Szilvi,
Hát tényleg ügyes vagy, hogy Bencust ilyen sokáig sikerült szoptatnod. (mármint az előzőekhez képest még mindig van tej) Már nagy a tapasztalat!
Moncsi,
Aranyos kutyacsalád voltatok!!!
Bánhidaiba jártok oviba? Jól tudom? Barátnőmék is oda, de nekik csak a hó végén lesz és nem szóltak a szülőknek...
Ági,
Grtaula a vizsgádhoz! Lényeg hogy görbüljön. A végén ugyse számít, csak az hogy megvan az iskolád.
Elég szar dolgokat írsz viszont, hogy hogyan is tovább. Pici mellett, kihagyással vizsgázni...
Mi? Lívia otthagyta az okmányirodát???
Tényleg ritkán jön errefelé...
Mikor lesz nekik kistesó?
Erikát is megviselheti a 2 szak, mert sokkal ritkábban jön mint régen...
Roli úgy néz ki meggyógyult. Hétvégén már nem volt láza!
Holnap sztem elfogy az atnibio. Már nincs a manduláján tüsző, nem látom, eddig csúnya fehér dzsuvák voltak ott.
Még néha csúnyán felköhög, de már nem gyakori.
A héten még itthon tartom, hadd erősödjön ill. hétvége felé megy a mamáékhoz, lehet elviszik síelni pár napra.
Köszi a köszöntéseket a házassági évfordulónkra!
Eljutottunk a bálba. Párom anyósát elhoztuk addig vigyázni a lurkókra, de haza is kellett vinni őt. 7-től 10 utánig voltunk a bálban ami jó volt, csak 9-kor kezdődött a hangulat... Ördögnek öltöztem... Párom nem ivott (vezetés miatt), én viszont jól bepezsgőztem! Miután hazavitte anyósomat még itthon is bontottunk egyet és jól elvoltunk!
Éreztem is tegnap a fejem!
Viszont, hogy ne legyen teljes a happyness:
Tegnap Réka beszart (túl sok tejeset ehetett) délelőtt és nem vettük észre. Nemigen volt szaga mert volt velem, férjemmel, majd anyuék is eljöttek hozzánk és ő nekik sem volt fura büdi semmi.
Játszott ült benne sokat, motorozott, lovagolt a játékain.
Ebéd után tiszta pelusban szoktuk lerakni aludni és akkor vettük észre. Már piros volt a popsi és a legnagyobb baj, hogy a kis hüvelyében is kaka volt. Jól széthúztuk a lábát, kitöröltem amennyire tudtam belülről is, de azóta is ürül onnan kifelé a kaka.
Gyakran leveszem a pelust, kitörlöm és bekenem Canesten kenőccsel, ne fertőződjön el.
Még sose jártunk így.
Van vkinek ilyen tapasztalata???? Mit javasoltok????
Olyan nagy lány már és olyan nagyokat kakil. Rögtön tele a pelus...
Ugye normál esetben ilyenkor már nem pelusosak a lurkók, de mi ezzel is le vagyunk maradva. Ha nem adok rá össze-vissza pisil azt még egyáltalán nem is jelzi. Van hogy bilire ültetem, amikor már kb. 1-2 órája száraz a pelus, fél órát ott ül, feláll mondom neki nincs pelus, gyere vissza a bilire ha kell... de 5 perc múlva odapisil valahova. Olyan a naci, zokni, szandi, szőnyeg...
Szóval nem akarom erőltetni. Remélem nyáron jobb lesz a helyzet!
A kakit próblom neki megtanítani, hogy legalább utólag szóljon. Ennyire már beszél, ki tudja mondani kaka, fáá (fáj), csíí (csíp)
Most reggel bevittem az oviba farsangra, de apa nemsokára hazahozza, inkább itthon tartom a pelus cserék miatt. Bár holnap suliba megyek és a dédinél már ott lesz Roli... apa dolgozni fog, majd meglátjuk hogy oldom meg, mondjuk tök rendik, sokat cserélik és jól kitörlik az oviban, főleg hogy mondtam mi a helyzet.
Íme a kép:
Cirmike
UI: Előre is köszi a válaszokat.