sziasztok lányok!
Hunci: aranyos vagy, h felkutattál, és szóltál, h újra itt vagytok!
aranyos lehetett Hunor, h elindult! és miért kellett teroristának lenni? nem akart magától elindulni?
a sógornőmék fia 16 hós és még csak kúszik, nem is mászik. úgy kúszik mint vmi kis kommandós egy bevetésen. nem szabad ezen aggódni, akkor indul el, amikor ő akar!
Zazzy: aranyos vagy, h nem gondoltad rólam azt, h ha tudom, h újra itt vagytok, akkor nem írnék. de tényleg elcsodálkoztam, h itt vagytok.
most 2 helyen is nyomjátok, nyitottatok annó egy zártkörű topikot, v most itt vagytok már csak?
megmondom őszintén rég nem is néztem errefele. itthon nincs netünk, csak pár hete hordja haza a párom a vezetéknélkülit a mhelyéről. de Nándi mellett nincs is időm netezni. a házimunkával sem haladok igazán. főzni is csak most kezdtem el. a másik topikon nincs olyan nagy forgalom, jelenleg 4en írunk oda, tehát azt tudom olvasni.
most csak ezt az 1 oldalt futottam át!
de röviden rólunk: Nándi ma 2 hónapos!
szülés rendben ment, már el is felejtettem, és nem is volt olyan kijelentés, h a következőt a párom szüli, v a következőt lopjuk, v h nem lesz következő.
az első hetek nehezen mentek, mert Nándi kis zabagép , és nemtudott büfizni és ezért sokat fájt a hasa. bár a jóétvágya a ma napig is megvan, csak most már tud büfizni, de azért még vannak pocakfájások.
aztán jött, h túl vörös, túl sűrű a vére, majdnem a kórházban töltöttük a szilveszter 2 hetesen. de szerencsére nagyobb volt az ilyedtség. most adunk neki egy kis vizet , h higítsuk a vérét, de igazából nem tudunk mit tenni. de már régóta szép a színe, és minden rendben.
aztán 1 hete kidürült, h köldöksérvünk van, most azt ragasztgatjuk.
Nándi kitölti az egész napom, házimunkára is alig marad időm. még nincs el max 10 percet magában ha fenn van , muszály fogni és úgy nézelődik csak el. bár ma sikerült úgy áthúznom az ágyat, h a szopipárnába beraktam az ágyon és kommentáltam neki , h épp mit csinálok. és nem egy túl jó alva sajna. főzni is a héten kezdtem el, eddig anyuék és anyósék láttak el minket kajával
viszont egyre többet mosolyog már, és kezd ,,dumálni,,. hason alszik és ha felébred simán kinyomja magát, nem csak a fejét forgatja már. imád fürdeni, a párom alig bírja tartani, amikor a hátát mossuk, úgy rugkapál.
szóval így vagyunk.
majd ide is benézek akkor , nem igérem, h rendszeresen foglak titeket olvasni most hiszen tényleg nincs annyi időm sajna, meg nincs is net egész nap itthon.de ki tudja mit hoz a jövő!
most így egyáltalán nem vagyok képbe, h itt kivel mi van, de majd visszanézek pár oldalt! és megnézem, h vannak e fenn gyerkőcképek!
és köszi , h hiányoltatok!!