Sziasztok,
ma voltam dokinál, de még mindig semmi, a méhszáj teljesen zárt és a méh is hátrafelé tekint még egy kicsit.
Holnap is megyek NST-re, meg hétfőn is. De én már nem akarok, én már szülni szeretnék.
Az Uh azt mutatta, hogy még mindenből kap bőségesen a kicsi, hogy minden rendben, a doki is azt mondta, hogy mostmár hamarosan meglesz.
Nem gondoltam volna, hogy nem születik meg a kiírt időpontra, főleg, hogy az ember mindig parázik, és volt, hogy koraszüléstől féltem, na nem mintha lett volna miért, dehát miért ne idegesítsem mindig valamivel az én hites uramat.
Az NST-t felrakó szülésznő egy nagy kád forró vizet javasolt, a doki pedig elmondta (bár tudtam), hogy a spermában is vannak szülést megindító hormonok
Kicsit félek, mert semmiképpen sem szeretnék szülést indítást.
De sajnos ilyenkor soha (illetve rég nem látott) fogadott prókátorok jelennek meg az embernél: tegnap gyalog mentem a lányomért az oviba (kb. 3 km) amikor kiléptem a kapun odajött egy régi, elköltözött szomszédasszony -mint kiderült kifejezetten ezért jött-, hogy megnézze hogy vagyok és elmondja, hogy ő is túlhordta 9 nappal, és már infarktusos volt a lepénye, és a kislánya bár semmi problémája szellemileg a mai napig sokat ügyetlenkedik, csetlik, botlik, kiejt, leejt, összetör stb.
Na most erre mit mondjak, illő egy aznapra (másnapra) kiírt kismamához odamenni és mindenféle hülyeséggel ijesztgetni????
Velem anyukám szept. 18-ra volt kiírva és október elsején születtem, nem érzem magam hülyének, persze vannak rossz napjaim, amikor azt mondom, hogy na ma nem kellett volna pl. a konyhába bejönni, mert minden balul sül el, de én erre még sohanem gondoltam, hogy a túlhordás miatt marhultam meg, egész egyszerűen szerintem ilyen mindenki életében van.
Nem értem az embereket, mit gondolt, hogy majd azt mondom, a dokimnak, hogy azonnal szedje ki a gyereket, mert a szomszédasszonyom, ezt és ezt mondta? A doki pedig megijedvén rögtön tol a műtőbe????
Na jól felmérgesítettem magam!!!
Nem tudom, de én úgy vagyok vele, hogyha van is rossz tapasztalatom valamivel kapcsolatban, akkor sem ijesztem meg a másikat, hanem finoman elmesélem a sztorimat, vagy inkább -talán ez a legjobb- megtartom magamnak.
Mert mi van, ha holnap reggel megszülök, most fél nap olyan nagy túlhordás lenne?
Na jó abbahagyom, a lánykám belázasodott, csinálok neki kókuszgolyót almából meg zabpehelyből, mert semmit nem akar enni.
Ez is tök jó, hogy egy lázas gyerek mellől menjek el szülni. De szerencsére annyira nagy a szerelem az apával köztük, hogy most is együtt olvasgatnak, nevetgélnek, a kicsi meg még alszik.
Sziasztok, majd jelentkezem.