Hello!
Detty:
kiborító lehet, amit a gyerekorvos előadott.
Tényleg csak váltani lehet, ami tudom, nem egyszerű.
Az én lányaimnak már 2 hónaposan elindult a foguk, és nagyon-nagyon megszenvedtük. Iszonyú sírósak voltak éjjel nappal, hasmenés stb. Bár a fogzós hasmenésnek az a jellemzője, hogy mindig kicsípi a popsijukat.
Egyébként most hogy vagytok? Milyen sűrű a pelenkacsere?
Köszi a segítséget a kérdésben! Nálam bármilyen keményedés, fájás a szülés napján volt mindkétszer, de az már fájt. Az más kérdés, hogy ettől függetlenül a tágulás még akkor is szinte minimális volt. Remélem, azért most könnyebb lesz. De még ráérünk.
Azért gyanús, hogy mégsem az a dolog, mert inkább úgy érzem olyankor, hogy a baba nyomja fel a gyomrom, alig kapok levegőt, alul pedig szinte préseli ki a pisit belőlem /ami persze pár csepp lenne/.
Gondolom egy keményedés nem "szétfeszít", hanem összehúzódik a méh, ahogy a szüléskor is.
Erika
ÉRdekes a magzatvíz mennyiség+cukor...szerintem jobb, ha most már nem foglalkozom a dologgal. Bár ez nehezen megy, mert aggódós vagyok, s azért bennem van a félsz, vajon mitől.
De mindkét lánykámmal hatalmas hasam volt, ahogyan most is, akkor viszont még nem volt ennyire erős ultrahang-ellenőrzés, így talán nem is figyelt erre senki.
MÁr mondták, hogy ha gondolom szedjem a magnéziumot pluszban, de nem éreztem, hogy kellene. Most sem gondolnám, hogy keményedek, szerintem inkább a nyomakodás érzete az, nyújtózkodás Ádám részéről, de a helyettesítő doki kicsit megijesztett. Eddig mindig azt mondta a védőnő is, hogy milyen laza a pocakom...
Ma töltöttem be a 33. hetet.
Nem tudom miért, de azt gondoltam, csak én tartok ennyire elől.
De így jobb érzés, hogy Lili Te is itt tartasz! Nem tudom miért tájoltam el magam időben eddig.
Orelle
Akkor lehet, hogy összefutunk? Téged is 29. körülire gondoltalak.
Kicsit zavarodott vagyok már
Mikor mész legközelebb dokihoz?
Én február 24-én megyek először NST-re.
Mágnes:
Bence nagyon-nagyon édes!!!!!!!
IRigyellek nagyon!!!!!!