Új privát üzeneted érkezett!

Egyértelmű,hogy a kép lemaradt, :oops: késő van,na! :lol:
Kép

Azért majdnem rányomtam megint az elküldre... :oops:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat,
a magneb6-ot épp most szedi egy ismerősöm, azt mondja nagyon jó, sokkal nyugodtabb tőle.

Idegeskedés van itt is bőven, a nagylány úgy szadizza az idegeimet, mintha fizetést kapna érte. Nem állandóan, de nagyon sűrűn. És lehetetlenség betörni, semmilyen büntetés nem válik be. Lepereg róla. Viszont, ha jó passzban van, akkor pont a másik véglet, meg lehet zabálni. Jó lenne, ha megfordulnának az arányok, és ebből lenne több. :roll:
Szerencsére a testvérét állatira szereti, bár sokszor túl hevesen, így kettesben hagyni nem nagyon merem őket, max. 1-2 percre.

Spenót :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Az idei év első olyan babaúszása, amire már el mertük vinni:

Kép Kép

És a dokumentáció, hogy pakol is a kincsem :lol: (épp kezd letottyanni, mert mire előkotortam a fényképezőgépet, elfáradt :oops: a papa keze pedig legurulásgátlóként üzemelt) 8)

Kép

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 

 
 

Látom Gabuska te sem tudsz aludni! :lol:
Azért az szerencse,hogy Livi nem bántja Nóeszt! Márk is szereti a hugit,pl. ha én csikizem,ő is szokta,de úgy belefúrja az ujjait a lány pocakjába,hogy csod hogy nem jön ki a hátán! És ha már a büntiket írtad,te mivel "próbálkozol"?
Ha Már valami rosszat csinál,már mondja is:- poár víz! = pohár víz
a másik,hogy állandóan eteni akarja Mirát,de mindennel,közben mondogatja:- már kijött a foga,kijött a foga! :lol: Ma délután tiszta víz volt Mira ruhája,kérdem Márkot:
-lelocsoltad?
-nem, fiú megitatta!
Ja,akkor oké! :lol: Pedig Mira eközben az etetőszkben várt,míg készítettem a kajáját,szóval még csak el sem tűntem...
Ja, a magne B6-ot kipróbálom vagy legfeljebb íratok Xanax-ot (így kel leírni?) :oops: :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


kel= kell
Máté-baba nagyon ügyesen áll!!!! Tapsi-tapsi!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat, xanaxot felejtsd el, totál elhülyül tőle az ember :twisted: inkább magneB6 vagy a férjed :wink: esetleg mindkettő :wink: :lol: :lol: :lol:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Márk nagyon jó arc az itatással. Csak győzd a segítséget :wink:
A spenótos kép egyszerűen csúcs!

No, lassan megyek a fiúkhoz, jó éjt!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Réka!
Xanax csak vicc volt,meg sosem szoktam gyógyszert szedni,de majd a mg! férjem?? Néha még ő is rátesz egy lapáttal! :lol: :arrow:
Megyek én is...jó éjt4
Gyanús,hogy Mira 9-től nem ébredt! 8) Nekem má' semmi sem jó,mi??? :lol: :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok! Bocsi az eltűnésért.

Egy könyvet olvasok.

Még nem olvastam vissza.

Felmerült az a lehetőség, hogy szeptembertől menjek vissza dolgozni. Felhívtam a sulit és azt mondták minél hamarabb döntsem el, vagyis a hétvégén és hétfőn menjek be, mert egyébként is alá kéne írni az adózós papírokat! Úgyhogy most ezen agyalok. Természetesen a pénz miatt merült fel a dolog. Anyu elvállalná Jázmint, Roli pedig már ovis lenne.
Olyan kettős érzés van bennem ezzel kapcsolatban. Egyrészt sajnálom itt hagyni a kislányomat, hiszen a kisfiammal meg három évig itthon voltam és úgy érzem igazságtalan. Meg kimaradok csomó mindenből, főleg a beszéd fejlődésből. Másrészt viszont vágyom is vissza, a társaságra, a változatosságra és hogy ne az legyen a nap fénypontja, hogy elmegyek a boltba. Na meg ugye a pénz kéne!
Egyébként alapjában véve nem lennék túl sokat távol, mert max 2-re végeznék, kivétel a kivétel. Vagy ha napközit kapnék, akkor megint más lenne a helyzet.
Szóval engem most ez foglalkoztat.

Kép
szly27
 
 


Szly, nyugi, jól fogsz dönteni! Drukkolunk!

Máté ma nekiállt felmászni a szivacsokra :P

Kép

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Szly, mit olvasol? Én rengeteget szoktam olvasni, de mostanában arra sem jut időm. Én a munkába-állás mellet vagyok, én egyik gyerekkel sem tudtam sokat otthon maradni, igaz nem is volt sosem kötött 8 órás munkaidőm.

Réka, Máté már megint nagyoskodik :) Aranyosak vagytok az usziban is! A tali jöhet, mondjuk jövő hét utáni héten szerdán(18). Építő jellegű módosító javaslatokat szívesen veszek :P

Pat, panaszkodsz Márkra, de olyanokat mond néha, hogy gurulok a röhögéstől! :lol: Mirát elfogadom menyjelöltnek, mert ő is csini lány! Spenótosan is! 8) Valentin nap :roll:

Gabuska, sajnálom, hogy a nagylány eszi az idegeidet, remélem hamar változik majd!

Ancsa, örülök, hogy újra jöttél, látom, betegek voltatok, de már meggyógyult Rebus!

Csilla, gyógyulj meg te is hamar, azt kívánom!

Évi, kitartást kívánok az éjszakákhoz, a többieknek is, akinek nem hagyják a gyerekek éjjel aludni. Csak van valami, vagy a foguk, vagy a hasuk…

Berni, ne bánkódj a szopi miatt, már nagy fiad van, azért nem akar szopizni :) Csanád még 6-7-szer szopizik és 3-szor kanalasat eszik. Tudom, hogy sok, de már hajnalban megkezdi a szopit és este még 10 után is kell neki. Napközben igaz már csak keveset szopik.

Adri megy a drukk, de anélkül is biztosan minden rendben lesz!

Orsi, nálatok sincs még fog? Lehet ha Csanád is Csengét fogja követni a fogzásban, mert még neki sincs sehol semmi.

Nem írtam mindent, amit akartam, de hát nagyon le vagyok, túl sok mindent olvastam egyszerre, fele kihullott a fejemből.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli! Egy másik topicban való fórumtársam könyvét olvasom. Arról ír, hogyan született többszöri lombikos próbálkozás után kislányuk.

Hát még a munkára alszok kettőt, de valószínűleg a munka mellett döntök.

GYönyörűek a babák és nagoyn ügyik!

Kép
szly27
 
 


Szly! Én nagyon megértelek, hogy most milyen érzés...Nekem is ajánlottak munkát a nyári szezonra, ahol már dolgoztam 2 éve. És mielőtt kiderült, hogy terhes vagyok nagyon komolyan elgondolkoztam rajta. Már majdnem igent is mondtam, amikor aztán meggondoltam magam, mert rájöttem, hogy anyósom nem úgy "neveli" Ártemiszt ahogy én akarom, és pénz ide, pénz oda fontosabb, hogy vele legyek. És akkor jött a terhesség. DE! Ha anyukám tudott volna vigyázni rá, akkor valószinűleg elvállaltam volna. Mert benne 100%osan megbizom, és ha megkérem valamire, az úgy is van. Ezt csak azért irtam le, mert nekem is nagyon nagy dilemma volt. És ugyanúgy éreztem, hogy kellene a pénz az egyik odalról, meg hogy jó lenne megint "emberek között lenni",stb..De aztán a lelkiismeretfurdalás stb..Ez a probléma most nálam elnapolódott, de azt nem hiszem, hogy a másodikkal otthon tudok majd lenni 3 évig, majdnem biztos, hogy nem...
Amúgy ma voltam a második hormonvizsgálaton, és úgy néz ki, hogy minden ok a picivel, csak kicsit később fogant a számitott koránál :)
Képzeljétek amig a városban voltam vérvételen, ma egész délelőtt a férjem vigyázott Ártemiszre!! És életében először tisztába tette :lol: :lol: :lol: (persze hogy kakis is volt a pelus!) NÁlunk ez nagy szó! Szerencsére kisangyalként viselkedett!
Csilla! Tudom, hogy kell neki tejtermék 500 ml, persze. De az mehet esetleg majd joghurt formájában is (mármint egy része, nem az egész). Csak gondolkozom előre, még nem akarom elhagyni a reggeli szopit.

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Csak egy szóra! Adri, nagyon-nagyon örülünk nektek! Olyan jó látni a vonalzódat! A férjednek meg gratulálunk a tűzkeresztséghez! :lol:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Adri,
szuper hírek, akkor még egyszer gratulálok!!!

Pat,
igen, én is éjjel jövök, mikor végre nyugi van. :oops:
Bocsi, hogy megint másokkal példálózok, de Xanaxot anyósom szedi, és úgy tűnik bejön neki. Tavaly meghalt apósom, nagyon maga alatt volt szegény, nemrég szedi ezt a bogyót, és újra a régi. Már ott tartott, hogy ki sem ment a lakásból, nem főzött még magának sem, csak ült egész nap a szobában, pedig előtte simán összedobott egy 10fős vendégségre való 3 fogásos menűt. 64 éves amúgy. Holnap is megyünk épp hozzá, megtartani a Livi-Nóri napot és férjem, sógornőm szülinapját, és újra lesz nála családi ebéd. És újra tud nevetni a gyerekekkel, visszajött a beszélőkéje is, szóval nagyon megkönnyebbültünk. Ő azt mondja, a xanaxtól.
Node a lényeg, hogy azért remélem mi nem jutunk el odáig, hogy a gyerekek miatt szedni kelljen.
Én mondjuk nyugtató teán már gondolkodtam, de tettig még nem jutottam el.
Mivel próbálom "büntetni"? Mindennel próbáltam már. Két éves kora óta, tehát másfél éve lett ilyen bűn rossz, ennyi idő alatt előkerült minden eszköz. Persze fokozatosan. Először az észérvek, aztán megemelt hangon hegyibeszéd, gyenge pontján való megfogással próbálkozás, pl. édesség megvonás, nem vittem le játszóra, vagy nem nézhette a kedvenc meséjét, bepróbálkoztam azzal is, hogy ugyanúgy viselkedtem vele, ahogy ő velem, popsira csapás, kézre csapás, hideg vízzel lelocsolás. Igazából semmi sem hat, max. pár percig. Eleinte az apja tudott rá hatni, mert ő szinte soha nem haragudott rá, és mikor először megemelte a hangját, később meg először csapott a fenekére (persze olyan "erővel", hogy egy légy sem érezte volna meg :lol: ), na akkor megdöbbent eleinte. Eleinte...

Akarattal nem bántja Nórit, csupán szeretetből ül rá a hátára a 13 és fél kilójával, és szeretetből dobja a fejére a nagypárnát, mert az olyan jó móka. Szóval résen kell lennem minden pillanatban. De ne rinyáljak, hisz ez a dolgom, nemigaz? :wink:

Szly,
hát igen, sok érv szól a munka mellett is, meg ellene is, osszál, szorozzál, és ha kijött az eredmény, tegyél úgy. Drukk!!! :wink:

Livi, Te vagy az isten! :lol:
Kép

A legideálisabb hely a játékhoz...
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Joli,
mi úgy eszünk, hogy reggel szopi, 10órai nincs, mert délelőtt alszik, ebédre főzi + szopi, délután gyümölcs + szopi, este ugyanez, éjjel 1 vagy 2 szopi. De csak rajtam múlik, hogy ennyit szopizik még, mert ha úgy alakul, hogy a kanalas után nem szopizik, mert mondjuk nem otthon vagyunk és körülményes lenne félrevonulni stb., akkor egyáltalán nem reklamál érte. Úgy vettem észre, hogy este, elalvás előtt még ragaszkodik hozzá (tépi le a pólómat, mikor leülünk Livi ágya mellé mesélni), de napközben már simán meglenne nélküle.

Na megyek, jó éjt!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Gabuska, akkor nálatok is kb.6 szopi és három kanalas van! Én ma megpróbáltam, hogy ebédre csak kanalasat kapott, de reklamált a szopiért. De amikor nem voltam itthon, akkor a cumisüvegből is jó volt a tápszer. Xanaxot nekem is íratott a háziorvossal a férjem pár éve :D Azt hiszem, csak kettő hiányzik belőle, de sokáig megnyugtatott az érzés, hogy van amit bevegyek, ha kell :lol:
Adri, gratulálok Apának, mondtam én, hogy ha szükség, akkor mindenik rendezi és tisztába is teszi a Manót! Picikédhez is gratulálok!
Szly, az életből írt könyvek nekem is kedvenceim!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Gabuska!
Még mindig imádnivalóak a lányaid. Nóresz már olyan nagy az első képen!
Kicsit megijesztetek, hogy ilyen nehéz két gyerekkel? :) :oops:
És Nóresz ilyen sokat alszik délelőtt? Utána alszik még délután is?
Ártemisz délelőtt csak 1 órát alszik általában 9-10ig. Nálunk reggel-este csak szopi van, tizorai-uzsonnára gyümölcskoktél, ebédre főzi általábban husival, és a szilárdak után ha akar szopizik. Ebéd után mindig szokott, a gyümi után nem mindig.
ti már próbáljátok pohárból itatni? Mi küzdünk :) . 1-2 korty már megy, utána mellé az egész :) :oops:
Ugye azért szoptatás alatt nem fog senki Xanaxot szedni!!!(persze, lehet, hogy igy két legyet ütne egy csapásra :) :) )

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Sly!
Nem egyszerű helyzet!!! De ezek szerint mégsem annyi lett a gyeded mint amennyit gondoltál?? Mertha megkapod a fizud 70%-át plussz 2 gyerkőc után családi pótlék,az már majdnem egész fizetés nem???? Persze nem okoskodni akarok :oops: Ha anyukádra nyugodt szívvel rábízhatod,és úgy is érzed,hogy szívesen dolgoznál,tedd azt. De azért a napközi sok lenne nem???Egész nap! :shock:
És milyen a könyv?

Képzeljétek Mira fél12-től kint alszik a teraszon!Dejó!!! :lol:
Az éjszakánk egy fokkal jobb volt,csak 2-szer evett,plussz egy cumi visszaadás volt!

Adri!
Jó a vonalzód! :wink: Pontosan mikorra vay kiírva?Szept-okt?? Lehet hülye kérdés,de van már név atarsolyotokban?
Mi is próbálkozunk pohárból itatással(több kevesebb sikerrel),mert sem cumisüvegből,sem puhacsőrös pohárból nem megy neki,inni meg kell.De vajon mennyit? Van hogy kanállal adom neki a vizet,jó kis program! :lol:

Gabuska!
Mira is így néz Márkra! Nagyon cukik a csajok!

És akkor Joli kedvéért:
Márknak énekeltem a Mókuska-mókuska kezdetű dal.Nem tudom ismeritek-e,de a vége : huncut a mókus újra fára megy!Márk kérdezi,miközben nézegeti a fákat egy könyvben:
-anya,melyik az újrafa???

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Végülis a kérdés jogos! :lol:

Adri,
nem alszik egész délelőtt, de ha akkor 10óraizik, mikor felébred, akkor már közel vagyunk az ebédhez, így kihagyjuk inkább, és 12kor ebédelünk.
A nehézség nem abból van nálunk, hogy kettő gyerek van, hanem hogy a nagyobbik kitesz 10-et. :(
De Artemisz még nincs abban a korban, hogy csibészkedjen, úgyhogy valószínűleg megúszod az ezzel járó rengeteg idegeskedést. Fizikailag biztos megterhelő lesz egy másfél éves és egy újszülött, de még mindig inkább ez, mint az idegeken táncoló dacos 2-3 éves.
Szóval ne ijedj meg, fog ez menni neked! 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


sziasztok!
nem volt netünk,visszaolvastam.

csilla!
ááááááááááá!!!!!!én imádom a bulátát!!!nem szabad így gondolkodni,mert mindenkinek más az ízlése.én a gyereknek is adok mindnet,azt is amitr én nem szeretek,hagy legyen önálló ízlése!úgyhogy hajrá buláta :lol: és jobbulást!

pat!
imádom Márkot!!!!már alig várom,h Dorkó is ilyeneket mondjon,szuper!és jó a spenótos kép Miráról

gabi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kész vagyok tőled...ez a kép:a legjobb hely.... :lol: :lol: kifeküdtem.

nálunk mindne rendben,éjszakáink továbbra is jók( :oops: bocsi).tegnap először felült Dorián(aztán fel is borult rögtön),de már ült!és a mai nap produkciója,h már ő is tapsol!folyton állni szeretne,ha megfogom a kezét,én meg veszekszem vele,h kisfiam először ülni,mászni kell és csak utána állni :? :D :D
nálunk ma délelőtt volt apás nap.túrni mentem...vettem egy halom tavaszi,nyári ruhát Doriánnak2200.-ért.hát ledöbbentem.többé nem veszek semmit a teszveszen :oops: türtam vagy 10 bodyt3 hosszúujjút,3pólót,1 meleg kertészgatyát mostanra,baseball sapit,meg még 1-2 dolgot.és thök jók.

adri!
akkor most már nagy gratula!vigyázz magadra!szerintem sem igazán lehet kikerülni a tápszert 1 éves korig,ha nem szopizik,mert ha nincs is kőbe vésve,h hány milli kell tejből,azért kell inni és a joghurt azért szerintem nem ugyanaz.de ez csak a véleményem.Dorkó sem iszik sok tápot,napi kb.250ml.t,a többi üdítő,de a mi védőnőnk azt mondta,nincs már megszabva,h mennyit kellene,ha ennyit iszik bármilyen tejből,akkor ennyi,ne aggódjak.

munka:én most még nem,majd 2éves kortól szeretnék visszamenni,ha találunk megőrzést vagy bölcsit,mert én nem szívesen bíznám nagymamára.nem azért mert nem bízom benne,hanem azért mert én azt vallom,h a nagyik dolga a kényeztetés,ők nem tudnának olyan "szigorúak"lenni az unokával,mint én,hiába is mondják.az meg akkor egy más nevelés és később én szívnék miatta.szerintem más 1-2 hétig vigyázni az unokára,mint folyamatosan.persze napi pár órában ok,de engem mondjuk vissza sem vennének 4 órában :cry: szóval szerintem a nagyi csak kényeztesse vegyen meg neki mindent,főzze a kedvencét stb.remélem azért érthető volt,mire gondoltam

Kép
berni1
 
 


nem alvósok!
ezt most kaptam mail-en,nem olvastam még bele,de rosszul alvó gyerekekről ír a cikk.hátha...
http://www.kismamablog.hu/hozzataplalas ... sszefugges

Kép
berni1
 
 


nem alvósok!
ezt most kaptam mail-en,nem olvastam még bele,de rosszul alvó gyerekekről ír a cikk.hátha...
http://www.kismamablog.hu/hozzataplalas ... sszefugges

Kép
berni1
 
 


nem alvósok!
ezt most kaptam mail-en,nem olvastam még bele,de rosszul alvó gyerekekről ír a cikk.hátha...

Kép
berni1
 
 


nem alvósok!
ezt most kaptam mail-en,nem olvastam még bele,de rosszul alvó gyerekekről ír a cikk.hátha...
http://www.kismamablog.hu/hozzataplalas ... sszefugges

Kép
berni1
 
 


nem alvósok!
ezt most kaptam mail-en,nem olvastam még bele,de rosszul alvó gyerekekről ír a cikk.hátha...
http://www.kismamablog.hu/hozzataplalas ... sszefugges

Kép
berni1
 
 


nem alvósok!
ezt most kaptam mail-en,nem olvastam még bele,de rosszul alvó gyerekekről ír a cikk.hátha...
http://www.kismamablog.hu/hozzataplalas ... sszefugges

Kép
berni1
 
 


upsz!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bocsi!szeretem,ha rám figyelnek :lol: :lol: :lol:

Kép
berni1
 
 


Értettük Berni! Bár talán 3 is elég lett volna! :lol: :lol: :lol:
Dorián nagyon ügyi,hogy már felült meg tapsol is,Mira meg megtanult mászni.És végül negyed 5-ig aludt.fél 12-től.
Ja,és nagyon ügyi vagy turiban is! :shock: Nekem nem nagyon van érzékem hozzá,bár azért 1-2 frankó cuccot szereztem már!

Mondani akartam,hogy a C&A-ban van 2db-os harisnyanadrág (egy mintás,egy egyszínű) és 1990helyett 490Ft.fiús és lányos színek is.Én 68-74-est vettem,de kb. őszre lesz jó Mircsire.Valamint az Aldiban akciós pelus.Nem tudom a nevét,de 2300Ft egy csomag,és a 7-18kg-os méretűből 80 db van benne.jó minőségű,már Ausztriában többször vettem ilyet.Pamutos,meg rugalmas derékrészű és tépőzárójú,és szép mintás.Ha már a lányom a 3500-as Pampersből is kipisil...

KépKép
Kép
patricia83
 
 


pat!
eszembe jutott,meg akartalak nyugtatni,h Dorkó mióta este becuppant 200-250ml tápot,azóta mindne reggel megy a szennyesbe a pizsi,csupa pisi :D szerintem neki thök mindegy lenne,mi,mert a pampers is ugyanerre a sorsa jutott.(azt amúgy is utálom)
lehet,h veszek majd tesco színest,többen dícsérték.
akció:megtoldanám pat-ét,a lidl-ben a nestlee bébiételek akciósak,én holnap megyek.

Kép
berni1
 
 


Berni!
Nekünk nagyon bevált a tescos,de múltkor akciós volt a pampers,talán 200Ft-tal volt drágább a tescosnál,és a P.-szel így tetanusz-oltással támogattam az afrikai gyerekeket,ráadásul nagy csomag,így 2-vel is!jót tettem! :oops: velük...mert magammal nem :lol:
a dm-ben is vannak akciós bébiételek,de talán ezt már Berni írta.És 3 csomagos huggies törlőkendő (szerintem a legjobb amit lehet kapni),illatos,és tuti vastag 2+ 1 akcióban,1200Ft körül!
Hajrá akció!!!!!!! Írjatok,ha tudtuk valamit! :wink:
Szép álmokat...nálunk mindenki alszik..bár ezt talán nem is kellene leírnom,elég ciki :oops: nemrég felébredt Márk,nagyon pipa volt,kérdezgetem mi a baj,rosszat álmodott-e esetleg,de ő csak csapkod,puffog és közli: fa...m kivan!
:oops: :oops: :oops: :oops: annyira kell vigyázni,hogy mit mondunk előtte! :oops: :oops:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Nekem a rossmannos pelenkák a kedvenceim, és az is tök jó szerintem, amit a Sparban árulnak, Pretty Baby.

Berni,
én anyukámra rábíznám a gyerekeket, mert mindent úgy csinál, ahogy kérem, imádja őket, de nem majomszeretettel, ha kell, igenis megemeli a hangját, tilt stb., de igazad van abban, hogy a nagyik szépen örüljenek az unokáknak, a neheze, a nevelésük maradjon ránk, küzdöttek ők már eleget velünk. :)

Pat,
Livi meg olyan kis rafkós (naná, hisz nő) :lol: , azt találta ki, hogy legálisan mondhasson csúnya szavakat, hogy megkérdezi pl.: anya, a hülye, az csúnya szó? Tudja, hogy az, de ha ebben a formában mondja, akkor nem lehet érte leszidni. Kis manipulátor. :lol: Na meg ha valamelyikünk káromkodik egyet, akkor rászól, hogy apa, ne mondd, hogy rohadt, az csúnya szó, aztán szalad hozzám: apa, azt mondta, hogy rohadt, de mondtam neki, hogy az csúnya, és ne mondja többet, hogy rohadt, mert én sem szoktam azt mondani, hogy rohadt. :lol: :lol: :lol:

Ezt látom, ha lenézek a kengurura :lol:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Patr! A GYEDem nem lett kevesebb, mint számítottam, hanem a hitelünk lett, több 10ezerrel több! :cry: Ha még megadóztatja a családit+ átvariálja a GYEDet GYest (1 évig GYED, 2 évig GYES), akkor éhen halunk.
Mivel ilyenkor van nálunk költségvetés tervezés a suliban, most kell szólni, ha vissza akarok menni. Szóval nem várhatok, hogy ezek a dolgok hogy fognak alakulni, ráadásul most is elég gáz a helyzet, pedig a hitelen kívül még semmi nem változott.

Szóval eldöntöttem, hétfőn megyek az igazgatóhoz és szólok, hogy szeptembertől dolgoznék. Ráadásul így már kb májustól szabin lennék, ami a GYES-el együtt sokkal több pénzt jelent havonta.

Anyura meg nyugodt szívvel rábízom Jázmint. Ő is szívesen vállalja. Meg aztán nem is egy kötött 8 órás munkáról van szó.

Az Aldis pelust én is néztem, hogy most akciós. Lehet kipróbáljuk.

A Sparos Pretty baby is nagyon jó szerintem, csak talán kisebb fajta méret. Meg nem is olyan olcsó.

Alap helyzetben és tescosat használok.

A Pamperst meg utálom! Kaptunk egy csomaggal ajándékba, alig tudtam elhasználni. Mindig kifolyt. Csak itthonra mertem ráadni és alváshoz semmiképp.

Patr! Márk nagyon édi! Roli is próbálkozik!

Livi is nagyon furfangos!

Kép
szly27
 
 


Nahát! én amióta megszületett Ártemisz csak Pamperst használok, eddig meg voltam vele elégedve...Nem is hittem volna, hogy van ennél jobb pelus. (persze itt nincs tesco).

Gabus! köszi a biztatást!Biztos, hogy kettővel mindig nehezebb mint eggyel, aztán hogy milyen szempontból az más kérdés :) Már úgy várom azért, hogy Ártemisz beszéljen, és ilyen jópofákat mondjon, mint amiket ti irtok! Olyan jó lesz, ha már tudunk kommunikálni!

Ami a mi mozgásfejlődésünket illetti, kicsit stagnálunk... :( Marad a rugózás, sok-sok gurulás. Ülve csak ha én ültetem fel...De nem türelmetlenkedek :)

Tegnap voltam este moziban egy barátnőmmel, megint apa vigyázott Ártemiszre!! (persze aludt, igy könnyű dolga volt). JÓ volt egy kicsit kikapcsolódni!

Sly! Örülök, hogy sikerült döntened. Ha anyukádban megbizol, akkor biztos, hogy nem is fogod megbánni. (bárcsak itt lenne nekem is anyukám!)

Pat! ami a neveket illeti, most nem lesz sok választásom...Itt ugyanis az a hagyomány, hogy a gyerekek elsősorban az apai nagyszülők nevét kapják. Ezt Ártemisznél azért sikerült "megúsznom", mert lány lett, és úgyis terveztünk mégegy gyereket. De mivel nála az én kivánságom teljesült a második pici már "muszáj", hogy a nagyszülők nevét kapja, igy ha fiu Nikolas (Nikos), ha lány Nikoletta lesz....(ez az egyetlen ok, amiért azt szeretném ha fiu lenne, mert a Nikoletta nem tetszik egyáltalán.... :twisted: ) na mindegy. Ha ide jöttem férjhez, igyam meg a levét :) :)

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Sziasztok!

Adri, én itatom pohárból főzelékevés közben, nagyon mohón iszik, de az állán folyik le a víz:) Meglátod, a Nikolettával is megbarátkozol, ha a te gyereked neve lesz :)
Pat, remélem az éjszakáitok már jófelé fognak tartani! Kösz a gyerekszájat :lol: Gratula Mirának a mászáshoz!
Gabuska, csatlakozom hozzád, Adri, fog ez menni neked(is)! Lívi tényleg nagyon csinálja! Biztosan azért, hogy felhívja a figyelmet. Mindegy, ha büntetitek is, de foglalkozzatok vele! Még mindig sokat cipeled Nóreszt?
Berni, neked gratula a beszerzésekhez és Dorkónak a felüléshez! A cikk összefoglalja a dolgokat, de nem mondd semmi újat:(
Szly, sok erőt kívánok már most a döntésedhez, tudom, hogy nehéz volt már ez is és nem lesz könnyű, de minden rendben lesz!
A Pampers nálunk sem vált be, Liberót veszek,Adri, talán azt te is találsz. Itt a belvárosban sincs se Aldi, se Tesco, se ez, se az. Na jó, van egy csomó színház:)
Csanádnak kibújt felül az első foga!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Évi, sok boldog szülinapot kívánunk Violkának!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Viola, istenke éltessen!!!

Csanádnak pedig boldog hófordulót!

Joli,
itthon sokszor ültetem be a kengibe vagy a kendőbe, mert eléggé anyás korszaka van, és ha a konyhában van dolgom hosszabb ideig, akkor vagy kitolom magammal oda a bkocsival, vagy magamra kötöm. A konyha teljesen kiesik a lakás többi helységétől, nem látom és hallom mi történik a szobákban.

Adri,
sztem semmi gond ezekkel a nevekkel, viszont én nem hiszem, hogy eltűrném, hogy a gyerkemet más elvárásai szerint kelljen elnevezni, minden tiszteletem a Tiéd!
Mi nagy zűrben lettünk volna, ha fiunk születik. Vagyis nem mi, hanem a rokonság. :twisted: A tesóm Péter. Imádom, ezért kb. 5 évesen eldöntöttem, hogy ha lesz egyszer fiam, az Péter lesz. Ezt elő is vezettem Zolinak még középiskolás korunkban :oops: :lol: , mondta oké. Erre a sógornőm elcsente az ötletet, és Péter lett a fia, de mondtam neki, semmi gond, nehogy már megszabjam neki. Viszont a nagyszülőknek mondtam, hogy ettől még nálunk is marad ez a név, szokják meg a gondolatot, hogy esetleg két azonos nevű unokájuk lesz. Hát nem lett, és valószínűleg nem is lesz, így sosem derül ki, hogy élesben mit szóltak volna.

Pamperst én sem használom, nem tecc, hogy semmi tartása, csak össze vissza csuklik, és akárhogy megszorítom, a derekánál akkor is eláll. :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Igen, boldog szülinapot Violkának és boldog hófordulót Csanádnak!!!
Alul már van foga Csanádnak? Bocs ha nem emlékszem :oops: Köszi amúgy a biztatást :) Kezdenek előjönni az émelygések :roll: De Ártemisszel sem volt olyan vészes, remélem most sem lesz.
Talán majd kipróbáljuk mi is a Liberot. Bár nekem nem volt eddig gondom a Pamperssel..

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Sziasztok!

Évi, Violkának sok boldog szülinapot!

Joli, Csanádnak boldog 8. hót! Ő a korelnök?
A korelnöknőnkről, Sáráról már régen hallottunk.

Bogika is már mászik mindenfelé, meg már ácsorog, utána persze kopp, mert ez az állás még elég ingatag :roll: .
Továbbra is szopibubus, 2-3 kanálnyi étel mindenből megállítja.

Már szerencsére túl vagyok a hasfájós kórságon, most szerencsésen egy náthás-orrfolyós nyavalyába csöppentem. Ancsaaaaaaaaaa, így sose fogom látni Rebust :( ??????????
Hála az égnek, másnak kutya baja.

Ezt Bogi üzeni:
gcn né--.,őű *nnb c ool

Na majd később visszatérek :wink:

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


kikérjük magunknak!!!!!mi vagyunk a korelnökök!!!!! :lol: :lol: :lol:
mi is liberozunk,bár mostanában abból is kifolyik oldalt,felül. :cry:
szly!
nem szólhatsz egy szót sem,mi 25-tel fizetünk többet :cry: és cseppet sem vagyunk gazdagok.csak apa osztja be a pénzt :lol: az én fizum,már 20.a körül volt-nincs :D 80%át Dorkóra költöm csak ilyen-olyan hülyeségekre :oops:
nálunk lassan állandósul az apásfelügyelet,heti 3x esténként tornára járok :oops: már csak ebben reménykedem :lol:
Dorián mostanában napról-napra fejlődik.ma már teljesen felemelkedik térdelésbe,úgy pakol a dohányzóastalon(lett is egy pukli a fején,mert az egyensúlyozás még nem elsőosztályú)és most az előbb épp szó szerint fogócskáztak apával.apa volt a fogó és Dorián menekült.de szó szerint :lol: visítva röhögött és katonakúszásban tepert az apja elől. :lol: :lol: :lol: és annyiszor,ahányszor csak azt mondta neki,h elkaplak!zengett a lakás a nevetéséstől :lol: (meg persze a miénktől)annnnnnyira édes!

Kép
berni1
 
 


Helloka!

[color=darkblue]Violkának mi is nagyon boldog szülinapot,Csanádnak pedig boldog hófordulót kívánunk!!![/color]

Ha már a hiteleknél tartunk a miénk nyár óta 50%-kkal ment fel!!!!!! Összeget inkább nem írnék! :cry:

Sly!
Remélem nem vezetik be ezt a gyed-gyes cserét!!! Amúgy szerintem jól döntöttél,persze biztos lesznek nehezebb napok,periódusok,de hát szükség törvényt bont!!!!

Gabuska!
Nem semmi a kiscsaj,nemkicsit furmányos! :lol:

Mit szólnátok egy mai aranyköpéshez??? Bár ez is inkább anya-égetés volt. :oops: Az egyik vendég kért wc-papírt,odadtam neki,persze meglátta Márk...és megkérdezte a vendéget:
-néni kakál????
szerintetek????? Tiszta jó egy ilyen gyerek....múltkor lefikázta a vendég sütijét,hogy rossz! :oops: Állandóan éget! :lol:

Berni!
Cuki lehetett Dorián! Mira is térdel már! Mostanság nem hoztál képet!!! Hajrá-hajrá!!! :D És a pénz az én kezemből is folyik ki... :oops:

Adri!
És mondjuk a Nicol? az már nem fér bele? Szerintem tök jó! És muszály ennyire ragaszkodni a hagyományokhoz,nem mondhatsz ellent?? :roll: Pampers-ből is van többféle gyártmány,mármint ország szerint. Bár eddig nekem sem volt vele gondom!!

Joli!
És tényleg felül jött ki először a foga?

Csilla!
Akkor még mindig gyógyulást! Lánykáidat nem fertőzöd meg??,

KépKép
Kép
patricia83
 
 


béna vagyok....nem jött össze a szín!!! :oops:

képzeljétek ma Márk elaludt palacsinta-evés közben ülve az etetőszékben,de úgy hogy a falat még a szájában volt! :shock: :shock: :shock: Vajon mennyire lehetett álmos? :lol:

Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Nemáááááááááááááááááá csajok! Eltelt egy nap,ráadsául hétköznap és sehol senki????? :shock: Vagy ti sem tudtatok korábban belépni,és az ígéretre hallgattatok,miszerint csak holnap lesz babanet? Ejnye-ejnye!!! :)

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Berni, bocsi, tényleg Dorián a LEGÖREGEBB :lol: .

Eddig hála az égnek, nem fertőztem meg senkit (kopkop).

Toncsi ma egész nap belepisilt a wc-be és bilibe, csak 1x a nadrágba, egy túró rudi, egy Kinder csoki és 2 szaloncukor bánta. Nagyon büszke voltam ma rá. Kíváncsi leszek holnapra. De ha ilyen ügyes, akkor most már nem kap mindig csokit érte :roll: .
Hátha még a szülinapja előtt szobatiszta lenne, tiszta égő!

Szegény Márk jól kidőlt :D .

Nálunk már együtt fürdenek a csajok.

Ti hogy álltok az olajozással és a fertőtlenítéssel?

Lassan megyek aludni, jó éjt,

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Egyem meg a szívét elalvós Márknak!!! :)

Pat, Livi is megkérdezte hétvégén az unokabátyjától, mikor az a vécé felé ment, hogy pisi lesz vagy kaki? :lol: Mert mikor itthon ő elmegy, megkérdezzük mindig, mert a kakinál még megyek vele segíteni.

Helllló!
Kép

Énekeltem :lol: :oops:
Kép

Hoppá, ez szakad!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Csilla,
dehogy égő, nálunk az oviban Livi csopitársainak a nagy része közvetlen ovi előtt, azaz 3 éves kora előtt lett teljesen szobatiszta. :wink:

Együtt fürdésért nagyon irígy vagyok. Úgy szeretném én is, de nem merem. :oops:
És nálatok hogy van? A nagykádban vannak? Mekkora a víz? Vagy van fürdőkarikátok?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Adri! olyan jó látni a vonalzódat! :lol: A nevek meg! Hát én sem szeretném, ha megmondanák mi legyen a gyerekem neve. De nem látunk bele innen és gondolom nincs mit tenni. Meg kell szokni!

Berni! A lakás hitelünk 21000-el volt több mint azelőtt. És sajnos nálunk én osztom be a pénzt. Nehéz. Főleg amikor apa előáll a hülye ötleteivel, hogy mit kéne venni. Mondtam már neki, hogy akkor ő kezeli a kasszát, mert én ezt nem tudom kihozni.

Na de lényeg a lényeg, március közepétől szabin vagyok +gyesen és szeptember 1-el kezdem a munkát. Így legalább + 50 ezrünk lesz. Ami jó benne, hogy nem csak szeptembertől, hanem már áprilisban több pénzt kapok.


Patr! Nagyon édes Márk!

Jázmin is állandóan feltérdel és pakol az asztalról amit elér. Sokat esik bukik. Már pukli is volt a fején. Mindig a leglehetetlenebb helyen akar felállni.

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
No, mi nem csak a szerverhiba miatt maradoztunk el...
Elkapott minket ez a lázas-taknyos kórság, ma éjjel aludtunk értékelhető mennyiséget először.

Violkának és Csanádnak nagyon boldogot kívánunk! :wink:

És külön gratula a kis táltoshoz!

Nagyon édesek a fotók! Mééééééég! :lol:

Szly, örülök, hogy döntésre jutottál, kemény lehetett meghozni...

pusz

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Boldog hofordulot Csanadnak es Boldog szulinapot Violkanak!!!! :D

Pat! Mark beszolasai csucsok! :lol: Olyan ari az alvos kepen is. :D

Reka! Koszi a telefonszamot. Majd jelentkezunk a dokineninel, ha megint kiujul az a rondasag. Most (lekopogom) mar regota szep az arcocskaja.

Csilla! Gyogyulj mar meg te lany! Hova jarkalsz, hogy ennyi korsagot osszeszedsz? Tuti allandoan bulizol valahol. :D Azert nagyon remelem, hogy csak osszejon a tali mielott elutazunk. Ugy szeretnem latni a lanyokat!

Adri! Szep, problemamentes terhesseget kivanok! Szerintem ne aggodj a neveken. Nekem speciel tetszenek. Es ha 2 ket keresztnevet adnatok? Az egyik lehet a nagyszuloktol orokolt, a masik pedig amit te valasztasz. Tesomeknal is igy volt. Naluk is hagyomany, hogy az unoka orokli a nagyszulok nevet ( bar nem veszik veresen komolyan ), de csak 2. nevkent adjak. Szoval ertitek. :?

Gabuska! Edik a lanyok. Foleg ahol Livi befogja a fulet. Szepet enekelhettel. :lol:

Sly! Olyan jo, hogy ra tudod bizni Jazmint anyudra. Kicsit irigyellek, hogy anyud ott van kozel es ha tud segit. En sem bannam, ha kozel laknank a nagyihoz. Bar most nem t'om miert panaszkodom, egy honapig itt leszunk a nagyi nyakan. :)

Joli! Gratula Csanadnak a felso fogacskakhoz! :)

Hu, most ennyi. Biztos meg akartam pedig irni valakinek. Na mindegy. Mi most megyunk meretni Rebust. Kivancsi vagyok, sikerult-e behoznia a ket het nem evest. Kicsit aggodok is, hogy mi lesz, ha nem hizott egyaltalan a hetedik honap ota. :( Na, majd kiderul.

Ja, Berni! Lattam irtad akartal salatafozit csinalni Doriannak. Megcsinaltad? Szerette Dorko? Te hogy csinaltad?

Kép
atina12
 
 


Reka! Jobbulast nektek!

Kép
atina12
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?