Új privát üzeneted érkezett!

Jelentem, én is ideértem! Köszi Márti a hiányolást.
Igen, átmentem olvasó üzemmódba, mert sűrűk a napok. Tegnap pl. Pesten voltunk, ez volt Dávid első hosszabb útja, jól viselte. Ráadásul csak kocsikázott és babakocsizott egész nap.
Tegnap reggelre mellgyuszira ébredtem, Pestre menvén fél úton a felsőm alatt matattam a kocsiban, masszíroztam :lol: . Este átmentem anyuékhoz, aki nagyon sokat és nagyon jól masszírozott pár hónappal ezelőtt, mikor nagyon csomós voltam. Összeszorított fogakkal tűrtem a „kínzást”. Azért felhívtam a háziorvost, mit csinálhatok még, mert olyan szinten fájt, hogy ha hátranyúltam a gyerekhez a kocsiban, csillagokat láttam. (Ja, és piros is volt már, lázam szerencsére nem volt.) Semmicilint javasolt, amit csak bevettem éjszaka, mert nem bírtam tovább. A reggeli szopi után is bevettem, és azóta javult a helyzet. Ma délután azért elmentem a nődokihoz, már sokkal jobb állapotban van, elég a borogatás és masszír. De azért felírt Augmentint.

Márti!
Én nem is tudom, hogy rendezném le életem, ha 4 gyerekem lenne. Minden elismerésem a tiéd, pláne úgy, hogy terveztek ötödiket is. Én is hajnali 1 előtt ritkán szoktam ágyba kerülni, mert tényleg sok időt elvesz a net. Ráadásul eddig hanyagoltam a sulit is, tegnap Pesten azt intéztem, németet kell tanulnom, hogy meglegyen végre a diplomám. Tovább nem húzhatom. De gyerek és ennyi net mellett nincs idő a tanulásra. És másra se. Így ritkábban fogok jelentkezni, de azért adok életjelet magamról. Elhagyni titeket nem akarlak, mert annyira a szívemhez nőttetek, hiányoznátok nagyon.
Látom, az elhatározás megvan a változtatásra, kitartást hozzá. Én is mondom magamban, tiszta hülye vagyok, hogy 1-kor fekszek, de nem tudok előbb. Most a német miatt megint éjszakázni fogok, mert nappal nincs rá idő a gyerek mellett.

Könyvek: nem igen tudok mit írni, mert az utóbbi pár évben nincs időm sajnos olvasni. Ha van egy kis szabadidőnk, akkor inkább kimegyünk a természetbe. Annak idején az Üvöltő szelek-et nem tudtam letenni. Most így hirtelen nem is jut eszembe semmi, pedig azért sokat olvastam régen. :oops:

Honey!
Annyira örülök Neked, hogy jelentkeztél. Már tényleg nagyon aggódtunk itt sokan érted. De igazad van, a net rengeteg időt elvesz. Sok erőt és kitartást kívánok a céljaid megvalósításához, szerintem is jó úton haladsz.
Én is megköszönöm az őszinteségedet!!!
Még mindig szép család vagytok.
A masszázsért pedig nagyon írigy vagyok. Tiszta nyomorékak érzem magam. Napok óta fáj a nyakam olyan szinten, hogy jobbra fordítani alig tudom. Ha átmegyek az utcán, teljes testemmel kell megfordulni, annyira durva a helyzet. Most meg a mellem fáj. ÁÁÁÁ
Hova lett az avatar képed?
NEM LESZTEK BETEGEK!!! Hidd el, és tényleg így lesz! Jó pihenést.

Noni!
Nagyon jók lettek a kicsinyített képek!!

Sziszi!
Továbbra is káosz az egészségügy nálatok, még szerencse, hogy kiderült, mi baja Rékának. Gyógyulást kívánok neki. Nagymamádat sajnálom, őszinte részvétem.

Winona!
Szerintem is előbb levekkel kell kezdeni, majd utána a főzelékkel. Az én dokim is azt mondta, ha kamilla teát készítek, tegyek bele cukrot, de így belegondolva, minek? Azért hogy megigya mert simán nem inná meg? Bár az utóbbi időben én se adtam neki mást cicin kívűl. Ma úgy láttam szomjas, adtam forralt vizet, de nem kellett. Még mindig az volt, kapott cicit, két perc után le is nyugodott. Ennyire el lehet szokni a víztől? :roll: Még én se váltottam le a gyerekorvost, pedig már vagy 1-2 hónapja tervezem.
Almából vegyél édesebb fajtát, és nem kell bele cukor.

Tigris! És többiek
Neked mennyire volt erős görcseid előtte? Mert azt mondják, szülés után javul a helyzet. Nekem brutál görcseim és rosszulléteim voltak előtte, gyógyszer nélkül nem léteztem. Tényleg csökkent a görcs? (nekem még nem jött meg azóta)
Ja, és írigy vagyok a havazásért.

Monee!
Jaj de jó, milyen ügyes Ákos forgás ügyben. Pont most akartam tőletek kérdezni, hat-e a borostyán lánc. De ezek szerint isgen. Egy-két napja eldöntöttem, én is beszerzek egyet a gyerkőcnek, mert baromira nyűgős megint mostanában, meg mindent szétrág a felső fogsorával. :D Kíváncsi vagyok, mikor jön ki. Már mindkét fogunk szép nagy, épp tegnap a dédi megdicsérte, milyen szép csipkések. :lol: Basszus, fél éves korára hány foga lesz ennek a gyereknek? :roll:

Harapás: szerencsére nem szokott harapni, bár mostanában érzem, hogy hegyes a foga. Ilyenkor viccesen megjegyzem, hogy húzza be a fogait. Viccet félre téve, rászólok, hogy ezt ne csinálja, mert ez nekem fáj, és ezért ezt nem szabad. Egy idő után szerintem megérti, mert mikor megyünk aludni, mindig ugyanúgy köszönök el tőle, ua-okat mondom, és látom rajta, hogy megérti, most alvás jön. És ahogy Márti írta, kiveszem a szájából egy rövid időre.

Ja, készültek képek mostanában, majd ezeket is felteszem

Humanka, merre vagy te is?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

winona :)
kicsi vizben feloldod, és nyugodtan lenyelheti. Nyelv alatt jobban felszivódik, felnöttnek ezért kell a bogyeszokat nyelv alá helyezni.

Csongim sajnos még mindig lázas, igy adtam neki antibigyót. Nándi úgy tünik, legyüri lassan (kopp-kopp-kopp)

ági :)
mellgyulladásra kiklopfolt káposztás borgatás, disznózsiros kenegetés, ha már nagyon durva, akkor a csomóra jágkocka, viszont a melltöbbi részére meleg vizes borogatás, hogy ne apadjon a tejcsi. Nekem ez utóbbi nagyon bevált!

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu!
köszi a tippet, igen, így már emlékszem ezekre a praktikáidra. Ja, a tejcsi rendesen megcsappant azóta, és most kezd a gyógyulással lassacskán visszajönni. Remélem teljesen visszajön, mert elég rossz a helyzet az a cici, pedig az termelte a többet.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Este 10-kor már szopizott a Lalukám 100-at! :lol: És nem harapott! El is aludt és reggel negyed 8-ig aludt. Ekkor megint szopizott 120-at! :lol: Azóta is alszik.
Én is lefeküdtem már 11-kor, elis aludtam, de valamire felriadtam és nem tudtam visszaaludni, csak kb 1-kor. De reggel 7-ig így is aludtam 6 órát egyhuzamban. :lol:

gwini

akkor a képek:
Kép kitámasztok

Kép ilyen vagyok most

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Kép fogacskáim Kép szennyest válogatva

bocsi, kicsit sok lett

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

a.m.!
ezt még neked küldöm, hogy nekünk is van hasonló rucink, mint mininek

Kép

tényleg eltűntem

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok! :)

Márti: Értem hogy miről írsz :) Volt egy szakasza az eddigi életemnek mikor durván net függő voltam. Leginkább a fórumok chat-ek tudnak függőséget okozni. Hiába az ember társas lény és a mostani világban igen elszigetelten élünk a lakásunkban. Ráadásul a neten többnyire teljesen ismeretlen emberekkel beszélhetsz úgy hogy ha akarod sosem kell velük találkoznod így jóval kitárulkozóbb lehet bárki.
De viszont tényleg fontos dolgoktól visz el időt.
Bár jól is elsülhet én pl a férjem egy online játékban ismertem meg :)

Ági: Jobbulást, a mellgyula piszok rossz :( Eddig egyszer volt hozzá szerencsém még a csap megnyitás is fájt. Bevallom őszintén én vettem be algopyrint is a meleg vizes tusolás, fejés mellé.

Monee: Ákos nagyon ügyes :) Forgás nálunk továbbra sincs inkább kitekeri magát minthogy hasra forduljon :?

Minyu: Csonginak jobbulást!

Velünk minden ok, csak az ingatlan értékesítő kezd kiakasztani. Még mindig nem volt hitelfolyósítás, felhívom aszongya érdekes rákérdez és mindjárt vissza hív. Ez volt tegnap 13-kor azóta is hív...

Kép

Kép
starlark

Ági: Dávid nagyon kis huncut :) A szennyestartós kép zseniális hogy vigyorog :)

Gwini: De jó hogy Lalu is rájött hogy enni nem is olyan rossz :)

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Cska egy gyors bekukk! Bocsi, most önző disznó leszek :oops: de ha alszik mindkét gyerkőc délben reagálok ígérem!

Ádámkám tiszta beteg. 3. napja lázas este, nagyon köhög, ömlik a nózija, megy a pocija. Tegnap doktor néni nézetett pisit, ma meglett az eredmény. Teljesen kétségbe vagyok zuhanva, genny 3+-es :cry: :cry: :cry: DÉlután lesz doktor néni, akkor visszük be az eredményt neki. Addig meg a paramami itthon eszi magát...

Dorka is köhög még mindig és már én is egész jól állok, reggel a család itt örömködött mert egy csöpp hangom sem volt.

hétvége. Megvolt a disznólkodás szombaton. Apa elment és olyan idegesen jött haza hogy azt hittem felrobban.
Anyósom nem akarja megérteni, hogy miért is nem megyünk, hogy mi a problémánk. De sógornőm borította el igazán Apoooka agyát.
Ők még el sem jöttek meglátogatni ÁDámot, mert - ezt figyeljétek - nem szóltunk nekik hogy hazajöttünk a kórházból!!!! Erre reggel ahogy Apa odaért anyósomékhoz, sógornőm az iwiwről kinyomtatott fényképeket mutogat mindenkinek - a MI GYEREKEINKRŐL!!! És kommentálja, hogy "élőben is biztos szépek"...
Ha én ott lettem volna tuti hogy apró cafatokra tépem őket és elküldöm sógornőmet melegebb éghajlatra! Hogy jön ő hozzá hogy az én gyerekeimet mutogassa?! Le is szedtem szinte minden képet róluk... És azt állítja páromnak, hogy anyósom kérte, hogy vigyen róluk képet neki!!! Miért nem hív fel minket?! Urambocsá miért nem jön el megnézni őket?!
Ááá, megint csak jól felhúztam rajta magamat!

Megyek gyerkőcöt ápolni, jövök majd!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk! Tegnap este megittam a fél liter citromfű teát, párásítottam a szobában de az éjszaka változatlan volt :( Nagyon szomi vagyok! El is jöttünk anyósékhoz, itt kicsit tudok pihizni!

Márti nem semmi a napi programod! Hogy csinálod??
Én nem tudnék fent maradni 1-ig. A korai felkelés még menne mert mikor dolgoztam akkor is 5-kor keltem. Teljesen érthető ha csak este leszel.

Monee gratula az átforduláshoz.

Gwini de jó, hogy ekkorát aludt Lalu. Egyszer aludna ekkorát Ramóna mit nem adnék érte :) De már azzal is megelégednék ha 2x kelne éjjel :)

Anyooka sajnálom a történteket! Megértem a dühödet!

Starlark remélem azóta van előrelépés a hitelfolyósítás ügyében!

Ági nagyon jók a képek főleg a szennyes tartós :)

Tiggrincs sajnálom a görcsöket. Én is nagyon görcsölős voltam de Kornélia születése után nem voltak pedig császárral született. Ramóna után még nem jött meg, de nagyon bízom benne, hogy görcsmentes lesz.

Honey drukk, hogy ne legyetek betegek!

Noni nagyon jók a kis képek köszönjük!! :)

Betegeknek jobbulást!

Kép
Kép
lanta

winona: írtál priviben emil címet?

Kép

Kép
mambu

Sziasztok!

Jo sokaig nem voltam, es sokaig is tartott visszaolvasni, de mindent elfelejtettem, mire a vegere ertem :oops: Szoval megint csak magunkrol ... szinte.

Agi: Davidon latszik is, hogy nagyon hosszu baba. Ti is magasak vagytok? Mert o tuti az lesz !!! Nagyon edesek a fogacskak! A mellgyuszi utan nekem is megcsappant a tejem, es raadasul Bendore is akkor jott ra, hogy nem hajlando meginni a fagyitejcsit ... szoval most nem is nott annyit, mint szokott, mert kb. 2 het volt az, hogy kevesebb volt a tejem, mint szokott, igy joval kevesebbet is evett. Mondjuk nekem a mellgyuszira meg ratett ez a "kellemes" het is, hogy minden nap (!!!) 40 fok folott volt a homerseklet, no ez sem hasznalt a tejtermelesnek. De most mar rendben van, a tegnapi nap soran kereken 1500 gr-ot szlopalt be a burajaba :shock: :lol:

Szeder: miert delutan adod Adelnak a kajcsit? Mindenhol az van, hogy delelott adjuk, mert akkor nem az ejszaka lesz elcseszve, ha vmi nem tetszik a babanak. Nem kotozkodni akarok, csak erdeklodok, hogy te miert dontottel maskent. Mi meg nem kezdtuk el a hozzatapit, csak elmeletben keszulok fel :wink:

Noni: nagyon jo a fotomontazs, en is kerem szepen mail-ben: humanka01@mail.com Koszi elore is!

Honey: en is orulok, hogy jottel, gyakran eszembe jutottal. Szerintem a legfontosabb, hogy mertel oszinte lenni onmagadhoz, es ezzel a legfontosabb lepest megtetted. Es szerintem ez a kicsit rovidebb haj is jol all neked ;) (Kulonben ha bajom van, en mindig fodraszhoz megyek ... mar eleg sok kulonbozo frizuram volt eletem soran)

Hivatalos 4 hos meresek alapjan Bendo 8500 gr es 69 centi volt. Kicsit elromlott az alvokaja, reggelenkent koran ebred, ugyhogy mostanaban en is faradtabb vagyok :cry: A net fuggoseghez annyit, hogy en imadnek gyakrabban jonni, de sajna donteni kell, hogy azt a nem tul sok szabadidomet netezessel vagy hazimunkaval toltom, es fajo szivvel, de altalaban az utobbi nyer.

Elkezdtunk babauszasra jarni. Sajna olyan rossz idopontban van (12.30-13-ig), hogy Bendo mindig faradt, mert ilyenkor mindig alszik. Korabban nem tudom altatni, mert az idobe nem fer bele. Ettol fuggetlenul tetszett neki az elso nagyon, a vegere elpityeregte magat, mert faradt volt. Ma mar az elejen is sirt, mikor odafele mentunk, a kocsiban elaludt, amit nem szokott, szoval tudtam, hogy "baj" lesz. Sirt is rogton az elejetol fogva, igy el is jottunk, nem vartuk meg a veget. Utana 3 orat nyomott egyben, egy moccanas nelkul. Kepeket majd hozok!

KépKép
Kép
humanka

márti,
anyósék a szilfa utcában laknak.. ha ez így mond neked valamit. Tök közel van a városkp.-hoz, de kertesházas résznél. ( A régi Árpádsörözőtől kb 1,5 percre )
A közös sétában nagyon szívesen benne vagyok, h jobb lesz az idő!!! :D :D

ági,
gyönyörű baba Dávid!! Imádom a szennyestartós képet! :D

humanka,
jó hogy jöttél!! Minden este eszembejutottál, amikor láttam a híradóban az ausztráliai hőséget meg a tüzeket. :(
Bendőke elég szép méretekkel rendelkezik!!! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Engem nagyon levert estére az influenza... azt sem tudtam merre vagyok arccal előre.
A legrosszabb, hogy ha köhögök totál áthallani a gyerekhez. Fel is ébredt rám 3x. :cry:
Szedem a Propoliszt meg C vitamint és az oscillo.... homeos bogyókat. Ma már sokkal jobb!!!
De hogy ne legyen egyszerű az életem, a párom is elkapta a fosós hányós vírust. :cry: Szegénykém!! Katasztrófális állapotban van!!! Én ilyen nyominak még soha senkit nem láttam. Szó szerint egy korty víz sem marad meg benne. :cry:
Szóval most rohangálok a gyerek és közte, miközben csendben fulladozok.
Most már csak azért drukkolok, nehogy elkapjuk Flórával!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

honeymoon :)
jobbulást!!!

Készen van a túrótorta, remélem, fini lett (ma van a Zuram szülcsije :) )

És néhány kép:
az egyenszerkó nálunk is megvan!
Kép

és a kicsihuszár (bátyó lestrapált pacijával)
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Humanka!
Igen, hosszú Dávid, a 4 hós mérésen volt 70 cm. Mi pedig nem vagyunk túl magasak, én 167, párom 176.
Hogy hoztad vissza a normális tejtermelést?
Jesszus, 1500 ml?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Csak ez az oldalt néztem vissza! Majd a többi is sorra jön :wink:
Nincs semmi oka, hogy nem jöttem, illetve van: egész nap megyek és itthon is volt tennivaló. Meg van is mindig.
A fiúk is át estek a fosós nyavalyán hál' Istennek Adél nem kapta el.

Anyooka!
Sajnálom,hogy betegek vagytok!!! Mielőbb gyógyuljatok Ti is meg!
A sógornő meg no comment.. annyira nehéz néha az emberekkel, főleg, ha az családtag.
Ügyesen :wink: Képet teszel fel??

Ági!
Csodabogár Dávid! Nagyon jó tényleg a kosaras kép! Azt hiszem én is készítek Adélról :wink: :wink: Szép kisfiad van!!

Honey!
Látom nektek sem könnyűek a napjaitok! Mielőbb gyógyuljon az egész család!
A kis Flóra meg legyen erős és álljon ellen a sok bacinak! :wink:

Humanka!
Azért adok neki délután, mert van, hogy addigra kevesebb a tejem. Ez annyira változó. Viszont én úgy vettem észre, hogy amit eddig adtam Adélnak nem volt gond a pocijával.
Picinek sem volt hasfájós. Viszont azt megfigyeltem, hogy jobban átalussza az éjszakákat, amióta kap szilárd ételt.
Tejpép- amit a doki ír fel, és az ugye hypoallergén
Alma- turmixolva
Tejpép és turmixolt alma.. (ez így egybe keverve)
Amit ugyan egyszer-egyszer, de már kóstoltattam vele :
Kapott már paradicsomos krumplit - imádta -- nyüszögött, ha nem kapta időben.. -elbambultam, mert épp érdekes hírek voltak a tv-ben :oops:
Vegyesfőzelék: krumpli-karfiol-sárgarépa
Alma-őszibarack
Sütőtök
Amennyiben majd meg tudom oldani -idő függvénye, ja és kedv kérdése is :) - de szeretném majd, ha Adél inkább az általam készített főzelékeket enné..
Tervezem, hogy veszek párológépet, jobb párolni, mint főzni..jobban benne marad a vitamin és egyéb nyomelem a zöldségekben.
Egyenlőre mivel ritkán adok neki főzeléket, így inkább a bolti most a menő.. abból is a Hipp az ami szerintem jobb minőség.
Nálatok vannak ilyen jellegű megbízható bébiételek.. jó gondolom,hogy igen, de milyen fajta főzelékek vannak?? Desszertek?
Adél 11 nap múlva lesz 6 hónapos. Fél éves :) Hihetetlen.. úgyhogy úgy gondoltam, hogy napi egy étkezést ki fogok teljesen váltani mással.. a szopi egyértelműen már nem elég neki!
Más az igénye egy fél éves babának.. ezt Adél nekem most be is bizonyította.. ha csak szoptatni akarnám még.. akkor egész nap a rendelkezésére kellene, hogy álljak... mindig éhes lenne.
Nekem ezért is kellett már bevezetnem.. de szerencsém van, mert Adél minden gond nélkül elfogadja az ételt..
Egy valami nehéz:
a folyadék bevitel cici nélkül!
Azt találtam ki, hogy vettem csőrös poharat.. egy kis fincsi bébi italt tettem bele.. ne tudd meg, a nyaka, a mindene olyan lett.. de muszáj vele foglalkoznom, hogy másból is tudjon inni.. se cumisüveg se semmit nem fogad el.. viszont meg kell tanuljon máshogy is folyadékot magához venni.. most ez a program, minden nap adok neki egy kis gyümölcslevet a csőrös poharába. Egy idő után tuti rá kell ,hogy jöjjön hogyan kell inni belőle
:wink:
De jó,hogy jártok úszni!
Hát igen, elég rossz az időpont.. nem is értem,hogy miért nem délután, vagy délelőtt.. pont dél körül.. nem lehetne beszélni, hogy tegyék át másik időpontra??
A képeket várom.

Olvasom a többi oldalt is.. és jövök!

szeder74

Márti!

Teljesen megértem,hogy változtatsz a napirendeden. Még olvasni is fárasztó volt,de érthető,hogy ekkor családban sokkal több a házimunka is nem beszélve a velük való fogalakozásról mert az a legfontosabb :)

Ági!
Sajnálom a mellgyuszit. Remélem már rendbe jött teljesen.
Nahát én eddig észre sem vettem,hogy enniyr hasonlítanak a fiaink egymásra. Gyuszikának eláll a füle egyre jobban (nem tudom kire ütött???) ,de a hajuk meg az arcocskájuk nagyon hasonlít :D Nagyon jól áll az egyen ruci rajta is.:lol:

Anyooka!
Nem semmi a sógornőd. Nagyon sajnálom.

Humanka!
Már hiányoltalak. Nem semmi méretei vannak Beninek.Sajnálom,hogy nem jött be a babaúszás,de talán később jobban élvezi majd. Nem túl szerencsés az időpont. Mi azért nem járunk már baba-mam jógára,mert Gyuszika olyan sokat alszik napközben,hogy sírt a fáradtságtól amikor jógán voltunk.Így még várok vele,hogy újra kezdjük.

Minyu!
Csongi manó egy tündéri kis csávó :lol: A túrótorta nem ér :wink:

Szeder!
Ne is mond, mindjárt fél évesek lesznek a kis "csöppjeink".Nekünk már csak 6 napunk van addig.

Fel tudnék robbanni
:twisted: :twisted: :evil: :roll: a rohadt babakocsink miatt!!! Sajnos még mindig nem jó. Pénteken megjött a kerékhez az alkatrész.Apa meg is csinálta,de ugyan úgy lejön a tengelyről a kerék! :twisted: Már 3. hete alig voltunk sétálni hol az idő miatt holt a kocsi miatt.
Anyósom most szerzett egy babakocsit kölcsönbe.A férjem lehet, hogy még ma átmegy érte.Ez most nagyon nagy segítség.
Holnap fel kell adnom a kerekeket postán :evil: ,hogy mikor lesz kész :?: :?: :?: ezt ki kellett írnom magamból,mert bőgni tudnék most.

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Úgy látom többünkre rájött most,hogy nem lehet egyszerűen ennyit a net előtt ülni, bármennyire is kíváncsiak vagyunk a másikra. :?
Teljesen megértelek Márti! Ne haragudjatok,de én is most kicsit lehet kevesebbet leszek (persze azt majd kitudja még igazából ;) ) mert elég sok a teendőm itthon. (pedig nincs is 4 gyerkőzöm :oops: - le a kalappal előtted Márti! )
Az az igazság,hogy a napokban már többször leültem,hogy reagáljak, ma reggel is, de akkor megint nem ment a forum. Utána nem voltunk itthon, most leültem,de megint szép termés lett (szerencsére :) ) de úgy döntöttem majd később olvasok vissza, most csak jelet adok, ha nem bánjátok, mert ha megint elkezdem olvasni akkor nem jut időm a reagálásra :( Ördögi kör...

Csak annyi,hogy

Sziszi,
Fogadd őszinte részvétemet! :( :( :( Bagyon sajnálom a történteket!
Kívánok melőbbi lelki felépülést Neked, Rékusnak meg nagyon gyors rendbejövetelt.

Ági,
Fantasztikus a szennyeses kép!!! :D:D:D Díjnyertes! :D

Nálunk minden OKés, a 2. fogacska valahol úton, mert megint nagyon rág Andorom, de fehérség még nincs csak egy fehér pötty.

Monee,
Én is kotyvasztok boszi teát! :D Nekem ízlik, de azért mert teszek bele ánizst és édesköményt is és ezek elnyomják a kecskeruta keserű ízét.

Holnap Fűzfőre megyünk - Drágám szabit vett ki péntekre így csinálunk egy hosszú hétvégét. írtam is iwiwen Biusnak,hátha össze tudunk hozni egy talit :) talán olvassa...

Most mennem kell porszívózni, utána meg még van küldetésem - el kell mennem a Drágámnak akváriumi csőért :D

jah, még annyit: ma meghírdették az autókat a cégnél, jövő hét keddig lehet igényt benyújtani :D Remélem nem csapja le ezennel senki a kezünkről a kocsikát és akkor 1-1.5 hét és jupppiiii volán mögé ülhetek! :D Drukkoljatok! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Képzeljétek, a Lalu tegnap este 10-től, ma fél 12-ig aludt, közben 8-kor egy gyors szopival. :shock: Most megint alszik 2 órája.
Nem tetszik ez nekem. Félek, hogy beteg lesz. Olyan furák a szemei. És továbbra is csak keveseket akar enni. :?
Vagy csak a fogától aludna ennyit?
Sose szokott ennyit aludni. :roll:

gwini

Jelentem megjelentem!!!

Még 6 oldalt kell visszaolvasnom, de addig is elküldöm amit eddig jegyzeteltem. Bocsi ha kicsit régi dolgokra is reagálok:

Hello Csajok! Még mindig el vagyok tűnve. Nem is tudom behozni a lemaradásomat. Egyszerűen nem jutok a babanethez soha, mert mindig jövünk-megyünk, intézkedünk. Noémi örökké barátnőzik, pasizik, unokatesózik. Ha végre géphez jövök akkor meg dolgozom. Azért néha bele-bele olvasok a fórumba, de válaszra már soha nem jut időm.
Ma voltunk védőnőnél, Noémi megint szépen hízott és nőtt, most 6.5 kg, és 63.5cm. Megdícsért a védőnéni, hogy szép kerek Noémi, és szép a bőre. Szerencsére tápszer még nem kellett, és remélem a jövőben sem fog kelleni. Naponta 1-szer kap tejpépet lefekvés előtt, és dél körül konzerves bébiételt. Egyelőre a gyümölcsösöket kóstolgatja, de már vettem pár zöldségeset is, majd azt is elkezdjük. Ne gondoljatok hű de nagy mennyiségre, 2 étkezésre eszik meg egy konzervet. Bele szoktam keverni egy kis tejpépet, hogy sűrűbb legyen, és most már olyan szépen eszik. Az elején összepempőzött mindent, állandóan belenyúlt a kajába, meg a kanalat ő akarta fogni, de most már leszokott róla. Ahogy meglátja a kanalat már tátog, mint egy madárfióka. Őszintén megvallva azt vettem észre, hogy jobban szeret/ne már szilárd ételt enni. A szopizás az szerintem nem igazán az evészetről szól neki.
Vasárnap elkezdjük a babaúszást, ha minden igaz. Már nagyon várom! Az utóbbi napokban mindig a nagy kádban fürdünk együtt. Minden nap egy fokkal hidegebb vizet kell csinálni, hogy ne legyen neki fura a hideg víz. Háááát, mit mondjak? Tegnap már én is igencsak libabőrös lettem a 32-33 fokos vízben. Nagyon élvezi a locsit!

Próbálok reagálni:
Monee: örülök, hogy megismertük egymást személyesen is. Remélem még összehozunk több randit is ha jobb idő lesz. Nagyon jó a főnöki székes fénykép. Nyüglődés az nálunk is van, szinte mindig. És este is nagyon nehezen alszik el Noémi. Nappal is alig-alig alszik, de fürdés után sem tud könnyel bealudni. Van, hogy még 11-kor is kukorékol. És akkor még hajnalban van, hogy 1-1,5 órára kiébred.
Humanka: ez a meleg borzasztó lehetett, remélem már enyhült az idő
Gwini: nagyon tetszenek a képek Laluról. Pont olyan kis kerekarcú, mint Noncsi. Neked nem szokták ezt mondogatni? Nekünk örökké. Sajnálom, hogy folyton evési-kakilási gondok vannak nálatok! Én már rég feladtam volna a helyedben. Nem vagyok egy kitartó ember. Lehet, hogy írtad, de azért megkérdezem: próbáltál adni őszibaracklét Lalunak? Nekünk az szinte teljes mértékben megoldotta a puki és kaki gondokat. Noémi rettentően hasfájós-pukizós volt. És heti 1-szer kakilt. De az őszibaracklé csodákat művel vele.
Konan: nagyon édes Anna a macikával, imádom az ilyen videókat. Én is raktam fel Noncsiról kisfilmeket, majd felteszem a linket.
Ági: 70centiiii???? Az durva! És gratula a 2.fogacskához. Nekünk még egy sincs.
Márta: látom Te mindig hiányolsz! Úgy örülök neki. Jól esik. Ez hihetetlen, hogy nálatok mindig beteg valaki! Hogy bírod lelkileg? Látom Téged is „érdekes” anyóssal jutalmazott a sors.
Szeder: bár már nagyon lekéstem, de utólagosan én is Boldog Névnapot kívánok Adélnak. Ez a süti evős ötlet nekem is eszembe jutott. Sőt, állandóan kapom a túró rudikat, csokikat, jégkrémet, meg minden finomságot. De csak a Noémi kedvéért! Sajnálom, hogy így alakult a vacsora, az ilyen dolgokat én sem szeretem. Remélem már megnyugodtál. Urológiai dolgaiddal mizujs? Jobban vagy?
Minyu: ez az ülős kép nagyon cuki! Mekkora szemek!!!!!!!!!!!!!!!! Megzabálom Csongit!
Lanta: gyönyörúek a lánykák! Mitha valami plakátról léptek volna le!
Sziszi7: megnéztem a videótokat, nagyon édes Rékuc baba. Olyan imádnivalóak ilyenkor!
a.m: sajnálom a lázat, és szuper hogy már meggyógyult!
Bejci: ez a diéta egyszerűen kínzás! -7 kiló??? Nem semmi. Terhességem alatt sajnos a cukorbetegség miatt megtapasztaltam mi az az éhezés, úgyhogy együttérzek veled, tudom min mész keresztül, azaz sejtem. Cuki a lecsempülős-szájú kép!
Vendég

Anyoooka: Jobbulást Ádámnak! Esti fürdetésnél ha fürdetitek betegen esetleg egy kis kamillát tehetsz a vizébe hat azokra a keresztekre.
Sogorodék meg no comment...

Lanta: remélem anyóséknál tényleg tudsz pihenni.

Humanka: De jó hogy írsz, már aggódtam. Nagyon nem jó híreket hallani a környékről ahol laktok.
Remélem tőletek azért messze van az a bozóttűz.
A szilárd kaját én is délután este adom Donátnak mert akkor már kevesebb a tejcsi. Nem volt ő sem hasfájós baba és allergiás sincs egyikünk családjában sem.

Honey: Jobbulást a családodnak! A betegségek most már tényleg eltűnhetnének.

Minyu: Húúú Csongi de ügyesen tartja magát azon a lovon :)
Boldog szülinapot Apának! :)

Szeder: Nem kispájáztok a hozzátápival :) Én még főzeléket nem mertem adni. A sütőtöktől is tartottam picit de Donát nagyon falta jobban bejött neki mint a barack vagy a banán :)
Az almás krumpli viszont nem lesz a kedvence már látom :)

AM: Sajnálom a babakocsit remélem most már rendesen megcsinálják.

Gabolino: Szorítok hogy tiétek legyen az a kocsi végre :)

Gwini: Nézz nála egy lázat, de ha nincs csak nem lesz semmi baj :)

Rólunk:
No ma végre folyosították a hitelt, vhol elfelejtkeztek róla /lehet kár volt szólni :P/
Elméletileg pár napon belül a lakás is kész lesz és mehetnek a konyhabútorosok szerelni :)
De hogy ne legyen minden ilyen szép kértem árajánlatott szúnyoghálóról és redőnyről az ablakos cégtől.
Röpke fél milláért meg is csinálnák.... No asszem más megoldást keresünk.

Kép

Kép
starlark

Még van vissza jópár oldal, most elküldöm amit eddig jegyzeteltem, mert mennem kell vacsit készíteni. Megjött apa, felügyel Noncsira én meg főzöcskézek. De ígérem jövök még!!!

Szeder: nálunk is a kiságy tele van játékokkal. Egyszer ott játszik egy ideig, aztán meg áthozom a mi szobánkba az ágyra játszani. Az a baj, hogy hamar megunják az egy helyen való játékot. Én is hallottam, olvastam, hogy a kiságyába nem tanácsos játékot tenni, és azt csak alvásra kell használni, de hát így kényelmesebb mindkettőnknek. Noémi elalszik mindenhol, a saját ágyában is, és nálunk is. Ha álmos, akkor aztán nem számít neki, hogy játékok veszik körül, vagy sem.

Szeder: nekem is vannak érdekes rokonaim, de aztán neked!!!??? Mmmmmm PALACSINTA! Imádom! Amióta szültem azóta nem álltam neki sütni, mert elmegy vele a fél nap. Én tegnap túrós rétest sütöttem 4 rúddal, és egyszerre bevágtam 2 rudat még melegen, mert nem tudtam ellenállni. Ilyenkor azt mondom: 1 rúd Noncsinak, 1 rúd nekem.

Sziszi: hát ez nem igaz! Azt hittem csak nekem vannak firnyákos rokonait, és lám szinte mindenkinek van valami problémája a rokonokkal! Nem semmi!

Konan: nálunk is rengetegszer van sajnos, hogy Noémi éjjel óránként felkel, és fogalmam sincs miért. Mindig a frontokra meg az időjárásra fogom. Egyébként már észrevettem, hogy 2-3 napig ezt csinálja, utána meg 2-3 napig nyugi van éjszaka.

Bejci: a mi orvosunk is néha ilyen, néha olyan. Múltkor például elmentem hozzá, hogy igazolást kérjek babaúszásra, szegény Noémit elcipeltem magammal, ott várakoztunk a sok influenzás gyerek mellett, csak egy sz.r igazolásért. Erre elhajtott. Azt mondta, hogy hülyeség az egész, és egyébként is mi legyen benne, meg mire jó ez az egész? Végigvártam a sort és nem tudtam elintézni amiért mentem. Sajnos nálunk csak 2 doki közül lehet választani itt ahol élünk. Úgyhogy nem nagyon variálhatok. Ha neked van lehetőséged VÁLTS! (zoknit)

Gabolino: én is nemrég vettem etetőszéket, műanyag. Primi Sogni. De még nem tudjuk használni, mert Noémi csak dülöngél benne, még nem tud rendesen ülni benne. Úgyhogy egyelőre összecsuktuk és félretettük, talán 6 hós korától jó lesz.

Mambu: visszabeszélés. Szülés előtt „nyuszi” voltam, soha semmiért senkinek nem szóltam be. Pedig reklamáló-h.lye ügyfelekkel foglalkozok/tam. De amióta szültem teljesen megváltoztam. Mindenkinek mindig megmondom a véleményemet, örökké beolvasok mindenkinek, reklamálok mindenért (persze csak ha jogos). Azt mondják ez természetes mikor az embernek már gyereke van. Többiek? Dokinak még nem szóltam be…
Vendég

Sziasztok!

Minyu!
Köszi a megnyugtatást, megkockáztattam a MoreMilk-et, Manó is ugyanúgy reagált, mint Csongi: pocak nem fájt, de van rendes kaki, és púúúú is bőven :D

Honey!
Engem érdekelne a Humana-s osztozkodás. Hogy beszéljük meg? Iwiw?

Mi is tegnap voltunk először úszni, és szó szerint ugyanúgy jártunk, mint Ti, csk mi reggel. 9-re mentünk, és Manó éppen elkezdett elálmosodni, a kocsiban el is aludt, úgyhogy ahogy vizet értünk, elkezdett panaszkodni, és sírni. Aztán megnyugtatott a vezető-nő, aki mellesleg borzasztó profi, hogy ne engedjem el Mnót, öleljem magamhoz végig. Meg is nyugodott, vgig csendben "csinálta" a programot. Amikor viszont vége lett, már hatalmas piros karikák voltak a szeme alatt, és hát akkora bömbölés lett, mint talán még soha! Legközelebb délután megyünk, a fél5-ös időpont éppen aktív idő a napirendben. Bemásolom a linket, elsősorban a budapestiek kedvéért, a III. kerületbne van, Rómain. szerintem szuper!

http://www.baba-sziget.hu/

Sziszi!
Remélem jobban vagytok, Nagyid, békét lel odaát, Ti peig nyugalmat nélküle!

Gabolino!
Drukk a kocsihoz, és jó Fűzfőzést!

Csat pár kép, egyelőre mennem kell.
Kép Kép Kép
[/url]
realdream

Aludtam 2 és fél órát, Adél még alszik.. -ez az új programunk délutánonként.. azt hiszem az elmúlt fél év alváshiányomat a napokban elkezdtem behozni 8)

Eszike! és Mambu!
Szerintem teljesen normális, ha van az ember lányának gyermeke, hogy ki tudjon az érdekeiért állni.
Én nem azóta vagyok ilyen.. ,hanem amióta szegény nagypapám elment.. azóta.. ott képzeld egy pillanat alatt lettem felnőtt.. most nem írom le a részleteket, de annyit megosztok veled, hogy 18 éves voltam akkor, és én kísértem be a nagypapámat a mentővel.. ott minden volt.. össze-vissza beszéltek az orvosok, hogy mennyi idő van neki még hátra.. én meg álltam, annyira, de annyira fiatal voltam akkor.. azt sem tudtam,hogy mit kell tenni.. aztán szinte éveket öregedtem és lettem "bölcs" egy nap alatt.. nekem az élet akkor adta meg, hogy maximálisan ki kell állnom magamért, a családomért, mert helyettem senki, de senki nem fogja megtenni..
Azt hiszem azóta eltelt 16 év alatt sokat köszönhetek a rátermettségemnek.
Igen is álljatok ki magatokért bárkivel szemben, legyen az orvos, bár ki.. Hisz a legnagyobb ajándékot az élettől már megkaptátok a babáitok személyében, és őket mindenáron meg kell védenetek :wink:

Eszike!
Hogy van Noémi??
Betegségetek??
Pénteken megyek dokihoz! Kíváncsi vagyok mi lesz. -Remélem,hogy most már tényleg el tudok menni. Nem olyan egyszerű, mert egyedül nem tudok menni, kell hozzá a párom is. 8)

Minyu!
Jó ünneplést :lol: :lol: Majd írd le milyen volt a torta, és mit szólt az ajándékhoz a párod :wink: :wink:
Cuki-nyuszi Csongi!

am:
A babakocsi miatt sajnállak, el is hiszem,hogy ki vagy tőle. Még jó,hogy kaptok kocsit kölcsön.. és irány a séta.. bár felén iszonyat szél és hideg volt ma. Mi nem is voltunk csak délelőtt kocsival vásárolni, a szelet nagyon nem szeretem, az én fülem is -ha nem veszek fel sapit- egyből megfájdul! Érzékeny a fejem a szélre.. -na a leggyengébb mostanában a fejem az tuti :lol: :lol: :lol:
Anyósod, hogy van??

Gabolino: Jó pihenést!

Márti!
Teljesen megértelek. Tudom,hogy nehéz a háztartásban is helyt állni, a gyerekek terén is és itt is figyelni mindenkire.. Olyan sokan vagyunk - ami nagyon jó! - de jelen probléma miatt meg miatt meg nem egészen jó.. mert mindenkinek én sem tudok mindig írni.
Viszont azért helyzetjelentést írj mindenképp majd!
Jól vagytok?
Látom,hogy Te kerestél az előző oldal valamelyikén. Itt vagyok, de én is inkább most Adéloztam, és alszunk minden délután együtt.. így délelőtt több mindent kell rendbe tennem, mert Adél alvás idejét én is alvással töltöm.
Most jobban is vagyok. Nem vagyok annyira fáradt.
Puszika.

Humanka!
Milyen idő van felétek??

szeder74

Anyooka! Írj, hogy mi újság! Remélem Ádám hamar kiheveri! nagyon szorítok érte!!!!!! Sógornőd egyszerűen hihetetlen. Manapság elég gyakran maradnak a szülés után 4-5 hónapig az anyák kórházban. :shock: :shock:

Ági! Dávidról eddig még nem is voltak ilyen jó képek! Hihetetlenül nagy, és a pofija alapján is jóval idősebb babának saccolnám. Igazi öcsi!!! Gyönyörű!!! Mellgyuszi terén sajnos pacsizhatunk. Nekem mondjuk nem csomós, hanem a sebes bimbón keresztül sikerült valami bacinak bejutnia. Vörös az egész, és már a melltartótól is fáj. Ma megpróbáltam hónaljtartásban szoptatni. Gyakorlatilag az egész szoptatás arról szólt, hogy próbáltam a jajgatást visszatartani. Utálatos dolog...

Humanka! Már aggódtam érdet, örülök, hogy minden OK. Várom a képeket!

Am! Sz@r ez a kerék ügy. (most semmiképpen sem feleltek meg a fideszes családmodellnek, mert csak 3 kerék van :) bocs) Nagyon remélem, hogy hamar megoldódik! Kendőben nem próbálod kivinni?
blúmi

sziasztok!
huhh, rengeteget írtatok, pedig nekem be sem jött ma az oldal...
mambu:igen elküldtem a priviben az emilcímemet.
szederegy ízt több napig adtál adélnak?vagy rögtön keverve adtad?és előszőr mennyit evett egyszerre?

csajok üvegreszelőt hol kapok???

minyu: nekem azt mondták h. a piciknek is a nyelv alatt kéne oldódni a golyónak és h. nyugodtan adjam be cumi alá :shock:
ez hülye és ha megfullad tőle????én tutti így nem fogom. legfeljebb lenyeli a lét....istenem....bizos úgy is hat vmit. eddig még nem adtam...

am: huhh kocsi miatt sajnállak, én megőrülnék, ha egy napig nem moccanék ki..a kölcsönkocsi jó ötletnek tűnik!

honeykitartás, szörnyű lehet...

én elkezdtem az almát, meg almalevet, almát imádja (hipp), aztán lassan őszi jön meg körte...kiváncsi leszek.de nagyon édesen tátog, és ügyesen eszik kanállal.

Kép
winona

mellgyuszisokat nagyon sajnálom, szörnyű kín lehet..

humank: huhh szép nagy bendőőő!

Kép
winona

Realdream! Szuperjók a képek! Az uszis különösen!!!! Látom már nagyon komoly kajákat esztek! :)

Könyv: csak még egyet lányok! Ami nekem katartikus volt: Márai Sándortól A gyertyák csonkig égnek. (nagyon sokáig a hatása alatt voltam)

Eszike! jó, hogy jöttél! Már nagyon kiváncsi voltam, hogy mi van veletek!

Minyu! Lovacskás képen egészen nagyfiús már Csongi!!

Starlark! Na végre valami előrelépés lakás ügyben. (korábban írtad a diszlexiát.(lehet, hogy nem így írják, bocs). Ez mikor derült ki? Mert az jutott eszembe, hogy a mi gyerekkorunkban ez még annyira nem volt téma. nekem is volt több osztálytársam, akikről a mai eszemmel már tudom, hogy ilyen problémájuk volt, de senki sem foglalkozott vele, és borzasztóan szenvedtek. )
blúmi

Blúmi, Szeder!

Az a "komoly" kaja a képen az a bizonyos meggyes őszibarack, amiről korábban eszmét cserétünk. Annyira nem komoly, csak így a fehér tányérból a fotón keresztül inkább néz ki vér-mártásnak... :roll:
realdream

Sziasztok!

Vége lehetne már ennek a napnak!
Flóra 2 napja nem alszik semmit napközben. Pedig ma igazán jól jött volna a lázamnak egy kis délutáni szunya.
Holnap megy 4 hós oltásra. Kiváncsi leszek a méreteire. Meg arra is, hogy mit mond a doki a arra, hogy a gyerek miért nem : "eszik, alszik, sz@rik" Mert hogy egyiket sem csinálja normálisan 2-3 hete. Nyilván van összefüggés a 3 dolog között.

HUMANA:
én azt javaslom, hogy mindenki nézze ki a www.gyerekkosar.hu oldalon, hogy mire van szüksége, hány darabra és írja meg nekem priviben ide.
Mindent gyártói áron tudok hozni. Az árakat megpróbálom majd ide feltenni.
De azzal azért kalkuláljatok, hogy pl bébiételből nem tudok 1-1 darabot hozni. Legalább 3-4 db-ot kellene rendelni egy ízből.
Almapépből (legtöbbünket ez érdekli) 8 db van egy kartonban. Tehát ha pl 4-en rendelünk fejenként 2-2 darabot, akkor úgy simán működik.
Természetesen ha valaki egy egész kartonnal szeretne bármiből, az is működik.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

realdream,
én paradicsomos káposztának néztem!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Honey, köszi a Humana lehetőséget, szerintem én simán bevállalok egy-egy kartont (vagy egységet), mert úgyis eláll annyi ideig, ami alatt elfogy.

Mivel autós vagyok, én szívesen elmegyek érte, vagy akár "teríteni" is segítek szívesen annak, akinek kell!

Paradicsomos káposztának nézted? :shock: Pfúúújjj! :wink:
realdream

a.m
nagyon sajnálom a babakocsit!! "Vígasztaljon" az, hogy úgysincs sétálós idő. :(

szeder,
délutáni alvásért irígy vagyok!!!
Ezt én is terveztem az életmódváltásom részeként... de az utóbbi 1,5 hétben ez nem igazán jött össze.
Kiváncsi leszek hogy haladsz Adélnál a csőröspohárral! Mert Flóránál ugyan ez a probléma. ivás csak ciciből megy.
Ez most még oké, de ha majd ki akarok váltani szopit akkor kell valami más megoldás.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey!

Postázást nem vállalsz?

Bocs, most csak ennyi. De a biznisz az biznisz. :lol:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Meg tényleg csak ez a 9 féle üveges babakaja van, vagy csak én vagyok a béna és nem látom a többit?!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Eszike: Remélem tetszeni fog a kiscsajszinak a bébiúszás :)
Hó végén megyünk mi is :)

Realdream: A délutáni uszi biztos jobb lesz :) A képek is nagyon jók :)

Winona: Mi a tescóban vettünk üvegreszelőt

Blúmi: Nálam se a suliban derült ki. Csak az tudtam hogy a helyesírásom pocsék akármennyit tanulom gyakorlok. Mindig egyes dogákat írtam belőle. A kötelező olvasmányokat pedig nem volt értelme nyáron elolvasni mert mire vettük már a szereplők nevére se emlékeztem. Egyetem első éveimbe jutott hozzám egy teszt rögtön egyértelművé vált hogy ez a probléma.
A párom azon mulat jókat hogy a látott filmek történetére se tudok visszaemlékezni csak azt tudom hogy láttam.
A nyelvtanulás volt nálam kínszenvedés, hogy legyen nyelvvizsgám ki kellett menne bébiszittelni egy évre Londonba és ott jártam nyelvsuliba. Jobb volt mert nem a magyar nyelvtani szabályokra próbálták ráerőszakolni az angolt.
/bocsi hosszú lett :)/

Honey: Flóra remélem jól viseli majd a szurit, és tud vmi okosat mondani a dokitok.
Humana árak nagyon jóóók! Itt az almás pép 850ft volt a patikában.

Kép

Kép
starlark

Am: ez a felvétel fenomenális Gyusziról!!!!! Noémi meghallotta a nevetést, és dülledt szemekkel nézte Minikét!

Gabolino: gratulálok az első fogacskához! Már én is nagyon várom. 1db fehér pöttyöt én is láttam múlt héten, de azt hittem káprázik csak a szemem. Azóta nem látom!

Realdream: engem is érdekel ez a mászás segítő guriga, úgyhogy köszi a linkeket!

Anyooka: nagyon szép kispasi Ádám! A szemei nagyon megfogtak!

Realdream: Te jelölted a csapatot IWIW-en? Mert van ott 2 ember akit nem tudok beazonosítani. De ahogy nézem a fórumra feltett képedet szerintem Te vagy az egyik! Hm? És vajon ki a másik? Jelentkezzen! Nagyon szép Zsombi manód!

Szeder: mi sem tervezünk kistesót mostanában, sőt lehet, hogy egyáltalán nem!

Honey: tényleg nagyon aggódtunk, és sokat gondoltunk Rád! Olyan jó, hogy jelentkeztél és őszintén elmondtál mindent. Minden elismerésem a kitartásodért. Sok sikert kívánok a vágyaid megvalósításához.

Dévényi: lehet, hogy én más körökben mozgok, de még soha nem hallottam a Dévényi féle tornáról. Csak most tőletek… Kérdezem én mi van azokkal akik erről nem tudnak? Azt mondom mi is Dévényi nélkül nőttünk fel, és itt vagyunk, felnőttünk így is. Ez mögött én is egy kis profitot látok! És természetesen hibát mindenben és mindenkiben lehet találni ha nagyon akarunk!

Már csak 3 oldal visszaolvasás van hátra de azt már holnap nyomom le… késő van!
Meglesem a márciusi topicot!
Jó éjt!
Vendég

monee,
igen, üveges bébiétel fronton nincs nagy választék. De a tejpépjeiket mindnki nagyon dícséri!
Vállalok postázást is... kérdés, hogy úgy megéri -e nektek.

Megtaláltam a teljes választék és árlistát excel-ben. Hogy tudnám közzétenni?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey!

Sajnálom a nem evés-alvás-kaki dolgot. Remélem mond valami okosat a doki holnap. Szurkolok,hogy mihamarabb meggyógyulj az influenzából. :wink:

A gyártói ár= a nettó árral ami a "gyerekkosár" oldalon van?
Nagyon jók a Humana termékei.Gyuszikám eddig ezen nőtt meg. :D

Kép
Kép
a.m.

Honey: gyogyulast kivanok en is ! (Vmikor en is laktam Ujpesten azon a reszen .... boldog bekeidok :lol:

Minyu: az uradnak boldog szulinapot (nem kerdezem hanyadik :D )

Agi: igen, lattam, hogy David 70 centi, de a kepeken is latszik, hogy hosszu :wink: A tejcit ugy hoztam vissza, hogy gyakrabban tettem cicire, es ejszaka meg beiktattam egy soron kivuli etkezest a fejogeppel :) , plussz meg elkezdtem szedni a gorogszena kaszulat, itt nincs tea, csak kapszula, de vegulis mindegy. Ennyi, kb jo 2 het kellett, mig minden visszaallt a regi rendre.

a.m.: ne duhongj, art a szepsegednek :lol: Megjavul az a babakocsi, es jobb lesz, mint uj koraban, nyugi :wink:

Szeder: koszi a reszletes valaszt a hozzataplalasrol. Vegulis teljesen logikus, amit irsz, lehet, hogy en is azt fogom majd csinalni, hogy delelott megy a kiprobalas, aztan ha nem lesz semmi gaz, akkor kapja delutan o is a hamit. Az uszast nem lehet atrakatni, ezek fix idopontok, erre lett helyunk, szoval ez van. Ha legkozelebb is ilyen faradt lesz, el sem megyunk. Itt most meg van orulve az idojaras, a szombati nagy meleg utan ezen a heten olyan 20 fokok vannak, sot hetfon 16 volt napkozben, ejszaka ment is a futes. Tiszta rohej, egyszer nem tudom hogy huteni a lakast, 1 nappal kesobb meg futeni kell, nevetseges.

Gabolino: szukolok az autohoz !!!

Gwini: hogy van Lalu? Remelem, nem lett beteg ...

Eszike: kivancsi vagyok, nalatok hogy tetszik a babauszas. Szerintem alapbol szereti az osszes baba, csak msot meg nagyon fontos, hogy ne legyenek se ehesek, se faradtak, amikor mennek, aztan ezt neha nem lehet kiszamolni.

Starlark: orulok, hogy vegre megvan a hitel :lol: Bozottuzek itt most sajna mindenhol vannak, ahol van (volt) egy kis zoldterulet, mert minden annyira kiszaradt, hogy szinte semmi sem kellett ahhoz, hogy langra kapjon. Szombaton meg a 47 fok melle akkora szel volt, hogy ha egy tuz kiapttant, akkor azt ember meg nem tudta allitani ... sajnos igy is tortent. Egesz telepules semmisult meg, es csakenm 90 ember halt meg ... nagyon szomoru.

realdream: sajnalom, hogy nalatok sem sult el jol az uszas, most meg olyan sokmindennek kell stimmelnie, hogy elvezzek. De a kepek jok lettek :wink: A delutani aktiv idopont biztos tuti lesz :lol:

Blumi: koszi a hianyolast neked is, igyekszem tobbet jonni, de hat en tervezek, Bendo meg elrendezi az eletemet :D

Honey: ide siman tudsz feltolteni Excel-t !!!

Ma 4-kor kelt Bendo, ami annyira nem baj neki, mert szopi utan alvas tovabb, de en keptelen vagyok visszaaludni ... ezzel meg nagyokat fogok szivni. Es mivel meg mindig fejek, hogy ne csappanjon a tejci, ezert ejfel elott nem kerulok agyba :cry: Ma este meg vendegek is jonnek, ugyhogy takaritanom kell (kene: de ahelyett itt ulok), meg csinalni akarok kis meggyes-, meg almas retest, es meg masszazs idopontom is van mara ... most hogy osszeirtam, hogy fogom en ezt mind megcsinalni?! :shock: Na lepek is ...

KépKép
Kép
humanka

Jó reggelt!

Minyu! Hogy sikerült a szülinap??

Humanka!
Látom Ti is korán keltetek.. én is elkiabáltam a dolgot alvás ügyileg, mert ma Adél is 4 körül kelt. Aztán fent volt fél 7-ig. Mos alszik. A gyerekek nemrég mentek suliba és a párom is most az építkezésre ment ezért ő is elrobogott itthonról. Úgyhogy édes kettesben vagyunk, illetve Dinike még kint bóklászik a kertben.. -pisi-kaki.
Lassan be is hívom. Teo imádja, ha kint van Dini, mert van kit cibálni. Már rég nem adunk Teonak játékot, mert szétszedi. Kicsinek kapott plüss játékokat, de a belső részét is feltárta előttünk, szét szedett mindent.
Dinit fel emeli a farkánál fogva, olyan mókásan néz ki Dini fejjel lefelé.. és, úgy vettük észre, hogy nincs ellenére :lol:
Időjárás:
nagyon rossz ez a hőmérséklet különbség. Bendot nem viseli meg?
Frontokkal vannak tarkítva akkor ezek a napok nálatok? Vagy ritka a fronthatás?
Nálunk most ismét -2,2 fok van. Mondjuk én inkább szeretem vagy a nagyon hideget, vagy a nagyon meleget. Elviselem a tavaszt, de a 16-20 foktól. Ami meg szinte már a nyár előszele.
Tegnap reggel 5cm hó volt nálunk, ma meg foltokban, olyan a föld, mint a gesztenyepüré.. sok-sok sötét rész.. itt-ott egy kis hóval tarkítva.. olyan, mint a pürén a tejszínhab :P
Jó masszázst. Milyen masszázs????? -TAlán thai??
Kik mennek hozzátok? Magyar barátok? Vagy kint megismertek??

Starlak!
:lol: :lol: NA végre!
De jó! Nemsokára akkor mentek az új illatú lakásba!!! :lol: :lol: Milyen jó is lesz ott!!! Donát, hogy van? Teszel fel képet??

realdream!
Házi málnalekvár :lol: nekem ez jutott eszembe, Honey paradicsomos káposztája mellett :lol: - ami egyébként az egyik kedvencem :wink:
Édes a fiacskád a képeken! Milyen kis husika! :) Reggel 9-re mentek úszni??? Nem korai az még? Mondjuk a 10 - 11 órai kezdés az teljesen ehető lenne.
Kettesben voltatok?
Látom, hogy nektek is van henger. Szereti a kis pöttöm? Egészen kedvet kaptam én is a hengerhez, most már a tettek mezejére kell,hogy lépjek. Be kell szereznem egyet.
Merre laktok? III. kerület az nincs is olyan messze tőlünk.. majd el filózok, hogy menjünk-e és,hogy mikor?

szeder74

Honey!
Jobban vagy?
Párod?
Flóra bírja még? Milyen jó lesz Zalakaroson. Barátnőmék múlt héten voltak ott két kisgyerekkel (3 éves, és egy 1 éves kisfiú) és jól érezték nagyon magukat.
Melyik szállodába mentek?
Csak ti hárman? Huh most adtam fel kérdést bőven :wink: :lol:

Márti!
Hogy vagy?????
Nem írtál tegnap.. Jelentkezz!
-Jó tudom néha az ember becsömörlik, fáradt, de azért írj egy - két sort, hogy hogy vannak a gyerekek? Te gyógyulsz????

am:
Hogy vagytok? Babakocsi mikor érkezik??? :wink:

szeder74

Homeopátiás szer: olvassátok el. Főleg Gwini!!!!

http://www.harsfapatika.hu/index.php?op ... &Itemid=33

szeder74

Most velem lesz tele az oldal.. de most van időm legalább írni! Nézzétek a jó oldalát csajok!

Na szóval a fenti homeós bogyó állítólag használ. Én igaz nem adtam Adélnak, nem is tervezem, mert azért nincs rossz alvókája, de hátha valakinek segítségére lesz :wink:

Ma megyünk dokihoz tanácsadásra és a rota 2. is megkapja Adél.
Meg lesz egyben a fél éves mérés is.
Most megyek is, mert vasalnom kell még délelőtt.

szeder74

Humanka!
Köszi a választ. Most pont azt teszem, hogy gyakrabban teszem cicire, nagyjából, ha elkezd hisztizni, akkor cici van. Én görögszénát teába teszek, tényleg van benne vmi, nem hiába, a More Milkben is az van. Ja, meg most újabban csíráztatom is, bár az utóbbi néhány napban hanyagoltam, így most az nincs. De akkor arra is visszatérek.
Masszír? Írigy vagyok érte. De jól esne az most nekem. Jó pihenést, kikapcsolódást hozzá.

Minyu!
Szülinap?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Szeder!

Vagyok,csak húzósra sikerült a tegnapi nap! Az enyémek mellett vigyáznom kellett a nővérem 2.5 évesére is délelőtt,míg dokinál volt a tesóm,aztán délután meg próbáltam egyszerre felmosni,rétest sütni,nyűgös Bercit pátyolgatni,végül este egyedül fürdettem-fektettem a 4 gyerkőcöt,mert életem párja a nővérem számítógépébe próbált életet lehelni és 22h-kor ért haza! Na,kidőltem,23h-kor már lefeküdtem,aludtam 7 órát,tök kipihentem magam!
Jól vagyunk már,én is csak néha fújom az orrom,de a szemem még piros,bár nem fáj már!

Ma viszont érkezik végre a babakocsink!!!! Már alig várom!

Honey!

Gyógyuljatok! Rémes,mikor testületileg betegszik le az egész család!
Szilfa utca? Döbbenet,hogy vasárnaponként gyalog 3 percnyire egymástól ebédelünk! :lol: Anyukámék a vele párhuzamos utcában (Szilágyi Lajos) laknak,a Szilfa utcába hordtam a kutyámat állatorvoshoz!
Szóval,akkor esélyes az a Duna-parti séta,jó közel van! :lol:

Hú,jövök még,csak szólít a lány,éhes...

Márti
borossné becz márta

Konan: megnyugtatlak, még mi is kelünk rendszeresen éjszaka szopizni. Elég nyomott fejem is van ez miatt, mert 5 hónap az 5 hónap. Csináltam a minap közös képet Noncsival , de egyszerűen förmedvény hogy nézek ki. Soha ilyen karikás szemem nem volt. Olyan, mintha bemostak volna a szemem alá 2-t. Na és tiszta sápadt is vagyok, egyszerűen nem ismerek magamra. Alig várom, hogy jobb idő legyen, mert akkor kimegyek süttetni a pofimat, mert úgy nézek ki, mint aki egy horrorfilmből lépett ki. Megvisel ez az egész…de kitartok.

Anyoo: a hengerre most rámozdulok én is a képek láttán!

Márciusiak: hát az agyam eldobom, miket művelnek ezek!!?? Ugye mi nem leszünk ilyenek?

Noni: tök jók a kollázsok! Hogy Te miket tudsz?!

Honey: olyan szép kis család vagytok!!!

Márti: hát én nem vagyok egy nagy könyvolvasó (idő hiányában), de elsősorban a pszichológiai könyveket szeretem. (Popper Péter-Belső utakon, Kurt Tepperwein-A párkapcsolat művészete, Forgács József- a társas érintkezés pszichológiája, Alan Houel & Chrisitan Godefroy—Hogyan bánjunk nehéz emberekkel?) Ezeket olvastam az utóbbi néhány évben, na meg terhesen a Suttogót. Mivel ügyfelekkel foglalkozom ezért nagyon érdekel az emberi viselkedés, és sokat foglalkoztam emberismerettel már a középiskolában is. Általános iskolában meg előszeretettel olvastam ezeket a hétköznapi pszichológia sorozatokat (bízz magadban, mitől jó a házasság…) Egyéb témában: meg egy időben nagyon rákaptam a Robin Cook könyvekre.

Gabolino: mi elhatároztuk még szeptemberben, hogy minden hónapban egyszer fogunk csinálni egy gyerek-mentes estét/délutánt. Ez eddig sikerült is. Egyszer pizzázni mentünk, egyszer csak úgy shoppingolni, háromszor meg bulizni. Ne diszkóra vagy ilyesmire gondoljatok. Ilyen baráti összeröffenésre, társasjáték, kareokee, beszélgetés, főzőcske.
Az utolsó ilyen gyerek-mentes éjjelen már extra módon hiányzott Noémi, alig vártam, hogy újra lássam.

Starlak: tényleg diszlexiás vagy? Akkor lehet, hogy én is? Mert én is kb csak egy hónapig emlékszem arra amit olvasok (vagy még addig sem), sőt a filmeket sem tudom felidézni amiket megnéztem….Így a kötelező olvasmányokról a beszámoló sem nagyon ment soha a suliban. Filmeknél a címekre emlékszem, de a tartalomra szinte soha. Na és állandóan felcserélem a számokat… ez lehet diszlexia?
Sziszi7: sajnálom amin keresztül mentél, remélem Rékuc már teljesen jól van. Fogadd részvétem.
Mambu: az utóbbi 2-3 éjszaka nálunk is játszik ez a felkelünk, sírunk, semmi sem jó. 2-t szív a ciciből, utána sír, kiabál, egy csomó puki, sőt tegnap éjjel még kakilt is. Aztán alvás tovább. Ez lehet a foga? Tegnap például 3-szor kakilt. Ma meg már 2-szer, pedig még csak 9 óra van. Eddig nem volt egy sűrűn kakilós kislány.
Jobbulást nektek!

Márti: én is úgy érzem, hogy lassan már nem lesz időm ideülni még havonta 1-szer sem. Pedig nagyon szeretnék, mert szeretem ezt a bandát, és mindig segítségemre vagytok, mindig megnyugszom Veletek. Noémi most előbb ágyba kerül, mint eddig, mert megyünk úszni és ahhoz időben kell felkelni. Így már 8 körül ágyba kerül (az más kérdés, hogy nem jellemző, hogy rögtön el is alszik). És én még így is csak 11-kor fekszem le. És miért? Mert gépezek-gépezek-gépezek. Reggel meg már 7 felé fent vagyunk. És közben van, hogy 3-4-szer is felkelünk éjjel. Egy kicsit hanyagolnom kell a gépezést, mert így tönkremegyek. És már bűntudatom van, hogy semmi mást nem vagyok képes csinálni, lusta lettem vagy mi a szösz?

Monee: gratula a forgáshoz. Ugye milyen nagy csoda ez? Én még mindig büszkén, dagadó mellkassal nézegetem Noémi forgását, pedig már jópár hónapja tart. Fogacsaka? Dejó is lenne. Én állandóan a száját sasolom, komolyan már h.lyének néz a gyerekem, mit matatok örökké a szájában?
Vízhajtóra már lehet valaki válaszolt, nem tom, mert még visszaolvasok, de: tőzegáfonya kapszula volt!

Anyooka: jobbulást Ádámnak!

Humanka: az utóbbi napok nekem is visszaolvasással telltek, és láttam, hogy nem-igen irogattál Te sem az utóbbi időben. Örülök, hogy jelentkeztél Te is! Babaúszás: én is ettől félek. Hogy Noémi fáradt-álmos lesz pont mire elkezdjük az úszást. Most azon vagyunk egyelőre, hogy tudjon felkelni korán, hogy odaérjünk negyed10-re. Nem tudom miért ilyen korai időpontra teszik? Sőt, van egy mégkorábbi, háromnegyed9. Arra tuti nem tudnánk odaérni. Mert ugye egy babával nem úgy van, hogy csak kipattanunk az ágyból, öltözünk aztán START. Még etetés, cihelődés, stb… ez legalább másfél óra (nekem).

Honey: jobbulást a családnak! Reméljük Flóra nem kapja el.

Starlak: hurrá hitel!
Vendég

Na lassan beérem magam!!! Mingyá képeket is varázsolok, csak még hátravan pár válasz erről az oldalról! Huhh, kitikkadtam ennyi olvasás után. De érdekel mi van/ volt veletek. Nem akartam csak úgy visszacsöppenni!

Szeder: köszi a kérdést, Noémi jól van! Hál Istennek 5 hét nátha után semmi betegség nem volt. Most nagyon félek ettől a h.lye influenzától. Mer t holnap megint útnak válunk. Holnap anyukámhoz, szombaton páromhoz, vasárnap úszni megyünk. Szóval ki leszünk téve a veszélynek. Ráadásul pároméknál ott lesz unokaöcsi, aki most kezdte az ovit, és állítólag náthás lett a héten.

Winona: homeos bogyiról azt is hallottam, hogy fém kanállal nem szabad keverni, csak műanyaggal, és rögtön feloldódás után be kell adni a picinek. Egyébkén nem ér semmi. Én is használtam bogyót, mikor Noncsi náthás volt. És természetesen fém kanállal kevertem, és természetesen néha nem adtam oda rögtön, csak mondjuk fél óra múlva. És természetesen csak utólag olvastam ezeket az infókat. Vettem homeos köhögéscsillapító folyadékot is. Arra rá van írva például, hogy nem feltétlenül kell a gyereknek lenyelni, elég ha a nyelvével érintkezik. Mert ugye a nagyobb gyerekek képesek kiköpni és nem lenyelni az ilyen dolgokat.
Szerintem ha nem a nyelve alá rakod, hanem simán lenyeli akkor is hat. A nyelv alá csak azért ajánlják, mert ott gyorsabban, könnyebben felszívódik minden. De ha lenyeli, akkor is felszívódik. Ja, és pici babáknak azt ajánlják, hogy kevés vízben oldjuk fel a bogyót, és úgy adjuk!

Starlak: neked még megvan ez a teszt, amiből kiderült a diszlexia? Mert úgy érzem nekem is ez a bajom, és most nagyon kíváncsi lettem. Bár nyelvtanulási problémám nem volt, de a többi amit írsz az rám is igaz. Keresgélek a neten, mert ez most nem hagy nyugodni!

Monee: esetleg társulhatnánk. Engem is érdekelne a Humana kaja-ügylet. Ha hozzád, vagy hozzám kérnénk közösen, akkor felezhetnénk a postát. Mit szólsz?

Na végeztem a visszaolvasással, most már képben vagyok. Reggel 7 óta nem csinálok mást csak olvasok-írok!
Most már eldugulok egy kicsit, kéne reggeliznem, ja és van egy gyerekem is!!!! Most jut eszembe! :D :D :D :D

Jönnek majd a képek is, és a link is a videókhoz amiket feltöltöttem. Ezer pusza.
Holnaptól már megint nem leszek…
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?