De szép idő van kint! mintha tavasz lenne. Ez a napsütés jót tesz az ember hangulatának
Cipő ügyben én is tanácstalan vagyok, mert Bence már húzza fel magát és néha még lépked is. Sajna néha nagylegénykedik és azt hiszi megy neki egyedül is az állás, ilyenkor elengedi a kezünket, nadrágszárunkat és csüccs van. Meg persze sírás, hogy ezt most miért
Szóval én is megyek majd szandit nézni neki, jó ötlet ez a Wink, asszem itt lent a kínaiban is van ilyen márka. Anno nekem nagyon bejött ez a gyártó
Hátha a bébicipőkkel is szerencsém lesz
Egyébként már anno kb. 2-3 hete néztem szandit Bencének, volt akció az osanban, de hát azt a minőséget 3000-ért??? Mondtam apának, hogy inkább veszek addig mamuszkát 500-ért (mégis a földön kúszik, mászik, meg a kompozáshoz is jó) és majd ha konkrétan már áll, akkor kap egy normálisat. Hát eljött az ideje
Brigi: Jót nevettem, azon hogy Marci milyen ügyi
Ezek szerint csak lennie kell a kezében valaminek
Édes lehetett
Bari: ijesztő lehet, amit írsz Dávid evésével. Totál megértelek, ha fosol, hogy mi az isten ez. Reméljük tényleg csak valamelyik összetevő a ludas, mert azt könnyű kihagyni az ételből...
Nálatok mindig az evéssel vannak gondok... Annyira sajnálom
Azért remélem hamarosan már ritka jó evő lesz a fiad
Ja, Bence iszonyatosan válogatós lett
A levest megeszi, ha látja, hogy közben én is eszem. Igen körülményes, de ennyit megér. Persze a leve jobban ízlik neki, mint a sűrűje
Gyümit sem eszik meg már akármit. A banánt semmivel keverve sem hajlandó megenni, az almát, körtét pedig csak péppel, persze ha túl kevés a pép, akkor azt sem. Túl sok pépet meg nem akarok neki adni, mert akkor a fő étkezésekkor nem eszik rendesen...
Ja és a teáról magától átszokott a vízre
Egyzser kinézte apa szájából az ásványvizet (már nem volt benne bubi, mert enyhén volt eredetileg is szénsavas, de már alig volt az üvegben víz), aki adott is neki, majd Bence olyan hisztit lecsapott, hogy miért csak annyit, hogy muszáj voltunk egy üvegbe adni neki még. Benyomott akkor hirtelen vagy egy decit belőle
Azóta nincs tea, csak víz... (Pedig csipkebogyó teát adtam neki a c vitamin miatt, végülis mindegy, mert kapja a cebiont minden nap...)