Új privát üzeneted érkezett!

Szrek: én a finomságokhoz nem értek, valszeg megkérdezném szemtől szembe. Ha van benne valami igazság, akkor az valamilyen szinten látszani fog (metakommunikatíve), nem hiszem, hogy profi hazudozókból állna a brancs. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Köszi, igen, ez lehet, hogy nem a finomkodós kategória már. Pénteken megy legközelebb. Az a baj, hogy ez nem igazi csana, vagyis csana olyan értelemben, hogy egy család működteti egy lakásban és elméletileg az egyikük óvónő. 2 nőci van, anya-lánya, akikkel így nincs bajom, de van egy fickó, aki tök furi és őrá mondta Ábel, hogy bezárta.
szrekuc
 
 


Szrek,
Peti azt szokta mondani, hogy az egyik óvónő kidobja az ablakon x.y-t, aki épp rosszalkodik. Teljesen beleéli magát... És én nem tudtam a múltkor kiszedni belőle, hogy a barátja tényleg megütötte vagy nem. Vagy ő ütött? Vagy egy harmadik ütött? Vagy senki??? Sajna óvónők nem látták, nem mintha annyira számítana, de fura volt látni, hogy nem fogok rájönni soha.
Azért kb. látni lehet, hogy hogy érez... (Iszonyú boldog, hogy nem megy oviba, mert beteg. Úgy érzem csak egy hajszál választ el bennünket a szimulálástól.) És az ovija jó! Ott töltöttem hónapokat, minden nap több órát!!

Móni
Kép
Kép
monisa
 
 

 
 

Sziesztok! Curse és Alex m iatt néztem be gyorsan, de látom nincs hír. Hajráhajrá! Gondolok rátok!
Mindenkinek puszi!
rídonli#
 
 


Gyors bejelentkezés, h még egyben vagyok. Nagyon köszi a bíztatást!! :D A terv egyenlőre apa bevetése :mrgreen: aztán, ha az sem műxik, akkor hétvégén jön a bábakoktél :wink:

Szrek,
Hát kajatémában szerintem az lesz, h mivel hétvégén azért apa itthon lesz jó befőzők és akkor csak a hét második felére fogok kaját rendelni. Ez sem a legszupibb megoldás, de ideiglenesen sokat fog segíteni.
És Tinu jól írta, szerintem is kérdezz rá szemtől szembe.

Deni,
Teljesen megértelek :) Legalább nem unatkozol :wink:

Johi,
Drukkok ezerrel mennek!!!! Egyébként nálam is addig voltak keményedések, amíg be voltam ijesztve a koraszüléssel, aztán ahogy beléptem a 36. hétbe, akkor mintha megszüntek volna. Csak most kezdtem megint keményedni, de hát ugye most már érthető okokból :D Szóval van benn vmi, h relax!!!!!

Tinu,
Kisherczeg is pocakos? Nem is tudtam :) Bár én nem találkoztam vele, úgyhogy nem ismerném fel, max. ha el kezdenénk beszélgetni :wink:

Rylie,
Grat a foghoz!!! Nekem is volt egy hasonló eset és utána olyan lelkifurom volt :oops: Akkor Adél épp kezdett lebetegedni és előtte nagyon idegesítő dolgokat művelt, türelmem meg fogytán volt, aztán utána észrevettem rajta, h más az illata és akkor rögtön tudtam, h beteg. Hogy utána én mennyire haragudtam magamra :oops:
És köszi a tippet, de én már annyira dög vagyok, h a takarítást is több felvonásban csinálom meg :oops: Egyszerűen nagyon könnyen elfáradok, de biztosk közrejátszik a vérnyomim is :roll:

Kép Kép
curse
 
 


És tudom, h nem rég volt téma a takarítónős dolog, de most én is úgy néz ki leváltom a mostanit, mert az utóbbi időben elég érdekes dolgokat csinál és szó nélkül letagadja :roll: Ráadásul egyre lassabban dolgozik és egyre rosszabbul. Arról meg nem is beszélve, h idén 20%-os emelést csinált, persze azt is utána közölte, miután kitakarította a kéglit :roll:
Ha tudtok ajánlani megbizható, alapos takarítót, lécci írjátok meg privibe. Persze aki hajlandó Érdre is adott esetben kijönni. Órabér az kb. ezer forint körül legyen. A mostaninak már 1200 és ezt egy picit sokallom azért a munkájért, persze amit ő végez. Az igény pedig havonta egyszer, max kétszer és ha lehet hétközben.
Vagy ha tudtok olyan közvetítőt esetleg, aki megbizható embereket küld ki, az is jó lenne.

Kép Kép
curse
 
 


Curse!
Én is Miattatok néztem be :wink: Hajrá!
Én nem rendeltem még soha kaját, főleg Tomi nem nagyon favorizálta ezt a megoldást. Én Pannus születése előtt lefagyasztottam tök jó kajákat, mint pl spagetti szósz, és olyan jó volt elővenni, és csak egy tésztát főzni hozzá. De ezt meg lehet csinálni pörkölttel, sőt, én még komplett rakott karfiolt is fagyasztottam le, és csak be kellett tennem a sütőbe. Még van pár napod :D

Én megvagyok, nagyon köszönöm a sok rám gondolást, és B nevében a köszöntéseket. NAgyon aranyosak vagytok :D
A helyzet az, hogy bár sokkal!!! jobban vagyok, de gyógyultnak semmiképp nem tekintem magam. Még mindig csúnyán köhögök, és nagyon fáj a tüdőm. Tegnap elfogyott az antibigyóm, de kontrollra csak hétfőn kell mennem. MA felhívtam a tüdősöket, hogy normális-e az, hogy én még mindig szarul vagyok. Közölték, hogy egy tüdőgyula 6 hét :shock: :cry: Elég, ha hétfőn megyek vissza.....
Múlt vasárnap elkapott még egy hányós hasmenős is, akkor tényleg úgy éreztem, hogy meg vagyunk átkozva (természetesen a kölkökön is átment, szerencsére csak enyhe verzióban). Anyós és anya még itt vannak, szerencsére! Tomi meg szombaton jön haza.
eléggé magam alatt vagyok olykor, ha belegondolok, hogy mennyi ideje vagyok már beteg, és persze mindezt a szabadságom alatt....
Próbálom benne megtalálni a jót (már ha van :roll: ), pl Pannus 2 hónappal tovább van itthon :lol:

Szrek!
Sokkol a csanátok :shock: , ugyanakkor tény, hogy a gyerekeknek olykor elég nagy a képzelőerejük. Bár, annak is mindig van alapja.....

Bajninak nagyon sok boldog szülinapot! És minden sorstársnak jobbulást kívánunk!

Kép
Kép
zuzmo1
 
 


Hajrá Curse&Alex :D :D :D

Tinu, Zuz,
ma kérdezősködtem meg mentünk is Ábellel, és mivel egyrészt ő szeret menni oda meg a kérdezősködésre sem volt nagyon gyanús válasz, egyelőre elkönyveltem úgy a dolgot, hogy inkább valami mást értelmezett úgy Ábel - de mpndjuk ettől még ott van bennem a kisördög meg a pasi továbbra sem a szívem csücske. Viszont ha minden igaz, akkor csak 2 hétig dolgozom még (remélem, sikerül jól menedzselnem a dolgokat) és akkor egész másként lehet (remélem). :D

Zuzi,
jobbulást! :D

Curse,
én is, amikor tökre nincs kedvem főzni, akkor szoktam olyat, hogy csak bedobálok a tepsibe ezt-azt és megsül szépen a sütőben, nem kell vele semmit sem csinálni, talán ilyesmi kaják is segíthetnek majd :D

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Szrek: már épp kérdezi akartam, hogy most mi van a melóval? Neked nincs kedved jönni Mona Lisába?

Kép
Kép
tinu
 
 


Curse :) Én se bírtam ki, hogy be ne nézzek, mi van Veled?! :wink: :lol: Drukkolok, hogy apa beindítsa a dolgokat! :wink: Hajrá!!!!!

Johi :) Drukkok mennek innen is!! Apával mi a helyzet??

Szrek :) Hű, már félidős vagy!! gratu! :D Csanához nem tudok tanácsot adni (Bálint is mondott már olyat az oviról, hogy nem egészen úgy volt az, de nem elferdítési céllal, egyszerűen másképp értelmezte, kiszínezte, nem tudom a jó kifejezést), de ha Ábel szeret odajárni, akkor jó. Ettől függetlenül, ha Téged zavar, kérdezd meg.

Rylie :) Gratula Kamillának a foghoz!!! :D :D Csatlakozunk mi is, tegnap vettem észre, hogy Bencusnak áttört az egyik szemfoga, és jön a többi is... Tök édes, amikor kérdezem, hol jön a foga, mutogat a szájába :D

Zuzi :) Bulást továbbra is!! +++++++ (inkább nem írom le, hogy milyen gázul hangzik ez a 6 hét... :( és szobafogságban vagy? vagy ki lehet menni ilyenkor a levegőre? egyáltalán van még energiád?)

Kép
Kép
denizsa
 
 


Curse +++++ :) és szüjjémár, hogy Neetet idézzem :)

Rylie, igen, a jövőben azt is tervezem, hogy beletanulok az étteremkritikába :P (persze csak ha lesz még állásom, mert áprilistól elindul a Népszabi vasárnapi száma, és elvesz tőlünk egy csomó olvasót, meg itt a recesszió is, esik a példányszám, szóval súlyos a helyzet :?)

Vasárnap lesz MüPában és a Ludwig Múzeumban pingvinfarsang, ingyenes családi program, hátha vkit érdekel:
http://www.ludwigmuseum.hu/site.php?inc ... ramId=1479

Zuzi, pihenj sokat :) tök jó, hogy van segítséged :)

votiv 8)
votiv
 
 


Szrek! nem csodálkozom hogy motoszkál benned a kisördi. de tényleg lehet vmi banális dolog is a háttérben: bújócskáztak, s benézett hozzá a csanásnéni vagy akármi. én megérzésre mennék...
most nagyot segítettem, mi? :wink: 8) :lol:

Johi! +++++++++++
s milyen a dúlád?

Zuzi! +++++++++++

Curse! hajrá

ja és képzeljétek megvolt a tali BB-vel. szétröhötem magam rendelés címszó alatt :lol:
amikor vázlatosan elmeséltem a szülésem, aszonta hogy ledolgoztam a következőt :D sőt akár a harmadikat is :wink: :lol: persze bevillant rögtön Fibi és Zuzi. sebaj majd én hozom a devianciát, s meghajlok BB "akarata" előtt :lol: :lol: :lol:
persze a szép szülést már belőttem célnak szóval azon szembpontból maradnék "birka" :lol: 8) :lol:

mostanság Angi kisfiúzza kistesót... hmmm :?:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi
 
 


Sziasztok,

én is főként Cursék miatt :-D Hajrááááááááá! Apa tuttti módszer :wink: Nekünk 2-3 óra múlva mindkétszer beindult a szülés 8)

Zuzi,
soksok+
Gyógyulás után még sokáig visszamaradhat majd csuklás. Nekem volt t.gyulám és még hónapokig állandóan csuklottam utána :? :)

Vot,
ezen a pingvines én is gondolkozom, csak parázok az inlfu miatt. Influ szenzonban nem gáz egy ilyen nagy rendezvény?

puszik

Kép
Kép
szelloke
 
 


Sziasztok!

Bocs a bepofátlankodásért, de Szent Imrében keresnék, szülészt, ugyanis az előző dokimmal és kórházzal nem voltam elégedett.

Tudtok olyan ajánlani, aki türelmesen válaszol a kérdésekre, emberséges, tényleg foglakozik veled és gátvédelem híve? Illetve olyat, aki a szülésért nem szab árat, hanem rám bízza?

Előre is köszi mindenkinek a választ

Kép
mona1978
 
 


Szrek,
előbb azt szedd ki Ábelből, hogy milyen alkalomból zárja be őket. pl. így, hogy "igen, bezárt? és miért? mit csináltál, hogy bezárt?"
aztán már lesz vmi a kezedben.
mellesleg én, ha Heni rossz (üti-veri Adrikát), bezavarom a szobába, hogy "na irány a szobádba és addig ki se gyere, míg nem higgadsz le"...ezt ő úgy adja elő, hogy anya bezárta. nyilván ez a nevelési módszer nem való egy csanába, de hát ezért is nem vagyok én óvónő :).
amúgy meg ne rémülj meg, ezer meg egy oka lehet a "bezárásnak", pl. becsukta az ajtót, mert ki akartak menni az esőbe, vagy mert a másik helyiségben főtt a kaja, vagy mittomén. vagy lehet, hogy csak ijesztgeti őket, hogy "ha ezt folytatod, bezárlak a szobába!".

ancsipancsi
 
 


Curse: +++++++++++++++++++ HAJRÁÁÁ!! És a kifulladást tökre megértem...nekem az az utsó játszózás...a kb 8 perces utat 45 perc alatt tettem meg hazáig, szó szerint tyúklépésben, mert nem kaptam levegőt, meg azt hittem pisilni kell, meg ááá - ellenben 4 ujjnyira kinyíltam, mint a tulipán 8)

Ez az "apabevetése" dolog nekünk nem ment :oops: valahogy nem tudtam elképzelni a dolgot... :oops: de én bizti nagyon maradi vagyok 8)

Zuzi: az jó, hogy jobban vagy! Remélem tényleg pikk-pakk helyre jössz, mert a 6 hét az tényleg sooook!

Votiv: recesszió :? egyébként van valamelyik újságban normális étteremkritika? :roll: Jó én nem vagoyk nagy újságolvasó, de szerintem nincs igazán ilyesmi egyikben sem,nem?

Szellő: egyre gondoltunk: egyből beindultam Votiv pingvines progiján aztán eszembejutott, hogy kell nekem, hogy valamelyik gyerek utána itthon fetrengjen az influtól?? :roll: Pláne, hogy Kamilla most nyekenyóka a foga miatt. :?

Deni: Bence fogaihoz gratula! Boris tojik fogat növeszteni...ámbár tegnap ő is elég zizi volt...de ma meg kistündérvirágszál. szóval nemtom.

Szrek: mindig akarom kérdezni, hogy fejfájásod elmúlt már?

Rylie
rylie
 
 


Rylie,
veled maradiskodom :D ellenben jót mosolygok amikor olvasom a bevetést :) :) :)

Szrek,
Ákost is megkérdeztük, miért van felrepedve a szája, ő azt válaszolta, hogy Zs néni rácsukta az ajtót. (én meg dühös lettem, basszus rávágják a gyerekemre az ajtót) de nem derült ki semmi gazság és imádott oda járni, szal valószínűleg azért nem galádkodtak túl sokat. Amúgy a ffiaknak más módszereik vannak mint a nőknek, lehet h amúgy férfiasan erőből oldott meg valamit a fickó? Az sok mindenre magyarázat, ha Ábel szereti. szereti?
Néha magam is elcsodálkozom amikor Apjukot hallom ahogy a fiát neveli :D olyan kemény sokszor, máskor meg kenyérre lehet kenni.
Próbálom megacélozni a lelkem, mert a büdös kölyöknek szüksége van az apai szigorra - no persze ennek már semmi köze a csanás pasihoz csak dől belőlem a szó :D

Kép
akata
 
 


Sziaszok!

Curse!
Azt gondoltam, hogy pár napos szünet után már azt olvasom, hogy megszületett a kisfiad, de látom, hogy még 2 in 1. Ezek a kiírt időponton túli napok már nem a legkellemesebbek (nekem már az utolsó két hónap sem volt az). Remélem, hogy nem kell befeküdnöd!
Sokat gondolok rátok!

Üdv!
zsini
Kép Kép
zsini
 
 


Sziasztok!

Curse:
innen is megy a drukk+++++++++ :D

Betegeknek gyors gyógyulást!!!

petergabi
 
 


Curse, nem azért, hogy idegesítselek, de Reccának tegnap megszületett a 2. kisfia, Jakab :)

Rylie, pl. a TV Paprika magazinban egész jók vannak, ill. a neten is van több igazán jó étteremkritika-blog :)

votiv 8)
votiv
 
 


Kis életjel magamról. Még mindig 2 in 1. Most már tényleg azon a ponton vagyok, h jó lenne egymástól elválni, mert minden bajom van. Fáj a hátam, derekam és a forgom is jó pár napja, a vizes lábaimról meg nem is beszélve, úgyhogy nem alszok vmi sokat és jól. Ráadásul Adél is boldogít minket, hajnalban átköltözik és akkor megindul a box a helyekért. :roll: Napközben meg már csak feküdni jó :oops: szóval megagáz.

Tegnap voltunk uh-n is és sajna beigazolódott a félelmem a 2 hét alatt felszedett 2 kiló miatt, h Alex igazi hízókúrán van ott bent. 3999 gr-nak mérték. Tudom, h ez 100%-os eredmény, de az biztos, h nem lesz kicsi. Adélt pl. egy héttel a szülés előtt mérték 3400 gr-nak, aztán lett belőle 3900 gr.
Na de ennyit az én nyűgjeimről :oops: :oops:

RECCÁÉKNAK SOK BOLDOGSÁGOT!!!! És milyen szép nevet választottak :D
Votiv,
És azt tudod, h otthonszülés volt ismét?

Zuzi,
Neked extra ++++++++++++++++++++++++++!!! Nem csodálom, h ki vagy borulva!

És utólagosan ISTEN ÉLTESSE A DÓRÁKAT ÉS DOROTTYÁKAT!!!

Kép Kép
curse
 
 


Tényleg,
Dóráknak, DOrottyáknak utólag is boldogot!!!!!!

Zuzi,
te ki vagy borulva?? miért?

kérdés:
van valakinek ismerőse, vagy esetleg ő maga, aki a következő utcák vmelyikében lakik. A helyzet az, hogy iskolát keresünk Bnek, és egy, azaz egy állami iskola néz ki úgy, hogy oda szívesen vinnénk B-t, viszont állandó lakcím kéne az alábbi utcák egyikében.
Ha tudnátok segiteni, kérlek irjatok egy privit, nagyon fontos lenne, h pár hónapra be tudjam jelenteni B-t oda. Amig a felvételi tart.
szóval az utcák:

Ballagi Mór utca,
Bánk Bán utca,
Bártfai utca 45-63-ig, és 34-tõl végig,
Bartók Béla út 105-tõl, és 106-tól végig,
Bogyó utca,
Csóka utca,
Ercsi utca,
Etele tér,
Etele utca 63-73-ig,
Fejér Lipót köz,
Fejér Lipót utca 1-tõl végig,
Forrás utca,
Fraknó utca 1-tõl, és 4-tõl végig,
Halmi utca 21-tõl, és 20-tól végig,
Hídvég utca,
Ildikó tér,
Ildikó utca
Kelenföldi utca,
Keveháza utca 1-21-ig,
Kovászna utca,
Náday köz,
Ozorai utca,
Sárbogárdi utca 13-tól végig,
Sásfürdõ utca,
Somogyi utca,
Szováta utca,
Tétényi köz,
Tétényi utca 1-21/b-ig, 25-65-ig, és 2-42/b-ig,
Thallóczy Lajos utca,
Vahot utca,
Vasút utca,

előre is köszönöm!

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Zsanci, a dédink Etele út 36, pont nem jó :?

Curse, igen, otthon született Jakab is :) bábakoktél?

Mona, elég sokat tudunk javasolni, Barna Péter vagy Bálint Balázs, esetleg Bardóczy Zsolt, ha a pénz nem számít, és az idő sem, mert nála a várakozás se smafu. Viszont elég jó orvos, így sokan kivárják/kifizetik... De már olyat nem is igen tudnánk mondani, akinél nincsenek sokan, főleg a jó dokik közül. Mondj még egy pár szempontot, hogy jobban tudjunk segíteni. Pl. női doki szóba jöhet-e, legyen inkább barátkozóbb, vagy ez nem szempont? sztk-ba járnál-e, vagy csak magánrendelésre? ilyesmik.

szabad tudni, mi történt az első szülésnél, ami miatt neheztelsz a régi dokidra?

üdv,

votiv 8)
votiv
 
 


Sziasztok!

Curse miatt bekukkantottam én is!de látom még egyben! nagyon szorítok, tudom milyen nehezek a ráhúzott napok, én is a 42.héten szültem Ádit, alig bírtam ki :?
vígyázzatok magatokra! remélem már csak akkor jelentekezel mikor hazajöttetek és minden rendben!
mennek a drukkok!!!!!!!!!!!! :lol:

lányok tudtok vmi infót Csizmadia Erikáról?
tundiii
 
 


Dóráknak és Dorottyáknak utólag is boldog nevenapját!!
Isten hozta Jakabot, sok boldogságot Reccáéknak!!


Curse :) Hajrá-hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és micsoda méretek!! :D :D

Barbi :) BB-s tali :lol: :lol: csak úgy legyen, ahogy mondta :wink:

Rylie :) Jelentem rákapcsoltunk :mrgreen: azóta kint van a második szemfog is 8) csak nagyon érzékeny szegénykémnek, alig eszik miatta, pépeket gyártok neki (megint :lol: ) Boriskát meg nem tudom elképzelni zizinek, csakis mint tündérvirágszál! :D :D Kamilla azóta jól van?

Mona :) Akinél én szültem, már csak magánban rendel, de nem tudom, hogy fix tarifás-e? (talán Curse tud segíteni, ő pont nemsokára szül majd nála :wink: ) A gátvédelem viszont nagyban (ha nem teljesen) a szülésznőn múlik, szóval ezen is érdemes akkor elgondolkodni, de persze az is plusz mani...

Kép
Kép
denizsa
 
 


Votiv,
Bábakoktél ma megvolt de 11-kor (az ízéről és külsejéről nem is említek semmit sem :wink: ) és egyenlőre nem sok sikerrel :( Megvoltak a kemény görcsölések hasmenést illetően, de aztán ennyi. Úgyhogy készülök a kórházi létre :( Igazából nem is azzal van a bajom, h kórház, csak hát anyós fog Adélra vigyázni, aki tényleg szuper, mert ugrik rögtön és jön segíteni meg minden, de egyáltalán nem tartja a kéréseimet Adél kapcsolatosan, mondván, h ő is felnevelt már egy gyereket :roll: Úgyhogy egy picit aggódóm, h hogyan fogam visszakapni Adélt.
Ha nem történik csoda, akkor kedd délelőtt kell befekündi, másnap prof vizit, aki majd eldönti, h mi legyen. Mindenesetre nagyon nem szeretnék indított szülést :(
Na jól kipanaszkodtam magam, igazából nem is Neked akartam címezni, csak nagyon el vagyok kenődve és ki akartam magamból írni :oops:

Tünde,
Ismerős a neve, szülésznő?

Deni,
Hajrá fogak!!! Jobban vagy már??

Kép Kép
curse
 
 


Csak miattad és neked: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gyerünk ALEX ne hagyd anyádat keseregni!!! +++++++++


Puszi
Rylie
rylie
 
 


Curse!
nagyon jól érzi akkor odabenn magát Alex :wink:
mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!
nekem chilisbabtól indult be a szülés a 42. héten :roll:
amúgy igen Csizmadia Erika szülésznő ő is homeós, barátnőm ajánlotta, azért kérdezem hátha tud még vki infót róla!
remélem azért megkönyörül rajtad és bendul a szülés az előtt még befeküdnél!
tundiii
 
 


Curse: kitartás, most már így vagy úgy, de hamarost kint lesz ez a fiú! Drukk-drukk!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
tinu
 
 


Üdv,
Curse,
uncsi vagy, szüjjémá! :mrgreen:
Bíztatásul: repülő még nem maradt fenn, gyerek még nem maradt benn.
Inkább túlhordd, mint koraszüld.
Jól érzi magát bent,
Amíg bent van, addig se üvölt.
Amíg bent van, nem rágja sebesre a bimbód.
Amíg bent van, Adél se őrül meg a féltékenységtől.
Amíg bent van, veled foglalkoznak. Utána csak ő lesz fontos.
Ugye, már nem is akkora baj, h még bent van? ;)
neet
neet
 
 


Ja, és még egy: azalatt a pár nap alatt, amíg Adél anyósozik, nem lehet elrontani. Ezek a nagyok már baromira felfogják, h kivel mit lehet. Ha mondjuk 4 napig csokit ehet csokival, vagy a TV-t se kapcsolhatja be, majd nálad visszaváltozik a te tündérkéddé, (ördögöddé??) ne aggódj. Hétfő estére tervezz be valamit, és tuti elmarad..
neet
neet
 
 


Sziasztok!
Curse, látom, még mindig 2in1. Keddig még van idő! Hajrá Alex&Curse! Gondoltam ám rátok!(Csak nem voltunk netközelben 7végén.)
(Borival engem is befektettek, de csak egy nap volt, másnap az OTT próba után szültem is. Rásegítettek az oxival, de akorra már érett volt a helyzet, meg én sem bírtam tovább várni. Ehhez képest tök sima, normál szülés volt, olyan, amilyet mindenkinek kívánnék. Szal, no para,így sem gáz ám!)

Reccáéknak gratula!Nagyon tetszik a Jakab név!

Névnapi kszöntéseket magamra vettem, és kösziiii!

Zsan, sajna mi nem lakunk egyik utcában sem :(

Deni, fogzáshoz+++++!!

Megyek, Ldőlni. Jóéjt!!!
rídonli#
 
 


Curse :) Gondolok Rád sokat és naggggyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
denizsa
 
 


Jöttem elköszönni, holnap reggel már be kell feküdnöm.

Nagyon köszi, h ennyit gondoltok rám, nagyon jól esik :D

És azért, h írjak vicceset is, hétvégén szépen kialakultak ilyen terhességi kiütések, amivel aztán vasárnap este ügyeletre kellett mennem. Ma pedig kontrollra, vettek vért, meg csináltak biopsziát is. Azért a doki meg akar 100%-osan bizonyosodni arról, h ez tényleg az és nem fog Alexnak ártani.
El kell h mondjam, le a kalappal előttük, mert ahhoz képest, h sztk alapon ment az egész, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt :D
Mindenesetre most azon gondolkoztam, h vajon mi fog jobban zavarni majd vajúdás közben a vakarózás vagy egy fájás :mrgreen:
Kivi vagyok mi fog még velem történni addig, amíg meg nem szülök :lol:

Kép Kép
curse
 
 


Curse!
Alexnak boldog névnapot! Még jó, hogy nem ma született, nehogy már egy napon legyen a szülijével. De holnap már azért lehetne 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kitartást a várakozáshoz, és a vakarózáshoz! SOkat gondolok Rád!!!!
zuzmo1
 
 


Curse,
jó pihenést a kórházban! Alexnak hajrá!!!

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Hajrá-hajrá Curse&Alex! :D :D :D Most már mindjárt itt a fiatalúr! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Curse! ++++++++++++++ és :lol: :lol: :lol:

Tegnap voltam UH-n, s egyértelműen tutira kiscsajszi a kistesó :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi
 
 


Zsani, nekünk nincs ismerősünk az említett utcákban. :(

Zuzi, remélem azóta már mégjobban vagy!

Gratula mindenkinek, akinek kiderült, ki is lakik a pocakban?! Mi is voltunk pénteken a 19. heti genetikai uh-n. H. Krisztánál voltunk, nagyon-nagyon tündéri és profi volt. Nálunk is kiderült, hogy kit is rejt a pocakom, Zsófinak hugicája fog születni. Apánk teljesen el lesz nyomva, mondogatja. Közben meg majd 3 csaj ugrálja körül, nem tudom miért "panaszkodik". :lol:
A hétvégén elkezdtünk a nevekkel játszani, jelengleg 4 van a listánkon. Persze mindkettőnknek más a favorit, de még van időnk válogatni.

Egyik nagybevásárlásunk alkalmával körbenéztem a könyv részlegen, hátha megtalálom a keresett homeopátiás könyv(ek)et. A net alapján, ugyanazoktól a szerzőktől, ugyanazzal a címmel 3 féle van forgalomban. Van egy 2007-es, egy 2008-as kiadású ezek közel 2ezer forintba kerülnek, pár száz forint eltérés van köztük, persze a frissebb a drágább. És ezen felül megtaláltam még azt a két részes, párszár forintos változatot is, amit Zsini ajánlott. Szóval jó lett volna megnézni, hogy pontosan mi a különbség köztük, de csak a kétrészes első részét találtam meg, úgyhogy a hasonlítgatás várat még magára. Azt viszont megvettem, biztos ami biztos. :wink:

Curse, innen is drukk++++, hogy mihamarább kibújjon Alex.


Kép

Kép

Ani
manitou
 
 


Nem tudja valaki Curse számát? FElhívnám, hogy fogad-e látogatókat, mert holnap úgyis Mona Lisán leszek.

Barbi: ha még nem tettem volna - gratula az újabb csajszihoz!!! Ezt (mármint a csajsziságot) most már Anginak is el kell fogadnia. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Na még egy gyors bekukk indulás előtt. 5 óra óta jóslózok, úgyhogy drukkoljatok, h mihamarabb átváltson értelmes fájásokra!!!! Mert annyira rossz kedvem van és pesszimista vagyok :(

Tinu,
Tegnap voltam nst-n és mondták, h a gyerekágyas osztályt meg a szülészetet (egyenlőre még az apukákat beengedik a szülőszobára) már nem lehet látogatni, az üvegajtóhoz a kismamák kitolhatják a kőcöket, de váróterembe már nem mehetnek ki. Én még nem tudom, h hova fogok kerülni, de mindjárt küldöm priviben a számomat.

Ani, Barbi,
Gratula a csajokhoz!!!! :D :D

Kép Kép
curse
 
 


Curse: valszeg már nem olvasol, de nagyon sokat gondoltam rád. Tegnap nem engedett be a babanyet. Drukkok ezerrel. Ja és külön jó tényleg ez a járvány, hogy senki nem jöhet, én már ettől is ki vagyok készülve. Kiütés :-( Szóval nagyon nagy erőt, kitartást és mindent nektek.... puszik innen.

Barbi: gratula hugihoz.

Manitou: nektek is gratula a kislányhoz.

Én tegnap voltam Nst-n, kórház le van zárva (kútvölgyi) igy mindent az sztkban csinálnak, húh ennyit még sose vártam. Vérvétel stb..... Fájás nulla, úgyhogy kistesó még marad egy kicsit odabent.

Tinu: én is elvileg készülök holnap Monalisára. Remélem beengednek külsőst is. :-)

Kép
Kép
johanna1975
 
 


[quote="curse"]5 írta:curse óra óta jóslózok, úgyhogy drukkoljatok, h mihamarabb átváltson értelmes fájásokra!!!!

Véégre valami változás!!! Mennek továbbra is a drukkok!!!!

Ani
manitou
 
 


Curse!
Drukkolok továbbra is!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fel a fejjel, minden nagyon szuper lesz, hamarosan meglesz a kisfiad! :D

Én tegnap este volta kontrollon, sajnos még nem gyógyultam meg (ezt érzem is, mert még eléggé fáj a tüdőm), úgyhogy újabb adag antibogyesz. De azért nagyon sokat javultam, doki néni (aki egy tüneményes nő) mondta, hogy sokkal jobb színben vagyok!!! És azt is mondta, hogy ne csodálkozzak, hogy így elhúzódik a dolog, régebben ezzel simán kórházba utaltak volna, de most már vannak nagyon jó gyógyszerek, és ha nem muszáj, nem küldik az embert kórházba. Két hét múlva újabb kontroll, és a bölcsit is 2 hét múlva kezdhetjük leghamarabb. Addig még B-t is itthon tartom, hátha megússzuk az influenzát :?
Amúgy annyira rendesek ebben a tüdőgondozóban! :D

Johi!
A vonalzód szerint még négy hét??? Azt hittem, kevesebb.... AKkor még maradjon is bent egy kicsit az öcsi :D

Barbi, Ani!
Kislány :D :D :D :D

Dóráknak utólag is nagyon sok boldog névnapot, kicsit lemaradtam :oops: :D

Kép
Kép
zuzmo1
 
 


Curse, én is nagyon drukkolok!!!!!

Zuzi, gyogyuljatok meg most már! ++++


Kérdezni is jöttem: szerintetek hány nap a "várakozási idö" a homeoval? Ugy értem, ha nem javulnak semmit a köcök, mennyi idö után nyúltok gyógyszerhez?
ÉS: ha nagyon köhögnek, akkor ne menjünk ki ebbe a trutyi idöbe? vagy a levegözés nem árt??

KépKép
fibi
 
 


Curse :D és+++ bár már lehet, hogy meg is van a fiacska? :)

Barbi,
no akkor építsetek még egy fürdőszobát különben Apa világgá megy pár év múlva :lol: :lol: :lol: gratula!! :)

Zuzi,
gyógyulj már!! mindjárt itt a tavasz, energiára fel :wink: :wink:

Johi,
lehet még tőled rendelni, vagy most kicsit pihenteted a bizniszt?
Vigyázz magatokra!

Kép
akata
 
 


Tegnap nem ment a babanet és tiszta stresszbe voltam, hogy mi lehet veled Curse! De látom Alex bevárt minket :lol: és remélem az a jósló mostmár nem csak jósló és már réééges rég nyögsz a szülőszobán! :mrgreen:
HAJRÁ HAJRÁ HAJRÁ!!!
vakaródzás meg jááj, reméljük ha a bérlőd kiköltözik akkor az is elmúlik!

Dóráknak Boldogat és Alexnek is tegnapra ;)

Votiv: na ebből látszik, hogy tényleg nemigen olvasok étteremkritikákat se, de úgy elképzeltelek ahogy osztogatod a csillagokat :)

Zsan: sajna nekünk se lakik ezekben az utcákban senkink se :(
De iskolát nem szabad választásunk szerint választhatunk?? VAgy ez ugyanolyan, mint az ovi, hogy választhatsz, de a körzetes élvez előnyt és ha már nem férsz be, akkor igy jártál? :roll:
Másrészt én úgy tudom, hogy a gyerek csak oda lehet bejelentve, ahová valamelyik közvetlen szüleje is bevan. Szal csak úgy idegenhez nem lehet csak a gyereket bejelenteni csak úgy ha magadat is vagy Levit is oda jelented be...ööö...ez most mennyire volt zavaros?? :roll: :oops:

Fibi: nálam ez két nap, illetve ha a láza szépen kúszik felfelé akkor befosok és beadom a nurofent. A köhögésre, láz nélkül; kevésbé vagyok ráparázva, azt tovább is bírom gyogyó nélkül, lévén nincs is itton rávaló gyogyónk. Kérdés az, hogy menniyre köhögnek?
+++++ jobbulást!
Ja és nekünk azt mondta a doki amikor múltkor Bori lázult, hogy amikor szépen süt a napocska és száraz az idő akkor vigyek ki,mert az jót tesz, de az ilyen nyákos, nedves időbe ne menjünk ki, mert az árt inkább a beteg gyereknek.

Deni: Kamilla már okés,hogy kibújt az utsó fog! Tegnap Borika volt zizi, mert egész nap nem aludt, csak du 5-kor :shock: és akkor is csak 1 órára! És óriásiakat bukott, pedig nemigen szokott :roll: úgyhogy talán valahol ő is fogzik a mélyben...mára azonban minden ok vele! Grat Bencus fogaihoz ;)

Barbi: éljen, hogy lány!! Majd megy a vita, hogy "ez az én ruhám, én csattom stb stb :lol: "

Zuz: na látod, mindennek van poz. oldala (kórház helyett otthon döglödni sokkal jobb;)
és az jó, hogy jobban vagy, gyerünk még szedd össze magad jobban! ++++


KATI doktornéni tessék majd Curse-t is becsábítani egy kis babanetre!!! Köszönjük előre is!

Rylie
rylie
 
 


Fibi,
2-3 nap!

Zuzi,
további jobbulást!!! 8)

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Curse :) Drukkkkkk!! Kiütések ááá.... sok +++++ meg persze egyébként is... :wink:

Barbi :) Kislányhoz gratu! Nevek körvonalazódnak?

Ani :) Nektek is gratula! Nőuralom :lol:

Zuzi :) Bulást továbbra is! ++++++++++++++++ Hát jobb otthon mint a kórházban, hajrá gyógyulás! Fáj még a tüdőd? Nagyik még ott vannak segíteni?

Fibi :) Láznál nálam a hőfok a döntő, ha "csak" köhög, akkor homeó és egyéb szirupok, de orvosi felügyelettel, vagyis elviszem pár nap múlva, hogy meghallgassa a tüdejét a bizt. kedvéért. Amikor olyan szép idő volt az elmúlt napokban, akkor kimentünk egy kicsit a levegőre, de a hidegben inkább nem (max. kocsival vhova, ahol bent lehetünk), most én is óvatos vagyok... Mindkét srácod köhög? van más tünet is?

Rylie :) Bukás :( remélem csak átmeneti volt! Szupi, hogy Kamilla már jól van :D Most Bencusnak is jobb periódusa van, ma végre evett (pontosabban rágott) rendesen :)

Johi :) Hú, mindjárt Te jössz! :wink: Hogy vagytok? Apa?
denizsa
 
 


Nem jött pü Curse-től. :? Bár ha nem lehet látogatni (influ miatt???), akkor mindegy is. Ha valakinek megvan a szám, akkor dobjon meg vele, pl.! Johi, neked nincs? Akkor holnap? Persze, hogy beengednek. Mondta múltkor BS, hogy minden emberért 50 Ft-ot kap a kórház. :P

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?