Tegnap nem ment a babanet és tiszta stresszbe voltam, hogy mi lehet veled Curse! De látom Alex bevárt minket
és remélem az a jósló mostmár nem csak jósló és már réééges rég nyögsz a szülőszobán!
HAJRÁ HAJRÁ HAJRÁ!!!
vakaródzás meg jááj, reméljük ha a bérlőd kiköltözik akkor az is elmúlik!
Dóráknak Boldogat és Alexnek is tegnapra
Votiv: na ebből látszik, hogy tényleg nemigen olvasok étteremkritikákat se, de úgy elképzeltelek ahogy osztogatod a csillagokat
Zsan: sajna nekünk se lakik ezekben az utcákban senkink se
De iskolát nem szabad választásunk szerint választhatunk?? VAgy ez ugyanolyan, mint az ovi, hogy választhatsz, de a körzetes élvez előnyt és ha már nem férsz be, akkor igy jártál?
Másrészt én úgy tudom, hogy a gyerek csak oda lehet bejelentve, ahová valamelyik közvetlen szüleje is bevan. Szal csak úgy idegenhez nem lehet csak a gyereket bejelenteni csak úgy ha magadat is vagy Levit is oda jelented be...ööö...ez most mennyire volt zavaros??
Fibi: nálam ez két nap, illetve ha a láza szépen kúszik felfelé akkor befosok és beadom a nurofent. A köhögésre, láz nélkül; kevésbé vagyok ráparázva, azt tovább is bírom gyogyó nélkül, lévén nincs is itton rávaló gyogyónk. Kérdés az, hogy menniyre köhögnek?
+++++ jobbulást!
Ja és nekünk azt mondta a doki amikor múltkor Bori lázult, hogy amikor szépen süt a napocska és száraz az idő akkor vigyek ki,mert az jót tesz, de az ilyen nyákos, nedves időbe ne menjünk ki, mert az árt inkább a beteg gyereknek.
Deni: Kamilla már okés,hogy kibújt az utsó fog! Tegnap Borika volt zizi, mert egész nap nem aludt, csak du 5-kor
és akkor is csak 1 órára! És óriásiakat bukott, pedig nemigen szokott
úgyhogy talán valahol ő is fogzik a mélyben...mára azonban minden ok vele! Grat Bencus fogaihoz
Barbi: éljen, hogy lány!! Majd megy a vita, hogy "ez az én ruhám, én csattom stb stb
"
Zuz: na látod, mindennek van poz. oldala (kórház helyett otthon döglödni sokkal jobb;)
és az jó, hogy jobban vagy, gyerünk még szedd össze magad jobban! ++++
KATI doktornéni tessék majd Curse-t is becsábítani egy kis babanetre!!! Köszönjük előre is!
Rylie