Melisch: na, akkor jó sütés főzést, a csirkemell az nagyon finom, én nagyon szeretm, annál nincs is finomabb!
Vicces aférjed, leglább van humora, most pont az ilyen kis lazulás kell nektek hiddel!
Királylány:nem volt soha közeli kapcsolatom Anyukámmal, engem soha nem tudott úgy szeretni, mint az öcsémet, már állítólag babaként sem szopiztam és ez sok mindent meghatároz!
Én adok Páromnak időt, csak túl sok van most rajtam, most nagyon hamar meg kellene írja a szakdolit.
Na, most hívott Párom, sajna otthon van! De utálom, mert ilyenkor jön a telebszélés, és a rossz hagulat. Anyukája normális, vele beszéltem, de senki nem tud semmit! Jobb ez így, addig sem idgelem magam...Majd az Após úgy is azt mondja, hogy megmondtam.
Ja, közölte, hogy szombaton ugye valentin, és megint van alkalmi felszolgálói meló 10.000 forintért, így hogy nincs állandó meló, meg ő is államvizsgázik, ezek nagyon jól jönnek, persze rávágtam, hogy menjen nyugodtan dolgozni...csak. Most írt sms-t
"Nem akarom mégjobban tönkretenni az életem. Papán is látom, hogy fiatalkori tévedése miatt sz*pj a f*szt. Szörnyű lenne így élni..."
Ez az sms, most jött!
Azt hiszem jövő héten elhozom Tőle a dolgaimat! Így lesz a legjobb mindhármunknak, most viszont nagyo kezdek kiborulni!