Sziasztok Lányok!
Na, végeztema sulival, utána mostani jó szokásomhoz híven jól bekajáltam, és aludtam , mint a bunda.De most nem vagyok álmos, ma egyáltalán nem nyilalt a pcom, jó volt...vagyis remélem ez sem baj.
Kirus: nagyon szorítunk, és gondolunk rád, remélem csak orvosi hiba volt, és akkor még itt beszélnenka felelős orvosi tájékoztatásról, remélem rendesen kivizsgált, ha nem a saját orvosod volt, és úgy érzed nem vizsgált ki, vagy bármi hibát követett el a kórháznak ingyenes független betegjogi képviselője kell legyen...de ez csak a végső eset. Remélem nem történt mulasztás, vagy szakmai gondatlanság és a babó jól van és Te is!
Melisch: az nem baj, ha többször mész, inkább nézzenek meg többször, és tudja szépen végig követni a doki bá a folymatot, a Kedvesedet meg kényeztesd, mert ő legalább érett férfi normális hozzá állással!
Nita: végül is a doki akkor fix, Dr. Holba Sándorról, ha tud, vmi infót a barátnőd, és általánosságban a Szt. Iméréről azt nagyon megköszönném! Remélem, Ti jól vagytok, még két nap és 5 hetesek leszünk, annyira bízom benne, hogy nem lesz semmi baj! Hisz én próbálok vigyázni a picikémre.
Adiadi: húúúúúúú, de izgi, mindjárt tesztelsz!!! Remélem jó híredid lesznek. Ugye Te laksz ÍDebrecenben és neked van az a két helyes lánykád!?
Megy a drukk!!!!
Melinda. mi aza chamomille??????????????????????
Betty és Perpi: húúúúúúú, akkor jó éjszakátok lesz, húzzatok bele ám, és azért ne csak az eredményre figyeljetek, hanem, hogy jól érezzétek magatokat!
Anna: remélem, hogy ezek a nyilalások jót jelentenek...úgy szeretném, ha csatlakoznál a kismamik sorába!
Duna: jaj, a ktőhártyagyuszi az olyan rossz, nekem is volt többször kiskoromban...és én is utáltam a cseppentést...de ez legalább segít! Jobbulást Neketek!
Azért ne add fel, hátha pozi lesz az a teszt!
Lányok: ma előkészítőn közölték, hogy csak a polgár államvizsgaanyag 3.200 oldal és 1.800 §
Ja, szerintetek mi lehet a baóm, ha full pozi Lh előtt voltunk együtt egy nappal, és pozi Lh után egy nappal????KÍváncsi kezdek lenni, mondjuk mindegy, csak legyen egészséges!!!