Melinda: egyidősek vagyunk, amikor elkezdtünk járni én mondtam, jogásszal évfolyamtárssal nem járok, mennyire éreztem...nagyon komolya srác volt mindig, beosztotta pénzét, spróolt, az első veszekedés azon ment, hogy kiöntöttem a 3 hetes lecsóját, hogy romlott és ne egye meg, mert beteg lesz...szerinte még ehető volt, spórolni kell...aztán ez lazult. Mindegy, nem érdekel a dolog.
Délután küldött egy sms-t:"Ne haragudj. Remélem minden rendben lesz" Este beszéltem vele, összekaptunk, de az abortuszt most nem emlegeti, csak életunt volt a hagja, de jövő héten akar vmi főzést...
Én vagyok a hülye segg lányok, mert meg kellene neki mondom, hogy egy köcsög fasz, csak aza baj, hogy ezt az utóbbi időben nem mertem, de azt már közöltem, hogy sem a pénze, sem semmi nem kell...
Nem tudom én nem vagyok kemény, mert amikor múltkor cuccoltam volna el, akkor kellett volna elhoznia cuccaimat.Jobb lenne, de nem tudok vele olyan szémét lenni...
Lyly: igazad van, nem akarok függeni Anyámtól, ma viszont már normálisabb volt. Szegény Apának fel vettet ötletként a dolgot, mire közölte Apa, hogy ő akkor elköltözik...Tesóm sem oda adja be , ahova ők akarták, de tesóm jó fej, azzal érvelt, hogy nem fogtok engem is zsarolni , mint a Lindát
Lyly tudtam diploma kell, de ha nem lettem volna ilyen kis beszari, ott kellt volna hagynom ajogot, és át menni orvosira, demár ez van, ezt a sulit be kell fejezzem.
Bizonytalan voltam mit tegyek, de ez tényleg egy pici baba, életvédő egyssletekben vagyok benne, az Alfa életvédő egyesületnek szórólapoztam...szeretem a gyerekeket, úgy érzetem első sorban igazán Anya leszek a lelkelm mélyén...
Nem bánthatom ezt a pici Nyuszit, ha enegem választott, és akart jönni, a kis vállalkozószellemű
.... Nem szeretném, ha baja lenne, csak ezt a kis időt kellene kihúzni, megcsnálni a sulit, nyárra is próbálok vmi melót összesezni, egyik konzulensem aszoc. és család ügy min-ban vab, csak lenne vmi max. irodai meló...
Érzem, hogy mindennek meg kell oldódnia...
Túl optimista vagyok????
Tünetem nincs, azon kívűl, hogy a Mcdonaldsos kajáért ölni tudnék, de nem veszek...