Új privát üzeneted érkezett!

Ja, megjött e-mailben a szám. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Fibi!
Úgy olvastam, hogy 2-3 nap alatt hatni kell a jól megválasztott szernek. A homeopátia és a gyermek c. kiadványban a köhögés címszó mellett egy felkiáltójel szerepel, és minden egyéb betegségnél, tünetnél is, ahol elengedhetetlen az orvosi megfigyelés. Ha a fiaimnál nem hatnak a homeopátiás szerek, akkor megyünk az orvoshoz. Magamtól nem adok nekik hagyományos gyógyszereket. A gyógynövényes készítményeket is meg szoktam beszélni a doktornővel. A hétvégén vettem a nagyobbiknak egy sópipát, és igen látványos javulást értünk el vele. Az éjszakai, hányásig fajuló köhögését teljesen megszüntette. Ami pedig a levegőzést illeti: ha száraz az idő, és nincs hőemelkedésük sem, csak akkor vagyunk kint, meg tegnap (és ide jönne az a pirulós kis emotikon, csak nem tudom beilleszteni), mert reggelre akkora hó esett, hogy kár lett volna kihagyni.
Üdv!
zsini
Kép Kép
zsini
 
 


Rylie, Zsan, Deni,
köszi, köszi!!! :)
mindkettö köhög, plusz taknyol, mult héten voltak lázasak 1-2 napig. de B már egy hete szarul van, és még sosem köhögött ennyire, uh tegnap a doki antibigyot irt fel neki :( höemi is folyton visszatér...

most nagyon várom már a tavaszt! ehhez képest itt megint havazik...
fibi
 
 

 
 

Zsini,
én sem adok nekik hagyományos gyogyszert magamtol. köszi a választ! :)

amugy vmi vacak fertözést nyalhattunk be, mert az alkati szerem sem nagyon használ (az én állapotomra).
fibi
 
 


Zsan!
Ez amúgy melyik suli???????? A Telekiről is sok jót hallottam, és oda talán jó lenne Votiv nagyijának címe :?: És hogy esett erre a választásotok?
Borisz levelét megkaptuk 8)
Jobban vagy????????

Deni!
Nagyik már nincsenek. De nem panaszkodok, nagyon jó így. Nagy segítséget jelentettek múlt héten, nem is ment volna nélkülük, az ágyból alig tudtam kikelni, de most már sokkal jobban vagyok, és a gyerekek is sokkal kezelhetőbbek és nyugodtabbak így, hogy nincs akkora felhajtás körülöttük. :lol: Tüdőm azért fáj még :?
Ti meggyógyultatok?????

Fibi!
Én minden kicsi szarsággal elviszem a gyerekeket a dokihoz, de valószínűleg azért, mert tudom, hogy csak homeos szereket fog adni nekik. Magamtól ritkán adok nekik bármit, mert általában nem szoktam eltalálni a jó szert.
Amit adok, az pl. echinacin szirup, nem tudom, hallottál-e róla. Régebben csak csepp formában volt, de az alkoholos, és csak 4 éves kortól adható, de ez nem alkoholos, és állítólag nagyon jó. Nem homos, hanem gyógynövényes készítmény, de ugyanabból a növényből készül, mint a echinacea. Ez immunerősítésre jó kifejezetten légúti megbetegedések ellen.
Amúgy mi a baja a fiúknak?????

Rylie!
Leher, hogy eza hülye időjárás+ telihold is betett Borinak. Nálunk legalábbis van hatása :lol:

Zsini!
Mennyibe kerül egy sópipa????????????????? Gondolkozom a gellérthegyi sókamrán is, Manóka ajánlotta, de ahhoz ugye el kell menni, és úgy érdemes, hogy egy hétig mindennap.

Kép
Kép
zuzmo1
 
 


ja, és eszembe jutott Votiv, hogy ösz óta mi is folyamatosan szedjük az immunerösitö bogyókat... erröl ennyit...
fibi
 
 


Zuzi,
igen, hallottam róla, védönö ajánlotta. mi az Echinacea bogyot szedtük eddig.
asszem nekünk is a homeos gyerekorvos lesz a megoldás, mert ez igy nagyon kaka. én sem találom el mindig a megfelelö szert, ráadásul irto nagy felelösség, és napokig agyalok rajta, meg kutakodok :?
fibi
 
 


Zuzi: akkor még gyógyulj, de még jó lenne 2in1 találkozni. Vonalzóm nem jó, összesen a hivatalos időpontig 17 nap van még. Ma nagyon jósolgattam, azt hittem lesz is valami. :-) Sópipa: nálunk kapható van is és szeretem is. Van egy sókamra itt a kondorosin is az talán közelebb van hozzátok, én jártam oda nagyon jó volt, aztán jött Fanni lábtörése és azóta sem jártuk le a bérletet, de szívesen megyek veletek.

Tinu: ha ilyen komoly összeget kap a kórház akkor ott a helyem.:-) Remélem ott leszek, jó korán van, de igyekszem... :lol: :lol:

Deni: köszi vagyogatok... pakkom még mindig nincs összekészítve. Annyria nem vagyok ráhangolódva az egészre, hogy csak na... szomorú de igy van. Majd beszéljünk és talizzunk, ezer éve nem futottunk össze az ovinál. Jaj mingyáááááá farsang és még 5letem sincs, hogy mi legyen a gyermek. Bálint mi lesz?

Zsan: sajnos mi sem lakunk egyik utcában sem. Ittál a zöld csodából?

Curse: drukkok mennek, remélem Alex már édesen pihen a karodban.

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Sziasztok!

Zuzi!
A sópipa 4100 Ft volt. Baglyot formáz, Air Wolf típusú, de láttam már elefántot is. Édesanyámnak novemberben vettem felnőtt sópipát, más volt a gyártója, és az 5000 Ft feletti áron volt.

Üdv!
zsini
Kép Kép
zsini
 
 


Biztos többen tudjátok már:
Tegnap este MEGSZÜLETETT CURSE FIA, ALEX!
Nagy-nagy gratula itt is! :)

Ani
manitou
 
 


Én még nem tudtam! :D :D :D :D :D :D :D

Gratulálunk Alexhez, nagyon sok boldogságot hozzá, és minden jót a Curse családnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kíváncsiak vagyunk a részletekre is :wink:

micsoda örömhír :D :D :D

Kép
Kép
zuzmo1
 
 


Gratula Alex, Curse és CurseApa! :D

Kép
akata
 
 


sziasztok!

bekukkoltam itt Curse miatt, de látom már jó hírek vannak :D
HATALMAS GRATULA NEKIK, JÓ EGÉSZSÉGET!

betegeskedőknek mielőbbi gyógyulást, én is nagyon félek be ne nyeljünk vmit :roll:

ja voltunk oltáson múlt héten, megkapta mind a kettőt végül...
le is kopogom semmi baja,de tényleg semmi nem volt eddig, most járunk a 7ik napnál, de ugye van még :?
13 kiló és 85 centi a fiatalúr, gondoltam mert a hátam majd be szakad ha cipelni kell :roll:
tundiii
 
 


NAGY GRATULA CURSE-ÉKNEK ÉS SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Isten Hozott Alex-baba!!!!! Gratula a Curse-családnak!!!!!!!!

Kép
Kép
szelloke
 
 


Üdv Alex! Gratula Curse-nek és Mr Curse-nek. :)

(Mi barihimlőzünk épp, bár ennek manapság nincs akkora hírértéke, hisz ki nem? ;))
neet
neet
 
 


Drága Alex,
üdv ezen a szép napsütéses világon :) Gratulák Curse-éknek!!! :D

v
kisün
 
 


Isten hozott Alex! sok-sok tejecskét, egészséget és mosolyt neked!
:D :D :D :D :D
Gratuláluk a Curse családnak :D


csók

macs
macskanyu
 
 


GRÉTI,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Alexnek is sok boldogságot! Isten hozott a Föld nevű bolygón, közöttünk!

szép napot mindenkinek!

Gabi,
még két hét.... :wink:

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Innen is nagy gratula Curse családnak. Baba gyönyörűséges és Anyuci is nagyon jól nézett ki. Meglátogattuk őket ablakon keresztül (látogatási tilalom miatt) Tinuval. Hatalmas a fiúcska és nagyon szépséges. Sok tejcsit és minden jókat Nekik. Voltam MonaLisa csoporton jobb volt mint anno, vagy csak nagyobbb szükségem volt rá.

Neet: gyógyulást nektek a barihoz.

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Isten hozta Alexet, nagyon sok boldogságot kívánunk mi is és gratula a családnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Lindi :) Grétinek nagyon boldog szülinapot!!!!
Kép

Fibi :) Gyerkőknek bulást +++++++++++++++++ Hát (saját példánkból is okulva) immunerősítés ide vagy oda, be lehet kapni olyan genya vírusokat hogy csak na.... pláne ha közösségbe jár a gyerkőc... és bár mondták nekem előre, hogy így lesz, azért nehezen tudom megemészteni :roll: B. csoportjában 9-en(!) voltak a múlt héten, és ők is taknyoltak...

Zuzi :) Akkor bulást továbbra is +++++++++ és vigyázz magadra lécci, ne "hősködj"!!! Köszi, mi meggyógyultunk, szépen elmúlt a takony és köhögés sincs, már csak apát érinti a dolog, remélem ő is okés lesz nemsokára.
Ezt az Echinacin szirupot mi is szoktuk kanalazni, de 1 hét után mindig tartok 1 hét szünetet mint a homeósnál, de lehet hogy ez hülyeség.. Ti hogy szoktátok szedni? végig az üveget?

Johi :) Hát igen, valszeg azért nem futottunk össze, mert nem voltunk oviban a múlt héten, ezen pedig még itthon vagyunk, hogy Bálint ne kapjon be egy újabbat (az ovónéni mondta, hogy a hányás-hasmenős még tarol, ehhez eddig nem volt szerencsénk és nem is hiányzik...) Fannika jól van, ő nem lett beteg?
Farsangról így idén lemaradunk, túl fogjuk élni, szerencsére nem harangoztuk be Bálintnál, így nem hiányolja, majd jövőre bepótoljuk.

Kép
Kép
denizsa
 
 


Sziasztok!

Szóval, akkor pontosítok:)

Mindenképp normális legyen, és ha kérdezek válaszoljon rá, legyen ideje velem foglalkozni.Járok magánrendelőbe(és Sztk sem gond). A természetes terhesség és szülés híve legyen.Lehet nő is.Jó legyen Uh-ban.

Az első nő volt, de már nem vállalt szülést a kora miatt, a 2. dokim meg főorvos és pont az utolsó 1,5 hónapban nem ért rám, mert mindig konferenciákon volt, vagy elfelejtette, hogy jövök(nem csak velem volt így).Nem vette észre, hogy gombám volt és nem vett észre egy fontos dolgot a gyermekemnél sem!!Mivel főorvos ciki lenne, abban a kórházban másik orvosnál szülni így váltok kórházat is és a Sz. Imréről sok jót hallottam!

Bár nem ismerem, de gratula most született kisbabának!(Alex)

Ismételten köszi azoknak, akik segítenek!!!!

Kép
mona1978
 
 


Helló ALEX!!!!!

Tundii,
Az én hátam is fáj! Valóban jó nagy a nagyfiú!

Neet,
Mi pl. nem bárányhimlőzünk!!!! És nem is akarunk!!!! Mással vagyunk elfoglalva!!! (Sima influenza és vagy nagyon durva a vírus v. M. nagyon pasi, mert annyira kivan tőle. ) És milyen a bárányhimlő? Különösen aljas v. még nem mutatta meg a foga fehérjét? Vagy kis aranyos volt? Mivel M-nál még hátra van érdekelnek a bárányhimlős sztorik...

Móni
Kép
Kép
monisa
 
 


Curse, én is sok-sok szeretettel gratulálok Nektek!
Kátya
kincsimano
 
 


Lindi!
Grétinek mi is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk! :D
És egy aloés kérdés: az aloe gélből mennyit kell meginni naponta??? A dobozra 240ml van írva, de azt nagyon sokallom, mert akkor 4 nap alatt el is fogyna. Én most fél decit iszok egy nap. AZ jó???

Deni!
Nekünk egy hét alatt elfogy egy üveg, mind a kettő gyereknek adom. Asszem rá van írva, hogy pár hétig adható, aztán szünet. Én is szoktam szünetet tartani, főként azért mert elég drága, hetente 1500 forint lenne, és még pluszba szedünk béres cseppet és c vitamint is.
Apának jobbulást:)
Tegnap hívtam az óvó néninket, hogy mi a helyzet, nem merem vinni B-t.Mondta, hogy a csoportban 6 (!!!)-an vannak. Nálunk is a hányós-hasmenős tarol. Annyira, hogy mától összevont csoportok vannak, és kiadják a szabikat az óvónőknek, már akinek van :?
Farsang nálunk jövő héten lesz, B kijelentette, hogy nem öltözik be :lol:

Fibi!
Az immunrendszer akkor működik jól, ha néha-néha azért betegek isleszünk. (na, nem tüdőgyulladásra gondoltam :roll: ) Nálatok is a közösségbe járás miatt lehet, tavaly B is elég sokat volt beteg, amikor elkezdte a bölit. Asszem, áprilistól javult a helyzet. Homeos doki nagyon jó választás!
Gyógyuljatok!!!

Johi!
Tök jó, hogy eljutottál monalisára, és ilyen jót tett :) Curse nem mesélt semmit? Nem is tudtatok beszélni?
Együtt sókamrázni jó lenne :lol: AMúgy egy ilyen sópipa egyszerhasználatos? VAgy lehet többször is? Mert azért nem olcsó.

Neet!
Vakarózásmentes gyors gyógyulást!++++++++++++++

Zsanci!
:?:
zuzmo1
 
 


Hát akkor babanyetileg is gratula Curse-nek Alexanderhez! :lol:

Zuzi: csak pár szót tudtunk beszélni Curse-szel, azt is telefonon. (Azért örülök, hogy nem most kell szülnöm, mert nem bírom a bezártságot... :roll: Már gondolatilag nem bírom, amúgy jól.) Annyit mondott, hogy gyorsabb volt az eleje, mint Adélnál, a vége meg húzós. És hogy még nem nagyon szopiznak, lévén, hogy tegnap este 10-kor született meg Alex. Éppen rohant a csecsemősökhöz, mert bukott valamit (magzatvíz még talán?) a babó, meg akartak valami vércukort is mérni, vagy mi a nyavalya. Szóval ezért volt csak néhány szó. De tényleg nagyon szép baba, nem is látszik rajta, hogy nagyobb súllyal született (4 kiló felett valamivel), mert persze hosszú is (58 cm). Ezt mind csak lekuksikztuk a tábláról, nem volt idő megbeszélni. :lol: Curse tényleg szuperul néz ki, én meg nem megyek a szülésemig többet látogatóba, mert folyton máris szülni akarok, és nekem még van 3 hónapom... :P

Kisherczeg meg egy kis vajúdás közben még lejött a relaxra. :D Aztán szépen visszacaplatott a szülészetre. Hát nagyjából Védával is ilyesmiket csinálgatott anno. Tisztán emékszem, mikor kint ültünk a folyosón este, én éppen totál kikészülve, hogy most akkor lesz-e tejem valaha vagy sem, ő meg szépen elvajúdgatott éjszakákat... Azért remélem, most könnyebb szülése lesz, drukkolok neki nagyon.

Kép
Kép
tinu
 
 


SZIA ALEX!!! ISten hozott idekinn! :)
Curse neked meg gratula! sok tejecskét és problémamentes napokat kívánok :)

Gértinek sok boldog szülinapot kívánunk!

Kishercegnek ++++ és rövidebb vajúdást !!

Neet: barihimlő még nekünk is a jövő zenéje. nektek kitartást hozzá!!

H&F JÁJ ilyenkor úgy örülök, hogy Kamilla itthon van, mert igazán nem hiányozna egyiköjüknél se egy ilyen betegség :roll: REmélem mindenkit elkerül magas ívbe!! +++

Minden kis és nagy betegeskedőnek ++++++++ GYÓGYULÁST!

Mona: UM jó UH-ban :lol:
Természetes várandósság híve, de alapos és odafigyel. Azonban nem híve a hosszú vajúdásnak, szal könnyen dönt az oxi mellett, ha úgy érzi, hogy az kell. A magánrendelése még a kifizethető kategória: 7e/alkalom és ő igazán nem a pénzéhes fajta, de nem is a bratyizós. Korrekt, de nem a barátod közben és nem pátyolgatós fajta.


Macs, hogy vagytok? Álmos? Füli kontra Álmos?

Rylie
rylie
 
 


Sziasztok!

Először is nagy gratula az új fiúnak, Alexnek!


Egy kérdéssel fordulok hozzátok.
2004-ben a fiamat a Szent Imrében szültem, Faludi dokinál.
Faludi azóta ugye SZTK alapon nem rendel, a magánrendelőben pedig nem veszik fel...
Hívtam a Bálintokat, de ők nem vállalnak új beteget.

Tudtok ajánlani nekem egy olyan dokit, aki utolérhető és jó orvos?
Magánrendelés is jó lesz, talán még jobb is. Van egy kis problémám és csak március 13-ra kaptam időpontot az SZTK-ban.

Segítségeteket előre is köszönöm.

Hoviraeg
hoviraeg
 
 


ISTEN HOZOTT ALEX!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Sok boldogságot az egész családnak!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi
 
 


Sziasztok!

Curse!
Isten hozta Alexet! Milyen jó, hogy nem kellett napokig "élvezned" a kórház vendégszeretetét! Mindannyiótoknak jó egészséget kívánok, és szeretettel gratulálok!

Zuzi!
A sópipa 5 évre elegendő hatóanyagot tartalmaz. Csak arra kell vigyázni, hogy ne kerüljön bele nedvesség.

Üdv!
zsini

Kép Kép
zsini
 
 


Éljen Alex és a Curse család :D :D

Deni, Zuzi,
köszi szépen, aranyosak vagytok :) ma már kicsit jobban vagyunk :D

KépKép
fibi
 
 


Lindi,
képzeld, most este Igi azon hisztizett, hogy miért nem MA van a szülinapja. Én meg mondtam neki, hogy gondoltál volna erre 4 éve, én simán kiegyeztem volna a mai nappal... :lol: :lol: bezzeg akkor nem volt sürgős... :wink:

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Sziasztok lányok!

Köszi a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok :)
Idén a változatosság kedvéért megint Hupikék törpikés robbanós ajándék tortát kellett csinálnom, de most túrókrémesen csináltam. (de megfogadtam, hogy idén utoljára)

Alex babát Isten hozta, jó sokáig bírta benn :)

Zsan! A Szamos meg nem el-, csak arrébb költözött a Savoyában :? , és ott 600 egy adag marcipán, benn az Auchanban meg 699.- :evil:
De mondjuk piros színű nem is volt nekik, sárgából is csak 1 és nekem 2 kellett.
Egyébként sose felejtem el, mikor bejöttél Grétihez és hozzám :) Meg emlékszem, olvastam később, hogy írtad, hogy a Gréti milyen szép pedig olyan kis csúnya volt :)

Zuzi! Továbbra is gyors gyógyulást neked! Egyszer nekem is votl tüdőgyuszim és nagyon sokára gyógyultam meg én is.
A gélből mi is csak fél decit iszunk :) Bár ezt akkor, amikor egészségesek vagyunk.

Egy kép az ünnepeltről:

Kép

KépKép
KépKép
lindicita
 
 


Curse-nak és Alexnek nagy-ny gratula!! jó egészséget, sok tejcsit nekik!
:) :) :)
Lindicita, tüneményes a kislányod, boldog szülinapot neki!

Zsanci, írtam pü-t, légyszi sms-elj :)

Szellőke, nem kértél privit, de azért megírom ide ha érdekel, MG 4e a privát ctg-ben, és abszolút megéri, ha kell ad számlát is (EP-re is elszámolható!!!!).
pénteken megyek hozzá megint.
ha addig nem szülök meg, lehet hogy elmegyek a jövőheti Monalisára. Johanna, te mész megint?
7végén leszek netközelben, BM nem mondta, hogy szerinte mostanában szülnék.

Kép
Kép
mamacsibe
 
 


Lindi: Grétinek mi is sok boldogságot kívánunk szülinapja alkalmából. Torta és lányod egyaránt szépségesek.

Mamacsibe: Tinuval készülünk jövő héten is. Ha nem szülök addig, akkor mének. Szeretnék mindenképpen, mert jó volt.

Zuz: ahogy Zsini írta nagyon sokáig elég a sópipa. Tényleg csak arra kell vigyázni, hogy mondjuk ne köpjön bele a gyerkőc és amikor letörlőd az ormányt, akkor se nagyon vizessel, hogy ne menjen belülre a víz. (nedvesség). Gyógyulj mög, mert látni szeretnélek.

Deni: nektek is bulást. Akkor talán majd jövő héten összefutunk, bandázhatunk is ám.

Monisa: jobbulást néktek is.

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Lányok!!!

Azt hiszem továbbra is kellenek a drukkok Curse-éknak! :(
Most üzent, hogy ne haragudjak, hogy nem hívott tegnap, de Alexet átszállították az I.sz. Gyklinikára. Azon van, hogy ma legalább Ő hazajusson. Beszélni képtelen, úgyhogy semmit nem tudok. Lehet, hogy azzal a vízszerű bukással van probléma, de ez csak az én agyszüleményem...

Szóval Curse, Alex DRUKK! +++++++++++

Ani
manitou
 
 


Curse,

akármi is van, én drukkolok ezerrel!!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

macs
macskanyu
 
 


Curse,
Alex,
csak keményen!
++++++++++
neet
neet
 
 


Curse, Alex,
HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
legyetek ERŐSEK, bármi legyen is az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Jézusom! Remélem, minden rendben lesz,és semmi baja!!! Nagyon aggódunk, és küldjük a sok-sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++-t!

Zsini, Johi, Lindi!
Köszi a válaszokat!!!

Kép
Kép
zuzmo1
 
 


Mamacsibe,
ritkán jövök.., köszi az infót!!!

Curse-éknak drukkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!

Kép
Kép
szelloke
 
 


Curse család +++++++++++++++!

Ünnepelteket meg Isten éltesse jó sokáig
! :D

Csajok, valaki gyerekének szokott (volt) viszketni az orra de nagyon? :? Én nem tudom mi ez, nem valószínű, h allergia mert niincs orrfolyás meg semmi csak az orrviszketés, de szegényke annyit de annyit vakarja. Gondolom majd megkérdem a dokit is, csak ez az a kategória, amikor kicsit hülyén érzem magam, hogy tudniillik Dr úr, viszket a fiam orra :roll:

Kép
akata
 
 


Alex, Curse: soksok +++++++++
+++++++++++++++++++++++

KépKép
fibi
 
 


Drága Curse!!!

Gratulálok és nagyon drukkolok Nektek! Innen is megy a ++++++! és egy virtuális ölelés!
szmagdi
 
 


Hoviraeg.
Küldtem privát üzenetet.


lindi!
Grétinek BOLDOGOT!!!! Csodaszép kiscsaj!!!! :) :P

Mása
Kép
Kép
szmagdi
 
 


Curse-nak és Alexnak drukkok innen is +++++++++++++++++++++

Zuzi :) Köszi, akkor megnyugtattál :) mi is szedünk még egyéb vitamint meg mézet, ezen ne múljék :lol: Látom, ovis helyzet Nálatok se rózsás... :roll: azért jövőhéten megpróbáljuk Bálinttal, már kérdezgeti hogy mikor megyünk :lol:
Bazsó még meggondolhatja magát farsang-ügyben :wink: a böliben volt beöltözéses farsang?

Lindi :) Hű, nagyon szuper lett a torta!! Gréti pedig gyönyörűűű!! :D

Johi :) Bizony jó lenne összefutni, mielőtt még megszülsz! (talán több időd van előtte talira:wink: ) jövőhéten melyik délután lenne jó Nektek?

Akata :) Sztem érdemes lenne vmilyen homeós bogyeszt megpróbálni, ha allergia, úgy emlékszem van többféle is (az arundo -nád- ugrik be elsőnek, mint orrviszketéses tünet), csak ugye meg kell találni a megfelelőt..

Mása :) Szia! :D De klasszak a vonalzóid!! :D

Kép
Kép
denizsa
 
 


Szia Lányok!

Szerintem már években lehet számolni, hogy mikor voltam utoljára, de most gondoltam benézek hozzátok:)

Ahogy végigfutottam a mai nap termését látom még sokan vagytok régről és ennek tökre örülök.)

Lindi boldogságosat a kislányodnak, állat a torta!

Mi jól vagyunk, ami azt jelenti, hogy dec 24-én hajnalban megszületett kisfiúnk Áron. Így most majdnem 4,5 év lett a két gyerkőc között. Sajnos Áronnak se volt túl jó kezdése: 25-ére annyira besárgult, hogy közel állt a komplett vércseréhez. Majd 27-én átszállították a Jánosba a PIC-re, ahol intenzívebb kékfényterápia, sok sok infúzió és a végén vérátömlesztés segítségével rendbejött. Jan 2-án jöhetett haza. Mindez a vércsoportösszeférhetetlenségünk miatt. Szegény gyerek a szülei miatt szívott.:(

Ma már jól van, ügyesen szopizik, de jobban oda kell rá figyelni és rendszeresen hordjuk ellenőrzésre.

Hát röviden ennyit, mert hív a kiskrapek, de próbálok most már kicsit gyakrabban benézni hozzátok!

Pusszantás mindenkinek!
Beet
beetrix
 
 


Curse:+++++++++++++++++++++++++++++


Beet: szija! és szia Áron! Lilla hogy fogadta tesót?
Képet a fiatalúrról!!

Lindi: tortád megint nagyon gusztán néz ki!!

Rylie
rylie
 
 


Bea!
Szia!!! Manókán keresztül informálódtam Rólatok, és sokat gondoltam Rátok, amíg kórházban voltatok! Szerencsére most már minden rendben! Azért nagyon kemény lehetett:(
Fényképet!!!

Lindi!
Szép a torta és az Ünnepelt is :D Mind a kettő saját gyártmány 8) :lol:

Ha tudtok valamit Curse-ről, írjátok meg, nagyon aggódom miattuk! :cry:

Deni!
Volt böliben is farsang, akkor se öltözött be, pedig a Göncöl turiban béreltem neki oroszlánjelmezt, nagyon cuki volt :lol:
zuzmo1
 
 


Sziasztok!

Alexnek nagy-nagy drukk...

Szmagdi! Köszönöm, próbálom és válaszoltam :)

Viri

Kép
hoviraeg
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?