Sziasztok!
Na végre, megjavult a Babanet! Bár megmondom őszintén, vegyes érzelmekkel fogadtam, hogy ma nem tudtam belépni, egyrészt mérges voltam és csalódott, hogy nem tudok írni, másrészt megkönnyebbültem picit, hogy lesz időm tornázni
És lám, tornáztam is!
Most már szeretném folyamatossá tenni a mozgást, mert annyira idegesít, hogy még mindig rajtam van vagy 8 kiló +, és hogy a nacijaim nem jönnek rám
Sensi - Anyukádékkal mi a helyzet? Beszéltél velük vagy már nem kellett, mert újra segítenek?
Tök jó, hogy Lillus így beindult, a videót tedd fel valahogy mindenképp! Én a videa.hu oldalra tettem, hamar feltölti a videókat, nem kell sokat várni.
Marek - szerintem nem rontottunk el semmit, még át lehet szoktatni a babát, hogy ne cicin/babakocsiban aludjon el. Bár jó, hogy pont én beszélek, aki ma is cicin "altatta" 1,5 órás szopival a gyerekét
Persze, kényelmesebb így, mint a cumit dugdosni a szájába vagy az ágyához rohangálni folyton, csak egy idő után biztos rászokik majd és a későbbiekben ez nem lesz túl jó.
Én nem hagyom sírni Lottit!!! Max. akkor, ha épp vécén vagyok vagy már éhes, de még hozom a D-vitamint és hozzá kicsi tejet a kanálba, de amúgy ennyi. Nálunk az van, hogy vannak napok, amikor nagyon jól elvan magában egy darabig, az lehet akár fél óra is, elvan a rágókával, hintában, szőnyegen... viszont vannak napok, amikor mindenhol nyűglődik, kiv. a kezemben, pl. a frontok miatt vagy állítólag a telihold is lehet rá hatással vagy a fogzás esetleg.
És ugye eddig volt jó alvás éjjel, na eddig tartott!
Kezdődött kb. 2 hete, hogy korábban kelt, mint anno (régebben már 7-8-ig aludt), kb. 5-6 körül, viszont tegnap pl. 3 óra 10-től evett, előtte is fél 4-kor... nem tudom, miért, a fogára gyanakszom, próbáltam cumit rakni a szájába, amikor így hajnalban felkelt, de nem kellett neki és evett is tényleg rendesen, 20-25 percig ilyenkor egyfolytában eszik. Gondoltam arra is, hogy ált. a cicin bealszik este az ucsó szopinál és talán olyankor nem lakik jól és ezért kel korábban... fene se tudja, mindenesetre megint elég fáradt vagyok. Napközben ha elalszik, akkor már nem alszik sokat, max. 45 percet, szóval mire én elaludnék, már ébred is fel.
Éva - hogy vagytok??? Gyógyultok már?
Timi - én is mindig tévé előtt szoptatok és Lottit sem zavarja. Kivéve hajnalban, akkor nem kapcsolom be, mert ált. 30 percig eszünk max.,aztán böfi.
Tényleg, mi van, ha éjjel eszik a baba és aztán nem büfög? Ki meddig büfiztet ilyenkor? Mert én félkómásan szoktam még járkálni vele, amíg nem büfizik és van, hogy negyed órát is tartom, és már totál kész vagyok és mennék vissza az ágyba.
Kincs - régi Kalózlány - de jó, hogy visszatértél!!!
Marci baba nagyon édes, a kis pulóverében zabálnivaló!
Ja igen, jelentem, Adri/Inez és Andi is jól vannak!!!
Irtam nekik iwiwen, oké minden velük, Andiéknál volt betegség + az a fránya időhiány miatt nem jöttek, de fognak és mindenkit puszilnak, üdvözölnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na mára ennyit, megyek aludni, mert nagyon fáradt vagyok, számítok rá, hogy ma még előbb kelünk, mert hamarabb füriztünk és egy órával hamarabb is evett.
Többiek, nektek mikor van az ucsó szopi???? Mert nálunk ált. 20-21 között és ált. 22 körül alszik be Lottika.
És minden baba nagyon szép, szuperek a képek!!!
Jó éjt!!!