Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Látom, hétvégén nem volt túl nagy forgalom. Én be sem néztem, nálunk nagy változások vannak a napirend terén, ezt igyekszünk megszokni. Ugyanis Nati az elmúlt pár nap alatt töredékére csökkentette a nappali alvását. Másfél órák helyett feleket alszik, de ettől annyira kifárad, hogy legközelebb nem tud egyedül elaludni (eddig csak letettem hasra és aludt), forgolódik, behergeli magát, néha még akkor is, ha simizem közben. Szóval radikálisan lecsökkent a szabadidőm - persze sejtettem, hogy nem lesz mindig egy alvóbaba, csak most tényleg át kell állnunk erre, meg valami új rendszert felállítani. Tegnap aztán hajnalban és este is nagyon sírt szegénykém, gondolom, ez a marha szél is megzavarta. Esti cicizések már kicsit jobbak, ha elkapom a megfelelő pillanatot, akkor nincs sírás. Hát ez van velünk, egyébként napközben jókedvű, nevetünk, játszunk, elvan a játszószőnyegen is 10-15 perceket.

Bende, jó kis túrátok volt, nem mondom, de lényeg, hogy megvan a bútor és az ülés. 8)

Szösz, Réka baba nagyon ügyes! :D

anyany: nem semmi anyós, ha már Ti fizetitek, jó hogy titeket illet a visszaigénylés :roll:

ancsi: édesek a lányok együtt. és a hóvirágok is szépek. :D örülök, hogy rendeződtök kakiügyileg.

naspolyácska: fejést próbáltam, de úgy tűnik, nekem csak Nati tudja beindítani a tejleadó reflexemet, ha van türelme kivárni :lol: azért köszi a tippet :wink:

mancsa: gyönyörűek a gyerekeid! :D Hú, én sem szeretek két gyereket egyedül altatni, bár szerencsére ilyenkor Nati szinte mindig kisangyal-üzemmódban működik.

winchi: nagyon édes Matyi! :D

Na megyek, összekapom magam, ma megyek fodrászkodni a barátnőmhöz. Most először lesz melír a hajamban, kicsit izgulok is. :lol:

Kép
Kép
katinka31
 
 


Bende, vonalzó kérésedre megjavítva, vagyis lecserélve! :wink:

Kép
Kép
katinka31
 
 


Sziasztok!

Bende nem semmi ez a túra, az olvasásban is elfáradtam :) Az viszont csodás, hogy Niki ennyire jól viselte az egész túrát :wink:

Szösz gratula a forgolódáshoz, Matyinak eszébe sem jut ilyesmi, max annyi hogy a hátáról az oldalára fordul ha nagyon tetszik neki valami vagy valaki.

Katinka jók lettek a vonalzók :lol:

Matyit szerencsére nem zavarja a szél, aludt mint a kisangyal, a fronthatásokat viszont ő is megérzi akkor sírás rívás van.

Mondtátok hogy az alma megfogja a baba pociját, hát az enyémének nem :D Tegnap is 3szor produkált :D
És almaevés közben mondja hogy áááámmmmm, áááááámmmmm :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi
 
 

 
 

Kép
Kekszevészet
Kép
Kóma kaja közben
Kép Kép
Kóma Apa ölében
Kép
így örül a lábainak :D

KépKép
bende
 
 


Sziasztok!

Bende: hát ez a vásárlás tényleg nagyon kalandos volt, de a lényeg, hogy mindent sikerült elintéznetek! És örülök, hogy Niki ebben a kiságyban is jól alszik! :) A képek édesek, jó kis hurkái vannak Nikinek! :)

Réka baba ma reggel megint megfordult, hasról hátra, 4x!!!! Nagyon ügyes, nagyon örülök, csak az a baj, hogy így nem lehet elaltatni. Háton eddig sem tudott elaludni, mert nézelődik, meg integet, meg rugdos. Hason eddig háti + arci simivel viszonylag könnyen el lehetett altatni, de most, ha hasra fektetem emeli a fejét, erőlködik, aztán egyszercsak megfordul és háton van. Egy kicsit csodálkozik, majd vigyorog, majd nézelődik és integet. Szóval a ma hajnali szopi után a szokásos visszaalvás helyett következett a torna, a forgás, a vigyorgás... Végül 2,5 óra után szopi közben beájult! Most alszik! :D

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sziasztok!

Ringatót mikor tartunk?

Bende! Nem irigylem a hétvégéteket, de a lényeg, hogy van egy szupi kiságyatok és egy tök jó gyerekülésetek! :) Azt még mindig nem írtad, hogy miért kellett visszaadnod a másikat. (ha igen, akkor bocs)
Hét végén megcsinálom a leendő 29 éves férjemnek a feketeerdő-tortát!

Délután jövök még, most szólít a Kapitány!

Kép
jaffa4
 
 


Hello Mindenkinek!

Bende: kalandos utatok volt! Jól elfáradtatok, mi?
Még jó, hogy Niki jól bírta az utat. A lényeg, hogy sikerült mindent megvennetek. Nagyon édes Niki, és nagyon jó husiban van.

Jaffa: az én párom is most lesz 29 éves, 21-én! :) Hihi.
Én is tortát fogok sütni neki a szülinapjára!

Winchi: örülök, hogy Matyi manó ilyen jól kijön az almával! Tegnap már én is adtam Dorkának szilvával együtt. Egész jól kakilt ma már 3-szor! HURRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá!
Sosem gondoltam volna, hogy ennyire örülök majd egyszer egy kakis pelenkának! :)

katinka: szupik lettek a vonalzók! Sajnálom, hogy Nati keveset alszik, már én is tapasztaltam, hogy sokkal kevesebb a szabadidőm. Nehezebb már a házimunkákat csinálni...

szosz: nagyon ügyi Rékababa! És már hasra is megy neki, vagy csak hasról hanyatt? 2,5 óra szopi, nem semmi! :)

naspi: igen, a Natika a Luca nővére. Hasonlítanak nagyon, igaz?
Milló babó hogy viselte a frontokat? Dorka elég zizilabor volt tegnap előtt.

Gégéé: Szóval Emmabébi már így érdeklődik a játékok iránt? Nagyon ügyi, és naonnaon édi! :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok jól vagyunk,zajlik az élet nálunk,sajna nem tudok hozzátok sűrűbben jönni.Írisz már nagyon igényli a vele való foglalkozást,ha meg egy picit el sikerül altatni,akkor gondolhatjátok a temérdek házi munka meg a másik kettő kölök teljesen lefoglal.És még igy is el vagyok havazva folyton!
De szerencsére most mindenki egészséges(kopp-kopp),készülünk a farsangra,Írisz rettentő sokat változott,ha a nyakában trombitálok,fújkálom,puszilgaton hangosan nevet!Meglát vigyorog,hihetetlen grimaszokat vág.Széttárja a karjait,mintha ölelni akarna.Nagyon aranyos,imádni való.
Jázmin bohócnak fog beöltözni,Mózes Zorró lesz.Lázasan mondogatják itt egy hete a versikéket,készülnek a műsorra.
Mindenkinek sok sok puszit küldünk.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Niki de édes :lol: A fürdős kép nagyon jó, hogy tetszenek neki a lábai :lol:

Sarmon örülök, hogy jól vagytok, gondoltam rátok és bíztam benne, hogy már nem a betegségek miatt nem tudsz jönni :wink:

Enyém gyerek nem akar aludni :shock: Nagyon ritkán csinál ilyet, hogy délután nem alszik. Pedig sétáltunk is de nem volt meg a kocsiban hogy hazaértünk, most beraktam a hintájába és abban kiabál a morzsolgatós pelussal. Merthogy mostanában csak rongyival közlekedik, hol játéknak használja, megeszi hol meg hozzábújik és azzal alszik el. Nesze nektek szuper csillivilli játékok a tetra pelus legyőzött titeket! :lol: :lol: :lol:

csajok valaki foglalkozott a babakötvénnyel???
Ma megkeresett egy normális hapsi, a biztosítótól, hogy gondolkozzunk rajta és ha érdekel időpontot egyeztetünk. Nem sok mindent tudok róla, utána kell néznem kell e ez nekünk

KépKép
winchi
 
 


Üdv lányok!

Nálunk most szakad a hó! Csak nem marad meg.
Levi lelécelt délelőtt anyósomhoz, nemsokára hozzák haza! Én meg főztem, mostam, vasaltam, takarítottam. Dórika délután nyűglődött kicsit, de aztán elaludt.

Winchi: ez később is így lesz, hogy minden izgalmasabb a játékoknál. Műanyag tálak, fedők, fakanalak, még most is elkéregeti Levi. Anyutól minden fakanalat elhozott már, mert mama ugye ezt hazavihetem? :lol:
Még nem foglalkoztam a babakötvénnyel, pedig lehet, hogy kellene. Azt mindenképpen szeretném, hogy Levinek is nyissunk egy számlát, mert ő még kimaradt belőle. Csak most nem úgy állunk anyagilag. :(

Bende: Milyen jó, hogy Niki ilyen türelmes! Jó sok helyre mentetek! Benézhettetek volna hozzánk is, Martonvásártól egy köpésre lakunk. Nikita gyönyörű!
A felhőcskés ágyneműnk tulajdonképpen egy polár takaró, amit rátettem a szivacsra, még Levi kapta régen, az auchanból való.

Katinka: jók a vonalzók!

Sarmon: örülök, hogy meggyógyult mindenki!

Vááá...megint végzett a gép. Megyek kiteregetek.
Vendég
 


Ancsi: tegnap este nálunk is volt kakigond, a kúp segített, de bogyózott szegénykém. Úgyhogy igazad van, a kakinak igenis örülni kell! :lol:
Vendég
 


sziasztok!

megint jó rég nem voltam :?
többek között azért mert, drága pöttyöm nem nagyon akart éjszaka alundi,ha letettem nyüszi volt,volt hogy csak éjjel egykor aludt el,pedig ilyet nem nagyon csinált előtte :roll: De vettem azt a homeos kupot és tegnap már aludt rendesen,lehet attól vagy ez az össze vissza idő :roll:
viszont nagyon szép képeket láttam
bende szép kis túra lehetett,még jó hogy niki ilyen türelmes.Milyen kis husis,nagyon édi :)
ancsi ezekszerint kezd megoldódni a ki gond, :D csak egy jó tanács még most hozd rendbe nehogy úgy járj mint én a naggyal :( Ő sajna elejétől fogva tápot kapott és iszanyatosan megfogta,szegényt kupoztam hőmérőztem, és alig volt neki.Mikor megkérdeztem a védőnöt nem mondott semmit. Aztán mikor már rendesen evett akkor is volt hogy egy héten csak 1 szer volt de azis kínok között jött. Akkor is kérdeztem hogy nincs e rá valami erre ő dee laevolac szirup,mér nem adom neki.Ja mondom kösz ezt mondhattad volna kb 1 évvel ezelőtt is :twisted: nagyon mérges voltam,és mai napig alig tud produkálni. Úgyhogy tényleg örülj neki hogy van. :wink:
babakötvény? nálunk is hasonló okok miatt nincs mint mancsánál
tényleg mancsa megérdezhetem hol laksz? ha nem akarod kiírni privibe is elküldheted :wink:
Ma voltunk védőnönél,7kg 25dkg és kb68cm azért kb:mert nem hagyta magát lemérni a fiatalúr. Volt valaki közületek a heimbe bőrgyógyászaton, mert valószínű mennünk kell :(

Kép
Kép
bibii
 
 


Bibii: Tordason lakunk. Nem voltunk a Heimbe, miért kell mennetek?
Nekem nagyon durva ekcémám van, úgy féltem, hogy öröklik a gyerekek. Levinek apja bőre van, de Dorkáé elég érzékeny, így figyelnem kell mit adok neki enni, így állítólag elkerülhetem, hogy előjöjjön neki.

Winchi: Dorka névnapjára megsütöttük Levivel a csokis sütidet, nagyon fincsi.

Gégéé: Múlt héten előkerestem a rakott tarhonya receptet, amit még régen írtál, mikor Emmuli még pocaklakó volt és nagyon nagyon vártuk már, mikor jön ki. De jó volt visszaolvasni kicsit. De a tarhonya is bejött, még a dédiék is kérték a receptet, mert nekik is ízlett, ja és Levi azt ette délben, délután és este is! :lol:
Vendég
 


ott sajna nem vagyok ismerős, bár állítólag van ott egy csomó rokon akiket nem ismerek :roll: klucsik, szabó... konkrét neveket nagyon nem tok.
azért kéne mnjünk mert nagyon piros a pici popója,most kaptunk krémet ha nem használ el kell vinnem kicsit érzékeny a bőre.mikor picur volt akkor ilyen atopiás ekcémája volt,vagy mi a térdhajlataiba,de azt tudtam mitől a baracktól mióta nem kapta azóta nagyon szépen megjavult mostmeg ez :( Az a baj hogy most nem tudom kiszűrni mitől lehet, remélem hat majd a krém bár elég durván piros :(

Kép
Kép
bibii
 
 


Bibii: még a végén kiderül, hogy rokonok vagyunk? A nagypapámat Klucsik Jánosnak hívják. Az ő házuk mellé építettük a mienket.
Szegény picur, úgy tudom, hogy vérből tudnak nézni ételallergiát én meg akarom csináltatni magamnak, gyerekeknek nem tudom hogy tudják megállapítani mitől foltosodnak. Lehet, hogy nem is étel, hanem valami más. Engem az összes testápoló kiüt még a babások is, a legtöbb sampontól sebes lesz a fejbőröm, nem mindegy mivel fürdök, mivel mosogatok....
Hát ezeket a nyavajákat nem szeretném a lányomnak továbbadni, azt mondta a doki, hogy ha most odafigyelek mindenre nála, akkor elkerülhetem, hogy kijöjjön.

Dorkám elaludt, így könnyebb lesz Levit is elaltatnom. Napok óta a gőgös gúnár gedeonból kell olvasni, most ez a sláger!
Vendég
 


Sziasztok!

Annyira paprikás a hangulatom és annyira ki vagyok akadva, hogyha most mérnénk egy vérnyomást, kiakadna a műszer. :x
Bocs lányok, de nem fogom vissza magam!

Szörnyű mi van ebben az országban. Az a szerencsétlen sportoló! Annyi idős volt mint én! Senkinek nem tűnik fel, hogy miből van a cigánynak 20 milliós kocsija?????????? 10 millió forint feletti személyautó vásárlásnál autómatikus Apeh ellenőrzést csinálnék. Sztem egy csomó bűnözőt meg lehetne fogni. Plusz visszaállítanám a halálbüntetést. Nyilvános akasztás. Még kést se merne a kezébe venni!

Második dolog. Hallottátok, hogy az öszödi böszme bejelentette, hogy tervezik a Gyed-et 1 évre, a Gyest pedig 2 évre visszavenni!!!!!!! Én meg visszakérdeznék: Apukám! Bölcsöde?

Hova vigye a szerencsétlen szülő a gyermekét? Néhol még óvodába se veszik fel!!!! Munka sincs ahova visszamenjen az ember dolgozni!

A dolgos becsületes családokat fojtják meg az intézkedéseikkel! Egyre több a munkanélküli, akiket a dolgozók "tartanak" el (nagyon sajnálom őket, képletesen írtam). Ahhoz,hogy ez kivitelezhető legyen őket szorongatják, hogy legyen erre pénz.
Megbolondult itt mindenki?????????

Jaj lányok, most nagyon el vagyok keseredve! Az örök optimizmusom átfordult totál pesszimizmussá. Örülök ahogy élünk, de egyre nehezebb, lelkileg is. Ilyen világba hogy engedjük el a gyermekeinket?

Kép
jaffa4
 
 


Bibii!

Semmi krémmel nem sikerült enyhíteni a pirosságot? Pelenkaváltás? Törlőkendő?
Milunak is kipirosodott csúnyán a bőre a popsiján mikor pici volt, aztán rájöttem, hogy törlőkendő okozza a problémát. Kaptunk nagyon jó popsikrémet egy gyógyszerész ismerőstől. Bizarul kék, de használt.

Kép
jaffa4
 
 


Törlőkendő helyett kamillás mosogatás? Hagyd sokáig szabadon a popsiját is!

Kép
jaffa4
 
 


itt a hugom, a kisebbik. a másik majd egy-két hát múlva jön.
Zsófi 9 óta alszik. már csak kétszer alszik napközben, egyszer délelőtt egyszer meg ebéd után. ma a babakocsiban durmolt 40percet, utána hazajöttünk. hideg volt, esett a hó is, de azért kellett mindkettőnknek a séta, azaz minhármunknak. :lol:
kiváncsi leszek, mi lesz akkor, ha jön majd a foga.
egyelőre ülni tanul. mászni még nem, de ahogy hasal, feltornázza magát, meg az oldalán van és játszik. és ma már félig ült. !!!


jaffa!
nagyon egyetértek veled. ez az ország ennek a böszmének köszönhetően egyre inkább csak a szarban ül. de már a szar sem meleg...

bende!
szép kis hétvége! remélem a kék foltjaid elmúltak már.
NIki csodaszép! és mekkora már!

ancsi! Dorka kis csinos! meg kis barátságos. de jó!!!

gégéé!
jó a tornázó! én is szeretem a teszveszt. egy csomó dolgot vettem már ott, eddig még nem nagyon csalódtam.

anyukák!
mutogattam a képeket a hugomnak, teljesen el volt ragadtatva, mennyi szépség errefelé!
Vendég
 


anyós:
a hát a párom nevén van, mert anyósnak van valami olyan adóssága, ami miatt rögtön elvennék. de sokra megyünk vele, soha nem költözöm oda. megmondtam páromnak is, mert nagy nagy balhék lennének.
egyelőre annyi fejlemény, hogy a bankszámlakivonatot átkértük ide fehévárra, mert anyós mindig kinyitogatta és mindig mondta, hogy mi milyen jól élünk...
illetve a párom adóbevallását nem az anyja fogja megcsinálni, hanem könyvelő. így biztosan minden pontos lesz, minden jó lesz.

de még sorolhatnám...

nagoyn kivagyok. most nagyon jól jött, hogy hugom itt van és tudok kihez beszélni...
Vendég
 


ezt én is úgy kaptam. durva.
ha valakire esetleg sértő lenne, elnézést...

http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=159771
Vendég
 


Helló-belló lányok!

Százezer meg egy éve nem voltam már... :cry: :cry:
Na nem az én hibámból.. a technika ördöge bedugta a szarvát a gépünkbe és nem működött... jó darabig. De végre leküzdöttük és győztünk! :lol:
Sajni visszaolvasni képtelenség benneteket, nagyon le-és kimaradtam..
Úgyhogy most én mesélek picit. :oops:
Krisztián a hasra fordulása óta már négykézlábra állt és hintázik előre-hátra úgy. Nagyon élvezi, rikkant nagyokat meg fújja a nyálbuborékokat. :lol:
Múlt héten kedden megjelent az első fogacskája és következő nap társult hozzá a mellette lévő is. Úgyhogy most már két fogacskája is jön neki. Annyira már kint is van. hogy amikor kanállal etetem, karcolja a kanál alját. :P

Az éjszakai alvással viszont problémáink vannak. Eddig zokszó nélkül átaludta az éjszakát, mostanában viszont kétszer fel kell kelni visszaaltatni.. talán a foga miatt?

Remélem mindenki jól van babácskájával együtt!!! Vigyázzatok magatokra!

Puszókák!

ZsuLa

Kép
zsula
 
 


Zsula!
Hűha, nagyon ügyes Krisztián!!!!!!!

Veszprém: hallottátok mit nyilatkozott a szökésben lévő anyukája:
Ők tisztességes szerény család és a fia is ennek megfelelően él. Szerény és becsületes gyerek- igen már a bemutatott képekből is látszik :twisted: és soha nem volt kés a zsebében, a kezében is csak akkor, mikor otthon leült az asztalhoz és evett.
Miért ennyire vakok az emberek????? Ma reggeli friss hír, hogy az Apeh vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez, a szórakozóhelyen megjelent cigányok ellen.
Kevés!!!!!! Én nem igazán nézem aszerint az emberek, hogy milyen etnikumhoz tartoznak. Régen Móron vezettem egy kocsmát. Oda is rengeteg cigány bejárt és meg kell, hogy mondjam, nagyon nehéz volt velük megtalálni a közös hangot. Egy ideig azért elég jól sikerült. Aztán egyszer a kinti asztalokhoz letelepedett egy csomó roma srác. Megkértem őket, hogy rendeljenek valamit, ez nem köztéri pad, hanem a fizető vendégeké. Morogva elmentek. 10 perccel később húszan jöttek vissza, egyenest hozzám. Persze volt szóvivőjük, aki bizonygatta, hogy ezek mennyire rendes srácok és nincs jogom dirigálni nekik. Persze a szép szó nem használt: mondom nem parancsoltam csak kértem. Ordíbált velem és egyre közelebb jött. Sajnos ez neki volt rossz, mert bár nem vagyok magas, ő sokkal alacsonyabb volt nálam és egy idő után már felfelé kellett néznie, nekem meg ugye lefelé. Ez kicsit csökkentette a terrort. Megfenyegettek, hogy szétverik az üzletet és elkapnak valahol és nem úgy bánnak velem ahogy egy nővel szokás. 20 éves voltam ekkor, belül remegtem mint a kocsonya, de kifelé keménynek mutattam magam. (persze otthon utána 20 percet bőgtem a zuhany alatt) Hetekig rettegtem és mivel hajnali 04.30- kor indultam dolgozni, a kutyát vittem magammal testőrnek.
A poént a végére hagytam: az egész balhét az akkori vőlegényem, tisztes távolságból, karba tett kézzel végignézte. :?
Pár hét elteltével kicsit megnyugodtam, de mikor úgy találtam, hogy az üzletben kisebbségben maradtam a sok kisebbségi között, akkor felhívtam az egyik móri rendőrnyomozót ( nagyon kedves volt mindig) és megkérdeztem nincs-e kedve meginni egy üdítőt. Két ajtaja volt a kocsmának, mikor az egyiken belépett, a másikon leléptek a nemkívánatos elemek.

Ettől függetlenül zökkenőmentes volt a romákkal a kapcsolatom. De tény, a magyarok és a romák nem képesek együtt élni. A romák évszázadokon keresztül vándoroltak, erre vannak berendezkedve még ma is, de most a megváltozott világban rákényszerülnek a letelepedésre. Képtelenek ehhez alkalmazkodni, csak a jogaikat ordítják, de a kötelességeikről megfeledkeznek. Nem dolgoznak, nem adóznak, belőlünk élnek. Nem járatják a gyerekeiket iskolába, csak mondogatják, hogy milyen rendes gyerekek. Dolgoztam Somogy és Baranya megyében is, apró falvaka jártam, láttam egy csomó ilyen telepet. El se hinnétek, hogy milyen körülmények között élnek. Nincs igényük másra. Ezért teljes képtelenség, hogy megférjünk egymás mellett. Sajnos én nem látok ebből kiutat. Egy biztos, amíg ennyire félünk kimondani, hogy roma meg cigány és bőven adunk nekik segélyt, addig ők a kisebbség fölénk kerekednek. Ha pedig nem adunk pénzt, akkor fajgyűlölők vagyunk. Itt legyél okos.

KépKép
bende
 
 


Anyany: de jó, hogy itt a húgod. :D persze ez azt jelenti, hogy megint nem velünk sétálsz... egye kukac megbocsátom. :D Anyósod is jobban tenné, ha leszállna a földre, aztán megköszönné, amit érte tesztek. Elvégre ha adóssága van, megoldás az is lehetne, hogy eladjátok a házat, aztán Ő meg uccu neki menjen albérletbe, aztán azt fizesse, ahogy tudja.

Jaffa! ne dühöngj. Tudod a magas vérnyomásod!!!!!! :wink:

Bibii! én is akartam javasolni, hogy hagyd el egy időre a törlőkendőt és mosd le a popót, hátha az segít.

Szösz! nahát Rékuci is milyen ügyes!!! kérünk ám képeket is!

Winchi! nekünk van Babakötvényünk. Az Otp- ben nyitottam és bár pocsék anyagi helyzetben vagyunk minden hónapban 5000 Ft megy a számlára. Az én számlámról utalom át, de van amikor Anyum odaadja. Lehet, hogy néha szüneteltetnünk kell a befizetést, de mi fontosnak tartottuk kiváltani. Meg nehogymár az állam bácsinál maradjon a Nikire szánt összeg- aztán majd valami pulyát támogotnak belőle...) Úgy gondoltuk, hogy névnapra, szülinapra, karácsonyra pénzt kérünk Nikinek. Nem szeretnénk, ha ellepnének minket a használhatatlan játékok, meg egyéb hülyeségek, amiket maximum egyszer vesz a kezébe. Ha nagyobb dolog kell, akkor majd összegyűjtjük ezeket az összegket, de ha nem kell semmi drága dolog, akkor berakjuk a számlájára.

Katinka! milyen lett a melír?????

Mancsa! bocsi legközelebb meglátogatunk!!! időben szólunk, hogy előtte átböngészthesd a receptes topicot :lol:

Sarmon! dobj majd képeket a jelmezes manókról!!!!!!

Gégéé! mikor mentek Emmával dokihoz? mi lesz a cisztával?

KépKép
bende
 
 


Már megint én töltök meg egy egész oldalt! többiek hol vagytok?

Lara! milyen a hangulat Veszprémben?

KépKép
bende
 
 


Sziasztok!

Anyany: Fáradtság ellen C vitamin! :) De jó!!! Akkor megoldódott a séta körüli hercehurca???
Te jó ég! Hogy lehet valaki ilyen főleg most??? Bizonyos embereket egyszerűen nem tudok megérteni.

Ancsi_pancsi: Ne aggódj a fogyás miatt. Lehet hogy tényleg a fogacska miatt kevesebbet eszik és azt is letornázza már amilyen mozgékonyak ezek az apróságok.
Nagyon csini Dóra. Ahogy látom nem vékony baba, hanem szép formás :)

Naspolyácska: Gratulálok a szép éjszakához, és a hó fordulóhoz (bár kissé megkésve)


Mancsa: Dorottya már ilyen ügyes??? Bianka mintha leállt volna, mostanában semmi újat nem mutogat, max a hangocskáját próbálgatja egyre többször.
Nagyon szépek a lurkók :)

Jaffa: Nekünk jó a szerda a Ringatóra. Ez a mai nap??? Jujj... Elkéstem???

Szosz: a 4. is megvolt. Mostanában meg felsír álmában. :( Bemegyek és látom alszik csak fel fel sír. Nem tudom miért semmi megrázó dolog nem történt.

Winchi: Matyi manó egy tündér. A babucik egyik napról a máskra változnak. Bianka is egyre többet igényli hogy vele foglalkozzak, pedig nem volt sokat kézben ő sem, de hát a tudatuk nyílik és testük még nem képes annyira követni a dolgokat. Már minden érdekli, de még nem képes mozogni, menni érte, vagy akár elkúszni érte :) Meg hát most már látja ha anyuci nincs ott, vagy nem vele beszélget.

Bocsánat most ennyire tellett de mindjárt jövök :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Zsula: Jaj de ügyes Krisztán. Hogy történt? Egyik napról a másikra? Bianka még kicsike és a lábát emelgeti de azt nagyon.

RINGATÓ: Ezen a héten kinek lenne jó???? Pénteken 11-re mi mondjuk megyünk babamasszázsra, de utána ok. Lehet nálunk is!!!!

Babamasszázs: Bianka nagyon élvezi de h--lye anyja Johnson babaolajat használt és "recés" lett a bőre :( Most étolajat használok és bízok hogy hamarosan rendbe jön a kicsike bőre.

Ki is írta a furulyát? Ringatóra kell! Énekelni én sem nagyon tudok de ki nem izéli le nem? :)

Ringatóra választ várok!!! :)

Ja! Mégegy: Ha megy a szagelszívó, Biankám gy elven mint a befőtt. Nem csúnya dolog ilyen eszközt bevetni? Nem fog "rászokni"? Mindig ilyeneken parázok pedig ha majd mászik meg megy akkor tuti nem kell neki, így legalább megtanul egy kicsit önállóan játszani, csak hát ez nem szép dolog tőlem vagy igen?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Bende: Én itt vagyok. :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


szia Trundike, mink most megyünk gyümölcsözni.... :wink:

KépKép
bende
 
 


mancsa ha esetleg van vagyis volt a rokonságotokba klucsik ilona akkor lehet hogy rokonságba vagyunk :) egyszer belefogtam családfa kutatásba,de aztán megállt mert apum részéről csak ennyit tudok ennél továb nem jutottam :(

jaffa már váltottam pelust is meg törlőkendőt is,mert én is erre gyanakodtam,de kipróbálom a kamillát az tuti. abba a krémbe mi volt hogy hatott,én amit kaptam az ilyen viszketés meg gyulladáscsökkentő

bende még jó hogy te ennyivel megúsztad én sajna nem :cry: , azóta ki nem állhatom őket, az utcánkba is van egy páros nem dolgoznak hanem eljárnak betörni,és a legdurvább az hogy hiába tudja a rendőrség elengedik őket,pl:az egyik szomszédjukhoz akkor mentek be mikor elmentek sétálni du-án felfeszítették az ajtót ékszert pénzt vittek.Utána meg hatalmas szatyrokkal jöttek haza mert bevásároltak.Voltak náluk a rendőrök de azóta is szabadon garázdálkodnak. A boltos is kapott fenyegetész hogy oda is be fognak menni,de ezekkel nem ugye nem kell foglalkozni,mert azt mondják rá hogy megélheteési bűnözés bezzeg ha a magyar csinálja azt tuti lecsukják :twisted:
jaffának van igaza ide a halálbüntetést kellene visszhozni.de nem mert elmennek a súlyos milliárdok a roma felzárkóztatásra aztán mindenbe bele akarnak piszkáni mindent megadóztatni. ez kell nekünk a majom a sok...inkább ki se írom mert most jól felhúztam magam

Kép
Kép
bibii
 
 


Sziasztok!

Nem akarom elkiabálni, de úgy látszik, csak panaszkodnom kellett a Picilányra, tegnap újra a régi volt. Szépen és sokat aludt, este is jó kislány volt, jól meg is dícsértem. Ma reggel először vittük Natival Lilit oviba, jól sikerült szerencsére. Natit az utolsó pillanatban ébresztettem indulás előtt, szinte átaludta az öltöztetést, aztán meg nagyokat vigyorgott, visszafelé még el is szenderedett az autóban. Ha visszakapjuk Apától az autót, minden reggel így lesz, ez jó főpróba volt.

Ma jó mozgalmas nap lesz, ebéd után oltásra megyünk, utána meg Lilit visszük balettra, az egyik kis barátnőjével együtt. Háromgyerekes anyuka leszek. :lol:

Jaffa, totál egyetértek veled mindkét kérdésben, én is nagyon kiakadtam. :evil: Bende jól összefoglalta a cigány problémát, szerintem se nagyon van rá megoldás, ha ők ebben nem partnerek. :? GYES, GYED dolog meg tényleg durva, miért minden bőrt a gyerekes családokról húznak le?! És hová menjünk vissza dolgozni, ha mindenhonnan küldik el az embereket? Nálunk pl. csak a gyerek 3 éves kora után veszik most vissza a kismamákat. Bölcsi hely meg tényleg nincs, mi már be is írattuk Natit, hogy 2 éves korában tuti legyen helye - sajnos a GYES már túl kevés lesz ahhoz, hogy itthon maradhassak.

Bende, Niki nagyon szép, olyan édesen szundizik. :D Melír jól sikerült, nagy változást nem mertem kérni, de így a napfényben szépen érvényesül.

Ringató: mi szívesen mennénk, rá is érünk, de sajnos autónk nem lesz, úgy meg elég nehéz. :(

sarmon, örülök, hogy jól vagytok. Kár, hogy nem tudsz gyakrabban jönni...

bibii, sajnálom a bőrgyógyis dolgot, remélem, hamar rendbejön a pici bőre.

szia zsula! gratulálok a fogacskákhoz! :D Szerintem biztosan azok zavarnak be az alvásba.

trundike: szerintem nem gáz a szagelszívó, mi a morzsaporszívót szoktuk bevetni, tegnap meg bekapcsolt hajszárítónál fürdettem Lilit, mert Nati elkezdett nyügizni. :wink: Ha megnyugtatja őket, nem árthatunk vele és gondolom, azért Te sem egész nap a szagelszívó mellett vagy Biussal.

Na megyek, ebben a szép napsütésben nem csak a csíikok látzsanak a hajamban, de a por is a polcokon. :oops:

Szép napot!

Katinka

Kép
Kép
katinka31
 
 


Főzés közben gondolkoztam egy kicsit még a roma kérdésen, tulajdonképpen csak azt akartam mondani ezzel a vándor életmóddal kapcsolatban, hogy ez nekik a génjeikben van. Az Egri Csillagok nagybecsű olvasóélményem és, mint tudjuk ott is cigánykaravánok voltak. Míg az akkori gyerekek már többé- kevésbé iskolába jártak, legalább néhány évet, és a szüleiknek segítettek a földeken- tehát úgymond egy helyben voltak- a cigánygyerekeknek az volt természetes, hogy szinte minden reggel máshol ébredtek. Nem jártak iskolába és a szüleik is csak a cigánytudományokra, jóslásra, kuruzslásra, lókupeckedésre, vásározásra tanították meg őket. Valószínűleg akkoriban még nem is voltak ekkora ellentétek. Aztán rákényszerültek, hogy letelepedjenek, de az ezzel járó kompromisszumokat és kötelezettségeket, a mai napig kénytelenek elfogadni. Nem iskolázottak, mert nem tartják fontosnak, ügyeskednek, nem fogadják el, hogy a törvények rájuk is vonatkoznak. Nem dolgoznak, mert soha nem is látták, hogy kell. Ami viszont régen megvolt: a másik tulajdona és élete iránti tisztelet- ez is kiveszett.
Szerintem ezt nem lehet egyik évről a másikra megoldani, sőt több évtized is kevés hozzá. Amíg a mai roma gyerekek azt látják, hogy ügyeskedésből is el lehet tartani egy népes családot, addig az ő gyerekeik is így fognak felnőni és így tovább....
Ha előveszed őket, hogy álljanak be a tisztességes polgárok közé, kibújnak alóla, azt mondják nem kapnak munkát a származásuk miatt. Ha előveszed őket, hogy törvényt sértettek, akkor azt mondják, azért bünteted mert roma. Ha segélyt kérnek, akkor viszont előtérbe helyezik a származásukat. Viszont az EU-s Emberjogi Bíróság helyét jobban ismerik, mint bárki más az unióban.

KépKép
bende
 
 


Jelentem vége a fogatlanságnak!!!!!!!!!

Niki két alsó fogacskája nincs rejtve többé! mindez mindenféle sírás és nyüszi nélkül!!!!!


Eldugulok, ma csak én írogatok :(

KépKép
bende
 
 


anyukák!

Közületek találkoztam valakivel reggel fél 10kor a Jancsárnál? Épphogy leszálltunk a buszról és jött velem szembe két anyuka és aki rámköszönt ismerős is volt az arca és egyforma szürke-narancssárga babakocsink volt :shock: De nem tudom ki az! Ezen agyalok azóta, hogy fórumról ismerős vagy esetleg együtt szültünk foggalmam sincs. Siettem és mire észbe kaptam hogy meg kellett volna állnom, megkérdezni hogy honnan ismrjük egymást addigra késő volt :shock:

Ésssss: Ma megvolt az első közös utunk busszal Matyival :D :D :D
ez a gyerek egy tündér, minden jól ment most alszik anyósoméknál
Ma ablakcserék voltak nálunk ezért menekültünk el otthonról, majd mehetek haza a romokat eltakarítani, a vályogot meg kellett bontani. A kisszobába volt boltív az ablak felett amiről nem is tudunk :shock:

Egy csomó mondanivalóm lenne de most mennem kell majd jövök.

KépKép
winchi
 
 


Szösz: Gratulálok a forduláshoz! Sikerült már felvenni? Mi is jót szórakoztunk, mert mikor fel akartuk venni, sohasem csinálta, de ahogy letettük a kamerát rögtön megfordult.

Bibii: megkérdeztem a papámat, Klucsik Ilona volt az unokatestvére.

Jaffa: egyetértek veled, 2 év gyes? Akkor legyen minden faluban bölcsöde. Itt még oviba sem veszik fel azt, akinek van kisebb tesója, mert nincs hely. A legközelebb Érden van bölcsi, de magán horror árakkal, a következő Budaörs. Ja és 2 autó kellene hozzá, mert nálunk is apa viszi a kocsit. Mit csinálnak ezzel az országgal????

Én nem nézek híradót, csak ritkán, tőletek hallottam a veszprémi balhét. Aztán utánaolvastam, brrrrr... Bende jól összefoglalta a cigánykérdést.

Anyany: jó, hogy itt a hugod, de azért nekünk is panaszkodhatsz.
Zsófi mindjárt ül? Nagyon ügyes!

Zsula: gratulálok a fogacskákhoz, meg a négykézláb hintázáshoz!
Éjjel tuti a foga miatt ébred! Dentinox gél?

Trundike: szagelszívó? :lol: Nálunk ha túlfárad és nem tud elaludni, akkor porszívózok körülötte, tuti a hatás, rögtön bealszik!

Bende: Nikinek is gratulálunk a fogacskákhoz! És nyűglődés nélkül? Én is így akarooooom!

Winchi: ügyesek vagytok! Babakocsival buszoztatok, vagy kendővel? Húúú de sokat buszoztunk Levivel, míg építkeztünk. Csak a szomszéd faluba mentünk kenguruval, meg hátizsákkal, de tavasszal meg nyáron bringával vittem! Nagyon élvezte. Nyárra kell szereznem előre is ülést Dorkának.

Délelőtt apa elvitte pecázni a fiát! Jelentem megfertőződött! Imád pecázni! Ez volt az első alkalom, hogy 4 órán keresztül pecáztak. Fújj és megfogja a csontikat.
Na megyek bunkert építeni!
Vendég
 


Gyors képfeltöltés! Ezek tegnap készültek. Bátyámnak van egy profi gépe és kölcsönadta.

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
jaffa4
 
 


A kisasszony tegnap Apával volt bevásárolni és mikor hazajöttek és lepakoltak kibontotta a kalácsot, kiköpte a cumiját és elkezdett falatozni. :lol:

Sztojka Fehérváron bujkál!!!! Besz@rás!

Mancsa! Bunkerépítés? Már alig várom én is. De jó, hogy ennyire jól elvannak a "fiúk". A csonti megfogásra én is Fúúúúúúj!
Nálunk max a közös motorozás jöhet szóba. Nemsokára kezdődik az idény Apának.

Winchi! Nem én voltam. Sajnos!

Tründike! Nekem a péntek jó a ringatóra. Én tudok furulyázni.

Kép
jaffa4
 
 


Bende: Gratulálok a két kis fogacskához!!! :) Szuper!!!

Jaffa: Nagyon szép Emília!!! :)

Lányok akkor Jaffa, Én pénteken, bár nekem a péntek fél 1-től jó ha jó, mert 11-től megyünk masszázsra.

Lányok! Képzeljétek. A volt főnököm felhívott hogy céges éves nyitó buli lesz, és mivel számítanak rám hosszú távon, azazhogy számítnak majd rám így ott a helyem. Kicsit feldobott a dolog, hisz lehet hogy lesz munkahelyem! :)
Hogy ahonnan eljöttem várnak-e vissza nem tudom, egyelőre talán azt mondom oda is várnak vissza, de még messze van a hogy én dolgozzak, de legalább vannak kilátások.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


mancsa
Végre valami kiderült :) nekem meg ő volt a mamám :) többet nem tudok róla csak azt hogy 5 gyereke volt abból már csak 2en élnek.Jó bunkerépítést :D
winchi
nem irigyellek,el tudom képzelni mennyit kell takarítanod nálunk az elmúlt 3 év ezzel telt hogy felújítottunk, az ablakcseréről ne is beszéljünk ugynúgy meg kellett bontsuk a falat és majdnem leszakadt a mennyezet, akkora rés lett rajta simán befért vagy két újjam :roll: mondjuk nem egy szaki csinálta ja és a másik hogy a radiátorunk is leszállt emiatt mer annyira fúrt,kiestek a tartópánok a helyükről,pedig 80cm falak vannak. De azóta már minden a helyére került. Igaz rengeteg meló volt vele.Remélem mihamarabb rend lesz nálatok is :wink:
jaffa
Biztos megéhezett a nagy bevásárlásba. Látom neki is van pocija,és milyen huncut szemei vannak :lol:
bende gratula a fogakhoz,és ahhoz hogy nyüszi nélkül :) nálunk még árván van de remélem nem sokáig :lol:

Kép
Kép
bibii
 
 


Sziasztok Lányok!

Bende:Én nem vettem észre semmit itt veszprémbe azt tudom hogy vasárnap alig lehetett bemenni a városba annyian voltak ott a helyszinen gyertyát gyújtani.Tegnap meg mikor elvitték szegényt akkor az arénánál voltak az meg kint van a város szélén.
Nagyon sajnálom szegényt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Borzasztó hogy ilyen megtörténhet :cry: :cry: :cry: :cry:


Gratula a fogacskához :D

Jaffa:Nagyon aranyos Milu szép képeket csináltatok :D
Bizti megéhezett a kis drága,de aranyos lehetett.

Trundike:Bizony minden munkalehetőségnek örülni kell.Mikor lesz a buli?

Szösz:Gratula a forgolódáshoz Réka nagyon ügyes :D

Mancsa:de jó akkor nyáron már 4-en mentek pecázni?Én már úgy várom a nyarat menni a balcsira Hannussal :D

Anyany:Nem semmi az Anyósod :( Ide nyugodtan jöhetsz panaszkodni :wink:

Zsula:Gratula a fogacskához és milyen ügyi már Krisztián :D

Winchi:Kitartás a felújításhoz bizti nagyon szépek lesztek :D
Vendég
 


Lara: Pénteken lesz. A fizinek is jónak kell lennie, mert tudják hogy ez alőző helyen mennyit kaptam, annél alább meg ha lehet nem szívesen mennék, max a régi munkahely nyilatkozata után (de ha az negatív arról nem kell tudniuk) :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Helloka-belloka!

Zsula: gratula a fogacskához a kicsifiúnak! Jó, hogy jöttél! :)

Jaffa: hát Milu egy tündér! Nagyon gyönyörű, és egyre jobban hasonlít rád. Micsoda kis pocakja van! Nagyon aranyos. :D Nekem a szatyorból kipakolós, és a zokni mutogatós tetszik a legjobban. Megkaptad az utolsó privim???

trundike: látod, ez jó dolog, hogy visszavárnak. Azt hiszem mikor utolsó napokat dolgoztál ott, akkor kicsit rosszul esett valami az utódoddal kapcsolatban, ha jól emlékszem, de látod? Jó munkaerő voltál/leszel!

Bende: nektek is gratula a fogacskához. Ügyes volt Niki, hogy ilyen jól viselte.

Winchi: húú, menyjek segíteni takarítani???? :D Sajna nem velem találkoztál..

Lányok, az lehet, hogy először nem az alsó első két fog jön ki, hanem kb. alsó 3?? Dorkának ott van bedurranva az ínye, és elég rücskös neki! És kegyetlenül rág és rág, és rág mindent, és amikor már nagyon rág, akkor sírva fakad, anya meg bekeni dentinox-al.

mancsa: kaptunk ilyen könyves játékot, úgyhogy már ne küldj nekünk, köszi szépen! Tegnap küldte az egyik munkatársam.

Veszprémi ügy: egyetértek veletek, amiket leírtatok. Felháborító ami ebben az orszában történik. Az egyik ominózus innen a szomszéd településről származik (Sárbogárd), a másik sincs messze (Enying)de ez Gégéé-ékhez közelebb van. Az ember már retteg, lassan az utcára sem mer kimenni. Mi lesz, ha majd a gyerekeink diszkóba, meg ilyen helyekre akarnak menni??? Már nem merem nézni a híradót, mert a hátamon futkos a hideg, akárhányszor látom ezt a borzasztó hírt, és sírva fakadok.

A párom pár éve dolgozott smasszőrként a Fehérvári dutyiban, hát voltak érdekes esetek. Képzeljétek, mikor a piacon bevásárolunk, és körülvett egy egész család minket, én úgy besz@rtam, aztán valamit hadováltak, hogy a fiuknak üzenik bentre ezt meg azt, de honnan a fenéből tudták, hogy a párom smasszőr. És még voltak ilyen furcsa alakok, és sztorik, de inkább nem mesélek...

Gégéé? Lara???????????, Naspi??? hol vagytok?????

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁá, na végre Lara, hát megkerültél! Már hiányoztál ám! :D

Hogy megy az uszi Hannusnak? Nyáron már átússza a Balatont is? :D

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Szia Ancsi:Sajna a szombati úszás nem sikerült valami jó végig sírt a Hannus úgyhogy mondtam is Apának hogy hozza ki(lehet nem kellett volna?)de én soha nem hagyom sírni na mindegy fáradt volt a drágám betettem a hordozóba és már aludt is itthon meg fel sem ébredt mikor levetköztettem ilyen még nem is volt.
Én is mondtam Apának hogy gondolj csak bele hogy majd ide akar Hannus diszkóba járni Apa meg fel volt háborodva hogy ide aztán nem fog, tök mindegy mert mert bárhol megtörténhet :roll:


Trundike:Akkor mozgalmas lesz neked a pénteki nap :D
Remélem majd nekem is lesz hova visszamenni.Bius majd bölcsis lesz?
Vendég
 


Lara: szegény Hannus, biztos nem volt kedve uszizni a fáradtság miatt. Nekünk is vannak rossz napjaink. Szerintem abszolut nem baj, hogy kihoztátok a vízből. Ha most nem tetszett neki, hát majd legközelebb. Hát igen, mindegy hová mennek, a baj bárhol megtörténhet. Jujj, most is ráz a hideg...

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


halihóóó!
hát nem semmi, amik történnek. nagyon sajnálom azt a srácot. nekem is van cigányos sztorim. apumnak volt otthon egy boltja, de sajnos üzleti érzék híján megbukott a dolog. egy időben én is dolgozgattam ott. szóval jöttek és hitelbe akartak ezt-azt vinni, persze én közöltem, hogy ha apám van, akkor majd megbeszélik, de nekem ne jöjjenek ilyesmivel. és megígérték erre, hogy majd megvárják amíg bezárok és elkapnak hazafelé menet.
hívtam is zárórakor apumat, alig mertem kimenni...

bende! gratula a fogacskákhoz.

ancsi! egyszerre több is jöhet. van, akinek nem alul jönnek, hanem felül.

tündi! ez amunkás dolog nagoyn jó! én sajnos nem fogok tudni visszamenni.

lara, köszi, csak úgy árad belőlem a panasz...:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

anyósügy: egyelőre ott tartunk, hogy párom is kezd belekeseredni az egészbe. abba, hogy nem jutunk a minuszból legalább nullára, abba, hogy mennyit kifizetünk két olyan lakásért, ami nem is a mienk. egyelőre itt tartunk. de mondtam neki, hogy anyósnak kellene belátnia, hogy ez így nem jó, hogy a két gyerekén élősködik. de ez még a jövő zenéje.
megmondtam, hogy én nem akarok az anyjának rosszat, de magunknak méginkább nem. és u8tálom, hogy az én gyerekem elől veszi el a dolgokat... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Zsófi még nem növeszti a fogacskákat, egyelőre fogatlan... de mindent megrágcsál...
Kép
a lányom ellopta a párnámat... játszott vele, utána fogta és azon aludt el... persze a ronda sárkány, Zénó társaságában.
Kép
Vendég
 


Winchi: sajna nem velem találkoztál.

Trundike! de jó Neked, én sem tudok visszamenni a régi helyemre.

Jaffa! nekem is a pakoló- kajálós kép tetszik a legjobban.

Ringató: sajna nekem ezen a héten nem jó, de a következőből már nem szeretnék kimaradni. Addigra felkészülök, ígérem.

Anyany: nem baj, ha nem jön a fogacska, én már előre félek, hogyan fog ráharapni a cicimre :shock: Anyósügy- remélem nem áll közétek ez a dolog, mostanában nagyon sok párkapcsolat megy tönkre az anyagiak miatt.

Mancsa: a bunkerezés nagyon jó, mi a bátyámmal egész hétvéget töltöttünk el ,,kempingezve,, Hét közben sajna nem találkoztunk.

Lara: szerintem sem baj, hogy kihoztátok. Hannus sem lehet mindig a topon. Ha fáradt volt az úszáshoz, hát fáradt volt. Szerintem rosszabb lett volna, ha erőltetitek.
Kép

Niki az új ágyában....

Kép

... és az új ülésében.

Szerintem annyira szép kislány. Persze biztosan azért mert az én lányom. :D

Lehet, hogy elkiabáltam a nyűgimentességet. Ma sehogy sem aludt el a babakocsiban. Nyekergett, csak 40 percet aludt. Aztán itthon sem szunyált. Végül támadt egy mentő ötletem kezébe adtam a bárányt, amivel este és délelőtt alszik. 5 perc alatt bekumott. szóval azt hiszem eztán a bárányt is vinnünk kell sétálni. Beleszerethetett volna egy apróbb állatkába is a lányom. Ez a bárány tekintélyes méretekkel bír. A kiságyas képen is látszik valamennyire.

KépKép
bende
 
 


Ahogy elnézem Zsófi sárkánya sem sokkal kisebb. Viszont Anyanyék nem cipelik magukkal, pedig a ő babakocsijuk nagyobb.

KépKép
bende
 
 


bende!
egyelőre még nem cipelük a sárkányt. :lol: :lol: :lol: :lol:
de később lehet, hogy fogjuk. majd kiköveteli...
biztosan írtad, mert leírtad a hévégét, de nem akarom előkeresni, hol vettétek végül az ülést? és mennyiért? és milyen márka?
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?