Sziasztok!
Adri,
szuper hírek, akkor még egyszer gratulálok!!!
Pat,
igen, én is éjjel jövök, mikor végre nyugi van.
Bocsi, hogy megint másokkal példálózok, de Xanaxot anyósom szedi, és úgy tűnik bejön neki. Tavaly meghalt apósom, nagyon maga alatt volt szegény, nemrég szedi ezt a bogyót, és újra a régi. Már ott tartott, hogy ki sem ment a lakásból, nem főzött még magának sem, csak ült egész nap a szobában, pedig előtte simán összedobott egy 10fős vendégségre való 3 fogásos menűt. 64 éves amúgy. Holnap is megyünk épp hozzá, megtartani a Livi-Nóri napot és férjem, sógornőm szülinapját, és újra lesz nála családi ebéd. És újra tud nevetni a gyerekekkel, visszajött a beszélőkéje is, szóval nagyon megkönnyebbültünk. Ő azt mondja, a xanaxtól.
Node a lényeg, hogy azért remélem mi nem jutunk el odáig, hogy a gyerekek miatt szedni kelljen.
Én mondjuk nyugtató teán már gondolkodtam, de tettig még nem jutottam el.
Mivel próbálom "büntetni"? Mindennel próbáltam már. Két éves kora óta, tehát másfél éve lett ilyen bűn rossz, ennyi idő alatt előkerült minden eszköz. Persze fokozatosan. Először az észérvek, aztán megemelt hangon hegyibeszéd, gyenge pontján való megfogással próbálkozás, pl. édesség megvonás, nem vittem le játszóra, vagy nem nézhette a kedvenc meséjét, bepróbálkoztam azzal is, hogy ugyanúgy viselkedtem vele, ahogy ő velem, popsira csapás, kézre csapás, hideg vízzel lelocsolás. Igazából semmi sem hat, max. pár percig. Eleinte az apja tudott rá hatni, mert ő szinte soha nem haragudott rá, és mikor először megemelte a hangját, később meg először csapott a fenekére (persze olyan "erővel", hogy egy légy sem érezte volna meg
), na akkor megdöbbent eleinte. Eleinte...
Akarattal nem bántja Nórit, csupán szeretetből ül rá a hátára a 13 és fél kilójával, és szeretetből dobja a fejére a nagypárnát, mert az olyan jó móka. Szóval résen kell lennem minden pillanatban. De ne rinyáljak, hisz ez a dolgom, nemigaz?
Szly,
hát igen, sok érv szól a munka mellett is, meg ellene is, osszál, szorozzál, és ha kijött az eredmény, tegyél úgy. Drukk!!!
Livi, Te vagy az isten!
A legideálisabb hely a játékhoz...