Sziasztok!
Most fejeztem be a főzést, és gondoltam még bekukkantok. És milyen jól tettem.
Boeske!
Nagyon jók a képek! Mekkora hóember...
Nem semmi!
Milyen jó a szánkótok ahogy rá lett szerelve a háttámla! Ti csináltátok, vagy lehet ilyet kapni?
Solya!
Nagyon szép családod van! Szép kislány Réka, és Olivér milyen kicsi még, és mégis milyen szép nagy baba...
Nem semmi, hogy, hogy tartja már a fejét! Ügyes legény!
Na végre eljutottunk a dokihoz. Bulcsú fiam 8700 gramm és 78 centi. A szájában lévő dologra azt mondta a doki, hogy vegyünk borax-glicerint és azzal mossuk le neki. Ha lejön egyből akkor semmi komoly, viszont ha marad még a száján, akkor szájpenész. Hát majd kiderül.
Ahogy beértünk a rendelőbe, Lili egyből elkezdte mondogatni, hogy nem jön a doktornéni. Fél tőle és ezzel bíztatgatta magát. Én meg mondtam neki, hogy de igen, jönni fog, de nem hozzá. Amikor meglátta az orvost, eszméletlen üvöltés és hiszti kezdődött. Mivel rendelési időben mentünk mi a fertőző betegeknek fenntartott külön szobában vártunk. Amikor már meguntam, hogy nem hallok semmit abból amit a doki mond (merthogy az én kezemben volt a lány) bevittem ebbe a szobába, és ott elvolt. Láttam is, de nem is hisztizett. Két legyet egy csapásra!
Figyu!
Az jutott eszembe, hogy megkérdezlek titeket, aki már esetleg túl van rajta, hogy beszoktatá oviba, bölcsibe hogy csináltátok két kicsinél. Gondolom valahogy úgy, hogy egyszerre csak egyet szoktattatok be, de addig ki volt a másikkal? Vagy lehet egyszerre beszoktatni? Fogalmam sincs, hogy én hogyan csináljam majd jövőre...