Hahó!
Én vagyok! Most sikerült elaltatni Lottikát, az ágyáról leszereltem a görgőket az egyik oldalról, hogy a feje magasabban legyen, ezt a doki mondta, persze hallottam már erről, de most megcsináltam.
Amúgy én sem akarom ezt ilyen fixen tartani, sőt, ők azt mondták, hogy úgy egyen, hogy 6,10,14,18,22 és csak így és csak 5X, én eddig sem így csináltam, igény szerint szoptattam. Max. az 1 órás szopiidőt csökkentem kicsit, ahogy Sensi írta.
Hajnalban 4:20-kor 20 perc alatt 170 grammot evett, reggel 8:40-től pedig 10 perc alatt 130 grammot, majd még visszatettem 10 percre és evett 60 grammot. Szóval eszik rendesen, ezzel nincs is baj. Most nem bukott, csak egy kicsi jött és azt is úgy láttam, hogy az a gél az, amit szopi előtt beadtam, kis nyállal keveredve. Remélem beválik!
Zsuzsu - sajnos nem sok időm jut a páromra. Hazajön, aztán tehermentesít, amíg fürdök, csinálok egy-két házimunkát, aztán szopi, füri, újabb szopi, altatás és én is dölök be az ágyba
Sajnálom, hogy nem elég a tej
Macianyu - tüneményes a kisbabád!!! Édesen mosolyog!
Marek - igen, ez ugyanaz a doki, elég öreg, szerintem van vagy 65 éves már.
Szupi a hordozó, amit rendeltél!
Szöszke - szerintem Lotti az első 20-30 percben megeszi az adagját, utána van a komfortszopi. Csak nála a bukás miatt is mondta a doki, hogy nem jó, hogy 1 órát is cicin van, mert amikor eszik, kinyílik valami rekeszizom és mivel sokáig van cicin és közben eszik-eszik is, így nem záródik időben és talán ezért is bukik sokat, bár ő eleve a kezdetektől sokat bukik.
Szóval remélem ez a gél segít majd!
Sensi - köszi a bíztatást, örülök, hogy nem csak nálam van sokáig cicin a gyerek. Kissé úgy éreztem, mikor láttam a meghökkent fejüket a hossz hallatán, mintha én valami rosszat csinálnék. Aztán lehet, hogy én értettem félre, mindenesetre nem esett jól
Sensi, nektek ennyire bevált a Suttogó? Mert gondolkodtam, hogy megveszek a könyvet, hátha van, ami jó tanács és használnám, bár annyi negatívumot is hallottam/olvastam róla, de sokaknál bevált. Melyiket érdemes megvenni? Mert 3 könyv is van, ha jól láttam.
Kincs - de jó,hogy utaztok! Ne aggódj miatta, inkább élvezd!!! Mi nyáron fogunk így menni valószínűleg, még nem tudom, hová, Alsópáhokkal szemezek, mert az szuper lehet, de állítólag marha drága és már hónapokkal előre foglalni kell a helyet, mert nagyon népszerű hely
http://www.kolping.hotel.hu/
Rajtam 8 kiló plussz van
Timi - Béres Alexandrának nagyon jók a dvd-i, lehet fogyni is, persze, de inkább izmosít, bár van olyan programja, ami inkább fogyaszt, bár az ugrálós is, az a szopi miatt most szóba se jöhet. Vagy egy Változz vissza c. dvd-je is (nekem nincs meg sajna, ez az egyik nincs, az összes többi megvan
), ahol terhesen, terhesség után és terhesség utáni 3 hó utáni tornák vannak (na ezt jól megaszontam, bocsi), szerintem jó lehet. Bár ha csinálsz egy-két felülést, kitörést, az is több a semminél.
Én elkezdtem, volt pici izomlázam, de szeretném csinálni és jelentem, nem lett kevesebb a tejem
Peva - nyári ligetben séta, juhéééé! Benne vagyok, már alig várom, hogy jó idő legyen!!! Nekem a 74-es troli tök jó és az pont ott tesz le
Fogzásra én is gondolkodtam homeós bogyókon, de azt hogy adod be a gyereknek?
Nagyon csinos vagy amúgy, egyáltalán nem értem, hogy hol a plussz kiló!!! Tokás family
Valaki még használ valamit fogzásra? Mert a doki ajánlott 2 szert, Dologél és Dentinox zselé, mindkettő kenegetős, csak nem tudom, vajon melyik milyen. Annyit tudok, hogy a Dologélben nincs lidokain, gyógynövényes, tehát sokszor lehet kenegetni vele az ínyét, a másikat, a Dentinox zselét napi 3X max.
Nyugtonmalac merre vagy? Kíváncsi lennék ám a véleményedre a tegnapi sztorimmal kapcsolatban.
Gratula Borinak a forduláshoz!!! Lottika is megcsinálta pár napja, mindössze kétszer, de azért az kezdetnek jó, főleg, hogy az a nehezebb, hátról hasra.
A hordozót holnap vesszük meg, szerintem elöl fogjuk hordani és szembe, azt hallottam, hogy nem szabad kifelé még a gerince miatt. Amúgy nem lesz melege nagyon, ha apa viszi őt és be van öltözve mindkettő? Mármint nagykabát, meg minden
Borkaby - tök ügyi vagy, hogy ilyen sokági viszed sétálni, igen, emlékszem, hogy anno írtad, hogy a megállóban szoptattál
Nálunk az a baj, hogy ilyen gyorsan nem tudunk indulni a sok bukás miatt. Ha eszik, utána hosszabb büfiszünet, majd fekvés, hogy ami kijön, még ki tudjon folyni, utána lehet biztosan indulni vele
Na mennem kell, szépen aludt eddig, ez nagy szó, mert napközben alig-alig alszik és most már fél órája nyomja
Ma elmegyek délután venni magamnak egy gatyót, a Terranovában 70%-os leárazás van, 3 e forintért vannak jó farmerek, akit érdekel. Muszáj vennem, mert még mindig nem jó rám egy gatyóm se, és ami jó volt, az szétszakadt a seggemen, de ezt asszem írtam már, nagyon gáz vagyok