Lindi!
Grétinek mi is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!
És egy aloés kérdés: az aloe gélből mennyit kell meginni naponta??? A dobozra 240ml van írva, de azt nagyon sokallom, mert akkor 4 nap alatt el is fogyna. Én most fél decit iszok egy nap. AZ jó???
Deni!
Nekünk egy hét alatt elfogy egy üveg, mind a kettő gyereknek adom. Asszem rá van írva, hogy pár hétig adható, aztán szünet. Én is szoktam szünetet tartani, főként azért mert elég drága, hetente 1500 forint lenne, és még pluszba szedünk béres cseppet és c vitamint is.
Apának jobbulást:)
Tegnap hívtam az óvó néninket, hogy mi a helyzet, nem merem vinni B-t.Mondta, hogy a csoportban 6 (!!!)-an vannak. Nálunk is a hányós-hasmenős tarol. Annyira, hogy mától összevont csoportok vannak, és kiadják a szabikat az óvónőknek, már akinek van
Farsang nálunk jövő héten lesz, B kijelentette, hogy nem öltözik be
Fibi!
Az immunrendszer akkor működik jól, ha néha-néha azért betegek isleszünk. (na, nem tüdőgyulladásra gondoltam
) Nálatok is a közösségbe járás miatt lehet, tavaly B is elég sokat volt beteg, amikor elkezdte a bölit. Asszem, áprilistól javult a helyzet. Homeos doki nagyon jó választás!
Gyógyuljatok!!!
Johi!
Tök jó, hogy eljutottál monalisára, és ilyen jót tett
Curse nem mesélt semmit? Nem is tudtatok beszélni?
Együtt sókamrázni jó lenne
AMúgy egy ilyen sópipa egyszerhasználatos? VAgy lehet többször is? Mert azért nem olcsó.
Neet!
Vakarózásmentes gyors gyógyulást!++++++++++++++
Zsanci!