ismételt afp már kicsit magasabb, de még a határon mozog: 0,64, a korrigált 0,72. 0,7töl jo. de én nemtom, mi ez, hogy korrigált. uh-n megint oké volt minden, a mai uh-s doki lánynak látta
na, annál szülök, amilyen nemü gyereket akarok
javasolták a genetikai tanácsadást a SOTE-n, de itt fehérváron is van quartett teszt, elöbb arra akarok menni.
takarítottatok már terhesen kolbászos hányást éjfélkor? ma lett volna a farsang az oviban, erres szegény Peti végighányta az éjszakát. én is majdnem tettem mellé egyet, pedig nem volt bajom eddig a feltakaritással. az elsö 2 farsangra is bekönyörögtük magunkat a dokinál, mert épp beteg volt azon a héten, tavaly lemaradt, és szegény idén is, pedig ugy készült, transzformersz jelmeze van. egy a vigazs, hogy lesz egy templomi farsang, oda beöltözhet.
dokinéni szerint elrontotta a gyomrát, vmit evett, ami nem volt jo, bár én is ettem mindent, amit ö. és persze a pici is, ö is 3x-ra kakilt, na már csak az kéne, hogy ö is beteg legyen.
zsu
hol vagy már a babákkal?
zsófi
neked mit mondtak?
fenci
bírod még? nemsoká szülsz
gyugyi
te meg nemsoká síelsz
egyél is ám sokat, nem ám elvisz a szél a nagy sportolásnak hála!
pompom, kolibri, lili
hogy álltok doki-ügyben?
gaby
mi van veletek?
ticsi
kiszámoltam, meglenne a focicsapat! ha Árpi a rangidös köztük, akkor kijönne egy csapatra való fiu a topikból. a magzatkákat is bezsámitva. most majd zsofi, zsu és krsiz is ráerösit
nemsoká. de a pompom-lányok is gyarapodnak
kandi
de jó, hogy minden oké, egy kis nyugalom! dolgozol? hogy érzed magad? tesó mit szól a kicsihez?
lmami
mi van Dani lábával?
lami
pezsit kérsz apától valentin-napra?
krisz
remélem, meglesz a lombik, és az eredménye is!
suzy, viki
tünemény bébik! azért majd csak alakul az éjszaka! suzynál egész jo már ahhoz képest, ahogy az elején volt.
gröni
Dóra szuper alvó. van vmi trükköd ezért?
gtünde???
babcsi??
mofly:hogy döntöttetek a lombikrol?
dike
mész tüsző uh-ra?