Új privát üzeneted érkezett!

Nita: köszi a délpestet, de az a 11.kertől elég messze van, autónk meg nincsen...
Bajcsi az viszont tetszik.

Melisch: na látodm eza beszéd, én is one stepet használtam, esthajnalcsillagól rendeltem, és nagyon jó...csak ne feledd este kell csinálni.... :lol:
Remélem minden rendben lesz, de Párom ne repes az örömtől és ez nagyon fáj... :cry:

Kép
nyuszifül16
 
 


ezek a férfiak ha nem lennének mit kezdenénk nélkülük. Pedig már egyszer irtad, hogy megbatátkozott a gondolattal :cry: Adjál még neki kis időt, lehet alaki telebészélte a fejét :shock:

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch: köszi, én is ettől félek...
Mindegy, csak lesz valahogy... Talán megjöna kevde, pedig még először jött, hogy akkor helyesen egyek és mire figyeljek...Remélem is ,hogy múló dolog.

Kép
nyuszifül16
 
 

 
 

Jó éjt Lányok! 8) :roll:

Kép
nyuszifül16
 
 


szép állmokat mindenkinek, nyuszifül ezzen meg most ne rágodj szerintem valaki beszélt vele vagy csak berezzelt tipikus férfi magatartás :evil:

Kép
Kép
melisch
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!
Már megint émelygek. :evil: Tudom,tudom ez nem lehet a baba de akkor is rossz.... :?
Nyuszifül!
Hogyan fér ennyi kaja egy ilyen vékony csajsziba? :shock: :lol: :lol:
Én is kiváncsi leszek a HCG tesztre...... :wink:

Lyly!
17 hetesen szütél????? :shock: :shock: Bocsi,ezt Én nem tudtam. :( Lehet tudni mi volt?

Melinda!
A másik topikunkba egy csaj megcsinálta és azt mondta nagyon fincsi süti. :wink:


Én Domit az Istvánba szültem.A dokim maradt(ragaszkodom hozzá,benne bízok,megszoktam)viszont átment az Imrébe dolgozni ahol nem szeretnék szülni. :? Most ott tartok,hogy váltsak dokit vagy fogadjam a másik kórházat...de az nincs közel hozzánk,oda járni vizsgálatokra..... :(

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Ja,ma nem leszek mert elvisszük Domit fogaskerekűzni,úttörő vasutazni. :D

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Sziasztok!
Mucus!!! Jó szorakozást nektek!! :)
Vendég
 


Szisztok, jó reggelt Lányok!

Melisch: remélem, hogy igazad lesz!NAgyon jó a Csőrikés képed, hihetetlenül aranyos! :D

Mucus: jó vasutazást, tök jó hogy mentek. Mi is voltunk egyzser a Párommal és láttunk egy tök édi babót, ketten voltak tesók, még nagyon pcicik, de az Apu olyan közönnyel ült ott, mindketten észrevettük...ha így haladunk nálunk is ez lesz az helyzet, de ahogy látja, hogy pocakosodom, csak megjöna kedve? Mondjuk egész nyáron Siófokon lesz gyakszin... :roll:
Ja, a kaját nem tudom, nekem tényleg nincs más tünetem, csak ez...éjjel 3 kor felkeltem vaníliás kekszet enni... 8) :D
Te kihez jársz dokihoz, vagy ki az orvosod, aki az Imrébe ment, csa a messzeség miatt nem szeretnél az Imrébe menni?


Kirus: Hogy vagy? Én ma elhasználtam az uccsó tesztet és szép pozi...

Kép
nyuszifül16
 
 


Szia nyuszifül!! :)
Ez jó jel ha farkas étvágyad van...ez is egy tünet :)
Jol vagyok én is köszi, kicsit érzékenyek a bimbik (furcsa mert Kíránál nem volt ilyen)... de egyébként tök jól vok!!!!
És holnap hétfőőőőőőőőőőőőőőőőőő...megyek dokihoz 13:10-re.....gondoljatok ám majd rám :)
Örülök a pozi tesztnek!!!! Akkor most már tényleg tutiiiiiii :)
Vendég
 


Kirus: gondolunk Rád, és nagyon szorítunk Neked...de én még mindig nem tudom, hova menjek dokihoz...

Kép
nyuszifül16
 
 


nyuszi!
Nem vagy még vele elkésve,jol gondold át jol válaszd meg :wink:
Vendég
 


Kirus: mndig mosolygok, ha a vomalzóinkra pillantok, és látom, hogy csak két nap van a babáink között. :D :oops:

Kép
nyuszifül16
 
 


Hát igen, csupa véletelenség :),de tök jóóóó :lol:
Vendég
 


ja nyuszi!! Egyébként párom is meg volt rendesen lepődve mikor bejelentettem neki az első babát.. szinte már mikor nött a pocim és rugdosott akkor kezdte ugy bele élni magát igazán.... Car érzés ez egy kismamának,de hidd el a te párod is majd repdes az örömtöl!!! :) Csak idö kell neki :wink:
Vendég
 


Kirus: köszi, én is ezzel nyugtatom magam, remélem a pocaklakó ezt nem érzi. Csak azt nem értem, hogy az első napokban a kezdeti riadalom után örült, és simizte a pocim, most meg hozzám sem nyúl...
Bajban vagyok ezzela doki válsztással, mert a saját dokim nagyon szeretem...csak a kettes női klinika....az valami borzalom...
Tök tanácstalan vagyok... Most már a Szt. István is tetszik, csak aza gond, hogy nekem muszáj néznem az árakat is, mert nem akaroka szüleimtől kölcsönkérni, a szülés és az addigi dokihoz járást, az ösztöndjímból pont ki tudom fizetni...na erre mondaná Anyám,hogy nem vagyok ép elméjű, hogy ilyet vállalok...
Jó, hogy itt vagytok!

Kép
nyuszifül16
 
 


Hát sajnálom hogy anyukád ilyen felfogású :(,pedig ilyenkor jol esik az embernek ha támogatják (lelkileg)...de idövel talán ö is majd kifejti örömét :)
Hát legjobb lenne olyan korházat választanod ami közel is van meg azért az árak sem magasak na meg azért legyen igényes....márha van ilyen amire mind a 3 igaz :)
Vendég
 


Kirus: most nagyon tetszik a Szt. István, Bajcsi és a Szent Imre nem könnyű választani, olvasgatok véleményeket, aztán csak lesz vaalhogy

Kép
nyuszifül16
 
 


Persze,majd meglátod :)
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!

Nyuszifül annyira sajnálom anyukád negativ hozzáálását! Nem lehet buta nő hiszen igazán felsőfoku végzetségre küldött benneteket, vagy csak az anyai büszkeségért tette? Párod említette még az eljegyzést? Lehet anyukád véleménye is megváltozik ha ti összeházasodtok. Engem anyukám nagyon szeret de azért 1 napot sirtam, amikor egyszer csak ugy hozzámvágta, hogy tudom mi a véleménye a párommal való együttélésemről, hát akkor unokának sem őrült volna :shock: , keservesen zokokgtam egyész délután akkor. Nagymamám nagyon vallásos igy nevelte anyukámat is és ezért számukra szent a házasság. Néha rosszul is éreztem magam mikor ezzel zaklatták páromat anno, de ő elfogadta őket az elveikkel és ő megmaradt az ő világában. Annyi, hogy én is megmondtam neki, hogy a házasság nekem is fontos baba előtt - ez nállam is nevelésből származik. Na de öcsémet csak ritkán piszkálják, hogy nősüljön ők már 5 éve együtt élnek. :lol: mi meg csak májustól és karácsonykor megkérte a kezem, juliús 17-én megpolgáriztunk és augusztus 19.-én volt egy szép nagy lagzi. Aztán csak lagzi után kérték az unokát :lol: . Nem tudom nállatok miyen szellem uralkodik otthon lehet ott kell te is keresd a bibit. Szivből kívánom, hogy mihamarabb melléd álljon a párod és anyukád!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.02.08 11:09-kor.

Kép
Kép
melisch
 
 


Látom, csak mi vagyunk ketten!
Ma még nem írtam egy sor szakdolit sem, pedig még jó finom kis spenótot is szeretnék főzni... :D
Viszonylag jó idő van! Gondoltam elmegyek délután egy rövid sétára a Duna partra...hátha jobb kedvem lesz.
Egyébként Kirus ilyankor hogy kell táplálkozni, ehez nem nagyon találtam infót!!!

Kép
nyuszifül16
 
 


én is itt vagyok, itt esik az eső be van borulva és most keltünk mindketten, de annyira lusták vagyunk, még fözni sincs kedvem :oops:

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch: mióta megtudta a babát, az eljegyzésről mélyen hallgat, nem mond semmit! Azt hajtogatja,hogy ő lesz az első az osztákyból, aki Apa lesz, nem fogjuk tudni eltrtani, még ő Siófiokra megy nyári gyakszira, addig engem Gyulára akar küldeni haza, na ha meg lesz a lakás, én ugyan haza nem megyek...
Tesóm Kersztanyuja viszont nagyon aranyos, mondta bármikor mehetek hozzájuk Szegedre, vagy jön, ha kell, hisza lánya úgy is Törökbálinton van.
Igen, Anyukám nagyon vallásos, én is az vagyok...de nem megrögzötten.Ő mindig szabályozott engem, irányítani akart...elegem van ebből. Ma is rá kellett tegyem a telefont... Egyébként főiskolát és egyetemet is végzett...de sztem ez nem jeletn semmit, ha nem voltam ötös valamiből, azt titkolni kellett az ismerősök előtt. Tudom, hülyén hangzik, de ha az ő kedvén múlna nem mennék férjhez.
A másik probláma apai nagyszüleim nagyon szeretnek engem...Magymamám, és orvos nagfyapám teljesen kikészül, ha megtudja mi van...Annyira elegem van...

Kép
nyuszifül16
 
 


Nem baj Melsich: hagyd ki a főzést mára, majd főzöl máskor! Vagy valami gyors kaját csinálj!

Kép
nyuszifül16
 
 


hát tényleg nehéz lesz neked, hát látom az a baj, hogy nagyon ad mások szavára - irtad, hogy ha nem kaptál 5-t tagadnod kellett ismerőseid előtt, ez nem a legjobb. Jó, hogy tesód keresztanyja melléd állt van valaki aki támogat. Párodnak adj időt de most nem szabad erőltesd a dolgokat. Az hogy megkérte a kezedet a baba előtt jelzi, hogy szeret és ha feleségül vesz nem a babáért csinálja! Ez nagyon fontos egy házasság alapjaként, hogy a két fél szerelemből kelljen össze és nem az érkező baba miatt. Tudok utóbbi esetekről és sajna vállás lett a vége. Ez nállatok kizárt mert ti szeretitek egymást, látszik az iwiw-en levő képeken is csak ugy csillog a szemetek! Ő is fiatal megrémült a hirtől, társaságában sincs még apuka igy nem igazán tudja milyen őröm ez nektek, szerintem neki idő kell mig ki tudja mutatni mit érez. Az sem kizárt, hogy csak akkor fog rádöbbeni mit jelent számára apici ha az ölébe veszi először. Irtam már párom barátjáról, ő örült a babának de nem tudta felfogni milyen nagy csoda. Olyan furcsán beszélt róla és nem igazi lelkesedéssel. Sokszor beszéltük is párommal, hogy szegény nem fogta még fel, hogy apa lesz. Aztán megszületett a fia, könnyes szemmel mondta, hogy annyira jó érzés a picit a kezében tartani, hogy azt el sem tudja mondani. Na akkor láttam rajta először, hogy boldog! :wink:

Kép
Kép
melisch
 
 


ja már letárgyaltuk ma egymás életét fogjuk enni :lol: :lol: , bár kicsit keserü lesz :lol: :lol: 8) . nállunk nem baj ha vasárnap nincs kaja, legfeljebb jó ok bemenni a városba enni ha nem máshol a plázába és ha van kedvünk belefér egy mozi is :lol: :wink:

Kép
Kép
melisch
 
 


na de ne már megkaptam a menüt sültkrumpli rántott hussal, de nincs már disznóhus igy belököm a csirke mellett a lerbe, nincs velle annyi gond. Megyek fözni mert azt mondta már odatehetem! :cry: pedig azt hittem ma nem főzz ök 8)

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem tudtam belépni :twisted: ....ma is csak nagy nehezen, kerülőúton :evil:

Kírus:: bizti minden ok lesz holnap az uh-n, de azért én is szorítok!

Melisch:: sajnálom, hogy párod nem beszél, de a férfiak többsége előbb egyedül próbálja rendezni a problémákat s csak a legvégső esetben kér segítséget. Jó ötlet, ha ha hagyod még pár napig gondolkodni.

Nyuszifül:: ne aggódj, attól hogy nincs tüneted még bizti pocakos vagy, örülj neki, hogy nem vagy rosszul. Én sem voltam. Egyszer úgy keltem fel, hogy émelygek, fáj a cicim és még 2x fordult elő, hogy rosszul voltam. A gyomrom égett csak.
de amit felsoroltál kaját hááááááááát attól rosszul lettem :D
Anyukád hozzáállását sajnálom. Milyen volt a kapcsolatotok? Mindig ilyen vagy csak most a baba miatt?

Ízisz: : vállad? Jobban van?

Lyly: : tegnap nem tudtam belépni :twisted:

Csajok! Én tegnap mindent megcsináltam :D Ma lusti nap van :wink: ...... csak vasalni kellene.....

Melinda: : jajj te szegény!!! :( Nem is tudom, hogy bírod a nemalvást éjszaka. Jön a foga? Most Bence is rosszul alszik, de meg van fázva.....Remélem napközben tudsz pihenni :wink:

királylány
 
 


nyuszi!
Igazábol azt ettem én amit megkívántam nem igazán figyeltem soha erre :)...de szerencsére nagyon gyümi kívános voltam ugyhogy sok-sok gyümit ettem.. olvastam hogy amibe folsav van azokat is ajánlatos fogyasztani mint pl: csirkemáj,lencse,paradicsomlé,spenót,kelbimbó,narancs...mindegy mit eszel szerintem csak mértékkel kell :)
Ja meg gondolom majd ajánlanak vitaminokat(elevit meg ilyen hasonlokat),én azt tudom hogy nem szedtem :) csak pár alkalommal a magneB6-ot...
Vendég
 


Nyuszifül:: igaza van melischnek, a legtöbb pasi csak akkor fogja föl mi az, hogy baba, ha már ott van. Nekem Apa mondta, mikor várandós voltam, hogy igazából majd csak akkor tudja milyen az, hogy van egy gyermekünk, ha már ott lesz. Pedig nálunk ő akarta jobban a babát én még vártam volna vele.........

királylány
 
 


királylány! Köszi :)
Bencédnek meg jobbulást!! :)
Vendég
 


Melisch: na, akkor jó sütés főzést, a csirkemell az nagyon finom, én nagyon szeretm, annál nincs is finomabb! :lol: Vicces aférjed, leglább van humora, most pont az ilyen kis lazulás kell nektek hiddel!

Királylány:nem volt soha közeli kapcsolatom Anyukámmal, engem soha nem tudott úgy szeretni, mint az öcsémet, már állítólag babaként sem szopiztam és ez sok mindent meghatároz! :roll:
Én adok Páromnak időt, csak túl sok van most rajtam, most nagyon hamar meg kellene írja a szakdolit.

Na, most hívott Párom, sajna otthon van! De utálom, mert ilyenkor jön a telebszélés, és a rossz hagulat. Anyukája normális, vele beszéltem, de senki nem tud semmit! Jobb ez így, addig sem idgelem magam...Majd az Após úgy is azt mondja, hogy megmondtam.
Ja, közölte, hogy szombaton ugye valentin, és megint van alkalmi felszolgálói meló 10.000 forintért, így hogy nincs állandó meló, meg ő is államvizsgázik, ezek nagyon jól jönnek, persze rávágtam, hogy menjen nyugodtan dolgozni...csak. Most írt sms-t
"Nem akarom mégjobban tönkretenni az életem. Papán is látom, hogy fiatalkori tévedése miatt sz*pj a f*szt. Szörnyű lenne így élni..."
Ez az sms, most jött!
Azt hiszem jövő héten elhozom Tőle a dolgaimat! Így lesz a legjobb mindhármunknak, most viszont nagyo kezdek kiborulni!

Kép
nyuszifül16
 
 


Lányok kérlek valaki írjn valamit!

Kép
nyuszifül16
 
 


Nyuszifül:: annyira sajnálom, de nem lehet, hogy csak borúsabban látod a dolgokat? :oops: Ha hazamegy mindenképpen beszélj vele. Hiszen ő is akarta ezt a babát, nem?

királylány
 
 


Tudta, hogy ne védekzünk, tudta, hogy babát szeretnék, járt velem a Gynevac kúrára...menjen a francba, megint magára gondol.
Most mit válaszoljak erre, nem tudok rá mit írni, azt hiszem ez utálás arra, hogy vetessem el a babámat....nem akarom... :cry: :cry: :cry:

Kép
nyuszifül16
 
 


Most ti nem együtt laktok?
Vagy most vetettek lakást,, Milyen suliba jár?

királylány
 
 


Ezt a párod írta nyuszi????? :(
Vendég
 


Kirus: köszi, remélem hamar átmegy rajta, még estig eldöntöm, hogy vigyük-e doktornénihez. Apa holnap meg holnapután szabadnapos itthon tud lenni vele, utána meg talán anyukám is tudna rá vigyázni

királylány
 
 


Dél van és még senki nem reklamált ebédért :D Bár Apa nem is fog mert zöldbableves van bolognai spagettivel és nem szereti, de ezt dobta a gép :wink:

királylány
 
 


Jogon végezett tavaly, de az államvizsgái nem sikerültek mert közben elkezdett dolgozni.
Neki van saját lakása, amit a szülei vettek a Húgának, ő ott lakik, most hazament a szülőkhöz, havonta egyszer haza megy.
Ott laktnk náluk, de közben volt egy helyem kollégiumban, ahova csak néha jártam be ruhákért...csak a Húga miatt nem mehetk, de ezt leírtam már, albérletre is gondoltunk, de pont akkor lett munka nélküli...
Máj végétől volt úgy, hogy összeköltzünk a mi lakásunkba.
Kirus:mit csináljak, most ne beszéljek vele napokig, ne vegyem fel a telefont...? Úgy is el tudom hozni a cuccokat, ha acsak a Tesója van otthon. Múltkor már összepakoltam(pénteken) de az ajtóban megállított, és sírva kérte, hogy beszéljük meg...
Ezt én így tovább nem bírom...

Kép
nyuszifül16
 
 


Kirus: igen ő írta az előbb...én nem regáltam rá semmit...de elegem van ebből...

Kép
nyuszifül16
 
 


Zöldbableves és Bolognai az nagyon finom...jó étvágyat...

Kép
nyuszifül16
 
 


Királylány bocsi az ebédes dolgot nked szántam...

Kép
nyuszifül16
 
 


Miért pakoltál össze pénteken? Akkor is a baba miatt?

királylány
 
 


Hu te szegény :cry: nagyon sajnállak!!!!
Hát szerintem kérdezd meg töle hogy most mit akar?? Döntse el!! Valahogy beszéljétek meg,nem jó ez ha idegeskedned kell :(.
Sajna jobb tanácsot nem tudok :? Nehéz dió lehet ez...
Vendég
 


Azért, mert ott voltam, és beszéltünk, a babáról és mondta, hogy em fogjuk tudni támogatni, mondtam ott a lakás, ruhákat mindent öröklünk, az is fixálva van, én a dokit tudom fizetni magamnak...
erre úgy reagált, hogy jobb lenne, ha elvetetnénk, mondatm, hgy semmiféleképp...erre mondat, hogy ő nem támogat, mondtam nem is kell, mondta, akkor menjek el, összepakoltam és el akratam indulni...akkor kezdett sírva rá, hogy miért nem tudunk dolgokat megbeszélni, meg ha megszületik a baba, ígérjem meg neki, hogy nem mondom el, hogy ő nem akarat, mert jó apa akar lenni...akkor kezdet nézegetni ezt a honlapot is...
másnap semmi, ma megint kezdte...
Asszem engem nem szeret...ez itt a probléma gyökere...

Kép
nyuszifül16
 
 


Kirus: pénteken el akarata vettetetni...most szerintem az sms-e alapján ugyanez van, nagyon szégeyellem magam előttetek is...csak muszáj valakivel beszélnem erről!

Kép
nyuszifül16
 
 


Jól teszed hogy kibeszéled magadból!! Hát őszinte legyek nem tudok mit mondani vagyis írni....ö szerintem attol fél hogy nem fogjátok tudni felnevelni meg lehet a szülei is bele beszélik(vannak ilyen szülök sajnos) :(. Mert ugye írtad hogy oda haza van ,és akkor ilyen sms-t ír pont most...hát ebböl csak arra tudok gondolni hogy elmondta nekik és ök beszélik le és most azért írta neked. vagy nem tudom!!! :(
Vendég
 


nyuszi: nem neked kell magadat szégyellni :twisted: én tuti fölképelném......már bocsi.
Nem értem miért hoz téged ilyen helyzetbe......valószínű otthon is piszkálják őt. Anyósod mit mond?

királylány
 
 


Azért vagyunk, hogy segítsünk :wink:

királylány
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?