Sziasztok!
Nem akarom elkiabálni, de úgy látszik, csak panaszkodnom kellett a Picilányra, tegnap újra a régi volt. Szépen és sokat aludt, este is jó kislány volt, jól meg is dícsértem. Ma reggel először vittük Natival Lilit oviba, jól sikerült szerencsére. Natit az utolsó pillanatban ébresztettem indulás előtt, szinte átaludta az öltöztetést, aztán meg nagyokat vigyorgott, visszafelé még el is szenderedett az autóban. Ha visszakapjuk Apától az autót, minden reggel így lesz, ez jó főpróba volt.
Ma jó mozgalmas nap lesz, ebéd után oltásra megyünk, utána meg Lilit visszük balettra, az egyik kis barátnőjével együtt. Háromgyerekes anyuka leszek.
Jaffa, totál egyetértek veled mindkét kérdésben, én is nagyon kiakadtam.
Bende jól összefoglalta a cigány problémát, szerintem se nagyon van rá megoldás, ha ők ebben nem partnerek.
GYES, GYED dolog meg tényleg durva, miért minden bőrt a gyerekes családokról húznak le?! És hová menjünk vissza dolgozni, ha mindenhonnan küldik el az embereket? Nálunk pl. csak a gyerek 3 éves kora után veszik most vissza a kismamákat. Bölcsi hely meg tényleg nincs, mi már be is írattuk Natit, hogy 2 éves korában tuti legyen helye - sajnos a GYES már túl kevés lesz ahhoz, hogy itthon maradhassak.
Bende, Niki nagyon szép, olyan édesen szundizik.
Melír jól sikerült, nagy változást nem mertem kérni, de így a napfényben szépen érvényesül.
Ringató: mi szívesen mennénk, rá is érünk, de sajnos autónk nem lesz, úgy meg elég nehéz.
sarmon, örülök, hogy jól vagytok. Kár, hogy nem tudsz gyakrabban jönni...
bibii, sajnálom a bőrgyógyis dolgot, remélem, hamar rendbejön a pici bőre.
szia zsula! gratulálok a fogacskákhoz!
Szerintem biztosan azok zavarnak be az alvásba.
trundike: szerintem nem gáz a szagelszívó, mi a morzsaporszívót szoktuk bevetni, tegnap meg bekapcsolt hajszárítónál fürdettem Lilit, mert Nati elkezdett nyügizni.
Ha megnyugtatja őket, nem árthatunk vele és gondolom, azért Te sem egész nap a szagelszívó mellett vagy Biussal.
Na megyek, ebben a szép napsütésben nem csak a csíikok látzsanak a hajamban, de a por is a polcokon.
Szép napot!
Katinka