Sziasztok!
Hefe! Gratulálok a kisfiatokhoz!
:):) Édesek együtt a gyerekek!
Szilde! Itt van az Eko-park játszóház elérhetősége:
www.szegedijatszohaz.hu
Nekem szimpatikusabb, mint a Játékdzsungel, főleg, hogy a Játékdzsungelben a szülők után is fizetni kell egy szülinapi partin( 6 fő szülő fölött), nálunk ugye a barátok is 2-3-4 évesek, mindenkivel jön szülő.
Az Eko-parkban van egy külön zsúrszoba, ami csak az ünnepelté és vendégeié, itt lehet tortázni, lepakolni stb., itt is van néhány játék (meg egy nagy sarokkanapé a szülőknek
), és az árban benne van a teljes időtartamra a játszóház használata a gyerkőcöknek.
Karmen! Boldog szülinapot Orsinak!
Nekem jobban tetszik az a torta, amit te csináltál!
Anett! tényleg édesek Málnus képei!
Én eddig nagyon vonakodtam beadatni Dénesnek a bárányhimlő elleni oltást, de amiket írtatok...
azt hiszem mégis megkapja.
Én érzésem szerint határozottan a végét járom
, bár jó lenne még legalább 3 hetet kihúzni, az utolsó vizsgálat szerint már csak 1.0.0.0. a méhnyak és a méhszáj, és 2 napja valahogy furcsa érzésem van, talán elkezdett nyílni a méhszájam, lehet visszamegyek a dokihoz. Matykó folyamatosan mozog, tuti befordult (lekopogom), mert már nem dugdossa ki a fejét a gyomromnál, viszont erőteljesen rugdossa a bordáimat.
Dénes nagyon várja már az öccsét, mindig elmeséli, hogy segít majd fürdetni, meg pelenkázni, meg babakocsiban fogja tologatni
, de azt is tudja, hogy néhány napig nem leszek itthon, ezért érezhetően napról-napra egyre anyásabb, nehezen viseli, hogy egyáltalán nem tudom emelni stb.
Közben eldőlt, hogy a MÁV oviba fog járni, húzós ára van, de annyival jobban tetszett, mint más ovi, hogy elhatároztuk, hogy kispóroljuk a törpének. Dénesnek tetszik, már többször volt ott játszani, tegnap már érdeklődött, hogy mikor mehet végre oviba.
Nincs most több időm, bocs, ha valamire nem reagáltam, a betegeknek jobbulást
! Azt hiszem, most már elég ritkán fogok jelentkezni, valahogy már nagyon a szülésre áll az agyam, nem nagyon tudok mással foglakozni, és az ágynyugalom meg Dénes miatt egyébként sem állok úgy a gyerekcuccok és a gyerekszoba előkészítésével, ahogy szeretném...
Zsuzsi