Sziasztok!
Már jó régen nem voltam! Ez a babanet is egyre gyakrabban vacakol. Volt, hogy mire betöltött volna már mehettem is, vagy be sem töltött.
Huh Orsi, szóval költözni készültök! Nálunk Roli intézte az oroszlán részét, igaz én akkor voltam terhes és még dolgoztam is, de így is elegem volt belőle.
Tényleg nem egyszerű! (Na azért ha lenne pénzünk most egy nagyobb házra, szívesen költöznék!
)
Tetszik a Kolost kézből etetős kép!!!
Azért vigyázzatok az íróval! Levi is állandóan kinyitotta a cd olvasót (szerencsére a dvd írót hagyta) és annyit feszegette, hogy már nem is működik! A távírányítóra is rá van kattanva + a számítógépre is sajna.
Jó, hogy Koloson ilyen lightosan ment végig a kór. És bibis lett az újja!
Hát igen ezek már gyaníthatóan egyre gyakoribbak lesznek!
Szavak: Levi még mindig halandzsa nyelven kommunikál leginkább, de már eljutottuk oda, hogy mond 1-2 szót. ( Amiket karácsonykor mondott a nagyiknál… hát szóval azóta sem ejtette ki őket
, ezek a hattyú, maci és vau szavak voltak.) Szóval most van a hami (ez az inni is), baba és a gaga vagy gagi (kaka). Szól ha bekakált. Persze képtelen csak jelentésükben használni őket, mondja másra is (ma pl a fenyőfa is baba volt
), de tisztán látszik, hogy tudja mit jelentenek. Ez kissé zavaros, de gondolom értitek… remélem.
Beszéltetek a fűszeres kajákról. Mi kifejezetten szeretjük ( jópár egészségtelen ételt imádok), még a krumplistésztát is borsozom. Az erős pista meg állandóan jelen van a hűtőben és lelkesen használjuk is. Úgy tűnik hozzátok képest „brutálisan” fűszerezünk. A pirosaranyat meg a gulyáskrémet én is utálom, egyáltalán nem használjuk.
Borisznak gratula a foghoz ! Neki is milyen nagy haja van!!! Úgy látszik csak mi maradunk olyan kis kopaszkák!:-) Látom a képen tud ő is ordítani rendesen! Még olyankor is olyan édesek, nem? Joghurtos-zöldséges tarhonya fokhagymával? Az tényleg fura, de ha ízlik neki…
Esztinek is és a fogának is örülünk! Jobbulást neki! Igazság szerint én sem merem éjszakára lázasan hagyni. Szerencsére Levi még csak 1x volt lázas (vagy ez nem is olyan szerencse?).
Hát Timi az nem hátrány ha tetszik amit csinálsz! Jó lehet egy kicsit kiszabadulni otthonról! Nekem sem ártana!
Edina, nem féltél, hogy leszakad a fiók alja (Lili a fiókban)? Nekem állandóan ilyen paráim vannak.
Megint rosszabbul alszik Lili? Haladtam a könyvvel, azt taglalja mennyi alvásra van szüksége egy gyerkőcnek. Ilyen korban az ideális alvási időt 13 órában állapítja meg, ebben benne van a nappali is. Nem tudom pontosan Lilinek milyen alvási szokásai vannak… Levinél egyértelműen az elalvási szokással lesz a gond ill. van. ( Nem akar ugyebár egyedül aludni)
Mostanság nagyon résen kell lennem Cucival, mert mindig csinál vmit amit nem lenne szabad! Képzeljétek rászokott a kukára! A múltkor elszaladtam pisilni (már halaszthatatlan volt), gondoltam ellesz egyedül addig (már szinte fénysebességgel tudok pisilni). Kijövök, látom bevonult a szobánkba az ajtónak háttal és gyanúsan csendben van. Mit gondoltok mit csinált??? Kivette a kidobott krumplipürét a kukából és elkezdte enni!!!!
Persze amikor adni akartam neki elkezdett pfujogni, hogy neki az nem kell, a kukából meg kiszedi!
A másik ami nagyon nem tetszik: elkezdte verni magát! Ütlegeli a fejét!
Képes a földbe/kőbe, falba bármibe beverni, ha más nincs akkor a kezével veri! Mit csináljak vele? Olyan idegesítő, nem tudom honnan veszi, nálunk senki nem verekszik. Esetleg vmi tanács…?
Persze azért tud nagyon édes is lenni! Elmentünk pénteken Pestre bababoltba. Látnotok kellett volna ahogy elkezdett rohangálni a játékok között, nagyon élvezte!
Csoda is történt, odament egy vele egykorú kislányhoz!!! Eddig észre sem vette a kortársait!
Képzeljétek, kapaszkodott a metrón!
Pedig kocsiban volt, de látta mi kapaszkodunk akkor gondolta ő is. Rádásul milyen unott fejjel!! Ha arrébb toltuk a kocsit háborgott hogy úgy nem tud kapaszkodni! Egy kép róla: