Új privát üzeneted érkezett!

Tercsimama: nagyon szomorú hírekkel jöttél :( Nagyon sajnálom, hogy beteg lettél, és veszélybe került a 2. baba projekt. A legfontosabb azonban az, hogy meggyógyulj! Van egy gyönyörű kislányod, egy szerető párod, és nekik szükségük van rád! Egy egészséges, mosolygós Tercsi mamára, aki Te vagy!

Az jó hír, hogy a dokid lát esélyt arra, hogy a kistesót összehozzátok, kapaszkodj bele ebbe a hajszálba, de soha ne felejtsd el, hogy van már Nórikád, akit Te fogsz felnevelni, és ezen kell dolgozzál, hogy minél több időt töltsetek együtt.

Mikor Lili születése után a méhnyakrákkal rémisztgetett a nődokim, hasonlóan éreztem magam. (Ez volt a szándéka is neki, hogy ne bagatelizáljam el a citológia eredményemet.) Azt mondta, hogy a lányomat fel is kell nevelni, én napokig csak zokogtam, és minden percemet a kislányommal töltöttem. Hülye gondolatok szaladgáltak a fejemben... Pl. ha baj lenne, akkor a lányom egyáltalán nem is emlékezne rám felnőtt korában :( Ezen is rengeteget zokogtam, és mindig ölelgettem puszilgattam az én kis manó lányomat (pár hetes volt még csak Lili). Suttogtam 10 milliószor a fülecskéjébe, hogy mennyire szeretem....
Aztán elmentem a műtétre, ahogy lehetett, és minden a legnagyobb rendben alakult. (kopp kopp)


Azóta másként látom ezeket a dolgokat! A Te esetedben pl azt látom, hogy szerencsére tudnak rajtad segíteni, és Te nevelheted fel Nórikát! Nem kell e miatt aggódnod. És ez a legnagyobb ajándék a világon! És van esélyed kistesóra is, és ha jól emlékszem nem is akartatok sok évet várni vele... Most indokoltan jöhet majd elöbb, ha sikerül. Ha nem, akkor se érezd magad rosszul e miatt (könnyű mondani), mert VAN MÁR EGY GYÖNYÖRŰ ÉS EGÉSZSÉGES LÁNYOD!!!! És neki mosolygós anyára van szüksége!

Kitartást a hosszú és fájdalmas gyógyuláshoz! Minden fájdalommal ami kínoz majd egy lépéssel közelebb kerülsz a gyógyuláshoz!!! :( Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled!

Ha bár mikor szükséged lenne egy kis lélek öntésre, gyere! Mert mi profin tudunk lelket önteni beléd! ;)

Szorítunk a mielőbbi gyógyuláshoz, és a 2. babához és a fájdalom mentességhez is! ++++++++++

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Bettyna: hordozós kabát - Elmentem a minap abba a turiba - hát nem sok baba ruha volt, inkább csak kabátok. Az én méretemben pl. össz vissz 1 db kabát volt, az is rozsda foltos... Mivel ez volt az összes baja, megvettem 1015 Ft-ért :D Gondoltam ezen kipróbálom, hogy tudok-e hordozós kabátot varni... toll kabát, csak hogy könnyebb dolgom legyen :shock:

Na, én nem vagyok egy nagy tehetség, de a fejem tele van 5letekkel... Be is ugortam utána az ikeába, gondoltam nézek anyagokat MT-hez, Lilinek ruhához, a kabáthoz toldaléknak, stb.

Lilinek nem találtam, a sort nem akartam végig állni az MT anyaga miatt, így vettem 1 50x60-as párnát 250 Ft-ért a bélése miatt, vettem egy polár takarót 130x170 asszem, ez olyan világoskék, mint a kabát :) és 490 Ft volt, és vettem a gyerek osztályon ujjbábokat (10 db 999 Ft...)

Ez után az Örsön a 32-es buszmegálóban a nagy babakocsival, meg a nagy pakkommal vártam, hogy jöjjön az alacsony padlós busz. Párom megnézte a neten a táblát, mert a megállóban nem volt kitéve, és időpontra mentem. Persze nem jött alacsonypadlós busz!!! Aztán vártam a következőt, meg a következőt és még a 3.at is, de egy sem jött :shock: Ekkora pakkal nem tudtam volna felszállni egyedül a magas buszra, hiába segítenek az emberek... 2 nagy szatyor, kocsi, és nem tudok leszállni... Bori éhes lett, sírt, megmelegítettem a tejcsit, odaadtam neki, busz még mindig sehol... Tök sok magas busz elment, de alacsonypadlós egy sem!!!!
Mikor már teljesen kiborultam, hívtam egy taxit! Több mint egy óra várakozás után!!!! 1500Ft-ért haza hozott, segített kipakolni, meg bepakolni a sofőr, pedig jól elbénáztunk a babakocsival... Nem olyan könnyű szétkapni :shock: Adtam neki szép borravalót, mert nagyon kedves volt! :D
De azért ez elgondolkodtató! Ott tartunk, hogy a BKV-nak komoly vetélytársa a taxi!!! Hihetetlen!

Na mindegy, meggyötörve bár, de törve nem, hazaértünk, s mikor minden teendőmmel elkészület, neki ugrottam a szabás varrásnak. Mindenféle szabásminta nélkül :D Vagány csaj vagyok...
Fejés közben osztottam szoroztam (szó szerint) repkedtek a pitagorasz tételek, meg az egyenlő szárú 3szögek a fejemben... rajzoltam, terveztem, számoltam, és kitaláltam, mit fogok csinálni.

Hajnali 4-ig csak varrtam és vartam (azóta sem tudtam kipihenni magamat ;) ) Nem akartam ilyen sokáig, de nem bírtam ki, hogy ne vágjak bele a kabátba, és ekkor a lakást ellepte a rengeteg toll!!!

Iszonyat volt! Pórszívóztam, meg takarítottam, de mind jöttek a kabátból a tollak. Végül az erkélyen kötöttem ki a kabáttal, és kiszedtem a hátából minden kiszedhető tollat, az egész kerületben toll eső volt, pedig zacsiba gyűjtöttem :shock: :oops:

Mikor megvoltam kicseréltem a tollakat a párna töltetével, és levarrtam... minden mozdulat után pórszívóztam... Annyi szösz jött ki... De kész lett, és ekkor mentem aludni.

Már egész jól áll a kabát azóta. Már csak a belső bélést kell felvarni, meg nak rész meghúzó izét oda varrni, és mehet a tisztítás, díszítés :)

Szóval, van rá esély, hogy elkészül, és szép lesz... mindezt 2-3000 ft-ból :D Hahaha...

Na mennem kell! Bori enni kér!

Majd jövök!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Bettyna: ne kezdjél hozzátápizni szerintem. Ez fejlődési ugrás lehet... Csak akkor kezd a HT-t, ha Szabi rosszkedvű, nincs elég pisis pelus, stb. De most csak szaporítjátok a tejcit. Szerintem :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 

 
 

Sziasztok!

Borzasztó éjszakánk volt :( :( A szomszédok szexeltek és veszekedtek este 11-től éjfélig :( Pedig korán lefeküdtünk aludni, hogy bírjuk az éjszakai műszakot... Szóval éjfélig csak 2 órát aludtunk, utána meg Marci kelt 3 óránként. De legalább ő nem ébredt fel a műsorra...

visszaolvasok.

linhbaba
 
 


Éva: kérlek, segíts nekem. Eladtama vaterán a kerekes hordozómat, és postára kell adjam. Te már vettél postán érkező babakocsit... Ezért kérdezlek téged :)

Hogy kell becsomagolni???? Azért elég nagy a dobozhoz, nem? Hogy csomagoljam be, címezzem meg, stb. Teljesen tanácstalan vagyok! Ha dobozba kell tenni, akkor honnan szedjek dobozt? Ó, most mit csináljak :?:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Nymalac

Nekem az eredeti dobozában érkezett a babakocsim, jól körbecelluxozva, egy A4-es papírra volt rányomtatva géppel a feladó neve és címe és egy másikra a címzett neve és címe és ezek is jól rá voltak ragasztva a dobozra, ha csak egy csomagba adod fel, akkor az 2000Ft lesz. Nincs valamilyen babakocsi dobozod amibe belefér? Biztosan találsz valamit.

Nálunk sajnos Áron nincs jól, megint várom az orvost, azóta sem múlik a láza és iszonyatosan hörög mindene, nagyon nehezen lélegzik, egész éjjel fent voltam vele, mert annyit köhögött szegénykém. Hiába csöpögtetem , szívom egyfolytában az orrát mégis tele van neki váladékkal, nagyon félek, hogy nálunk is tüdőgyulladás lesz belőle. Már azon gondolkodom, hogy melyik kórházba vigyem, ha arra kerül a sor.

Közben éjjelre Ádám is csupa láz lett, úgyhogy mégsem szimulált. Ma már Zolikát sem vittem iskolába, mert olyan hulla voltam reggelre, hogy nem volt erőm az iskoláig elmenni még autóval sem , meg szerintem csak napok kérdése és Zolika is beteg lesz.
Na megyek ápolni a betegeimet.

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Nymalac

Ha nincs dobozod próbálj kérni egy boltból, csak van a közeletekben egy üzlet, ott mindig vannak dobozok.

Kép

Kép
éva75
 
 


Sziasztok!

Tegnap írtam egy csomót és bassztikuli, most nem látom!!!! :twisted: És már nem is emlékszem mit akartam mondani.

Azt tuti, hogy
Tercsi - JAJ!!!!! Sokkolt a hír. És kívánom, hogy a lehető legkisebb fájdalommal (lelkileg is) gyere ki belőle!!!!

Marek - Bál? Irigy-irgiy!!!! Vigyázz, nehogy megfázzon a gyerk lába! :wink: Oltás? Láz volt? De hülye a dokitok! Már bocs! :oops:

Bettike - Máté nagyon édi!

L.Kata - Na milyen volt a répa? Bettike és én nem vagyunk egyek. :wink:

ébredés van majd jövök még

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok! Köszönöm a leveletek, várom a talit. :)

Tercsi! Engem is sokkolt, amit írtál. Kitartást kívánok és erőt Neked és a Párodnak is! - nem tudok okosat mondani... :cry:
Szépek vagytok Nórival!

Marek! Mi lagziba megyünk holnap, Dorka is hivatalos....kiváncsi legyek. Sajnos rajtam ismét van +10 kiló, most kerestem a szerkrényben egy szoknyát, ami egyáltalán rám jön. Majd csinálok képet elrettentésnek. Fűző jó ötlet, van is nekem - feltéve, ha beleférek...szexi cucc, 1,5 éve nem volt rajtam. :oops: bár nem szoptatós.. Azt hiszem egy fehárnemű üzletben ezzel kiakasztanám az eladót: szoptatós fűzőt szeretnék. :lol:
Nálunk a védőnő előre felkészített, hogy a doki 4 hós mérésen lehet, hogy felír tejpépet (ha kevésnek találja a gyarapodást). Meg is beszéltük, hogy szépen elveszem a receptet kommentár nélkül, és folytatom a szoptatást ugyanígy. Én sem hallottam róla, hogy kis ciciben kevés lenne a tej (elvileg folyamatos a termelés, szopi közben is, szóval max. lassabban jut eléghez a baba - nálunk van ez néha, persze ehhez türelmes baba kell)

Mi is keltünk tegnap éjjel kétszer! Nem tudom mi van...előtte 5 nap nyugi volt (este 9-reggel6/7). Szél, front, éhhalál, hideg láb...remélem helyreáll a rend.

Ma voltunk bébi tornán! Szuper volt! Ezt is a korai fejlesztőben tartják, csoportos (csak hárman voltunk). Végre meg lett dicsérve a lányom, hogy ügyes. Hasalást gyakorolni kell, de forgást és mászást előkészítő gyakorlatokban ügyi volt (plusz háton is szépen dolgozott). Maga volt a felüdülés a korábbi tanácsokhoz képest (ezt más tartja, egy kedves DSGMes lány, meg is masszírozta Dorka nyakát a végén, mert feszesnek látja még egy picit). Ha jöttök, mutatok egy-két gyakorlatot szívesen.

Bettyna! Szuper, hogy jöttetek, kicsit kurtán búcsúztunk, remélem nem érezted úgy, hogy Apa miatt sietve kell távoznod. És sry Dorka viselkedéséért (meg hogy szegény Szabit kinevettem, akkor még nem tudtam, hogy ez ilyen drámávál fokozódik). :oops:

Éva! Nem semmi lehet 4 gyerekkel. Nekem néha ez az egy is 100%-ban lefoglal. Pedig nem is beteg.

Linh! Majd meglátod itt milyen szomszédok nélkül. :lol: Lehet, hogy kiköltöztök ide. Korábban mi egy 18 éves kamasz mellett laktunk, akik éjjel 3-kor kezdtek bulizni (akkor értek haza). Durva, ha más miatt nem tudsz aludni. Remélem Marci néha megadja nekik ami jár....(üvöltésre gondolok, bár 8 kilóval már jól oda is tudna csapni).

Nyugtonmalac! Inkább Nyughatatlanmalac vagy? Párom is hasonló tud lenni, most vagy soha (amikor nem Pató Pál úr). Korábban volt laminált padlónk, neki nem tetszett, és reggelre felszedte a nappaliban (beton tárult elém ébredéskor....). Te varrni is tudsz! És időd is van rá! (csak aludni nincs)

Na megyek, nyöszörgés van- elmegyünk sétálni, ha felébred a lányzó. Végre süt a nap! :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


kiváncsi leszek. a legyek nincsenek télen. :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Közben megjött az orvos is, és Áron már nagyon nehezen lélegzik, zörög az egész tüdeje, szinte már fuldoklik.
Még nincs tüdőgyulladása, "csak" hörghurutja van, de nagyon. Egyből kapott szegény egy óriási injekciót, nagyon üvöltött, meg mindenféle gyógyszert, köztük antibiotikumot is. Ha nem veszi be irány a kórház, és ott vénásan kapja meg, amit nagyon nem szeretnék, úgyhogy szorítsatok, hogy bevegye.
Közben Lora is újra lázas lett, így ő is kap antibiotikumot és Ádám is, Zolika is már nagyon bágyadt, szerintem ő sem ússza meg.

Hát ez a helyzet most nálunk.
Most végre alszik Áron, mert ma szegény még nem tudott elaludni, annyira nem kapott levegőt. , a szuriban volt egy kis nyugtató, szerintem annak köszönhető, hogy alszik.

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Lilla is szopival aludt el régebben, és mivel ezután nem böfizett, nagyon fájt a hasa amellett is, h hasfájós volt. Már kinőtte, úh nem lenne gond. De én azért nem szoktatnám rá, mert ebből előbb utóbb gond lehet majd, h nem alszik el nélküle…sztem. Egyébként akkor szokott le erről, amikor bevezettük a 4É-t, mert szopi után böffi, peluscsere, és játék van, utána alvás. Én viszont nappal babakocsiban altatom, ami még nagyobb marhaság, de sajnos ez van. AZ átszoktatáshoz nagyon erősnek és kipihentnek kell lennem, ami még nem érkezett el. Szal sztem nem jó, ha vm ilyesmi szokással alszanak el, be az ágyba, egy kis simi, nyugtatás, és kész. Rz nálunk sajnos még csak este megy. Ilynkor sírdogál 5-10 percet, közben nyugtatom, aztán alszik. Az egséz művelet 15-20 perces, megvárom mindig míg mélyen alszik.
Nagyon édes Lottika, annyira imádom a kis huncut mosolyát! :D

LKata!
Nem lehet, h nálatok is növekedési ugrás volt? Vagy a frontok…Lillus nem nagyon érzi meg, csak enyhén, de az elmúlt pár nap nálunk is durva volt.

Marek!
Én lemaradtam a cicin alvásról, mi történt Borial, már nem küld ki a szobából, h hagyd aludni, mint régen? :D

Nymalac!
Te jó ég, én már tutira sírva fakadtam volna az idegességtől egy ilyen szituban, nagyon fel tudom húzni magam az ilyeneken. Majd tegyél képeket, ha elkészült a mű! :)

Linh!
Részvétem az éjszaka miatt! :(

Éva!
Jaj, szegény, nagyon sajnállak titeket, h beteg lett az összes gyerkőc! Gyógyuljatok meg gyorsan, szurkolok, h senki ne kerüljön kórházba! Ha tablettáról van szó, nem lehet, h összetöröd, feloldod pici vízben vagy tejcsiben, és kanállal beadod úgy, h ne tudja kiköpni?

Peva!
Örülök, h megdicsérték Dorkát! :)

Na most ébresztenem kell Lillust kajcsizni, majd jövök még…

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sensi

Köszi, aranyos vagy!!! Szirupban van az antibiotikum és már sikerült is bevenni az első adagot!!!

Kép

Kép
éva75
 
 


Na visszaértem, csak a hirtelen ébrdés után éhség rémség tört a gyerekemre. Aztán kihasználva a napsütést lent voltunk a Ligetben vagy 2 órát.Mangalica fesztiávl van meg kirakodóvásár. Jaj nekem! :wink:

Ny.malac - Köszi, asszem rémeket láttam. Jót tett a kiruccanás Peváékhoz. Szabi nemhogy az éjszakát, de szinte az egész mai napot átalussza. :oops:

Peva - Én is örültem, hogy ott lehettünk. Én nagyon jól éreztem magam és Szabi is jót a aludt Dorka ágyában. Nem gondolom, hogy a férjed miatt siteve távoztunk. Ha nem jött volna meg, akkor is indultunk volna, hisz már késő volt. Szabival én minidg így indulok. Gyorsan be a kocsiba, hadd mozogjon a popsi, mielőtt rájönne, hogy nem akar az ülésben ülni. Azt sem hiszem, hogy a lányod belegázold volna a fiam lelkébe. De tényleg. Csaz a pont volt az i-n, hogy végleg közölje velem: Anya vegyél már ki innen, nem látod, hogy fáradt vagyok!!!! (Egyébként én is kiröhögtem szegényt. Remélem nem lesz egy anyámasszonykatonája :wink: )
Klassz, hogy végül tényleg lementetek tornázni és sikerélményetek is volt. Bár az én fiam egyszer ébren tudna maradni. :lol: Úgy látszik túl jól megtanítottam aludni. :roll:

Éva - Hűűű! Ez egyre durvábban hangzik. Drukkolok, hogy ne legyen kórház a vége.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés erejéig jöttem, mert mindjárt jön a vacsi Lottinak, de képzeljétek, ma hasról átfordult a hátára és ezt a gyakorlatot vagy 5X egymás után megcsinálta, nem hittünk a szemünknek párommal. Nagyon ügyes volt!!! Videa.hu oldalra felteszem a videót, a linket csatolom, aki kíváncsi a nagy és ügyes lányomra, nézze meg! :lol:

Jó éjt mindenkinek, bocs, hogy nem reagálok, de már nincs időm, talán holnap, bár hétvégén családlátogatás lesz :roll:

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/m ... EDiyEch4qL

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés erejéig jöttem, mert mindjárt jön a vacsi Lottinak, de képzeljétek, ma hasról átfordult a hátára és ezt a gyakorlatot vagy 5X egymás után megcsinálta, nem hittünk a szemünknek párommal. Nagyon ügyes volt!!! Videa.hu oldalra felteszem a videót, a linket csatolom, aki kíváncsi a nagy és ügyes lányomra, nézze meg! :lol:

Jó éjt mindenkinek, bocs, hogy nem reagálok, de már nincs időm, talán holnap, bár hétvégén családlátogatás lesz :roll:

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/m ... EDiyEch4qL

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Kicsit elmaradtam már megint :oops: Voltunk a dévény Annánál ma, és kapunk kezeléseket Borival, mert nem tudják eldönteni, hogy rendben van-e a kisasszonyka, vagy van e egy enyhe tartásproblémája (kiflizés)... 1 hónap múlva kontroll (megint) Olyan alaposak, jó érzés tudni, hogy egyes gyermekek gyógyításával foglalkozó emberek ilyen alaposak, és figyelmesek!

Erről jut eszembe, ma felfedeztem, hogy a mi doktornénink, (akiről már annyit meséltem, és áradoztam) az nlc egyik szaktanácsadója! A kerület homeós gyermekdokija, és az interneten is ódákat zengenek róla, kb. mint én is :)
http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/876938/1/
Ha valakinek kérdései vannak, itt felteheti neki, és meg is lesheti, hogy ki a mi legkedvesebb doktornénink :) )

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Éva: köszönöm a segítséget! Nekem nincsenek nagy dobozaim. A babakocsi volt az egyetlen, amit a boltban összeszerelve hoztunk el mindíg, és gurítottuk hazáig... :) Mivel mi bkv-zunk. Ill. mostmár inkább taxizunk :shock:

Ez a betegség, ami nálatok van :( :cry: Nagyon sajnálom! Gyorsan tessék meggyógyulni mindenkinek!

Orvosság beadáshoz: én ha muszáj kanállal beadom. Ha tetszik a picinek, ha nem. Közben sír, én mondom neki, hogy tudom, hogy nem jó, de muszáj kicsim. Tanultam egy trükköt is a doktornéninktől ;) (a szuperdokinénink :) ) Beteszed a kanál cuccot ala natur a csőrébe, ő ki szeretné köpni, te befogod az orrát határozottan, ami arra kényszeríti, hogy a száján vegyen levegőt, és nyeljen. Ha kész elengeded az orrocskát, és mondod neki, hogy bocsánat kicsim, muszáj volt. (Ha nagyobb lesz ezt a mondatot már ő is mondja majd neked! ;) )
Ezt a rota beadásnál tanultam, mert az 17eFt, és nem akartuk, hogy kárba vesszen. :shock:

Végül sikerült beadni :?: :?: :?: :?: :?:

Drukkolok a mielőbbi gyógyuláshoz!

Posta: végül megtaláltam a vatera fórumon, hogy mások hogy csinálják, és azt alkalmaztam: nagy szemeteszsákba tettem a hordozó részét, összekötöttem a kerékvázat, összeragasztottam ragasztó szalaggal az egészet, még kötéllel is összekötöttem, és hatalmas papírra ráírtam a címzést :) Ez nem szabvány doboz, tehát 500 Ft-tal drágább mint a sima csomag... De a vevő fizeti ;)

És hamár a vatera fórumot olvastam, találtam egy hírdetést, hogy gumibugyit keres egy férfi, és pont azt, amiből nekem kettő is elfeküdt a fiókban... Megkérdeztem, hogy kéri-e, és ő ajánlott érte 400Ft-ot darabjáért :) Az üzletet már le is bonyolítottuk! Wow, milyen mákos vagyok!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Marek: igen, nézdd meg máskor, hogy a méhecske allergizál-e, mielőtt adod Borinak :)

Bori nagyon ügyesen fordul, ahogy így leírtad. Nagyon tankönyvi ;) Gratula!

Bál:
hmmm, nagyon jó! Nem is kell neked fűző! Te vagy a legkarcsúbb köztünk! :) Biztos csudaszép leszel! Érezd jól magad helyettünk is! ;)

Kéretlen tanácsok: :roll: kb. egyformán kezeljük. Esetleg annyi, hogy én okoskodva addig beszélek arról, hogy miért jó az úgy ahogy mi csináljuk, hogy tuti megunják, és meg is bántódnak, és kiütéseket is kapnak tőlem :) A család fekete báránya vagyok, mert mindig mindent jobban tudok. :D De ha egyszer nekem az jó úgy ahogy van!!! Ha nem jó, úgyis kérdezek, nem?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Borkaby: igen, néha kell töltőn is lenni :)

Mosódió: na már van egy kis tapasztalatom: 4-5 szemet teszek a zacsiba, összetöröm, és 3x használom. Teszek a mosásba 60ml mosószódát is, és öblítő helyett parfűmöt használok. Ugyan olyannak látom az eredményt, mint a mosóporoknál :)

A pelusokat azonban nem szabad mosódióval mosni :shock: :idea: ezért a frosch mosógélt ajánlották fele mosószódával... Ennek így együtt olyan finom illata van! Imádom! Ugyhogy még kigondolom, hogy hogy hozzam össze a diót és a frosch illatát a nem pelus mosáshoz, és azt fogom hosszútávon alkalmazni!

A Frosch-t ajánlom mindenkinek, aki bio mosószert keres... Én aloe verásat vettem :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Ja, Borkaby, a mosódiót lehet kis próba kiszerelésben is venni, én is ezt rendeltem meg... Csak kicsit bukjak rajta, ha nem jó ;) De jó! Szeretem! 530Ft és ez olyan 8-10szem dió, ami 2x3 mosásra elegendő :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Macianyu: örülök, hogy a te férjed is igazi jó apuka! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Marek: oltás: én elnéztem :oops: kedden kellett volna menni, de én szerdán mentem. Tök ciki volt, nem is kaptuk meg. Jövőhéten keresem majd a dokinéninket telefonon, hogy találjunk ki valamit :)

Oltás: Lili úgy hívja, hogy ordítás :) És mindig mutatja Bori ordítását a vállán, hogy már szépen gyógyul :D :lol: Tök édi!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Marek: a te védőnőd tök jó fej! A dokid az nem. Én ilyenek miatt cseréltem le a régit, és nem bántam meg :)

Gratula a duplázáshoz! Bori csinos kis csajszi lett! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Szöszke: a hideglábas tejapadás nagyon cool :)
Lili szavaival: Ez jó volt anya! Ügye anya? Ez jó volt?!

:lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Bettike: ezek a képek! Tök jók! Tündéri Mátéd van!

Kép

A szokásos ajcsi :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Peva: nyughatatlanmalac :) hahaha Kösziiii ;)
Férj - laminált padló hahaha :) Jó fej! :) Én eltakarítottam a romokat (toll hegyet), ugyhogy apa nem vette észre, bár csodálkozott rajta, hogy hogy került ennyi toll az erélyre :lol:

Ido - varrás: na igen vagy ez, vagy az :oops: Máig iszom a levét, hogy nem az alvást választottam... :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sensi: ha lesz időm befejezni, és kimostam, megszáradt, feltétlen teszek fel képet, de nem ér majd kiröhögni ;) :roll:
És az a helyzet, hogy én is elsírtam magam... de mivel ciki a legnagyobb tömegben a gyerekedet tologatva sírni, hát gyorsan befejeztem, és adtam enni Borinak, aki szintén sírt, de őt a tömeg nem hatotta meg :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok lányok!

Azért a közvetlen hangnem mert régi "ismerős" vagyok, csak most más néven jelentkezem. A régi nick-nevem a kalózlány volt, most átvedlettem...
A helyzet, hogy akkor még a munkahelyemről írtam, aztán jó ideig nem is jártam erre.
Most viszont szeretnék csatlakozni, remélem nem baj, hogy így megkésve?
Sokszor olvastalak Titeket, és sok hasznos tanácsot kaptam, csak időm, erőm nem volt jelentkezni.

Lenne mit meséljek, de talán majd egyszer ....

Addig is örülök, hogy most végre lehetőségem van itthonról is írni és beszélgetni veletek!

Elsőre talán most ennyi, majd igyekszem behozni a lemaradásomat, addig is jó babázást mindenkinek!

Kép
kincs27
 
 


Szia Kalózlány! Kincs! :) Jó, hogy visszataláltál hozzánk! Nem lehetne, hogy inkább mégiscsak meséljél nekünk? :D

Ez volt az 1. hsz-ed :D GZ!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

DÓRINAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Nem igazán volt erőm irni (mensi+fogzás) de jelentem Konsti is fordul mindkét irányba. Hasrafordulásnál előfordul, h a kezét nem tudja kiszedni a hasa alól, akkor kiabál és segítek neki. Háton fekvésbe kb. 10cm-re emeli a fejét, ha fölé hajolok kapaszkodik a ruhámba és húzza fel magát ülésbe. Ábel sosem csinált ilyet, így nem tudom mit tehetnék.

Itt az elmúlt két napban csodaszép idő volt 10-15 fok!!! 3-4 órát is kint voltunk. A fiúk nagyon élvezték. Konstit félülőbe tettem a babakocsiba és úgy nézelődött, játszott a csörgökkel. Tegnap 15 órakkor aludt el, aztán Bence éjfélkor már nagyon türelmetlen volt és felébreszette enni. :o :) evett, majd aludt és most evett megint. Ennyit tesz a jó levegő :D

Ábel is jól érezte magát kint, de iszonyat féltékeny. Vittünk ki labdát,. gondoltam eljátszik majd a gyerekekkel a játszón, de nem. Szorongatta a labdát, kiabált, h Ábi, Ébi... Aranyosak voltak, Ábel szaladt a labdával, 4-5 kisgyermek meg utánna. Szerettek volna labdázni. :lol: :lol: :lol: Magyaráztam, h csak játszani akarnak, nem veszik el az Ő játékát, de nem értette meg. Vittem ki még egy labdát, akkor már két labdával bújt el a csúzda alá nagyfiam :D :D :D
Ha valaki odamegy a babakocsihoz, rögtön ott terem és közli, h Ábi...és löki el a "betolakodót", aki egy pillantást vetett az öccsére.....
Nem tudom mi lesz a ovival, de valószínűleg várunk még egy évet. Három év ovizás is elég lesz asszem.

MAREK!
Ne irj lécci mikrós kézsterilizálást, ki tudja ki olvassa a topicot és hallottunk már mosógépben felejtett macskáról........ :o :shock: :)

kéretlen tanácsok: engem is piszkálnak egyesek, a H.T miatt, de nem érdekel, szeretném kivárni az április 4.-ét...

Jó bálozást mára, fotót kérünk!!!!!!!!! :)

More milk
: nekem is bevált, én 5 naponta csökkentettem eggyel az adagomat.
(nálam még mindig a sör okozza a leglátványosabb tejszaporodást)

Bettyna!
Fürcsis kép :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi még általában kétszer kelünk éjjel, de nem aggódom. Lehet, h szomjas, puki, fog...esetleg ha tudod mérd le egy nap, h mennyiket eszik és talán okosabbak leszünk....

Tercsimama!
A legjobbakat kívánom!!!!!!!!

éVA!
Mielőbbi gyógyulást a családodnak!!!!!!!!!!

Ny.malac!
Te vagy holle anyó???????????? :lol:

Kincs-kalózlány!
Irgum burgum!!!! :) :wink: irhattál volna adatokat na és KÉPET Marciról!!
örülök, h jöttél!!!!!!
lassan előkerülnek a régiek :-) :D :D

Eszter!!!!!
Ha olvasol lécci jelentkezz mi van Veletek!! A 2009. juniusi topicban nem lellek!!!!!!!!

VIDÁM HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!

friss képek:


Kép


Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok lányok!

Egy gyors bejelentkezés, mert most is rohanásban vagyunk.(hétvégi családi program)
Szóval Marcikám áldott jó gyerek, azt leszámítva, hogy az első három hónapban minden esténk üvöltéssel ment el. Nem tudtunk vele semmit se csinálni, teljesn mindegy volt, hogy hol van, ki an vele. Az elején 5-6 órát üvöltött, aztán szépen lassan elmaradozott, de addig a végkimerültség határára sodródtunk...
Sajnos az első perctől nem szopizik, nagy küzdelem volt, de az istennek se akart szopizni. Szóval én azóta fejem a tejet, és mostanra már sajnos csak egy ciciből megy. Még egyelőre bírom.
Ja és az adatai:
2008. okt. 20-án 17:30-kor született a SOTE I. sz. klinikán , 18 óra vajúdás után, természetes úton. Súlya 4160 g volt, hossza 59 cm.
Azóta szépen fejlődik, mostanra 67 cm és 7300 g, szóval nem egy kicsi gyerek.
:D


Most ennyit tudok írni-rohanunk a nagyiékhoz- amint lesz egy kis időm még mesélek! Jó hétvégét mindenkinek!

Kép Kép Kép

Kép
kincs27
 
 


csak gyorsan jövök,ne haragudjatok,hogy nem tudok most írni. Jól vagyunk,csak feje tetején áll a lakás,mert konyhabútort szerelnek. De hurrá!! lesz szép konyhám :D :D

Nyugtonmalac!
A postán is tudsz venni nagy dobozt :)

Ildi!
Nagyon ügyes Lottika!!

nálunk alvás terén,ha nem sikerül elaludnia Tominak,ami mindig segít az Gryllus Vilmosnak a biciklis albuma :)
annyira megnyugtatja,teljesen ellazul,pedig nem lassú zene. Ha rosszkedve van is szoktuk alkalmazni,10 perc és minden gond elszállt :)
ölembe veszem,simogatom a hátát és hallgatjuk a zenét. nagyon szeretjük.
ha tudjátok hogyan kell szívesen felteszem valahova a netre,csak mondjátok hogyan kell :wink:

este mindig cicire alszik el Tomi,szerintem ez egy tök normális dolog,nem véletlenül szabadul fel annyi altató oxytocin

Kincs!
Szerintem mi még nem "találkoztunk". Üdv újra itt :)

Éva!
JOBBULÁST Áronkának!!!

Kép

Kép
borkaby
 
 


Sziasztok!
Orvost váltani nem akarok...itt csak két orvos van, a másikról nem hallottam túl jókat. Múltkor a barátnőm 1 éves kisfiának olyan gyógyszert írt fel amit 2 éves kor alatt nem is szabadna...Maradok ennél, amúgy jó doki, csak túl alapos. Egyfolytába vizsgálatokra viszem a gyereket, már nem is tudom hány félén voltunk, de mindenhol csak néztek, h mi miért is jöttünk el...De inkább legyen ilyen, biztosra megy.

kincs: Jó nagy babád van, de nagyon helyes!

nyugtonmalac: Nem lehet egyszerű dolog babakocsival buszozni meg ilyenek, főleg ha még be is vásárolsz.
Én a Vigantol olajat adom be kanállal, egy kis teával összekeverem, de olyan ügyesen bekapja a kanalat, mintha csak azzel enne:)

Megint rakok fel 1-2 képet
Kép Kép Kép

Kép
babe.
 
 


sziasztok
na végre vissza olvastam

nyugtonmalac: én popsi krémet nem használok, csak az ágyékát kenem sudorémmel, mert nagyon erös a pisije és kicsipi neki, fürdés után pedig johnsons tesápolót használunk

fözés: általában fiam du. elalszik, akkor van idöm megfözni. ha nem, akkor maggi kész kaja, vagy sonka, kolbász a menü :lol:

éva: gyerekeknek jobbulást :wink:

szopi: én minig a tv elött ülve /néha itt a szám.gép elött/ szoptatok és nem zavarja. se a villogás, se a hang

sensi: köszi kérdésed, férjem jól van. szerencsére nem lett semmi komoly baja.

linhbaba: én néha szoktam ültetni a fiamat, de csak a hordozóba

marek: gratula a forduláshoz :lol: . nagyon hülye dokid van. én még ilyet nem is hallottam, hogy a "tej súlyfüggö" :roll: :roll:

tercsimama: nagyon sajnállom :? . sok eröt, egészséget kivánok és mihamarabbi gyógyulást és drukkolok, hogy sikerüljön a 2.baba

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Bettyna, Bettike...bocsi :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Jó nyomom, mi???? :wink:

Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


bettike: nagyon aranyos a fiad és mennyit változott :lol:

sensi: nekem nincs dinnye méretü cicim, nem fejek, nem eszek és nemiszok semmi serkentöt /söt van úgy, hogy fél nap nem is kajálok/, minimális mennyiségü folyadékot iszok és mégis elegendö tejem van. szerintem ez alkat függö
pl. a szobatársnöm a kórházból, akinek hatalmas dinnye mellei vannak, csak 1 hétig tudta szoptatni a babáját, mert elment a teje.

nyugtonmalac: gratula a kabáthoz, nagyon ügyes vagy :lol: :wink:

ildi, zsuzsu: gratula az átforduláshoz

kincs: üdv újra itt közöttünk, bár mi még nem ismerjük egymást

babe: jók a képek. és ez a haj :shock: :roll: :wink: :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Na szóval amint irtam csütörtökön voltunk tanácsadáson.
fiam megkapta a jobb combjába a kötelezöt, balba pedig a pneumococusra, amire mondta a növérke,hogy az biztos be fog dagadni /igaza is lett/
a váróban fél órát kellett várnunk, Törpével sétálnom kellett, nézelödött, beszélgetett. bent lemérték, vigyorgott, de amikor a hosszúságát akarták, az már nem tetszett neki és amikor a doki megvizsgálta, már visitott, szóval szerintem a szuri nagyon fel se tünt neki.
amig beraktam a kocsiba még sirt, haza fele bealudt, de vigyorogva ébredt, szóval nem volt semmi gond, nem is lázasodott be

3 hós adatai:
6560g
61cm
még csak most múlt 3 hónapos, de már megduplázta a születési súlyát és már túl is lépte

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Borkaby: lehet dobozt venni a postán, de az kicsi :shock: :)

Zene feltöltést a youtube-ra lehet jól feltenni :) Nézd meg ;)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Timi: gratula a duplázáshoz!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok! Csak gyorsan beugrottam 1-2 dologra reagálni, ami eszembe jut!

De először a lényeg! :oops:
5 hós adatok, amit tudok:
hossz 64 cm! :lol:
Súlyt már régen mértünk, mert a mérleget már vissza is adtam! :oops:

Szopihoz:
Ezt ma olvastam és szerintem igen csak van benne valami! :wink: Most legalább rájöttem, hogy Máté napközben miért 5 perc alatt végez, este meg mi az a maratoni evészet + éjszakai kelés! :lol:
[url]
http://www.kismamablog.hu/hozzataplalas ... sszefugges[/url]

Popsikenés:
Napközben gyógyszertárival, estére sudo krémmel, mert akkor kb. 10-12 órán át nincs pelus csere!

LKata! :lol: Semmi gond én értelem szerűen olvastam! :lol:

Timi! Gratula a szép súlyhoz! :lol:

Nymalac! Köszi az ajándékot! :lol:

Vigantol - mi simán belecseppentjük a szájába, úgy is mindig nyitva van a szája :lol:

Kép
bettike
Eger
 
 


Sziasztok!
Merre van mindenki? Sétálni van kedvetek ebben a "szép" időben? Mi mondjuk voltunk sétálni, mert Borilány mostanság csak babakocsiban alszik. Így ma összehoztunk délelőtt fél órát, délben fél órát (hordozóban) és most már másfél óránál tartunk. Jobb lenne, ha el tudna aludni a kiságyban, de én ehhez az altatás dologhoz gyenge vagyok. Susoghatok a fülébe, meg ütögethetem a popóját, ő csak üvölt, mert fáradt. De amint felhúzom rá a sapkát és a kabátot és berakom a babakocsiba, már alszik is. De ugyanez sapka-kabát nélkül nem működik ám. Tehát az nem jó, ha berakom a babakocsiba úgy, hogy látszik rajtam, hogy nem megyünk sétálni. :roll:

Jelentem az irigyeimnek, hogy a tegnapi este egy katasztrófa volt. :lol: Először is, én még mindig utálom a bálokat... :lol: És utálok szépen felöltözni is. Szóval felvettem a csini fűzőmet, ráhúztam egy zakót és egész este nem vettem le magamról a zakót, mert akkor meglátják a vállam. :lol: :lol: :lol: A kaja remek volt, csak én nem ehettem semmit, mert mindenben volt tej vagy tojás. Ráadásul végig azon járt az agyam, hogy Bori mit csinálhat, mert amikor indultunk, már üvöltött szegény. Megérezte, hogy itthon fogjuk hagyni... :roll: Szegény anyukám mondta, hogy mostanában nem szeretne este Borizni, mert nem volt egy szép estéjük... :roll: Borinak hiányzott a cici, meg persze anya... :roll: Fél tízre sikerült elaltatnia, de látszott anyán, hogy nagyon kikészítette az este... :roll:

ébredés van :arrow:

marek
 
 


Marek

Sajnálom, hogy nem sikerült a szombat estéd!!! :( :(

Nekünk annyival lesz könnyebb a dolgunk, hogy az esküvőt, amire márciusban megyünk korai estig tartó állófogadás követi majd, így nem kell éjjel anyunak bajlódnia Áronnal.

Amúgy mi még mindig betegek vagyunk, most már az összes gyerek lázas, Zolikának éjjel 39 fokos láza volt.
Na megyek is ápolni a betegeket, csak gyorsan bekukkantottam.

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Éva
Jobbulást a gyerekeknek! Nem is értem, hogy van időd bekukkantani négy beteg gyerek mellett! Áron javult már valamennyit?

marek
 
 


Nyugtonmalac!
Tollhegyek :lol:
én még ezen is bőgtem volna,de ahogy leírtad mosolyogni támadt kedvem.

A youtube-ot még nem próbáltam,de nem is írtátok,hogy kell-e gryllus vilmos gyerekzene?

Bettike!
én nem tudtam megnyitni a link-et,de szerintem ezt a cikket én is olvastam,már ha arról szól,hogy nappal minden elvonja a babák figyelmét,5 perc alatt szopiznak,este és éjjel pedig bepótolják az elmaradt mennyiséget. Hát igen,nálunk tutira ez van :roll:

Marek!
Félig sétáltunk,félig autóztunk,félig meg is áztunk :lol:
Mi ma anyumnál voltunk délután kicsit pihenni. Tomi olyan jókat alszik a kocsiban, hogy annyira sikerült elaludnia,gondolom a front is kiütötte,hogy elmaradt az esti fürdés is. Egész nap nem aludt,este 6-ra pedig kidőlt. Remélem nem fog hajnal 3-kor már kukorékolni :roll:

na,megérezte,hogy fórumozok,mert már ébred is...

Kép

Kép
borkaby
 
 


Sziasztok!

Éva!
Örülök, h sikerült beadni a gyógyszert Áronnak! Mostmár aztán tényleg gyógyuljatok meg! :)

Ildi!
Gratula a nagy mutatványhoz! Nagyon ügyi Lottika! :)
Asszem múltkor nem válaszoltam a kérdésre…23-án megyünk vissza.

Nymalac!
Ezt a gyógyszer beadási tippet elrakom későbbre! Köszi! :)
Ordítás.. :D :D
Várom a képeket, nem fogok röhögni ígérem! :)

KalózlányKincs!
Üdv újra! Aranyos Marci! :)

Zsuzsu!
Nektek is gratula a mutatványhoz, nagyon ügyi Konsti!

Babe!
Laura még mindig nagyon édes! :)

LKata!
Nagyon ügyik vagytok! :)

Timi!
Szépen növeszted a fiad! :)

Marek!
Hajjaj, ti is a babakocsiban kötöttetek ki? Üdv a klubban! :P Hogy errről hogy fogom leszoktatni, gőzöm sincs, de tuti kemény lesz és én még nem értem meg rá. Lilla világosban nem alszik el az ágyában. :( Ahogy halad az idő, egyre jobban parázok, h mi lesz velünk, mert Londonban a 2.-on lakunk, és napi 3x cipekedni nem fogok, az tuti. 2hét múlva megyünk haza… :? Mondjuk Lillát nem kell folyamatosan tolni, 5-10perc alatt ide-oda tolom a teraszon egyhelyben, aztán megy be az előszobába, ahol maradhat felöltözve, mert ott nincs fűtés, csak a padlóból, de az napközben nem megy. Lehet a szobában ringatom majd nyitott ablaknál, vagy nemtom… :?
Sajnálom az estét! Nagyon helyes, h nem vetted le azt a zakót, mert ha hideg a cicid, attól is elapadhat a tejed… :D:D

Borkaby!
Nálunk is elmaradt ma a fürcsi, annyira rosszul aludt ma Lilla.

Mi megvagyunk, de ma nem aludt túl jól Lilla. Délután és kora este is felébredt, és alig lehetett visszaaludni. Ezért nem is volt fürcsi, mert mire visszaaludt, már kelni kellett volna, úh hagytam inkább. De így is 11 volt, mire ágyba került szegény (10helyett), nagyon elhúzódott a program.
Lillus ma rájött, h tud beszélni…olyan durván beindult a kis dumagép, h csak lestünk. Eddig csak a gííí-t nyomta ezerrel, meg néha sikerült egy höö vagy hááá véletlen. Azt hittem, h már sosem fog mást mondani. Aztán valahogy ráérzett, az esti kaja után le is kameráztuk, mert annyira beindult a mérlegen, be sem állt a szája. :D Ha tudom, felteszem majd valahová a videot.
A kezével is nagyon ügyes lett pár nap alatt, most két kézzel nyúl legtöbbször mindenért, és tömi a szájába, ha tudja. Pelenkázás, öltözködés közben pl percekig tartja is a kezében a játékot, és hadonászik vele, ki-be nyomja a szájába, nagyon ügyes! :)
A hasalás is egész jól megy már. Szépen tartja fel a fejét, de sajnos még mindig nem megy 1-2 percnél tovább…viszont már így is nyúl a játékokért, és oda is húzza, ha nem kezd el hamarabb hisztizni. Az a baj, h ha hiszti van, akkor kinyújtva szét teszi a kezét, és így próbálja felhúzni magát, fogja az alatta lévő textil pelus szélét…azt már kivettem alóla, de így is feszített kezekkel akar csinálni vmt, inkább felfelé emeli, nem azon támaszkodik. Visszateszem mindig könyöklésbe a kezét, de így nem nagyon marad sokáig, csak ha nyugisabb és figyel vmre. Hogy lehet ezt a dolgot gyakorolni, fejleszteni, h ne görcsösen kinyújtott kezekkel akarjon csinálni vmt?

Ja és muszáj eldicsekednem, h ma és tegnap előtt is úgy aludt el, h letettük, és szó nélkül, magától elaludt úgy, h nem volt ott vele senki. :)

Na most megyek is, végeztem a fejéssel, és hulla vagyok…vár az ágyikó! :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sziasztok!
Megjavult a Babanet! Hurrá! Nem mintha nem lenne más dolgom... :roll: Én nemtom, hova megy el az időm, de szinte semmit nem tudok Bori mellett csinálni. Még mindig nem tudom elképzelni, hogy mit csinálnék, ha főznöm kellene, vagy mondjuk lenne még egy gyerekem, akit el kéne látnom. Mondjuk gondolom ha muszáj lenne, akkor jönne a ridegtartás, gyerek be a járókába, cumi a szájába oszt bőgjön... De én erre nem vagyok képes, ezért úszik a lakás, stresszes vagyok, gondolom nem kell sorolnom. Ti hogy csináljátok? Hagyjátok a babákat sírni? Mert eddig Bori tök jól elvolt egyedül, de most már egyre kevesebb ideig játszik el magában. HELP!!!

Sensi
Nem örülök ennek a klubnak... :roll: Gondolom te sem... :roll: Engem is az érdekel, hogy hogy fogom leszoktatni a babakocsiban alvásról és a cicinalvásról (mert én ennek a klubnak is tagja vagyok... :lol: ) Úgy érzem, hogy valamit-valahol-valamikor baromira elrontottam. Az elején olyan könnyen/jól ment minden, erre most mindent úgy van, ahogy nem kéne, és nem tudom, hogy mikor alakultak így a dolgok. Asszem ez a kórházi három nap sokat rontott a helyzeten.

Kincs
Üdv újra a köreinkben! Most aztán tessék aktívkodni!!!

Nekem sikerült megfáznom. Már csak ez hiányzott a boldogságomhoz...

marek
 
 


Sziasztok!

Na végre, megjavult a Babanet! Bár megmondom őszintén, vegyes érzelmekkel fogadtam, hogy ma nem tudtam belépni, egyrészt mérges voltam és csalódott, hogy nem tudok írni, másrészt megkönnyebbültem picit, hogy lesz időm tornázni :lol: És lám, tornáztam is! 8) Most már szeretném folyamatossá tenni a mozgást, mert annyira idegesít, hogy még mindig rajtam van vagy 8 kiló +, és hogy a nacijaim nem jönnek rám :evil:

Sensi - Anyukádékkal mi a helyzet? Beszéltél velük vagy már nem kellett, mert újra segítenek?
Tök jó, hogy Lillus így beindult, a videót tedd fel valahogy mindenképp! Én a videa.hu oldalra tettem, hamar feltölti a videókat, nem kell sokat várni.

Marek - szerintem nem rontottunk el semmit, még át lehet szoktatni a babát, hogy ne cicin/babakocsiban aludjon el. Bár jó, hogy pont én beszélek, aki ma is cicin "altatta" 1,5 órás szopival a gyerekét :? Persze, kényelmesebb így, mint a cumit dugdosni a szájába vagy az ágyához rohangálni folyton, csak egy idő után biztos rászokik majd és a későbbiekben ez nem lesz túl jó.

Én nem hagyom sírni Lottit!!! Max. akkor, ha épp vécén vagyok vagy már éhes, de még hozom a D-vitamint és hozzá kicsi tejet a kanálba, de amúgy ennyi. Nálunk az van, hogy vannak napok, amikor nagyon jól elvan magában egy darabig, az lehet akár fél óra is, elvan a rágókával, hintában, szőnyegen... viszont vannak napok, amikor mindenhol nyűglődik, kiv. a kezemben, pl. a frontok miatt vagy állítólag a telihold is lehet rá hatással vagy a fogzás esetleg.

És ugye eddig volt jó alvás éjjel, na eddig tartott! :? Kezdődött kb. 2 hete, hogy korábban kelt, mint anno (régebben már 7-8-ig aludt), kb. 5-6 körül, viszont tegnap pl. 3 óra 10-től evett, előtte is fél 4-kor... nem tudom, miért, a fogára gyanakszom, próbáltam cumit rakni a szájába, amikor így hajnalban felkelt, de nem kellett neki és evett is tényleg rendesen, 20-25 percig ilyenkor egyfolytában eszik. Gondoltam arra is, hogy ált. a cicin bealszik este az ucsó szopinál és talán olyankor nem lakik jól és ezért kel korábban... fene se tudja, mindenesetre megint elég fáradt vagyok. Napközben ha elalszik, akkor már nem alszik sokat, max. 45 percet, szóval mire én elaludnék, már ébred is fel. :roll:

Éva - hogy vagytok??? Gyógyultok már?

Timi - én is mindig tévé előtt szoptatok és Lottit sem zavarja. Kivéve hajnalban, akkor nem kapcsolom be, mert ált. 30 percig eszünk max.,aztán böfi.

Tényleg, mi van, ha éjjel eszik a baba és aztán nem büfög? Ki meddig büfiztet ilyenkor? Mert én félkómásan szoktam még járkálni vele, amíg nem büfizik és van, hogy negyed órát is tartom, és már totál kész vagyok és mennék vissza az ágyba. :shock:

Kincs - régi Kalózlány - de jó, hogy visszatértél!!! :lol:
Marci baba nagyon édes, a kis pulóverében zabálnivaló! :lol:

Ja igen, jelentem, Adri/Inez és Andi is jól vannak!!!
Irtam nekik iwiwen, oké minden velük, Andiéknál volt betegség + az a fránya időhiány miatt nem jöttek, de fognak és mindenkit puszilnak, üdvözölnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na mára ennyit, megyek aludni, mert nagyon fáradt vagyok, számítok rá, hogy ma még előbb kelünk, mert hamarabb füriztünk és egy órával hamarabb is evett.

Többiek, nektek mikor van az ucsó szopi???? Mert nálunk ált. 20-21 között és ált. 22 körül alszik be Lottika.

És minden baba nagyon szép, szuperek a képek!!!

Jó éjt!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi
Ha Bori bealszik a cicin én nem büfiztetem, mert akkor felébred és kezdhetem az altatást elölről... :oops: Tudom, sz*r anya vagyok, de evvan.
Nálunk fürdés fél nyolc é nyolc között van, utána van az utolsó szopi, ami ráadásul maratoni. Jó esetben kilenckor már alvás, de inkább tíz. Mondjuk most nemtom mi van, de Borit nem tudom elaltatni. Most épp a férjem próbálkozik a lehetetlennel... :roll:

marek
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?