Új privát üzeneted érkezett!

majdnem kimaradt.... :oops:

Dorkának nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!

Kép
zsuzska81
 
 


Újra itt:)

Dorkának nagyon boldog névnapot!
Kép Kép
Vendég
 


Zsu! Vizsgaidőszaknak már rég vége, nekünk ilyen furcsa rendszerünk van. Most januárban volt a konzultációs hét és febr. végétől újra vizsgaidőszak van/lesz! Május elejére lejár minden. Aztán aug. vége-szept. eleje köv. konzultáció! Bár nekünk akkor csak eligazítás és szakmai nap lesz, meg készülünk az államvizsgára!
Most februárban kellene menjek gyakszira, de még nem döntöttem el, hogy hová szeretnék:(. Ez a betegség teljesen kihozott a formámból!
Vendég
 

 
 

Zsuzska! Igen, azért kérdeztem, mert nálunk nincs :cry: . Vagy lehet, hogy inkább a nagyobbaknak adják ami van, nem tudom, csodálkozom rajta, hogy valahol van, valahol nincs :? A meningo hány részoltásból áll? Ezt elfelejtettem megkérdezni. A bárányhimlőt én nem akarom beadatni, mindkét gyerek volt bárányhimlős, abszolut nem nagy betegség volt, a pöttyökön kívül semmi más tünete nem volt. Jó, tudom, vannak kivételek, akiknél nehezebb lefolyású, de az inkább nagyobb korban fordul elő. Esetleg ha iskolás koráig nem esik túl rajta, meggondolom. És azt tudtátok, hogy még ha volt is valaki bárányhimlős, nem nyújt védettséget élete végéig (gondolom, az oltás sem). Én kicsi gyerekkoromban voltam bárányhimlős, aztán amikor Bogi volt, akkor én 30éves voltam, akkor nem kaptam el, aztán amikor Gergő lett az, akkor én 35 éves voltam, és elkaptam tőle! Akkor tudtam meg, hogy 25 év után nem biztos a védelem. Igaz, nagyon enyhe lefolyású volt, de azért bárányhimlő volt. Tiszta pöttyös voltam :lol: .
Az átalakítás a gyerekszobákat érinti, némi faláthelyezés gipszkartonból, beépített szekrény csináltatás és festés, meg a kisebbik fürdőszobában a zuhanyzót cseréljük ki gőzkabinra. Remélem, időben nem lesz hosszú, csak egy csomó pakolással fog járni, meg egy csomó kosszal :( . De így mindhárom gyereknek teljesen különbejáratú szép nagy szobája lesz.

zsebi_baba
 
 


Bea! Akkor Nektek tényleg jó furcsa az időbeosztásotok.... :o

Zsebi! Azt tudom, hogy átmeneti oltáshiány a mi dokinéninknél is volt, de 1 hét alatt megoldódott. Meningo 1 év felett csak 1 kell, de nem tudom, vajon Szabinak kell-e több. Gyerekszobák biztosan szépek lesznek! :wink:

Kép
zsuzska81
 
 


Dorkának boldog névnapot!

zsebi_baba
 
 


Bea! Pedagógiai témájú könyvek nincsenek benne, elsősorban regények, lexikonok. Az egyik antikváriumban megvennének párat belőle, de még úgy is sok maradna. Ha gondolod, bejöhetsz megnézni, érdekel-e belőle valami, csak most azt se tudom, hova tesszük egyelőre, szerintem bedobozoljuk őket. Úgyis a 8-as busszal jársz, ugye?

zsebi_baba
 
 


Ja, egyébként mi is eléggé könyvmániásak vagyunk, azért is gyűlt össze ilyen sok, és még így is marad bőven! :wink:

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!!!

Csak gyors kukk majd holnap próbálok jönni.

Köszönjük szépen a köszöntéseket mindenkinek.
Aranyosak vagytok.

Andi:
Dorkádnak itt is kívánok:
NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép Kép Kép

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen Mindenkinek a köszöntést, aranyosak vagytok. Továbbítottam Dorkának.

Zsebi!
Mi mindkét gyereknek a meningitis elleni oltást és a kullancs encephalitis ellenit adattuk be. A meningitis ellenit ha 1 éves kor alatt adatjátok be akkor 3 oltást adnak. Az első után egy hónap múlva a másodikat és 3 vagy 6 hónap múlva a harmadikat.
Bárányhimlő elleni oltást mi sem adattuk be , Bencém már túl is esett rajta kisebb korában. Iszonyúan nézett ki szegénykém, tiszta pötty volt a combja töve feneke, hasa, arca..... de túléltük azt a 2 hetet. Aztán volt bárányhimlőjárvány az oviban tavaly, és nem hozta haza Dorkának, csodálkoztam is.
Most a bölcsinkben viszont hallottam, hogy a bölcsi feletti szinten az oviban iszonyatos bárányhimlő járvány van, 4-5 gyerek jár csoportonként, a többi lebetegedett, és még azok is akik be lettek oltva. :roll: Csoportunkban vannak gyerekek akiknek a nagyobb testvérük ebbe az oviba jár, ugyhogy az esély egyre nagyobb hogy mi is elkapjuk. :?
Jó felújítást Nektek!!!! AZ biztos hogy nagy rumlival jár, de majd a végeredmény kárpótol mindenkit.
:wink:
Gratula Szabi baba paramétereihez, nagyon szépen nő a kislegény.

Zita!
Jó utat Nektek, érezzétek jól magatokat Mindannyian.
Ja és majd írd meg ha hazajöttetek, hogy hatásos volt e Cupido-t játszanotok, a rózsacsokor megtette-e a hatását?!

Panka!
Mindent bele, reméljük megtaláljátok a megfelelő lakást.
Gratula a szerződésaláíráshoz!!! Mostmár elárulod melyik céghez ment a férjed?

Bea!
Jajj, szegény Te, ennyire kikészített a gyógyszer? Az nem jó.
Tényleg érdekes az időbeosztásotok a suliban, illetve ahogy váltakozik nálatok a szorgalmi és vizsgaidőszak az szinte követhetetlen :lol: :lol: :lol: . :D
Mi is könyvmolyoknak számítunk, nagyon szeretünk olvasni férjem is én is. Lassan remélem drága nagyfiunk is csatlakozik hozzánk. :wink:

Alízkám!
Köszi szépen még1x az smst-t!!!!!! Tündérek vagytok!!!!!!
Hogy vagy(tok)?
Lassan össze kell pakolnod a kórházi motyót, vagy már túl is vagy rajta? Minden útrakész? Apás szülést terveztek?
Ha igen, és éjszaka akarna megszületni Vikike, van aki vigyázzon Balázskára? Gondolom anyukád vagy anyósod?

Lilla!
De szuper hogy a kicsi lányotok felvette a startpozíciót, ez azért megnyugtató, nem?
Vesetágulatoddal mi a helyzet? Ugye továbbra sem okoz gondot?

Márti!
Sajnálom, hogy a lányodékat így megízzasztották a felvételin, de ezek szerint biztos nagy lesz a túljelentkezés, nem?
Azért bízzunk a legjobbakban és biztos sikerül bejutnia oda ahova nagyon szeretne. Melyiket írtátok be végül első helyre, az Adyt vagy az Irinyit?

Megköszöntöttük Dorkát, a kis drágám nagyon örült, kapott nyomdát, Madagaszkáros hűtőmágneseket és egy Tündérke jelmezt. Vannak kis szárnyai is, aminek csillog a széle, mondhatom csillog már az egész lakás ahogy hullik le róla. Majd teszek fel képet, mert természetesen egyből felvette és illegette benne magát. Bölcsis névnapozás is jól sikerült, a Cora-s gesztenyetorta is ízlett a gyerekeknek.
Anyuék vasárnap köszöntik, én vettem meg az ajándékokat a nevükben: Hannah Montana-s kulacs, kártya, mikrofon, zokni, pizsama. Ez a Hannah Montana nem biztos hogy mindenkinek ismerős, a Jetix meseadón futó sorozat, egy fiatal lányról szól aki énekesnő is. Az apja menedzserli. Jó kis vidám , gyerekeknek való sorozat, Dorka imádja. Ugyhogy tutira fog örülni neki. A másik nagy kedvenc a High School Musical, azt is gyakran nézi mindkét gyerek. :wink:

Kép
Kép
bendor
 
 


Zsebi! Szabi óriásit nőtt! És gyönyörű baba!!!! :D :wink: Az alvós kép a kedvencem, az igazi kisbaba-póz! :) Látom, Bogi kiveszi a részét a babázásból! :)

Kép
zsuzska81
 
 


Andi! Szép ajándékokat kapott/kap Dorka!
Hát igen, az időbeosztásunk ilyen vicces...Bnőm már csak röhög, amikor mondom, hogy mikor van a vizsgaidőszak. Szokta mondani, h. jó, hogy nem rögtön a konzultációs hét után vizsgázunk:DDDDD

Zsebi! Akkor lehet szétnéznék kis könyvtáratokban, hátha találok valamit. Persze csak akkor, amikor teljesen kigyógyultam és nem zavarok!
Felújítással hajrá!

Márti! Sztem az Ady jobb, mint az Irinyi. Egyiket sem ismerem "közelebbről", de azt tudom, ahol voltam egy helyen gyakorlaton, az összes átmenetileg nevelésbe vett gyerek az Irinyibe járt, szóval úgy vettem észre nem olyan erős suli.

Jaj, ne mondjátok, h. bárányhimlő járvány van...Akkor jól meggondolom, hogy hova menjek gyakorlatra. Ugyan én voltam gyerekkoromban b.himlős, de nem szeretném hazahozni pl. a Páromnak, aki nem volt, vagy elvinni a gyerkőcöknek:).
Vendég
 


Hello

csak nagyon gyorsan, kiscsajom itt alszik melletem az utazoagyaba, Sanyi detto, en muszaly volt bekukkantsak!

Dorkat Isten eltesse nagyon nagyon sokaig!!! Millio puszi neki.

Eddig minden ok. Ugyanugy ment minden mint othon.fel 9kor mar aludt.Remelem nem kel fel ejjel.

Cupidos muveletunk nem skerult sajnos, csak elvaltak, Csaj nagyon kategorikus volt,de a csokor csodasyep lett.

Jo ejt, puszi
Vendég
 


Sziasztok!

Dorka babának nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Hajrá Patrickó!!! Ügyi vagy!!!! :D :D
A sok szép virágért kár.....

Zsebi, nálunk nem hiánycikk az oltás, szóltam, hogy kérem és 2 nap múlva kapta. Sajnos tegnap lázas lett (nem biztos, hogy az oltástól), 2x ment fel 38, 2-re. A kúp levitte, párszor felsírt éjjel, de most durmol.
Ha van Leslie L. Lawrence , pszichológia, Feng Shui, dekorációs könyvetek, arra vevő vagyok. Persze, csak ha nem gond előszedni és tudod, hogy van. Értem fel ne forgasd.
Milyen lesz a gyerkőcök szobája?
Szép baba Szabi, imádom a gyönyörű száját! A "vukos " alvós kép tényleg édes!

Zsu, nem is kérdeztem a múltkor, hogy ilyen hamar várható a jó hír? Mi az a closti?

Beuska, az akváriumba vizet kell tenni (használaton kívül le lehet engedni). Milyen fajta a Sárhegyi? Még nem is hallottam róla?
A kuvaszra azt mondják egy idő után megbolondul... :shock:

Bárányhimlő, hm.
Olivér 2, 5 évesen átesett rajta, rengeteg pöttyel. Nem zavarta, nem vakarta (nem kentük semmivel), 1 nap volt lázas és kész (a sebek maradtak még 2 hétig)
Ua. az ismerősünk gyereke majd' belehalt. :shock: Bár ő nagyon gyenge , beteges volt mindig.

Na ébresztő van, várnak a csemeték!

Puszi



Újra itt, vissza aludt a csapat.

Van egy eladó tömör fenyő komódunk, vadi új, számlával garanciával. A Kikában vettük 2 hete, 23 e Ft-ért, eladnánk 20 e Ft-ért.
Színben sajnos nem megy a babaszobába. :cry: :cry:

Kép

Megyek Dorka képeket nézni!

Puszi



Sziasztok!!!!

DORKÁNAK ÉS BALÁZSKÁNAK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!

Kép Kép

Kép
dinaedo
 
 


Helló csajok!

Bocsi, most kicsit negatív leszek, de felrobbanok! :evil: :evil: :evil:

Cora, bejárat melletti ruhabolt. A kirakatban cuki bakancs , drei-tex, rózsaszín, bundás , édes. 4 E Ft-ról 500 Ft-ra leárazva!!!!
Odaviszem a pénztárhoz, hogy fizetem, Olivér kirohan a boltból, én utána . Mire visszamentünk eladták a kis bakancsot!!!!!!!!!!!!!!!!
A hülye csaj meg beszól: "El kellett volna rakatni!"
áááááááááááááááááááááá, azt hittem felrugom.
Tudom tudom, van aki éhezik, haldoklik, azok az igazi problémák, de most ez engem nagyon kiakasztott.

Ennyi a lényeg, azt mondják segít, ha kiírjuk.

Szuper idő van, további szép (?) napot mindenkinek!!!



Sziasztok!

Voltunk tegnap Pesten, igazából csak az egyuik lakás tetszik, holnap is nézünk még.Nincs is időm mesélni, holnapig még nézelődök.
Férjem a Portfóliónál fog dolgozni.

Ja, és képzeljétek lesz állásom!:DTegnap kaptam a jó hírt, hogy az egyik asszisztensnő felmondott(csak szóban, még nem írta alá az új szerződését).Április egytől menne el.Deháűt csak akkor megxyek, ha találok bölcsit Rolling Eyes

Nem is érek rá most nagyon, keresgélem a kégliket.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

De "szép" időnk van! Azért, jó, jól esik a tavasz, de nem normális ez sem. Most télnek kellene lenni, eh, nem jó ez így :?

Kriszti! Még ilyet! Hát én is mérges lennék...Nem volt másik bakancs?

Sürgős kérdés!
Hol lehet, érdemes tortát venni/rendelni? Holnapra kell! Tudom, tudom, késő már, de csak tegnap este tudtam meg, h. holnap szülinapozunk! A Kismandula csak 48 órával az átvétel előtt vesz fel rendelést. A többiek (gara, szőke, stb.) honlapján nem találtam árat. Azért nem szeretnék mondjuk 2 e ft-nál többet adni érte.

Panka! Jó kéglikeresgélést! Meg grat a melódhoz, de csak halkan:)!
Vendég
 


Bea, a Corá-s Fekete erdei torta finom szokott lenni és nem is drága, 2 e Ft-ból biztos kijön.
A Tesco-t utálom, egyszer láttuk, hogy penészes volt a tészta, fúúúj.
Az Annában nézted? Laktanya utcán van, szokott lenni készen,de nem biztos, hogy lesz annyiért torta.
Viszont, ha magatoknak vesztek majd, a Dobost érdemes kipróbálni.

Másik baki nem volt
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Pusza



Bea!
Csak gyorsan irok...mert Kamillát mek etetni...
Szerintem a Mignon Cukrászda a legjobb, ott mindig van készen torta kisebb, nagyobb is és szerintem nagyon finom, mi is mindig onnan szoktuk megvenni. Szabó Pál uon van, de honlapjuk nincs ugy vettem észre, tel:52/438-638 (ja amugy árban nem tom pontosan mennyi, de nem lehet olyan drága!!!)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dinaedo 2009.02.07 17:40-kor.

Kép
dinaedo
 
 


Hello Mindenki
Zsebi! Andi !Bea!
Én Is Az Adyt szeretném német -angol kéttannyelvüt jelölt be mindenhol Fanni, még lehet a sorrenden változtatni sajnos ! mert már ki vagyok az örökös dilemmával ! vajon melyik lenne ajobb!Az Irinyiben is elég jó a nyelvi tagozat heti 20 orában tanulják a németet plussz 3 angol.Csak azért majrézok nagyon, hogy jó közösségbe kerüljön,ezt pedig előre nem lehet tudni , igy marad a feszült várakozás !ja!! és persze ki ne hagyjuk a szobelit , ami amugy is perdöntő lesz.
ANDI DORKÁNAK KIVÁNOK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!
mártid
 
 


Kép [/img]
mártid
 
 


Bea! Az Eprekert utcai cukrászda is nagyon jó!

zsebi_baba
 
 


Andi!
Nagyon csodálatos lett Dorkának a hercegnő jelmeze, olyan édesen pózol benne, igazi kislány !!!

Kriszti!
Elhiszem h felháborodtál, nagyon durva h rögtön eladták!!!
Mit gondoltak h se só se beszéd kirohansz az üzletből és otthogyod a terméket h vissza sem mennél érte ami ilyen jo áron van?! az lett volna durvább ha a cipővel együtt rohansz ki akkor mit szoltak volna!? :roll: :lol: amugy nem volt több belőle???

Panka!
Halkan, de előre is gratula!!! :wink:

Zsu!
Pannika ügyes mint mindig! :wink: gondolom h elolvadsz egy cuppanós puszitól, én is azt tenném! :wink:
Oltás: én azt hallottam a bárányhimlőről, h jobb elkapni kiskorban, mert nagyobb korban veszélyes is lehet, ugyh szerintem jobb túlesni rajta, nem olyan vészes (visszaemlékezve az enyémre :roll: :lol: ) ugyh én nem fogom beadatni Kaminak.
Babaprojekt hogy áll???

Zsebi!
Nagyon szépen és gyorsan fejlődik Szasza baba!!! A lányod meg nagyon nagy segitség és olyan aranyosan eteti Szaszát!
Oltás: Mi is kapjuk ugye a kötelező havi oltást, na meg a pneumot és kértem, de nálunk sem volt oltóanyag, na meg előre veszik a korábban születetteket (még szeptembernél járnak) de elvileg a következő kötelező oltásnál mi is megkapjuk ezt is kb 3 hét mulva.

Kép
dinaedo
 
 


Megint sziasztok!
Tegnap voltunk táncversenyen Szabikával! most először még ,de ahhoz képest ügyes volt ,5 táncban neveztek mindkét párjával és hét érmet hozott haza igy elsőre.Nagyon sok táncos volt ,5től 10 ig tartott rendesen elfáradtunk Nyiradonyi sportcsarnokban rendezték ,tettem fel képeket de asorrendet összekevertem!
Bea!
Én is az Epreskertibe szoktam venni tortát csak ajánlani tudom!
mártid
 
 


Pintyus! Anita!

Ti mikor akartok rendelni arrol a webáruházból amit Kriszti ajánlott?
Én is kinéztem 1-2 terméket, irtam is azokhoz, mint ti, csak várom a visszajelzést. Azért kérdezem, hogy csatlakozhatnék-e hozzátok rendelés ügyileg??, és akkor még több felé oszlana a postaköltség!

Kép
dinaedo
 
 


Hello Lányok!

Anyuéktól írok Nektek. Ma a két gyerekkel eljöttünk kocsival, férjem pedig otthon pihenteti fájós lábát ( és remélhetőleg a rábízott porszívózást is megcsinálja)Holnap délután megyünk vissza Debrecenbe.
Képzeljétek a lányom azt mondta neki mama ne süssön tortát, mert nincs neki szülinapja és a névnapjára elég volt a bölcsiben. :lol: Így ma torta nélkül megköszöntötték ők is, kedvenc a Hannah Montana-s kis zenélő mikrofon és a pizsama. Felvette a pizsamát, beállt a tükör elé kezében a mikrofonnal és úgy énekel. Zabálnivaló. Persze ha észreveszi hogy nézzük akkor szégyenlősködik és abbahagyja. :oops:
Hoztam tüzijátékot, marcipánt a tortára, de még mindig azon filózunk holnapra süssünk-e neki egyet vagy sem.
Ja, és köszi továbbra is Mindenkinek a köszöntést!!!

Zsebi!
Megnéztem a képeidet, nagyon drága a kis Szabi, tényleg látszik a képeken is hogy szépen növöget. Bogi kezében nagyon jól áll a kisöcsi, milyen gondoskodó és segítőkész a lányod. :wink:

Panka!
Mennek a halk drukkok a munkahely miatt és remélem minél hamarabb meglesz a tuti lakás is Nektek.
Huuuu... tudom magamról, nagyon furi lesz újra munkába állni ennyi kihagyás után. De persze visszarázódik az ember, mást úgysem tehet.

Zsuzsi!
Elhiszem, hogy olvadozol a lányod cuppanós puszijától, tényleg szivet dobogtató egy-egy ilyen cselekedet a Picinyeink részéről.
Én még mindig olvadozok ha akár Dorka, akár Bence átkarolja a nyakam és megpuszilat csak úgy ... szeretetből.
Babaprojekt? Mikor tudsz meg valamit?

Bea!
Mi a Szőkéből rendeltünk mindig régebben, de utóbbi két alkalommal a Cora-ból vettünk gesztenyetortát, meg anyu szokott sütögetni. (Szőkében a 20 szeletes már 3-4 ezer körül van, a Corában 2-3 ezer között)
A Szőke előtt pedig a Vasvári Pál uton levő cukrászati pékségből vettük, ott volt a legtutibb mindig a torta.
Jól mondja Zsebi az Epreskerti Cukiban is fini a torta, a Vasváris megszünése után a tulaj az Epreskertit nyitotta meg.
Ma tényleg teljesen tavaszi időjárás volt, szinte hihetetlen. Előszedtük a tavaszi kabátokat, cipőket, mert már a téli mindenkinek meleg volt. De gondolom mire mindent kimosok, elrakok, addigra biztos jön megint a rossz idő és vehetjük elő ismét őket.

Kriszti!
Jajj, de bunkó volt az eladó. Gondolhatta volna hogy nem azért rohantál ki a boltból, mert nem volt jobb dolgod, hanem a gyerek után szaladtál. picit várhatott volna hogy visszamégy-e a bakancsért vagy sem. Bár tudom, egy eladónak tökmindgey ki veszi meg, csak vegyék, vigyék. :roll:

Márti!
Mennek a drukkok a lányod szóbelijéhez, reméljük szuperül fog sikerülni. Mikor lesz egyébként??????

Zita!
Patrickó jól bírja az "idegen" helyet? Gondolom nincs gond vele, csendes kislány ő. Jó kikapcsolódást Nektek!!!

Edina!
Orrszívással hogy álltok? Még mindig kell szívni Kamillának?

Kellemes hétvégégt Mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
bendor
 
 


Dorkának, Balázskának nagyon boldog névnapot kivánok igy utólag is !!!!

Edina
Úgy tervezzük, hogy hétfőn egyeztetünk és rendelünk. Persze te is csatlakozz, mégiscsak olcsóbban megússzuk. Ide rendelem, érte tudtok majd jönni?Mit rendelsz?Én már egyeztettem a Beával, sajnos sok minden már elfogyott, de igy is találtam jó dolgokat.
Kriszti köszi, hogy megosztottad velünk az oldalt:-)))

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok!

Márti!
Megnéztem a képeidet, nagyon vagány a fiad , jól be van lőve a haja. És milyen ügyesek voltak a párjával, tényleg sok szép helyezést értek el, GRATULÁLOK hozzá!!!!!!!!!
Egyik képen a háttérben zöld felsőben Te vagy? Rád tippeltem. :wink:

Kép
Kép
bendor
 
 


Anita!
Neked hogy /hol válaszolt Bea?? emailban? mert én még csak tegnap irtam neki az oldalukra hozzászólást, és még nem kaptam választ!
Egyébként szeretnék rendelni egy "kék pelenkázótáskát" és egy "jó állapotú tárolo" neveken futó terméket, ezek mind a "táskák, pelenkázótáskák" rovatban találhatók meg.
Ti mit rendeltek??? és mi az ami nem volt???
Egyébként persze jó ha hozzátok megy el tudunk majd érte menni, ugyis jövő7en Pintyussal is találkozunk tápszer ügyben.

Kép
dinaedo
 
 


Edina
Nekem sok minden tetszett, főleg játékok, de sajnos sok minden már elfogyott, csak nem volt ideje Beának még levenni a honlapról. De ahogy Kriszti is irta érdemes nézegetni az oldalt, mert mindig jönnek új, szép dolgok. Én egy activity kockát, egy gyurma szettet és egy fa tornáztatót rendelek. Volt egy pelenkázótáska is amit kinéztem, nem az amit te, de sajnos már abból sincs. Amit a legjobban sajnálok az az édi csiga, azt nagyon szerettem volna, de sajna már az sincs.
Én előbb a hozzászólások rovatban irtam kérdéseket azokhoz a termékekhez amik érdekeltek, de később küldtem egy mailt Beának, hogy azokra a kérdésekre hogyan és mikor fogok választ kapni. Még aznap este válaszolt, hogy másnap bemegy és megnézi miből van még és válaszol. És másnap irt is emailt. Szóval lehet az a legjobb ha egy emailben összeszeded mik érdekelnek és arra biztosan válaszol hétfőn. Gondolom hétvégén ő sem "dolgozik".
Ha sikerül vele beszélned és megtudnod van-e amit rendelni szeretnél akkor dobj egy mailt a tigris1978@gmail.com-ra nekem, én meg egyeztetek Zitával.

Jó éjt Mindenkinek!

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok!

Alíz, Zsuzsi, Zita, Anita!
Nagyon jók a képeitek, megnéztem.
Ugye "csak" Ti tettetek fel, más nem? Mert ezeket vettem észre.
Édesek a gyerekek mindenkinél, és minden kicsi és nagy úgy nő mint a gomba. :wink:
Pannika cuki a Sudocremmel, és az ágyikója is jól ki lett dekorálva. :lol:
Balázska édes a csajos rucikban. :lol: Alíz, tényleg nem tudom, hogy csinálod de napról napra fiatalabb vagy a képeken. Mi a titkod? Megoszthatnád velünk is.
Zita, látom jól éreztétek Magatokat Kolozsváron, nagyon jók a családi képeitek és ahol kettecskén vagytok a férjeddel azok is édesek.
Anita, látszik, hogy a kis Anna baba nagyon örül a bébikompnak ha még meg is akarta kóstolni. :lol: Tündér leányzó nagyon. És milyen jókedélyű. :P

Puszika

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Lányok szeretnék tanácsot kérni Tőletek. Ti szülés után mikor meg mennyi időre fogadtatok vendégeket?
Nálunk most az a terv, hogy a férjem 1 hétig itthon lesz velünk, aztán meg anyukám jön el pár napot segiteni, de 6 hétig senki mást nem akarok itthon fogadni. Csak attól félek, hogy anyósom jól meg fog sértődni, ha ő meg nem jöhet el 6 hétig, viszont hozzá tényleg semmi kedvem. :?
Meg ugye az a baj, hogy ők 220 km-re laknak, aztán ha jönnek úgyse fél órát fognak maradni. Attól tartok, hogy majd itt akarnak aludni, pedig én fél évig, vagy lehet azután se szeretném, ha valaki nálunk aludna.
Csak hát ugye a férjemet se akarom megbántani, meg nem is akarok veszekedést emiatt.
Segitsetek valami okosat kitalálni, légyszi!!! :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Na ma egész nap nem volt babanet.Sad
Tomi búcsú bulin van:)Holnaptól nem dolgozik, intázi a papírmunkátSmile
Sikerült albit is találnunk, zuglóban, egy csendes utcában, 3 lakásos társasházban.Kicsi a világ, mert a tulaj az Tomi mostani munkatársa(bár nem közvetlen), és felettünk laknak, 2 gyerekkel.Kislányuk Emikével idős, a fiú 4 éves.Alattunke gy idősebb házaspárlakik.Reméálem tényleg csendesek!A ház nem régi, 2000 vmennyiben épült.

Bölcsi nem biztos hogy lesz, telefonon legalábbis nem biztattak:(Max. szeptembertől.Van egy nagyon közel, gyalog pár perc.

Lilla!
Hát nehéz ügy.Én anyósékat kértem, hogy ne jöjjenek be akórházba, erre jöttek nagypapástúl. :twisted:
Szerintem ne jelentsd ki előre, hogy nem akarod őket látni, majd apránként mindig kitalálsz vmi kifogást :wink:
Talán így nem olyan feltűnő,Most fogd az influenzára :wink: Meg mond, hogy majd mentek ti, náklatok most nincs hely, felfordulás van, és különben sem főzöl, és nem is taklarítasz, éjjel a gyerek bőg, nem alszik senki sem(na ne így legyen, de talán eltántorítja őket:)

Andi!
Dorkának utólag is boldog névnapot kívánok!:)
Próbálj videót csinálni ahogy énekel:)
Hát még nem biztos hogy tudok dolgozni, mert nem elsz bölcsi:(Biztos fura lesz egy kicsit,de nem sok minden változott a melóhelyemen, csak Emike nélkül lesz fura a nap. :roll: :?

Kriszti!
Én is balhéztam volna, elképesztő mik vannak!!!Hogy csinálhat iylet az eladó???

Bocsánat, leragad a szemem, nem todk tovább visszaolvasni.

Jó éjt.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Végre tudok nektek írni :lol: Most itt vagyok anyuéknál és innen irok mert sajnos a gépünk ismét rossz :twisted: már lassan ujat kell venni de én is olyan vagyok mint Orsi a barátok köztbe hogy görcsösen ragaszkodom a régihez ami igaz hogy sz@rabb mint az ujak de már annyira hozzám nőtt....

Nagyábol nyomon tudom követni a dolgokat bár elég nehéz :oops:

Szeretnék nagy csússzással de sokkal-sokkal nagyobb szeretettel boldog névnapot kívánni Balázsnak és Dorkának!
Kép

Alíz!Lilla!
Én már olyan izgatott vagyok miattatok!

Lilla
Én is szerettem volna sokáig kizárni a világot de nállunk mind a két család részéröl első baba volt Szabi és nem lehet sehogysem "eltiltani" egy boldog nagymamát vagy dédszülőt a babától.Te ahány kifogást találsz arra hogy ne jöjjenek hozzád Ő annyi alternatívát fog találni arra hogy mégis eljusson.Az otalvást viszont ki lehet jelenteni kategorikusan hogy arrol szó sem lehet ha azért sértődés lesz akkor meg már nem kell azért sem aggódni hogy a közeljövöbe látogatóba jönnek (és nem mellékes hogy a párod nem hibáztathat mert EZT mindenki megértheti hogy a kismamának és a babának az éjszaka teljesen más).

Alíz
Tök jók a képek amiket felraktál :)Balász nagyon aranyos ahogy bohockodik :lol: Remélem jól érzed magad/magatokat.A képeken ismét fantasztikusan nézel ki.

Márti
A ti képeitek is nagyon jók!Szabinak egy több párja van vagy csak én nem látok jol :lol:
Jaj jöhettek hozzánk nyugodtan Fannit is szivesen látom!

Anita
Anna nagyon szépen áll a kompba.Le ér a lába hajtja magát?Ugy látom élvezi nagyon :lol: Azt akartam már a multkor is kérdezni hogy Annának nem volt koszmos a haja alatt?Mert én már vagy 3x eltüntettem Szabirol a koszmot de kb 2-hét mulva megjelenik ujra.
Ti mivel mossátok anna haját?Mi a gabival de ezek szerint nem a legjobb :cry: .

Zita
Nagyon tündér Patrickó a képeken.Igazi minta gyerek.Nagyon ügyes hogy nem balhézik ha nem otthon van.Jól éreztétek magatokat?Ugy látom szép idöt fogtatok ki.

Panka
Miket olvasok....nagyon sajnálom hogy elmentek innen.Remélem azért még fogunk találkozni.Tudom hogy nem írok tul sürűn és nem is járunk össze minden hétvégén de akkor is nekem ugy kerek a csapat hogy ha Ti is a részei vagytok. :wink:
Gratulálok a munkahelyekhez és persze a lákáshoz amit találtatok remélem nyugodtabb éjszakáitok lesznek. :lol:

Zsebi
Szabika nagyon tünemény :lol: annyit változnak még ilyen pici korban és persze naprol napra szebbek.
Kitartást kívánok nektek az átalakítás időszakára.Nem lesz egyszerű de a végeredményre kell gondolni.

Andi
Dorka igazi nagylánykét gondolkozik ahohgy ezt a torta sztoriból érzem...csúcs egy Nő :lol: Gondolom hogy az Ő előadásával ez a hatás még meg is sokszorozódik.Végül csináltatok tortát?Vagy csak tüzijáték volt magába?

Én nem tudom ki hogy van ezzel a tavasz kérdéssel de én már annyira vágyom a napfényre és nem csak arra amelyiknek az ablakon keresztül van melege :lol:
Lassan nállunk kezdődnek a kerti munkálatok és nem szeretnék fagyoskodni.Ebben az évben megcsináljuk a járdákat és legalább a kert felét megprobáljuk befüvesíteni.De még kell egy fúrtott kutat csináltatnunk amit napkollektorral szeretnék működtetni és a garázstetőt is teljesen leszigeteljük hogy oda is lehessen füvet vetni.De a füvesítés szigorúan a kút után ha nincs víz nincs fű :lol: Szoval nem leszek időmilliomos ezen a nyáron sem.De nem is érdekel csak lenne már tavasz.

Pusza
Éva és Szasza

Kép
awe
 
 


Sziasztok!

Köszi a sok tortás-infót, de végül szervezkedtek a hátam mögött és megoldódott a dolog:D. Nagymama sütött fincsikét. Azért akartam tortát, hogy ne Neki kelljen sütni-főzni, mert most volt műtve, de nem tud egy helybe ülni úgy látszik:), mert nem tudta megállni, hogy ne süssön:). na mindegy, még jó, hogy kiderült, mielőtt megvettem volna a tortát:D.

Az influenza elszállt és vele együtt a tisztítókúrának is vége, úgyhogy most jól vagyok (lekopogom)!

Gyakorlat kérdése elég nehézkes. Nem igazán tudom, hogy hová menjek. Ebben a félévben szakellátást nyújtó intézményt kellene választani, asszem az Idősek Otthonába megyek...vagy nem tudom:D.
Még van egy plusz feladatom, betegség miatt nem voltam csoportos intézménylátogatáson, így el kell menjek majd a Mester utcai családsegítőbe, remélem fogadnak:D
Szakdolgozat. Hát igen, haladok, de nem annyira jól. Inkább olvasgatok, jegyzetelek, aztán várom, hátha begépelődik a sok gondolat valahogy:D.
Ezek vannak.
Képek nagyon jók! Zita! Látom a képek alapján is, hogy jó volt Kolozsváron:)!

Évi! Akkor hajrá kert(sz)építés! Idén mi is be akarjuk fűvesíteni, mert nem igazán érdemes meghagyni az egészet veteményesnek. Ebben a homokos földben nem sok minden terem meg, csak kínlódás. Meg ha lesz kutyus, akkor neki kell az udvar:).

Panka! Örülök, hogy sikerült találni lakást! Reméljük a bölcsi is megoldódik:)!
Vendég
 


Bea!

Örülök hogy már nem vagy beteg.Mostmár vigyázzál magadra :lol:
Nehéz lehet már a suli így a vége felé...mármint nekem ekkor volt a legnehezebb mert már látod hogy mindjárt vége a szenvedésnek :lol: de addig még annyi tennivaló van :cry: .
Hm idősek otthona?A nagyerdőn?Nem tudom de megprobálhatnád még a mrtonfalvin a nyugdijas házat.Uncsim mentős és azt mondta hogy az otthon nagyon gáz(főleg ha a pszichológiai eseteket nézzük).A nyugdijas ház nem illuzió romboló annyira :lol:
Hajrá hajrá füvesítés!Nállunk is csak homok van :cry: de én ugy döntöttem (túl a 3. gyomirtózáson) hogy a gaz ugyan olyan zöld és ma fűnyíró is levágja :lol: .
Jaj kutya ügy nem tudom mennyire ragaszkodsz a kinézett fajtához de én tudom ajánlani a menhelyet.Mi is onnan hozunk el kutyit ha kicsit jobb idő lesz.Sajnos nagyon sokan vannak kölykök is!Az az igazság hogy a keverék kutyik lemásolhatatlanok és némelyik annyira csúnya hogy már szép :lol:

Kép
awe
 
 


sziasztok,

most találtam rá erre a debreceni topikra..pedig már vagy 2 éve babanetezek :oops:

Látom ez egy jól összeszokott csapat..fogadtok még újakat?

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Panka!

Örülök, hogy találtatok megfelelő albérletet. Tudjátok már, hogy mikor költöztök fel?

Évi!

Nálunk is első baba mindkét családban, úgyhogy én se tudok sok mindent csinálni. :roll:
Próbálom még szülés előtt mindenkivel letisztázni, hogy mit szeretnék, aztán remélem anyósék is tartani fogják hozzá magukat.

Én ma voltam a dokimnál. Méhszáj teljesen zárt, úgyhogy még nem szülök egy ideig. Úgy szeretnék szép tavaszi időben szülni.
Ja és ma megkaptam az első időpontomat NST-re. Úgy örültem neki, mintha legalábbis a lottón nyertem volna. :oops:
Vendég
 


Csajok!

Aki Pampers pelust használ, van egy akciós 400 Ft -os (február 28-ig érvényes) kuponom, melyet elcserélnék Liberósra! akit érdekel irjon ide, vagy privit!

Kép
dinaedo
 
 


Sziasztok!

Ma meghalt férjem apai nagypapája. :cry: :cry: :cry: Beteg volt, idős volt, valahol már lehetett számítani rá, sajnos. :cry: De egy rokon elvesztése mindig fájó. :( Temetés időpontjáról még nem tudunk semmit, talán majd holnap okosabbak leszünk. Fehérgyarmaton lesz, ugyhogy valószínűleg már meglesz most hétvégén vagy a jövő hét elején.

Bea!
Üdv köztünk. Persze hogy fogadunk újakat, ne hülyéskedj!!!!
Szívesen megismerünk, gyere és mesélj Magatokról.

Lilla!
Jó hír hogy zárt a méhszájad, akkor tényleg van esély szép tavaszi időben szülnöd. Úgy legyen.
Ami a rokoninváziót illeti, én nem iktattam ki őket, de szerintem nem is tudtam volna. Bencénél még azt is lenyeltem, hogy itt aludt pár napig anyós, de Dorkánál ezt már nem vállaltam. :lol: :lol: Minden jóból megárt a sok, hátmég ha nem is jó. :roll: :roll:
VAn ismerősi körben is olyan család akik megvárták az első 6 hetet és csak utána fogadtak látogatókat, ezt is nyilván meg lehet érteni. De én a másik véglet voltam, örültem ha emberek jönnek hozzánk és társaságban lehetek. Imádom a babáimat, de a monotonitást ha kicsit megzavarta egy-egy látogató én élveztem nagyon.

Évi!
Lassan már itt a tavasz, bár lehet addig még lesz pár bolondos hetünk ami az időjárást illeti.De utána hajrá a füvesítéssel!!!!
Igen, néha tényleg komoly nőci módjára viselkedik Dorka meg is lepődöm, de nagy többségében még kis szeleburdi csajszika.
Na és milyen akaratos.....áááááááá. Ma reggel pl. a névnapjára kapott zoknit mindenképp fel akarta venni, hiába volt már rajta harisnyanadrág. Addig hisztizett míg rá nem adtuk a zoknit is, mert addig el sem tudtunk indulni a bölcsibe vele. Mondtam a gondozónőnek hogy a zoknit majd varázsolják már le a harisnyáról, de azt a választ kaptam, szellős a szandija nem lesz melege, meg nem akarnak vele küzdeni. :lol: :lol: :lol: Mert megy ám a hiszti ha nem az van amit ő szeretne. 8)
Másik dolog ami miatt reggel ment a cirkusz, hogy a szintén névnapjára kapott Barbie-s bugyiban kellett mennie a bölcsibe, nem volt hajlandó pelenkát felvenni illetve nem engedte hogy ráadjam, én meg féltem hogy a kocsiban összepisili magát. De nem. Délután úgy mentem érte hogy biztos pár adag pisis ruha fog várni de szintén nem. Egész nap pelenka nélkül volt, szépen pisilt a wc-be, csak alvásnál kapott pelenkát. Anélkül hoztuk haza is nem történt baleset. Sőt... szólt itthon is, mikor kakálnia kellett , így volt is nagy öröm hogy a wc-be sikerült produkálnia. Később viszont annyira nézte a mesét, hogy bepisilt. Most túl vagyunk a fürdésen, és ismét egy újabb Barbie-s bugyiban és pizsiben van, és ismét szólt pisilés előtt.
Azt hiszem lassan alakul a végleges szobatisztaság, bár már régóta használjuk a wc-t.
Ja végülis nem sütöttünk neki tortát, és megmaradt a tüzijáték is a szülinapjára. :wink:

Panka!
Örülök, hogy van már albi, és remélhetőleg nyugisabb lesz mint a mostani volt. Hátha megoldódna a bölcsi kérdés is mihamarabb.
Majd míg itthon vagytok ha tudtok gyertek el a vonalkódokért ha gondolod.
Mikor cuccoltok el véglegesen?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bendor 2009.02.10 19:52-kor.

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Ma meghalt férjem apai nagypapája. :cry: :cry: :cry: Beteg volt, idős volt, valahol már lehetett számítani rá, sajnos. :cry: De egy rokon elvesztése mindig fájó. :( Temetés időpontjáról még nem tudunk semmit, talán majd holnap okosabbak leszünk. Fehérgyarmaton lesz, ugyhogy valószínűleg már meglesz most hétvégén vagy a jövő hét elején.

Bea!
Üdv köztünk. Persze hogy fogadunk újakat, ne hülyésjedj!!!
Szívesen megismerünk , gyere és mesélj Magatokról!

Lilla!
Jó hír hogy zárt a méhszájad, akkor tényleg van esély szép tavaszi időben szülnöd. Úgy legyen.
Ami a rokoninváziót illeti, én nem iktattam ki őket, de szerintem nem is tudtam volna. Bencénél még azt is lenyeltem, hogy itt aludt pár napig anyós, de Dorkánál ezt már nem vállaltam. :lol: :lol: Minden jóból megárt a sok, hátmég ha nem is jó. :roll: :roll:
VAn ismerősi körben is olyan család akik megvárták az első 6 hetet és csak utána fogadtak látogatókat, ezt is nyilván meg lehet érteni. De én a másik véglet voltam, örültem ha emberek jönnek hozzánk és társaságban lehetek. Imádom a babáimat, de a monotonitást ha kicsit megzavarta egy-egy látogató én élveztem nagyon.

Évi!
Lassan már itt a tavasz, bár lehet addig még lesz pár bolondos hetünk ami az időjárást illeti.De utána hajrá a füvesítéssel!!!!
Igen, néha tényleg komoly nőci módjára viselkedik Dorka meg is lepődöm, de nagy többségében még kis szeleburdi csajszika.
Na és milyen akaratos.....áááááááá. Ma reggel pl. a névnapjára kapott zoknit mindenképp fel akarta venni, hiába volt már rajta harisnyanadrág. Addig hisztizett míg rá nem adtuk a zoknit is, mert addig el sem tudtunk indulni a bölcsibe vele. Mondtam a gondozónőnek hogy a zoknit majd varázsolják már le a harisnyáról, de azt a választ kaptam, szellős a szandija nem lesz melege, meg nem akarnak vele küzdeni. :lol: :lol: :lol: Mert megy ám a hiszti ha nem az van amit ő szeretne. 8)
Másik dolog ami miatt reggel ment a cirkusz, hogy a szintén névnapjára kapott Barbie-s bugyiban kellett mennie a bölcsibe, nem volt hajlandó pelenkát felvenni illetve nem engedte hogy ráadjam, én meg féltem hogy a kocsiban összepisili magát. De nem. Délután úgy mentem érte hogy biztos pár adag pisis ruha fog várni de szintén nem. Egész nap pelenka nélkül volt, szépen pisilt a wc-be, csak alvásnál kapott pelenkát. Anélkül hoztuk haza is nem történt baleset. Sőt... szólt itthon is, mikor kakálnia kellett , így volt is nagy öröm hogy a wc-be sikerült produkálnia. Később viszont annyira nézte a mesét, hogy bepisilt. Most túl vagyunk a fürdésen, és ismét egy újabb Barbie-s bugyiban és pizsiben van, és ismét szólt pisilés előtt.
Azt hiszem lassan alakul a végleges szobatisztaság, bár már régóta használjuk a wc-t.
Ja végülis nem sütöttünk neki tortát, és megmaradt a tüzijáték is a szülinapjára. :wink:

Panka!
Örülök, hogy van már albi, és remélhetőleg nyugisabb lesz mint a mostani volt. Hátha megoldódna a bölcsi kérdés is mihamarabb.
Majd míg itthon vagytok ha tudtok gyertek el a vonalkódokért ha gondolod.
Mikor cuccoltok el véglegesen?

Kép
Kép
bendor
 
 


2x küldte el, bocsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Kép
Kép
bendor
 
 


Bendor: részvétem! :cry:
köszi a kedves fogadtatást!

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Lilla!
Utolsó 7végén költözünk a hónapban.
NST?Tényleg megy az idő!
Én is a tavaszi szülésre szavazok:)Mikor bementem a kórházba, még tél volt, és mikor hazajöttünk, az össze fa kivirágzott, 20 fok volt, és gyönyörű idő!:)Emike meghozta a tavaszt;)

Apropó, Alíz?????

Andi!
Részvétem:(:(
Okés, elmegyünk majd vmikor.Mikor lenne jó neked?

Bea!
(vagy inkább Kakukk? :wink: :D )
Üdv itt!
Látom Íro.ban laksz, ezek szerint debreceni születésű?vagy majd ide fogtok költözni?
Mesélj kicsit magatokról.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!!!


Andi!

Részvétem! Folytatódik februárban is a tragédiák sora! :twisted: :twisted:

Tulajdonképpen már nem szivjuk annyit az orrát, beláttam azt amit Zita is mondott, h minél többet szivjuk annál több termelődik, igy csak kb. 2 naponta 1-szer szoktam neki szivni, de akkor is csak akkor ha nagyon hisztis és már kakilt, evett és még mindig minden baja van, na akkor nem kap levegőt, akkor szivom.
Aranyos volt Dorka ahogy a harisnyára vetette fel a zoknit, :P képzelem mennyire kiakadtál...és a bugyis esettől meg tartottál...de itt nézzük a "rosszban" a jót, h a szép bugyi miatt képes volt nem bepisilni, legalább ennek is volt hatása, ez egy jó trrükk a leszoktatásra, lehet még én is alkalmazni fogom :wink: :P
Jajj tényleg, tudom h te is Liberot szoktál venni, ha esetleg nem gyűjtitek a vonalkódokat, nem adnátok nekünk!? :oops:

Lilla!
Én is úgy voltam vele, h 6 hétig senkit sem akarok látni, de nem lehet kibirni! Mi 2 hétig voltunk a kórházban, ott is fogadtam látogatót, de azt is mindig napoltam, mert még a saját családom is nehezen értette meg, ha amig Kamilla állapota nem stabilizálodik, addig nem szeretnék látogatókat fogadni, és csak akkor fogadtam őket, amikor már nem az inkubátorban, hanem kintebbi részben voltunk. Viszont itthonra nem fogadtam sok vendéget, általában megértették h szükségünk van "egyedüllétre" olyanra h az uj családunk hármasban legyen, igy azt a pár hetet inkább apával, anyával és babával töltöttük el. Mondjuk lehet jo lett volna egy kis szülői segitség, (nekem Miskolcon laknak) igy nem vehettem igénybe mindig, az anyós segitség meg nem kellett, ezt én megbeszéltem a párommal és az anyja felé ő továbbitotta, h most nem szeretnénk senkit sem fogadni, vagy megérti vagy nem, de úgy is elfelejtődik később! És igaza van Pankának azt kell mondani, h felfordulás van, nem főzöl, takaritasz, éjszakák nyugtalanok, meg te sem vagy a toppon (Ami teljesen normális és érthető!!) és inkább a párod kérje meg a szüleit, mint te, ezt is meg lehet vele beszélni!

Aliz!
Nagyon jók a képeid!!! te pedig egyre szebb kismami vagy!!!! :wink: alig várjuk már a nagy hirt! olyan izgi!!! :wink:

Évi!
Mi is várjuk már a tavaszt, jo lenne már kevesebb ruha nélkül is kimenni, és az ember kedve is jobb lenne! Füvesités...húú szép kis munka lesz! hogy tudsz ennyi mindent Szasza mellett csinálni?

Beáta! (kaqk)
Üdvözlünk köztünk! Persze fogadunk újakat, annál jobb, minél többen van a kis csapatunk! Mesélj magadról! Tényleg Írországban éltek? hogy kötődsz Debrecenhez? hol szültél?

Kép
dinaedo
 
 


Sziasztok !
ANDI!
Sasszemed van ,pedig igyekeztem a háttérbe húzódni!Sajnos a sok kényszernemmozgás miatt felkaptam pár kilót pedig örökökös tulsulyproblémám van a pajzsmirigyműtétem óta,valami tuti fogyókura kéne !
Köszönöm szépen a kisfiam nevében is a dicséretet!
Tetszett a zoknis meg a barbibugyis storija Dorkának!Ez a legjobb módszer leszokatni a pelusról! :lol: A hisztiről meg eszembe jutott mikor Fanni lefeküdt a járdára bosszúból, mert nem azt adtam rá amit ő gondolt volna!Ilyenkor tehetetlen a szülő csak a hisztiroham után lehet beszélni a gyermekkel.!
ÉVI!
Jo olvasni felőletek,és már alig várom hogy láthassam Szaszát! mostmár biztosan egyre többet produkál!Fanni el lesz olvadva attol a mosolytol!imád peszrálkodni, most akarna már tesót de arról már nagyon lekésett :lol:
mártid
 
 


Sziasztok!

Nálunk teljes a felfordulás. :( De a "válságnak" köszönhetően jövő hét végére mindenki kész lesz, kivéve a beépített szekrények, mert annak 3 hét a legyártása, de az már nem jár kosszal. Annak nagyon örülök, mert jó sok tárolóhelyet kapnak a gyerekek, így hátha kicsit nagyobb lesz a rend :? .

Andi! Részvétem! Valóban fájó egy rokon elvesztése, még ha súlyos beteg volt is, hiába készül fel rá az ember.
Nagyon ügyes Dorka a szobatisztasággal, igazi nő, vigyáz a kedvenc bugyira :wink: . A hiszti isúgy látszik, nőcis dolog, legalábbis nálunk is Bogi volt hisztis, Gergő nem. Vagy ez csak véletlen? :wink: De Bogi is szerencsére csak itthon, nyilvános helyen nem. Ismerősöknél viszont hazaindulás előtt óriási hisztit tudott csapni, nem akart hazajönni. Már féltem vele vendégségbe menni. Kíváncsi vagyok, Szabi milyen lesz, mert eddig inkább Bogihoz hasonlít.

Évi! Nálunk is tiszta homok az udvar (nemhiába Homokkert :) ), úgyhogy nagy része nekünk is fű. Amikor gyerek voltam, (merthogy én ebben a házban laktam akkor is) volt szőlőnk, pöszméte, ribizli, veteményes, persze akkor még az volt a "divat". Mikor építkeztünk, már egyrészét akkor díszkertté alakítottuk, de azóta egyre nagyobb lett a füves rész, és már csak egy pici veteményes van a kert végén. Egyébként én is nagyon várom már a tavaszt!!!!

Lilla! A látogatókkal én úgy voltam, hogy már a klinikán is szívesen fogadtam, tudjátok, többen voltatok is nálam, aztán nálunk is voltak többen is, de csak villámlátogatásra. A hosszú látogatásokat én is kerültem eddig. Mondjuk nekünk elég kicsi a család, anyósomék pedig még az USA-ban vannak ebben a hónapban, úgyhogy nem is kellett sok látogatóra számítanom. A munkahelyről most akartak jönni, de mondtuk, hogy mostmár várják meg a rumli végét. :)

Aliz! Mostmár izgulunk érted!!

Kriszti! Az általad írt könyvek közül csak Lawrence-ek vannak, de azt nem adjuk el. Ha minden igaz, péntekem jön egy felvásárló, kíváncsi vagyok, elviszi-e őket.

zsebi_baba
 
 


Jó reggelt!

Márti! Drukkolok Fanninak a felvételihez! :wink: Végleges sorrendet nem akkor kell már megadni, mikor jelentkezik? :shock: Mindig variálnak vmit... :roll: Kisfiadnak pedig gratula a sok szép helyezéshez! Ügyes nagyon! :wink:

Évi! Lesz dolgotok bőven akertben, csak tényleg jönne már a jóidő! Szaszáról új képek? :wink:

Panka! örülök, hogy találtatok albérletet! Hátha bölcsi is lesz, hogy vissza tudj menni dolgozni, ha már hívtak! Ritka az ilyen manapság.... Lakás mekkora? Vagy lehet írtad, most csak kútfőből reagálok.... :oops:

Ziita! Jók a képek, szépek vagytok! Patrickó combikáit változatlanul imádom! :wink: Kis husi! :D

Andi! Mire nem jó egy barbis bugyi!? :lol: :lol: :lol: Ügyes Dorka, most már biztosan csak napok kérdése a végleges szobatisztaság! :D Tündérjelmezben édes, hogy örül neki! :D

Anita! Anna baba is tündéri! Micsoda mosolygós baba, mindig ámulok rajta! na, és a haja! :D A csuris képek haláliak! :D

Alíz! Balázskát, hogy beöltöztették a lányok! :lol: :lol: :lol: Kis énekes a mikrofonnal! Elhiszem, ha idegesített, hogy visszahívtak nst-re.... Nekem már a végén gyomorgörcsöm volt, ha leültem agéphez.... :(

Képzeljétek, már megint mi van..... tegnap este hallom, hogyha felettünk lehúzzák a wc-t, a mienk hátuljában zubog a víz és áll is análunk a padlón. Férjem felment, végigjárta a felettünk lévőket, a közvetlen felettünk lakónál volt kicsi víz. AZtán lement a pincébe, na ott ömlött a szennyvízcsőből. Hálistennek nem a mi pincénket önti az el. Szólt annak, akié, meg segített gyorsan pakolni, hogy ne menjenek tönkre a cuccai (mondtam is neki, ha a mi cuccaink áztak volna, tutira senki nem segít....). AZtán beszélt a közös képviselővel, hogy mi van (8 óra körül), de az azt mondta, csak reggel tud szerelőt küldeni..... :twisted: Egész éjjel remegett a gyomrom, hogy reggelre elönt minket a szarlé.... :( EZt szerencsére megúsztuk, reggel jöttek is korán aszerelők, erre a 2-vel felettünk lakó nyanya nem akarta őket beengedni, pedig valószínű volt, hogy nála van a baj, mert alatta áztunk, felette meg semmi. Laci úgy rimánkodott, hogy engedje már be őket, aztán beengedte, és tényleg ott volt a baj, szétcsúszott 2 cső, így egyszerű volt javítani is, hamar is ment. Egyébként decemberben is és 2 éve is ez az öregasszony áztatott le minket, akkor a mosógéppel.... :twisted: Konektorból, villankapcsolóból folyt a víz, Pannika a kádban, áááááá gondolni sem szeretek rá. :twisted: Most kicsit megnyugodtam, ledomestosoztam mindent. A falak viszont hányadékok, hívom is a biztosítót mindjárt. Mondjuk dec-ben is fizettek, csak még azokat a foltokat sem javította ki Laci, mert várjuk a jóidőt. festőt meg nem hívok ennyi miatt, javítófestékünk van. Úgyhogy a mai idegesség-adagom bőven megvolt már..... :(

Kép
zsuzska81
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?