveszem a szájából egy rövid időre.
Ja, készültek képek mostanában, majd ezeket is felteszem
Humanka, merre vagy te is?