Sziasztok, na végre beengedett a rendszerr, valamiért nem akart, pedig én már majd megvesztem, hogy jöhessek hozzátok!
Melinda: nem baj, majd holnap lepasszolod Pistikét, egyébként látom nálad is rdekes a sógórnő....
De legalább dolgozik, és nem élősködik...
Pihizz azért!
Melisch: hogy vagy, milyen napod volt, megfőzted végül a kecskét, mit mondott a férjed, ízlett neki?
Lyly: tényleg nehéz, de lehet Melindának igaza van. Csináltál azóta másik tesztet?
Mucus: kíváncsi leszek majd a HCG tesztedre...
De most már komolyan, annyira drukkolok.
Lányok, másik portálom, másik topicban volt egy csaj, akinek 5+0 volt a baája, elkezdett vérezni és elment magától...Húúúú mondom én marha, minke jövök más portálokra, szerintetek mit csináljak, hogy bizti ne legyen baja a babómnak, nagyon szeretem őt, nem akarom, hogy baja legyen, így az imigrán miatt félek.
Arra sem írtatok, akkor hétfőn telózzak a neurológusnak, hogy a migrén gyógyszer nem- e árott??
Tünetetm , az még nincs, kiv. talán, hogy fáradt vagyok, és sok szart összevisszazabálok, főleg az epres dolgokat kívánom.
Pl most bevágtam két bögre tejet karamellá gabonykütyüvel, előtte 3 szelet vajas, szalámis sajtos ubis kenyeret, utána ugyanezt, csak kenyérből kettőt, most kacérkodok az epres joghurttal...
Bimbi sem fáj nagyon, cak néha lüktete a hasam lent, piri sehol...remélem egyébként nem vagyok álterhes vagy ilyesmi...