Sziasztok!
Köszönjük szépen Mindenkinek a köszöntést, aranyosak vagytok. Továbbítottam Dorkának.
Zsebi!
Mi mindkét gyereknek a meningitis elleni oltást és a kullancs encephalitis ellenit adattuk be. A meningitis ellenit ha 1 éves kor alatt adatjátok be akkor 3 oltást adnak. Az első után egy hónap múlva a másodikat és 3 vagy 6 hónap múlva a harmadikat.
Bárányhimlő elleni oltást mi sem adattuk be , Bencém már túl is esett rajta kisebb korában. Iszonyúan nézett ki szegénykém, tiszta pötty volt a combja töve feneke, hasa, arca..... de túléltük azt a 2 hetet. Aztán volt bárányhimlőjárvány az oviban tavaly, és nem hozta haza Dorkának, csodálkoztam is.
Most a bölcsinkben viszont hallottam, hogy a bölcsi feletti szinten az oviban iszonyatos bárányhimlő járvány van, 4-5 gyerek jár csoportonként, a többi lebetegedett, és még azok is akik be lettek oltva.
Csoportunkban vannak gyerekek akiknek a nagyobb testvérük ebbe az oviba jár, ugyhogy az esély egyre nagyobb hogy mi is elkapjuk.
Jó felújítást Nektek!!!! AZ biztos hogy nagy rumlival jár, de majd a végeredmény kárpótol mindenkit.
Gratula Szabi baba paramétereihez, nagyon szépen nő a kislegény.
Zita!
Jó utat Nektek, érezzétek jól magatokat Mindannyian.
Ja és majd írd meg ha hazajöttetek, hogy hatásos volt e Cupido-t játszanotok, a rózsacsokor megtette-e a hatását?!
Panka!
Mindent bele, reméljük megtaláljátok a megfelelő lakást.
Gratula a szerződésaláíráshoz!!! Mostmár elárulod melyik céghez ment a férjed?
Bea!
Jajj, szegény Te, ennyire kikészített a gyógyszer? Az nem jó.
Tényleg érdekes az időbeosztásotok a suliban, illetve ahogy váltakozik nálatok a szorgalmi és vizsgaidőszak az szinte követhetetlen
.
Mi is könyvmolyoknak számítunk, nagyon szeretünk olvasni férjem is én is. Lassan remélem drága nagyfiunk is csatlakozik hozzánk.
Alízkám!
Köszi szépen még1x az smst-t!!!!!! Tündérek vagytok!!!!!!
Hogy vagy(tok)?
Lassan össze kell pakolnod a kórházi motyót, vagy már túl is vagy rajta? Minden útrakész? Apás szülést terveztek?
Ha igen, és éjszaka akarna megszületni Vikike, van aki vigyázzon Balázskára? Gondolom anyukád vagy anyósod?
Lilla!
De szuper hogy a kicsi lányotok felvette a startpozíciót, ez azért megnyugtató, nem?
Vesetágulatoddal mi a helyzet? Ugye továbbra sem okoz gondot?
Márti!
Sajnálom, hogy a lányodékat így megízzasztották a felvételin, de ezek szerint biztos nagy lesz a túljelentkezés, nem?
Azért bízzunk a legjobbakban és biztos sikerül bejutnia oda ahova nagyon szeretne. Melyiket írtátok be végül első helyre, az Adyt vagy az Irinyit?
Megköszöntöttük Dorkát, a kis drágám nagyon örült, kapott nyomdát, Madagaszkáros hűtőmágneseket és egy Tündérke jelmezt. Vannak kis szárnyai is, aminek csillog a széle, mondhatom csillog már az egész lakás ahogy hullik le róla. Majd teszek fel képet, mert természetesen egyből felvette és illegette benne magát. Bölcsis névnapozás is jól sikerült, a Cora-s gesztenyetorta is ízlett a gyerekeknek.
Anyuék vasárnap köszöntik, én vettem meg az ajándékokat a nevükben: Hannah Montana-s kulacs, kártya, mikrofon, zokni, pizsama. Ez a Hannah Montana nem biztos hogy mindenkinek ismerős, a Jetix meseadón futó sorozat, egy fiatal lányról szól aki énekesnő is. Az apja menedzserli. Jó kis vidám , gyerekeknek való sorozat, Dorka imádja. Ugyhogy tutira fog örülni neki. A másik nagy kedvenc a High School Musical, azt is gyakran nézi mindkét gyerek.