Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

megint elkezdtem aggódozni :( Nem fájnak a melleim és szerintem nem is olyan durván feszesek, mint mondjuk 2-3 napja még voltak. Most vagyk 11 hetes és 3 napos. Vagy hülyeség azt gondolnom, hogy végig ugyanolyan érzés a terhesség? Éjjel felébredtem, végig tapogadtam magam és már beképzeltem magamnak mindnfélét, hogy lement kicsit a hasam, nem érzem a Babót...Nyugtassatok meg, hogy én vagyok a lüke!! Köszi előre is, ha okosakat írtok.
kexi
 
 


Kexi!
Nekem 1-2 hete leszámítva egyáltalán nem feszült a mellem!!!!Nyugi!Nincs semmi baj!!!!Ez semmit nem jelent!!!!

annus11
 
 


Köszi Annus! És mikor kezdett nőni a pocakod? Nekem egyszercsak elindult és most megállt...egy dekát sem híztam eddig...
kexi
 
 

 
 

Csak még egy kérdést és befejeztem: ha 11 hetesen nem lenne minden oké, azt érezném, ugye? Mármint görcsölgetnék, vagy vérezgetnék...szóval ilyen korban már nincs olyan, hogy elhal és sokáig nincs tünete?
kexi
 
 


Kexi!
Ez is egyéni!Mondjuk a 12.hétig még nem volt látványos,azt hiszem a 16.hétre már volt vmekkora.Hízni meg én most kb 1,5 kilónál járok....Szóval emiatt se aggódj!Na nem mintha én nem paráztam volna minden ilyenre...később meg ha nem éreztem 1 napig mocorogni akkor azon paráztam :roll: szóval ez normális!De ha nincs panaszod akkor valószínű h minden oké!!!!
Mikor mész a 12.heti uhra?

annus11
 
 


Kexi!
Sajnos van olyan h minden tünet nélkül is elhal a baba...de ne erre gondolj!!!Bebeszéled magadnak a rosszat!Ha ennyire aggódsz menj el dokihoz és nézd meg h tényleg minden oké!Neked is jobb lesz,megnyugszol és nem gondolsz ilyeneket!Az sose vezet jóra!!!

annus11
 
 


Csak febr.16-án megyek! Az még több, mint egy hét!! Legszívesebben naponta járnék, komolyan! Panaszom semmi nincs, csak az a nyomorult aggodalom múlna már...ha betöltöm a 12.hetet és meglesz az UH, akkor talán jobb lesz! Mindenesetre köszönöm a nyugtatást!!
kexi
 
 


Sziasztok

Kexi mit olvasok? Ne is beszéld be magadnak ezeket a rossz dolgokat, nincs semmi gond. Mondom ezt én aki az első 12 hetet végig aggódtam. De Tutira nincs semmi gond, nekem is volt olyan hogy jobban fájt a cicim, aztán meg egyáltalán nem, ez most is változik, egyik nap ilyen, másik nap olyan.
Az én hasam nem mérvadó, mert 3 után már hamar kezdett el nőni.
Én eddig 1 kg-t híztam.

Meg volt a mai uh. szokásos futószalag. Csak az az érdekes hogy mások bent voltak 10-15 percig. Én meg 2 perc alatt végeztem. Dehogy mitől nevezik ezt genetikainak nem tudom, mert csak a fejkörfogatot, haskörfogatot, és a combcsontot nézte meg. se a szívet, se gyomrot, se a hólyagot, semmit. vagy legalább is nem mondta. de a papírra sincs ráírva.
Annyit mondott, hogy minden rendben, kislány.

Még jó hogy a 17. héten voltam 4 d-n így azért nyugodtabb vagyok.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Köszi Lányok, azért kicsit jobban vagyok lelkileg. Lehet, azt csinázom, hogy felhívom a dokit, s bejelntem neki, hogy én biza most hétfőn ott leszek UH-ra, számítson rám.
Gabi: örülök, hogy Nálatok is minden oké, és nagyon szép nevet választottatok a Babának Ti is és Annusék is.
Remélem, minden oké, s hamarosan megnyugszom...
kexi
 
 


Kexi: Jó döntés menj csak el dokihoz és akkor majd megnyugszol. De hidd el minden a legnagyobb rendben van:)

Gabi: Ha 2perc is volt az Uh de azt látta, hogy minden oké. Lehet a többiek azért voltak bent tovább mert ott nem volt egyértelmű. Vagy többet kérdezgettek stb.
Az a lényeg, hogy a kicsi lány jól van:)
Azért milyen durva már mindjárt félidős leszel pedig mégcsak most hoztad a tesztet, hogy pozitív.

Kép
csucsu05
 
 


csucsu a többiek másik dokinál voltak, csak közben el kellett mennie szülésre, a többiek meg műtöttek, és ez a doki jött fel pont akkor amikor rám került a sor. Nála 2 perc volt.

Hát igen, baromira gyorsan halad az idő.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


kexi nyugi tényleg minden rendben van.........ha baj volna éreznéd.....én sajna tudom.......... :cry:
de makk egészséges a babaód ahogy a lányok is mondják!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Gabi: Igy már értem.

Kép
csucsu05
 
 


Hát nekem eldőlt ennek a hónapnak a sorsa, mivel elkaptam az infulenzát. Itthon nyomom az ágyat és folyton lázas vagyok. Alig tudtuk lehúzni a lázamat, kettesével szedem az algopirint és tegnap már a vizes ruha is előkerült, mert nem szerettem volna ha 38 fölé megy a láz. Ma reggel nem volt lázam és úgy tűnik még mindig nincs. Igaz most már taknyos vagyok és majd meg fulladok annyira köhögök. Szóval így nem hiszem hogy sikerül a baba ebben a hónapban. Na most megyek is és visszafekszem az ágyba.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: Javulást neked. Én majdnem 2hétig köhögtem és fújtam az orrom. Mára mondhatom, hogy jól vagyok.Sok sok foyladékot igyál, hogy átmossa a szervezeted.

Kép
csucsu05
 
 


Kép
sziasztok.....ime itt az én kis 3 mm-es babom.......már pulzál a kis szivecskéje!!!!!
viszont sajna van méhszájsebem:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok

csige jaj jobbulást nektek. Pihenj sokat, igyál sok mézes teát.

Nitácska gratula a dobogó szívecskéhez. És a méhszájsebbel mi a teendő?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Nitácska édes a babó, vigyázz magatokra. Mi a teendő a mészálysebbel?
Ma már hál istennek nem voltam lázas, de azért javarészt ma is ágyban vagyok. Remélem már nem fogok belázasodni.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok,

Nita: gratulálok én is a Kicsiszívhez!! Méhszájsebem nekem is volt néhány évvel ezelőtt, akkor fagyasztották, de így Babásan mi a teendő?
Nálam egy frankó fertőzés van, canestennel kenekedek, de a doki azt mondta, ez tök gyakori, mivel terhességnél megváltozik a hüvely állapota és a gomba jobban élhet ott. Bocs a guszta fogalmazásért.
Én beszéltem az orvosommal, mondta, örüljek neki, hogy múlnak tünetek, de ha aggódom, akkor menjek hétfőn és megnéz! Úgy örülök, hogy ilyen jó fej orvost fogtam ki!!
Csige: jobbulást Neked!
kexi
 
 


Csige,
azért mert beteg vagy, nehogy leírd ezt a hónapot :D . Azt mondják így sokkal könnyebben megfogan a baba.

Kexi,
nekem a lányommal se az elején, se semikor , egy árva tünetem nem volt. Én nem tudom mi az hogy hányinger, hányás, mellfeszülés, szédülés.... De ha aggódsz, akkor inkább menj el egy uh-ra.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Köszi Ranita, de nem hiszem hogy eredményes lesz ez a hónap, mert utoljára kedden voltunk együtt és hát azóta nem ugyanis taknyom-nyálam egybe van szakadva és hát úgy köhögök, hogy majd meg fulladok. Szerencsére ma már nem voltam lázas, max 37-re ment fel a hőm, ami egész jó. Persze szedem az algopirint továbbra is. Azt az egyet sajnálom, hogy pont az uccsó clostis hónapomban kellett ezt a vírust benyelnem. Ma főztem finom orjalevest és megettem két tányérral, annyira finom volt, na majd ez segít :lol:
Amikor én terhes voltam a nyáron, nekem sem volt semmi melfeszülésem, hányinger az volt egy kicsit. Szerintem ez annyira változó.

KépKép
csige-bige
 
 


a méhszájsebem majd műteni kell ha meglesz a baba!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nekem is méhszájsebem van. :? kb .1 éve mondta a doki egy rákszűrés alkalmával!

Kép

Kép
syl100
 
 


nekem is most a rákszűrésen derűlt ki...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mai pocakképek!Pont ma töltöm a 28.hetet!Jövőhéten indul a 29.:shock:

Kép Kép

annus11
 
 


annus nagyon szépen kikerekedtél..........
nekem ez még messze van....... :( :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Annus de szép nagy már a pocid! :D Olyan mintha amúgy meg fogytál volna!Nem?

Kép

Kép
syl100
 
 


Köszi!
Hát mivel eddig kb 1,5-2 kiló jött rám,így igen.Mondhatni h fogytam...vagyis a baba elvette ami volt felesleg!De amúgy az arcomon látszik h lement onnan is,bár nem bánom :lol:

annus11
 
 


Annus nagyon szép a pocid és egyre növöget :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


én is szeretnék már ilyen szép pocit mint ami annusnak van.sajna rajtam ami has van az merő tiszta háj,............ :? :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok

Annus szépen kerekedsz te is, tök jó nagy a pocakod:)

csucsu nálad mizus? Menszi? Mikor jössz szurira?

Csige te hogy vagy? Neked mikor esedékes a menszi?

Többiek merre vagytok, hogy vagytok?

Nálunk inden ok, épp most rendeltem a brendonból matracot, meg ágynemű garnitúrát, baldachint.

Holnapi napom rohanás lesz, mert reggel én viszem a gyerekeket, aztán fél 1-re megyek értük, utána 2-re megyek védőnőhöz, 5-re szülőire a suliba, és 7-re megyek a nőgyógyászhoz. Estére kipurcanok.

Ma voltak itt az unokatesómék, 10 hetes a picijük, tündéri kisbaba. Ki próbáltuk a mózest, hát olyan jót aludt benne, kb 3 órát, hogy levontuk a következtetést hogy biztos kényelmes lehetett:)

És végezetül egy ma kép a pocakról.
Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


de jo neked gabi.....olyan szép gömbölyű a pocakod........ :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Gabi nagyon nagyot nőtt a hasad. Lassan utoléred Annust :lol:
Én megvagyok, köszönöm. A hétvégére esedékes a menzim és szerintem szépen meg is fog jönni. Tegnap volt egy nagyon-nagyon pici barnázásom, szóval most várok. Arra gondoltam, hogy felhívom a dokit és bejelentkezem hozzá szerdára, mert fájdogál a bal petefészkem és akkor megbeszéljük a továbbiakat is. Nem akarom megvárni hogy megjőjjön majd elmúljon, mert még az is két hét. Most pedig tudom, hogy nem sikerült ez a hónap, szóval így is úgy is mennem kell hozzá.

KépKép
csige-bige
 
 


Hát én bejelentkeztem a dokihoz holnap estére. Ismét fáj a bal petefészkem, ezért úgy gondoltam, hogy nem várom meg a két hetet, hanem elmegyek már most a dokihoz, nézzen meg, hogy mi a helyzet odaben. Másfelől pedig nem hiszem hogy ebben a pár napban sikerülne egy babát összehozni. Kíváncsi vagyok mit mond a folytatásra. Minden esetre a clostit most nem szeretném már tovább szedni, de majd kiderül.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!
Holnap én is megyek!De én negyed 3ra :wink: Remélem minden oké nálad!!!

annus11
 
 


Sziasztok

Csige én is remélem hogy minden ok nálad.

Annus képzeld el jövőhónapban már ahhoz a védőnőhöz megyek akihez te is jársz.
Tegnap voltam az enyémnél akihez eddig jártam, és közölte hogy miért nem ahhoz járok akihez majd a gyereket is fogom vinni, mert hogy tudja hogy a gyerekeket is odahordom dokihoz.
Úgy hogy felhívtam, és megbeszéltük hogy márciusban már hozzá megyek. Mondjuk ennek csak örülök mert amúgy is nagyon szimpi, amikor a betegrendelésre megyek akkor is ő van a dokival, és tökre normális.

Tegnap voltunk dokinál, minden rendben van. Csinált uh-ot, ott is minden ok.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi: örülök, hogy minden oké volt uh -on.Mit szólnál eg yholnapi szúrihoz?

Kép
csucsu05
 
 


Annus akkor elkerüljük egymást. Én este hatra megyek majd. Így is elég necces lesz hogy odaérek e.
Gabi: na ná hogy minden rendben van veletek :lol:
Hát én is remélem hogy minden rendben van odaben, de holnap már többet tudok. Nyugtassatok meg hogy nem hülyeség elmenni a dokihoz még a menzesz előtt?! Ebben a hónapban tudom hogy nem sikerült a baba. Így is úgy is vissza kell mennem hozzá ha megjön utána. Szóval én úgy gondoltam hogy inkább most előtte és beszéljük meg a továbbiakat. A férjem azt mondta, hogy várjak most egy hónapot és spontán próbálkozzunk mivel ez a hónap most kiesett. Viszont én mindenképpen szeretném ha megnézne a doki uhval hogy tényleg minden rendben e a három adag closti után odabent.

KépKép
csige-bige
 
 


Csucsu köszi

Ok, nekem jó a holnap. Mikor jössz? Menszivel hogy állsz? Munka?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Csige dehogy hülyeség, főleg akkor ha téged ez megnyugtat. Egyébként meg nem kell leírni ezt a hónapot sem, majd akkor ha már megjött. Azért mert nem voltatok mindennap együtt, attól még simán összejöhet. SŐt amikor én terhes lettem, akkor én is beteg voltam, és a párom is, aznap nem is voltunk együtt amikor az ovum volt, mert párom fetrengett, előtte voltunk két nappal, meg utána 1 nappal, totál úgy voltam vele hogy nem sikerült, hiszen előző hónapban meg naponta, meg két naponta és még sem sikerült. Aztán még is ez volt a nyerő. Szóval majd ha megjön az a biztos, akkor már lehet azt mondani hogy nem sikerült. Addig meg van remény.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Köszi Gabi aranyos vagy, de nekünk most tényleg nem sok esély van rá hogy baba legyen a dologban. Tegnap barnáztam egy kicsit és már egy hete nem voltunk együtt. A peteéréskor pont együtt voltunk, de utána napokig 38 fokos lázam volt, szóval nem hiszem hogy megmaradt volna a baba ha esetleg sikerül is. De a barnázás elég meggyőző. Mondjuk ma nincs, de tegnap volt. Mindegy, majd meglátjuk hogy mi lesz.

KépKép
csige-bige
 
 


Gabi: akkor megyek amikor mondod. Igazodok hozzád. Meló majd csak 26-án lesz. :( De már most ideges vagyok ha rá gondolok mennyit kell utazzak.
Nekem egész nap jó holnap amikor neked a szupi akkor megyek.
Köszi előre is.

Kép
csucsu05
 
 


Gabi!
Na ez tök jó!
Én majd 27én megyek hozzá!nekem nagyon bejön a nő,szerencsém van h amúgy is hozzá tartozom.Na meg nekem nincs is messze,az se utolsó! :wink:

annus11
 
 


csucsu nekem is jó már reggel is ahogy a multkor jöttél, vagy délelőtt. Gyere amikor neked jó

annus igen, tényleg nagyon szimpi, amikor a betegrendelésre megyek a gyerekekkel akkor is tök normális, meg most a telefonban is az volt, nekem március elején kell mennem hozzá.
Van neki mobil száma? Vagy hogy szoktál hozzá bejelentkezni időpontot kérni? Nekem a délelőttök a jobbak.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!

Csige,
azért ne legyél ennyire biztos benne, hogy nem sikerült ez a hónap. Lehet, hogy a barnázás jelent valamit, nem???? Az, hogy betegek voltatok az égvilágon semmit sem jelent. Mikor és a Hannával terhes lettem szintén beteg voltam, még antibiotikumot is szedtem.

Annus, Gabi,
nagyon szép pocakotok van már :D :D :D és örülök, hogy minden ok.

Velem nincs semmi különös, csak vagyok. Nem szedek semmit, nem megyek dokihz se, uh-ra se. Fogalamam nincs mi történhet odabennt.
Azt hittem, hogy a 17. nap környékén volt pé, mert volt nyákom is, meg (ilyen még velem sose volt, csak reménykedek, hogy pé miatt volt) volt 2 nap pici barnázásom, bár az éles fájás elmaradt. De azóta is folyamatosan érzem a jobb oldalamat. Aztán ma meg úgy kezdett el fájni a jobb oldalam, mint mikor van pé, olyan erősebb szúrkálásokkal. Na, ez lehet nem volt érthető. Szóval nem tudom mi lehet.

Viszont azt hiszem eljutottam arra a pontra, hogy nem is érdekel. Majd lesz baba, ha jönni akar. Szinte egyáltalán nem is gondolok rá. Most úgy érzem, hogy így is boldog vagyok és hónapok óta most először érzem azt, hogy így hármasban is boldogok leszünk.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok,

Lányok, örülök, hogy mindenkinél minden oké.
Annus, Gabi: szépek Vagytok pocakosan :D
Csige: azért én drukkolok. Nálunk is akkor jött össze, amikor lehetetlennek tűnt...
Mi tegnap voltunk UH-on, s hála Istennek minden rendben, betöltöttem a 12.hetet!! Jó a szívműködése, hasa, gerince zárt, normális a koponya alakja. Folyamatosan mocorgott, mindig nyújtózkodott, nagyon helyes volt. CRL: 53,9 mm és egy nappal előrébb jött a születési ideje: aug.24. Jaa, és a doki azt mondta, ne egyek annyit, mert már túlságosan látszik a hasamon...mondtam, hogy egyáltalán nem eszem sokat és még egy deka sem jött rám. Down-szűrésre megyünk pénteken.
És itten van a második sztárfotónk. Kép
kexi
 
 


Kexi!

Ilyet mondott a doki :shock: Na akkor még jó h nekem nem mondtak ilyet....pedig nekem is látszott már!!Én akkor nem h nem híztam,hanem kb 1,5 kilóval kevesebb is voltam...

Gabi!
Nekem a kiskönyvben benne van 2 telszám is amin hívhatom.Az egyik az azt hiszem a központi szám,a másik meg nála csörög,ahol ő van.Már amikor benn van a szobában :lol: Ha gondolod megadom neked privibe ha kell.Én eddig 1szer hívtam csak,mert amúgy bementem és kértem tőle.Elkísértem a szomszédot úgyis,így letudtam azt is.Most meg már előre adott időpontot.Nagyon sok kismamája van...amúgy délelött szokott híni mindig rendelésre!

annus11
 
 


annus azt megköszönném ha megadnád, hogy meglegyen. Nekem azt mondta hogy kb 1 héttel előtte kérjek tőle időpontot amikor menni szeretnék, gondolom majd utána már mondani fogja hogy mikor menjek.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


kexi örülök hogy minden rendben van. Hát elég érdekes hogy ilyet mondott, én a 12. héten nem híztam semmit, még is tökre látszódott a hasamon, de sosem mondott ilyet hogy egyek kevesebbet mert nagy a hasam.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


kexi örülök hogy minden oké.....csak így tovább!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?