Sziasztok!
Csige,
azért ne legyél ennyire biztos benne, hogy nem sikerült ez a hónap. Lehet, hogy a barnázás jelent valamit, nem???? Az, hogy betegek voltatok az égvilágon semmit sem jelent. Mikor és a Hannával terhes lettem szintén beteg voltam, még antibiotikumot is szedtem.
Annus, Gabi,
nagyon szép pocakotok van már
és örülök, hogy minden ok.
Velem nincs semmi különös, csak vagyok. Nem szedek semmit, nem megyek dokihz se, uh-ra se. Fogalamam nincs mi történhet odabennt.
Azt hittem, hogy a 17. nap környékén volt pé, mert volt nyákom is, meg (ilyen még velem sose volt, csak reménykedek, hogy pé miatt volt) volt 2 nap pici barnázásom, bár az éles fájás elmaradt. De azóta is folyamatosan érzem a jobb oldalamat. Aztán ma meg úgy kezdett el fájni a jobb oldalam, mint mikor van pé, olyan erősebb szúrkálásokkal. Na, ez lehet nem volt érthető. Szóval nem tudom mi lehet.
Viszont azt hiszem eljutottam arra a pontra, hogy nem is érdekel. Majd lesz baba, ha jönni akar. Szinte egyáltalán nem is gondolok rá. Most úgy érzem, hogy így is boldog vagyok és hónapok óta most először érzem azt, hogy így hármasban is boldogok leszünk.