Sziasztok!
Végre itt vagyok. Hiányoztatok ám!
Nem akarom utánozni saját magam, hiszen a szalvétás topicban már írtam, hogy úúúúúgy hiányoztatok. Rendesen elvonási tüneteim voltak.
Lényeg a lényeg: a gépünk megadta magát, apára várt egész péntek estig. Tegnapra készen lett, de mire ide tudtam volna ülni, természetesen befutottak Krisztáék és mint látjátok a hozzászólását, bitorolta az én szabadidőmet.
És még rám fogja, hogy a telcsijét is elraktam.
El tudjátok hinni neki? ???????
Írhatnám, hogy az én pólomban volt, mert melege volt a pulcsijában. Az én kávámat itta, amit kikövetelt, mielőtt én megkínáltam vola. A Bencét pedig nem győztem teával, de most minek panaszkodjak, ugye?
Elég ha ezeket mind elolvassa...
Hi-hi-hi!!!!!!
Olvasom milyen sok betegeskedőnk van.
Jobbulást nektek!!!!!!!!
Zsua!
Nagyon örülök, hogy idetaláltál. Üdv köztünk!
Chat-en talán leszek este, majd figyellek.
FONTOS MÁSOKNAK IS!!!
Ha valamit eltolsz (mint most a 3 kép), akkor van egy olyan topik, hogy "Szerkesztő". Ha megkéred őket akár ott, akár emilben, kitörlik neked a fölöslegeset. Még most sem késő ha szólsz nekik. Írd meg milyen topicban és mikori hozzászólásokat töröljenek.
Ezenkívül a hozzászólás elküldése után, 30 percig lehetőséged van javítani. Ilyenkor katt a hozzászólásodnál a jobbra fent lévő ikonra (papírlapszerű+ceruza), lépj be a profilodba, majd töröld ki ami nem kell. Lehet ez egy meggondolt hozzászólás, kép, vagy éppen meg nem jelenített kép.
Persze engem nem zavart, mindenki volt egyszer kezdő.
Többi kép. Vagy csinálj egy albumot itt:
http://babanet.hu/album/main.php?PHPSESSID=85649c3ee1c9d0597ad2833b9023471f /Nem kell újra regisztrálni magad, mert az azonosító és jelszó megegyezik vagy a társalgóéval, vagy a chetével. Most nem ugrik be melyikével./
vagy cserélgesd a profilodban és mindig szólj itt nekünk, hogy új kép van ott.
Mailcímem a profilomban, ha elküldöd a képet lekicsinyítem Neked, vagy ha megírod milyen képnézegetőd van, elmondom hogyan kell.
Krisztina!
Kedden van az az angol turi? Hol és mikor? Hátha végre én is fognék ki valamit a csajoknak. Ti mentek?
A lányaid még mindig édesek!
Sóska nálunk is nagyon menő. Dodó imádja, és tényleg hamar kész. Bár én sosem csinálok kisadagot mert én is szeretem.
Te is chat-eltél már? Még sosem láttalak. Bár én eddig nem jártam oda, csak amikor pocakos voltam, de mostanában elég sok este megfordulok ott.
Köszi kérdésed is, gondunk szerencsére megoldódott. Igaz a mondás, mindennek megvan az oka. Ezt most jólmegasszontam, de itt nem akarom részletezni. Majd egyszer személyesen.
Koda!
Itt is megköszönöm Neked, hogy hiányolsz, annyira jól esik.
Marika!
Megharaplak!
Mi találtuk meg és nem más, az a lényeg. A többit felejtsd el!
Forgi!
Szóhoz sem jutok ezektől a dokiktól. Tudjátok én elhiszem, hogy sokat számít a tapasztalat, az ismertség, de szerintem egy fiatal orvos is ugyanazt csinálja amit más, és az még nincs elszállva a hírnévtől. Ő még azt akarja megszerezni, azt pedig csak úgy tudja, ha úgy is viselkedik. Ha egy ilyen ügyel, akkor mindig ott van egy főorvos is, tehát ha nem tud dönteni, segít neki a döntésben más.
Persze ez csak az én véleményem.
Sétában én is benne vagyok. Akár Tapolcára is sétálhatnánk. A nagyok játszhatnának, a kicsik levegőznének. Csak úgy baba-mama taliként. Ki van benne????
K.