Új privát üzeneted érkezett!

Bari, csípőtetkóóóóóóóóóóóóóóó ???????? És mit szeretnél????
bluebox

nekünk is nagyon borzadályos volt az éjszaka: keléseink: éjfél, 1/4 4, 3/4 6 és utána 3/4 8-kor kelt fel végleg. Éjfélkor megpróbáltam visszaaltatni, de nem sikerült, úgyhogy cici volt és a többinél is. Ja és 5-kor is felkelt, de akkor visszaaltattam. Bizti valami front volt.
Bari: együttérzek veled.

Brigi: -5,3 kg??? GRATULA!!!!!!!!!!:):):)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kedvencem :wink:

Kép
bluebox

Márti: nagyon édi Kristóf, nem csodálom, hogy a kedvenced! :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

valami szöveget szeretnék mindenképp,de nem döntöttem el,hogy mit,gondoltam a gyerekeimre, valahogy a nevüket kombinálva, és gondoltam az elsőszülött lányomra is aki meghallt..
de ne valami csöves tetkót képzelj,hanem valami nagyon szép művészi betűk,szokott lenni egy külföldi adón.ott nagyon szép írásokat tetoválnak.

tényleg baromi aranyos kristóf :lol:

brigi képet !!!!!!!!!!!!!
barika2008

én a lányom első cipőjétől voltam besózva anno...emlékszem akkor még csak a skálametróban kaptam neki a nyugatinál...nehéz volt egy hét hónapos 6 kilós 16 lábú gyerekre cipőt venni...ugyanis ő akkos stabilan ment.az utcán a csodájára jártak :lol: nem azért mert 7 hónaposan ment hanem azért mert úgy nézett ki mint egy 4 hónapos
barika2008

tegnap a dokinénit ma meg a védőnőt hívtam a hányás miatt ...azt mondta töröljük a listáról a krumplit és nézzük meg mi történik...ha akkor is hány akkor nem az volt a bűnös :roll: :roll:
barika2008

Édes lehetett :wink: Kis Minimanó :wink:

Még 1 kép, aztán dugulok :wink:

Kép
bluebox

De Bari, mindent kihány Dávid?
bluebox

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:28-kor.
pironya

Hát mindent mondhatsz Csongiról, csak azt nem, hogy gizda :wink:
bluebox

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:28-kor.
pironya

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:29-kor.
pironya

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:29-kor.
pironya

Piri, ment pü :wink:
bluebox

[quote="pironya"]A írta:pironyandi: ne is mond ezt a cici dolgot már az agyamra megy. Most nálunk a napközbeni alvás maga a tökéletesség!!!!!
De éjjel!!!! Fekszik kb. 8kor. Kel éjfélkor és vmikor hajnalban és persze cici nélkül nem alszik vissza, :evil: :evil:

Nálunk ugyanez! :oops: :oops: Levi nappal már nem cicizik, csak elalváskor, meg éjjel! Viszont ha éjjel nem szívná, nem tudom mennyi termelődne a napi egy cicizéstől. Hiába adok neki bármit előtte, akár főzeléket, akkor sem alszik éjjel, de tuti nem az éhség miatt! Ez csak cicifüggőség nálunk! :cry: :cry:
Lehet megköveztek de Vikimet ennyi idősen választottam el végleg és innentől rendes tejet ivott esténként! Erősen gondolkodom a dolgon Levinél is, tápot viszont nem szeretnék neki adni! :oops: :oops:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

[quote="barika2008"] írta:barika2008n a lányom első cipőjétől voltam besózva anno...emlékszem akkor még csak a skálametróban kaptam neki a nyugatinál...nehéz volt egy hét hónapos 6 kilós 16 lábú gyerekre cipőt venni...ugyanis ő akkos stabilan ment.az utcán a csodájára jártak :lol: nem azért mert 7 hónaposan ment hanem azért mert úgy nézett ki mint egy 4 hónapos

Bari: a nagylányodnak 16 lába van???? :):):) eddig nem vettem észre!!!:):)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Nálunk már nem elég a cici 3 óráig. Reggel kap 7-8 fele, attól függ mikor kel, aztán délután 4-kor is, de már 2 óra múlva elég nyügi. :) Jó az tuti, egész nap mozog! Nem is csodálom!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

NAGYON ÉDI KRISTÓF!!!!!!!!!!!!!!!!

Bari:
ne írj már ilyen pici betűvel! Kigúvadnak a szemeim, szemüvegen keresztűl! :lol: :lol: 8) 8)
Tetkó: én kínai jeleket tetováltatnék magamra
Már Apával egyszer megbeszéltük, de a téma abba is maradt ! :roll:
bszilvi25

cici: hát, mostanában Merci is felkel éjjel egyszer . Van hogy elég a cumi, de van hogy nem! Ma is evett, megnéztem az órát volt 4:20! :shock:
Tápszert én sem akarok adni neki, meg ugye tudjátok, hogy el sem fogadja! :? :?
bszilvi25

andóca 7 hónaposan 16 volt neki...mára 39-es...a láb márcsak ilyen..megnő az évek alatt :P :lol: :P :lol: :P :lol:

márti igen amikor hány akkor minden kijön :?

amúgy nálunk sem lesz mostanában felállás járás.de én tavasszal a babakocsiban fogok adni cipőt dávidra,mert anélkül olyan befejezetlen a szerkó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andóca itt a kislábú szindi..mondjuk itt már nagyobb :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
barika2008

....
pironya

kisütött nálunk is a nap!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Brigi: -5,3? :lol: :lol: :lol: De jóóóóóó! Ügyi vagy! Pedig most nem is tornázol!

Én tök irigy vagyok tesómra. Hétfő óta Én főzőm neki is a Norbis kaját, 4 nap alatt ledobott 1,5 kilót! Én meg itt stagnálok hetekig! Igaz Ő 75-ről indult! Na nem baj, nem szabad feladnom! Májusig csak lesz valami! :roll:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Hajrá lányok, én szurkolok Nektek :wink:
bluebox

Bari: mármint nem úgy akartam kérdezni, hogy ha Dávid hány hogy mindent kihány-e? Hanem mostanában akármit adsz neki enni kijön belőle? Vagy szelektál?
bluebox

Bari: nem 16-os lábat írtam, hanem 16 db lábat... :):):)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

jaaaaaa értem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

márti neeem azért szerencsére nem mindent...némelyik főzeléket,és ma a teát...de csak azt semmi mást...de az inkább bukás(azt meg megszoktuk)
barika2008

Húúú, nehéz 2 órám volt. Leragadt a szeme, gondoltam elaltatom. De amint a kiságy felé fordultam vele, bömbölés. Hintáztattam, azzal lenyugtattam. Már majdnem elaludt, mikor jött a postás, kezdhettem előről :twisted: Gondoltam éhes, mert úgy sír, de kómásan etetni??? Csináltam neki tápot, de nem kellett neki. Egy idő múlva kapott brokkolifőzeléket, megette, bár alig bírta a fáradtságtól kinyitni a száját... És most alszik szerencsére :lol:

Nálunk akkor jön vissza a főzelék, ha májat adok hozzá. Nehéz volt megtalálnom, de pont azért írom, hogy miket adok neki enni, hogy ilyeneket megtaláljak :wink:

Én is úgy mennék sétálni, de hát nem lehet még vagánykodnom :cry: Úgyhogy marad a nyitott ablak egész napra...

Rántott hortobágyi palacsinta???? Húúú... Nekem az csak tejfölös öntettel, köret nélkül. Na pont emiatt várom a fogyókúra végét, mert már úgy ennék hortobágyit :lol: :lol: :lol:

Én is ma akarok menni vásárolni, többek között cipőt is Marcinak. Azaz még csak a benti szandálját akarom megvenni. De lehet, hogy a lábam miatt halasztódik, meglátjuk, apát mennyire tudom meggyőzni, hogy jól vagyok

Köszi, Andi, igen, már ott tartok :lol: :lol: És Bari, még nem rakok képet. Majd ha letelik a 90 nap, megmutatom, a milyen volt-milyen lett képet :wink:

Piri, nem muszáj a fényképezőt átállítani. Én normál képeket szoktam csinálni, és amelyiknek nem jó a színe, áttöltés után egy programmal leveszem a színét..

Nyugi, Anna, Marci is felkel, akármit eszik. Ez nem a kajától van. Szerintem túlságosan kötődnek hozzánk, nem bírják nélkülünk :wink: :lol: :lol: :lol:

Tényleg nem tornázom, egész februárt kihagyom :cry: De attól még ég a zsír :wink: Mondjuk szedek is zsírégető kapszulát is...És aminek tényleg örülök, hogy az 5,3-ból 5 kg zsír :lol: :lol: :lol: De mondjuk én is sokról (sőt rengetegről) indultam, még mindig nem értem el a normál tartományba sem...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!
Nálunk is csodás idő van :) Én sem bírtam ki voltunk délelőtt sétálni, de szerintem még délután is megyünk :) Amit lehet halasztok munkát, majd ha esik megcsinálom :wink:
Végre Boni is eszik normálisan :) Tegnap már megette a gyümölcsdesszertet egy kis Sinlaccal, ma meg már főzit evett jó étvággyal. Mióta beteg volt semmit nem fogadott el kanállal :( Beszorította a száját és közömbös arccal nézett rám :D Addig amíg kínálgattam. Egyedül a banánt ette meg, azt is csak ha haraphatta.
Brigi, gratula a -5,3 kg-hoz :) Ügyes vagy! Milyen zsírégetőt szedsz? Én BioCla-t szedek, de nem tudom mennyi lenne ha nem szednék. Nem vagyok megelégedve a -4 kg-al :(

Kép

Kép
[/url]
stella40

Én is azt szedek. De Stella, Te jóval kevesebbről indultál, mint én. Minél több felesleg van az emberen, annál nagyobb léptékű a fogyás... Nekem azért ennyi szerintem :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Bakker, milyen árai vannak a Siesta szandiknak :twisted: :twisted: Még jó, hogy egyáltalán lehet kapni... aztán meddig jó a gyereknek? 2 hónap???? :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi, lehet.
Mennyi a Siesta szandi? Én is agyalok, mert valami kéne Boni lábára, mindent kinőtt ezeket a puhatalpú cipőket. Most meg lehet nem sokára megy akkor meg normális cipő kellene. De más jó minőségű nincs csak a Siesta?

Kép

Kép
[/url]
stella40

Ufff kivasaltam, megfőztem!

Ezt a cuccot amit szedtek lehet szedni szopi alatt? Gondolom nem! :oops:

Siestát néztem Én is! Szép árak! Nem hiába az első számú babacipő, szandi!
Én anno a Vikinek a Deichmann-ba(vagy hogy kell írni) vettem, ott a nem legújabb fajták vannak, elég jó áron. Érdemes körülnézni!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Az Elefanten is jó szerintem, az egy olcsóbb kategória!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Hát én 7- és 10 között találtam a Siesta szandikat. Mivel Marci korán állt fel, az ortopéd orvos azt ajánlotta, hogy Siesta vagy Salus szandikat-cipőket vegyek neki. De Anna, köszi a tippet, megnézem a Deichmanban. Úgyis van az Árkádban, közel van :wink: Én is azért akarok már normális szandit, hogy mire megteszi az első lépéseket, szokjon hozzá a cipőhöz...

Ezt nem lehet szedni terhesség és szoptatás alatt, megnéztem.

Nem is meséltem, tegnap olyan édi volt Marci. Ücsörgök lent a földön, köntösben. Marci ácsorog mellettem, kapaszkodik bennem. Megkapta a köntösöm övének a végét, és úgy állt jó 10-15 másodpercig, hogy csak abban kapaszkodott :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

:lol: :lol: :lol: Drága lehetett. Már ügyesen áll, csak a biztonság kedvéért kel neki hogy valamit fogjon! :lol: :lol: :lol:

Köszi hogy megnézted! :oops: És vajon zöld teát lehet inni?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Azom nincs itthon :lol: Pedig megnézném azt is :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Anna, zöld teát lehet, én terhesség alatt azt ittam.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Köszi Stella, lehet veszek, jobb híján! :wink: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

De szép idő van kint! mintha tavasz lenne. Ez a napsütés jót tesz az ember hangulatának :D

Cipő ügyben én is tanácstalan vagyok, mert Bence már húzza fel magát és néha még lépked is. Sajna néha nagylegénykedik és azt hiszi megy neki egyedül is az állás, ilyenkor elengedi a kezünket, nadrágszárunkat és csüccs van. Meg persze sírás, hogy ezt most miért :lol: Szóval én is megyek majd szandit nézni neki, jó ötlet ez a Wink, asszem itt lent a kínaiban is van ilyen márka. Anno nekem nagyon bejött ez a gyártó :roll: Hátha a bébicipőkkel is szerencsém lesz ;) Egyébként már anno kb. 2-3 hete néztem szandit Bencének, volt akció az osanban, de hát azt a minőséget 3000-ért??? Mondtam apának, hogy inkább veszek addig mamuszkát 500-ért (mégis a földön kúszik, mászik, meg a kompozáshoz is jó) és majd ha konkrétan már áll, akkor kap egy normálisat. Hát eljött az ideje :)

Brigi: Jót nevettem, azon hogy Marci milyen ügyi :D Ezek szerint csak lennie kell a kezében valaminek :lol: Édes lehetett :)

Bari: ijesztő lehet, amit írsz Dávid evésével. Totál megértelek, ha fosol, hogy mi az isten ez. Reméljük tényleg csak valamelyik összetevő a ludas, mert azt könnyű kihagyni az ételből... :roll: Nálatok mindig az evéssel vannak gondok... Annyira sajnálom :( Azért remélem hamarosan már ritka jó evő lesz a fiad ;)

Ja, Bence iszonyatosan válogatós lett :roll: A levest megeszi, ha látja, hogy közben én is eszem. Igen körülményes, de ennyit megér. Persze a leve jobban ízlik neki, mint a sűrűje :lol: Gyümit sem eszik meg már akármit. A banánt semmivel keverve sem hajlandó megenni, az almát, körtét pedig csak péppel, persze ha túl kevés a pép, akkor azt sem. Túl sok pépet meg nem akarok neki adni, mert akkor a fő étkezésekkor nem eszik rendesen...
Ja és a teáról magától átszokott a vízre :roll: Egyzser kinézte apa szájából az ásványvizet (már nem volt benne bubi, mert enyhén volt eredetileg is szénsavas, de már alig volt az üvegben víz), aki adott is neki, majd Bence olyan hisztit lecsapott, hogy miért csak annyit, hogy muszáj voltunk egy üvegbe adni neki még. Benyomott akkor hirtelen vagy egy decit belőle :lol: Azóta nincs tea, csak víz... (Pedig csipkebogyó teát adtam neki a c vitamin miatt, végülis mindegy, mert kapja a cebiont minden nap...)

Kép

Kép
bettica

brigi és azóta nem jött vissza mióta kihagytad a májat??

remélem nálunk tényleg a krumpli a ludas..

iszonyat jó idő volt ma eddig kint voltunk!!
jövő héten havazás... :twisted: :twisted: :twisted:

szilvi kis betűvel azt írom ami "nemforumtéma"
akit nem érdekel könnyen kihagyhatja :P
barika2008

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:30-kor.
pironya

Bari, azóta nem jön vissza szinte semmi. OK, néha van egy-egy bukás, de nem annyi, mint a májtól. Attól vagy 3x át kellett öltöztetnem... szerintem írd, hogy mit adsz neki enni, és hogy mikor hány. Egy-két hét alatt remélem meglesz a ludas :wink:

Most jött Minimanó hírlevél. 100 db 10x15-ös kép 2900, 200 db 5700. Én nem nagyon szoktam előhívatni. Szerintetek ez sok?

Ja, és egy kérdés. Ma el akarok menni a fóti Cora-ba. Ott már fizetős az M3?

Piri, képből sosem sok :wink: Tényleg kell már hordozót cserélni, jól megnőtt Csongi. És látod, hogy nem is gizda :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

én most néztem cipőt a játszó mellett, SALUS és első cipő 6000 Ft volt.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Brigi: nem drága a fénykép annyiért. És nem fizetős a Fóti Coránál az M3-as.

Piri: nagyon édi Csongi. És milyen nagyfiú lett! :)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Uff mi is kint voltunk, most jöttünk meg! de most már hűs van!

Piri: Na nem sokkal van lemaradva Csongi Levitől! 34 dekával, és 0 centivel! :lol: :lol: És épp én is írni akartam hogy kinőttetek a hordozót, de látom a megjegyzést alul! :lol: :lol: Imádom Őket ezekben a cuccokban, igazi kispasik! Megnyugodtam Csongi nagyon jól néz ki, akkor talán Levim sem kövér. Az ember mindig a másén látja jobban az arányokat! :lol: :lol: Levinek is pont olyan nyálfogója van mint Csonginak az első képen! :lol: :lol:

Brigi: a 29 Ft jó ár. Én sem találtam eddig olcsóbban sehol!! Kb 40 Ft körül mennek! És 100 db képet simán összeszed az ember!! :wink:
M3 témában sajnos nem tudok segíteni! :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Basszus, letettem Bencét játszani a habtapira. Szerintetek meddig marad rajta? :twisted: Folyamatosan csak visszapakolom a gyereket. Nagyából 10-30 másodperc... Asszem beöltöztetem majd vmi vastagabb játszóruhába és had menjen, amerre akar. Ilyenkor sajnálom, hogy járólapot és lamináltpadlót raktunk le...

Kép

Kép
bettica

Brigi: A mostani Rossmannos újságban 40db 10x13-as 999, február 24-ig... állítólag ebben már benne van a 199Ft-os transzferköltség. Karácsony előtt én a DM-ben rendeltem jó áron képeket. Akkor is 19Ft volt, majd pár napra rá felvitték az árat 29Ft-ra :evil:

Fóti Coránál én is úgy tudom, hogy még nem fizetős az M3...

Piri: Tényleg szép nagy lett a fiad! :)

Andóca: Bocsi, de kicsit nehéz a felfogásom, ez most mit is jelent? :oops: "SALUS és első cipő 6000 Ft volt" Megmutatod majd, hogy hol? Engem is érdekel ;)

Kép

Kép
bettica

Hopi. De jó hogy szóba hoztátok! Előszedtem Vikim cuccait, és neki is volt egy kék Siestája, 19-es, az mostanra bentre tökéletes! Csak ki kell pucolnom!

Jah megjegyzés: ilyen velúros külsejűt ne vegyetek, lehetetlen kipucolni! :evil: :evil: Mondjuk Viki itthonra hordta az udvaron, homokba meg miegymás! :oops: :oops:

Kép

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?