Új privát üzeneted érkezett!

Igen a relax a pihenőszék akart lenni :) . Én a konyhapultra tettem, de már annyira ugrál benne, hogy félek, hogy leesik.

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Sziasztok!

Jelentkezunk itthonrol. :)
Sikerult vegigolvasnom az osszes uzit, miota nem voltam, el is tartott vagy egy oraig.
Adri! GRATULALOK!!! Szuper, hogy jon a kistestver! :D

Reka! Matenak boldog fel eves fordulot! Nagyon ugyes am, hogy mar ennyi mindent tud! :D Tenyleg, akkor a kis buksijaval mar minden rendben?

Sly! Boldog hofordulot Jazminnak! :D

Evi! Jobbulast vincenek, majd csak mulik mar ez a vacak hasmenes.

Rebus is beteg volt. Mar masnap, hogy megerkeztunk nem akart valami sokat enni, vegul ez lazig, hanyasig, hurutos kohogesig fajult. Enni alig evett, inni sem akart, kesz voltam, hogy kiszarad a gyerek. :cry: Ezert sem jottem, mert allandoan Manon tartottam a szemem. Annyira kohogott sokszor, meg almaban is, hogy hanyasig fajult a dolog. Eleg xar volt.
Most mar( lekopogom) jobban van, bar meg mindig taknyos es kohog is, de hanyi mar nem hanyt egy ideje. A hazaut tehat nem sikeredett fenyesen. :(

Gabuska! Nalunk Rebus meg szokott bukni. Mondjuk joval kevesebbet, mint eddig, de azert a vizivaszatnal meg mindig kortyonkent itatom Manot.

Most mar majd jovok tobbet is.

Kép
atina12
 
 


Szió

Anita, jó hogy itt vagytok! Sajnálom Rebust, doki látta már? A bőrgyógynéni telefonszámát mikor káred?

Máté buksijával úgy tűnik, minden rendben. Március végén megyünk kontrollra, hogy rendben gyógyult-e a csont. Pénteken volt egy hete, hogy megnézettem uh-ga, tökéletes volt minden, csak meg akarta szerelni a készléketl :oops: így a dokit is teljesen az ujja köré csavarta :lol:

Most épp segít gépelni.

Ma megevett fél deci húslevest. Tot hhhhhhhh bbbbbbbbbvggggggggjzzziz

na, visszaszereztem a billencset 8) Szóval a húsleves nagyon csúszik.(babás verzió - puffasztó zöldek, ízesítők nélkül pulykamellből kevés sóval -répa, krumpli, petrezselyem és hagyma azért volt benne)

Gabuska, nagyon tündériek a lányok! És íme a pakolás ideje :wink:

Ma az én csöppem is nekilátott rendet tenni a könyvespolcon :shock: múlt csütörtökön meg kihuzigálta a nagyanyja varrógépéből a fiókot. :twisted: Persze a nagyi ölében ülve, ártatlan képpel kb 3 mp alatt :wink: És most rájött, hogy lehet hangadásra bírni az egyik röhögős plüssvackot :shock: Csúúúúúúúúúúúúúúúcspasi! (nem vagyok elfogult, ugye? :oops: :lol: :lol: :lol: )

Puszi, megyek, mielőtt szét is szereli...

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 

 
 

sziasztok!
nálunk az etetés szerencsére megoldott a kezdetektől,mert a székünk olyan fotelszerű,úgyh ebben nem kell tartania magát.

vasárnap nálunk is húsleves volt a menü,csak én lenyomtam főzelékesre+pici borsó és gomba is volt benne.

Dorián iszonyat aktív,nincs egy perc nyugalom sem mellette :lol: elkezdett mászni,iszonyat édes ahogy 3 "lábon"egyensúlyoz :lol: a fiókhúzogatás nálunk is favorit.az én kedvencem,mikor mosogatok és egyszer csak azt érzem,h átöleli a bokám hasonfekve és puszilgatja a lábfejem vagy,ha fárad,akkor beledörzsöli a szemét és nyüszög hozzá.amikor először csinálta,szó szerint meghatódtam.magam előtt láttam,ahogy nemsokára átöleli a térdem és közben sír,h aaaaaaaanya,ööööbe! :lol: zabálnivaló az összes baby :lol:
és ma uzsira megkóstolta Dorkó a natur joghurtot.ez a gyerek egy bélpoklos :oops: szó nélkül tátotta a száját a 3.kanál után is.mára azért kezdésnek elég volt,maradt a gyümi.áááááááááááááá!!!!!!bocsi,épp ráharapott a lábujjamra :lol: :lol: :lol: mondom,h csúcs!

Kép
berni1
 
 


Reka! Voltunk dokinal. Jo kis torokgyulladast allapitott meg. :(
A doktorno telefonszamat pedig megkoszonom, ha megirod. Igaz most Rebusnak teljesen eltunt az a rondasag az arcarol. Ugy latszik, hogy a zsiros krem hasznalt. Mar egy ideje nem kenem, es nem ujult ki. De sosem lehet tudni, mikor lesz ra szukseg.
Orulok, hogy Mate jol van mar. :D

Kép
atina12
 
 


megint nem hiányolt senki :cry: :cry: :cry:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat! Meg vagyunk sértődve :) tessék visszalapozni egy oldalt! :wink:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Azért itt vagyok,és nincs szerencsétek mert nem vagyok sértődős! :lol: :lol: :lol:

Adri!
Ugye megmondtam??????????? Nagyon nagyon örülök,gratulálok és minden jót,problémamanetes pocakoslétet kívánok!!! Így fejből nem enlékszem pontosan,de talán Orsi (deako) gyerkőcei között van hasonló korkülönbség!

Atina!
Üdv,itthon! Jobbulást Rebusnak,reméljük a náthából is hamar kilábal!És igen,gyere gyakran! :)

Berni!
Bár már pár napja írtad,teljesen egyetértek azzal,hogy megsértődtél. De (tudom ellenkezek :oops: ) nem amiatt a késhegyni mennyiség miatt,hanem amiatt hogy nem tartják tiszteletben a kérésed/nézeted!! Szerintem azért nem annyira ártalmasak ezek a dolgok,(nem tudom kóstoltatok-e már ízesítés nélküli krumplit,répát,karfiolt..blááááááá :oops: )de ha te nem akarod még használni,akkor ezt el kell fogadni! Én pl. Mira spenótját fokhagymán "pirítottam". imádta! 8)

KépKép
Kép
patricia83
 
 


:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Minden elszállt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fél órája írom!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Na,akkor újra!
Réka,igazad van!!!
köszönöm a hiányolást! :lol: :lol:
Pedig elolvastam mindent,csak 1-2 hsz eltűnt,mint pl. Deakoét sem láttam...
Na mindegy,tegnap azaz ma nagyon pipa lettem,Mira felsírt,közben lekapcsoltam a netet,aztán 5 percig azon kínlódtam,hogy miért nem megy...aztán hiába csatlakoztattam,elszállt a hsz! :evil: Utána azért küldtem (volna) egy képet,de annyira le volt merülve a gépe,hogy kikapcsolt,nem az én napom volt!De majd a mai! :D

Minden hófordulósnak gratulálok,és a szülinapos apukának külön! :)

Joli!
Én is adokmhébe-hóba tejpépet Mirának,ő szereti.Most Hipp-s,sárga-őszibarackos van. Én is olyan megfontolásból adom,mint Sly,a változatosság miatt,vagyis egy szopit ezzel cseréltünk fel. Nem tudom ti hányszor szopiztattok még,nálunk 2 kanalas kaja van,meg 4 szopi naponta.

Ami az éjszakáinkat illeti,a pici javulás után erős hanyatlás következett!2 napja pl. kétszer másfél óra ébrenlétünklt! :evil: Így visszatértünk az evéshez éjjel is,hamarabb szabadulok elven... Hiába voltam kitartó,kb. 10 napig nem etettem,akkor is felkelt,aztán eldurvult,4-5 keléssel,így maradt minden a régiben!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


tudjátok miről nem beszéltünk még? Mennyi kaját lehet max. adni a babónak? Tegnap a lánykám este 7-kor 2 bébiételes üvegnyi!!!!! kaját nyomott le! :shock: 10-kor szopizott,de fél 1-kor már kelt!!!! Nem hiszem,hogy ezek után az éhseg ébresztené fel!Foga még mindig nincs,bár szerintem már nem kell sok neki,és talán emiatt is ilyen vacakok az éjszakák,így már Dentinoxozunk!
Én meg tiszta idegrocs vagyok a 2 gyerekkel! :oops: Márk hihetetlenül rossz,nincs rá szó...,és bántja Mirát még mindig,akármit is csinálok. :evil: Mira iszonyatosan keveset alszik nappal,az ájszakáinkat meg már tudjátok...nem vagyok a toppon...

Azért egy kép a csajról! :arrow: Címe:-nő vagyok,pózolok! :D

Kép

És még valami!
Valaki tudna esetleg segíteni? Kaptam megint egy e-mailt aminek nem tudom megnyitni a csatolmányát...ha esetleg elküldhetném valakinek,aki megnyitná és visszaküldené??? :roll:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


pat!
szerintem meg csak mi felnőttek,akik megszoktuk,h fűszerezünk,mondjuk,h brrrrrrrr!kóstold meg,amit én csinálok,teljesen korrekt!!! :) amúgy a védőnő is megerősített,h csak azoknak a gyerekeknek kell só vagy cukor,akik amúgy nem eszik meg a főzit,Dorkó meg ugye nem erről ismert :shock: :lol: amúgy meg tényleg ne hozzon döntést helyettem.azóta lebeszéltük,ill.én elmondtam,amit gondolok,de nem értett meg(vagy nem akar),mert épp tegnap mondta,h adjak a gyerkőcnek pl.túrókrémet :shock:
mi 2-3x szopizunk,a reggeli,esti tuti.(bár tegnap este hosszú kínlódás után volt csak hajlandó szopizni,mert nem jött semmi.és reggel is ez volt)gondolkodom,h sürítsem a szopit vagy beletörődjek,h már nincs tej? :cry:

Kép
berni1
 
 


Berni!
Ha szeretnéd még sokáig szopiztatni Doriánt szerintem próbálkozhatsz gyakrabban,bár azért egy ideig még így is biztos elég a mennyiség. Én Márkot 8-9 hónapos korától már csak napi 3-szor,1 éves korától napi 2-szer szoptattam,és így is 15 hónapig evett!!!
És nem kötekedés,tényleg nem,de mitől van más íze a te főzidnek? Én vevő vagyok az ötletekre,írd meg,hogy csinálod!!! :) És még egy kérdés: natúrjoghurtot milyet adsz?

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziaszotk!

Csatlakozom a szar éjszakásokhoz! Én speciel negyed háromig egy szemhunyást sem aludtam. Jázmin meg hébe hóba addig, de közben nyöszög, szuszog, forgolódik. Már mindent bevetettem, szopi, tea, közénk vettem, de végül az ágyában aludt el. Szóval az ágy átrakás nem vált be.

Nappal is nyűgösebb, mint régen. Nembeteg, szerintem a foga sem jön, akkor mi baja????!

Patr! Nagyon tündér Mira! Együtt érzek veled. Mondjuk nálunk rolivalnincs gond, nem is bántja csak nagyon nagyon ritkán Jázmint. Engem most inkább Jázminkézsít ki!

(na meg az árfolyamok, de ez más téma)

Én is adtam már natúr yoghurtot, gyümölccsel és még csempésztem bele egy kis tejpépet, hogy sűrűbb legyen. Ette.

Berni! Nekem is kevés már a tejem. Mi éjszaka szopizunk, meg reggel és este fejek. Én már nem erőlködök rajta, lesz amíg lesz és kész. Nappal ha odaadom és nem jön belőle elég hamar, harap a kisasszony, úgyhogy félek is odaadni!

Atina! Üdv itthon és jobbulást Rebusnak!

GAbuska! Annyira édes Livi ahogy vágják a haját. Olyan kis törékeny!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Mi nemrég keltünk. Mindkét lány fél négyig fent volt. Livi náthás, a kicsinek nem tudom mi baja lehetett, de sírtak fél éjszaka.

Pat,
én azért nem hiányolok senkit általában, mert én is szoktam napokra eltűnni, minden különösebb ok nélkül, úgy vagyok ezzel, hogy ha nem ír egy ideig valaki, majd ír biztos nemsoká. :wink:
Persze ha sokáig nem ír, akkor már nekem is feltűnő.

Tudom, ez nem vígasztal, de az én Livim is bűn rossz, estére hulla vagyok. Remélem elhagyja már a dackorszakot. :?

Tejterméket (joghurt), gombát már lehet adni? Nem csak 1 év fölött? Gombát 2től tudtam eddig. Jó lenne, ha lehetne, sztem úgyis uncsi ugyanaz az 5-6 féle zőőőcség Nóresznek.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Hamarosan újra Angliába utazok, így megint tudok baba - kismama- női - férfi ruhákat hozni! Smile

A hazainál kedvezőbb ár és klasszisokkal jobb minőség jellemzi ezeket a ruhákat! Smile
Itt tudtok nézelődni, ezekbe a boltokba megyek biztosan!
Ha valami megtetszett keress meg nyugodtan!


www.next.co.uk
www.asda.com
www.adams.co.uk
www.mothercare.com
www.debenhams.com
www.mands.com
www.disney.co.uk
www.minimode.co.uk
www.bhs.co.uk
www.clarks.co.uk

Bogi

KépKépKép
bogyra
 
 


gabi!
joghurtot,natur joghurtot nekem azt mondták,már lehet lassan és mehet bele gyümi is.gombára valóban azt írják,h 2 éves kortól,de nem egy fej gombát kapott,hanem 3 szeletet,ami belement a borsóval.nem lett tőle semmi baja,de nem ezzel fogom azért etetni :D viszont nem álltam neki kiszedegetni.amúgy mostantól már ehetne túrót,sovány sajtot is,de ezeket még nem próbáltuk.

pat!
milyen márkájú joghurt?azt hiszem milli krémes natur joghurt.de ez csak 2 kiskanál volt.ma adok neki többet,mert vettem hippbe olyat,h joghurt gyümivel.meg túrósat is vettem,de azt majd ha ez már tuti nem üti ki.bár,ahogy elnézem a kis bélpoklost ki fog enni minket a gatyánkból :lol:
és hogy hogy csinálom?szerintem semmi extra,csak olyan zöldséget,gyümit teszek bele,ami édes(srépa,krumpli,alma vagy bármi)váltig azt vallom,h ha el tudnánk vonatkoztatni attól,h mi mit szoktunk meg,rájönnénk,h nem is olyan rossz a "más".szerintem mi már annyi fűszert használunk,h nem is érezzük az ételek "igazi"ízét.amúgy zöldfűszert is lehetne használni,szerintem én avval fogom kezdeni a fűszerezést.persze volt olyan,h megkóstoltam és semmi pénzért nem ettem volna meg,erre ő bepusztította :lol: na addíg,amíg ez így van,enegm nem lehet meggyőzni,h kell bele :lol: :lol: :lol:
ééééééés szoktam úgy is csinálni(mivel az uraságnak 1 üveg kaja nem elég),h 1 üvegest keverek össze a főztömmel :) így minden benne van,ami kell :)

szoptatás:az a baj a többszörivel,h én nem tudom más hogyan csinálja,de ha Doriánnak nem jön azonnal a tejcsi,akkor kb.harmadszorra már a szájába sem veszi a mellem és minél jobban "erőltetem",annál jobban üvölt :cry: ma is próbálkoztam,de inkább sír.a probléma az is,h tegnap este és reggel is így jártam.hiába próbálkozom.eddíg azért egy pár percig jött tejcsi.nem is tudom,mit érzek.....tudom,h ez bekövetkezik,de fáj is a szívem.pedíg ha vkinek,akkor nekem szanaszét repedt a mellem :oops: az biztos,h fejni már nem állok neki,sem energiám,sem erőm nincs hozzá.mind1 a 8 hónap szopi sem rossz szerintem.én 1 éves kora után úgysem akartam volna,ha nem létkérdés a számára.

pat!
engem sem hiányoltak,de én jövök azért is! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat, végre nem fosókázunk! :)
Cserébe éjjel belázasodott Vince, és ugatásszerűen köhögött! Van esetleg valaki, akinek van tapasztalata krupp ügyben? Azon kívül, h. kiállok vele az ablakba, ha nagyon rájön?
Violka se ment ma oviba, ő csak náthás, meg kicsit köhög!
Férjem meg nincs a héten, csak vasárnap jön meg! :?

Gabuska!
Talán nálatok is ez a vírus a ludas? :roll:
A gomba nehezen emészthető, így valójában csak 3 éves kor felett ajánljuk. (Ez persze nem szentírás, de én még nem adnék!)Tejtermékeket én 8 hónaposan elkezdem, val.leg én is a natúr joghurttal kezdem majd!

Szly!
Sajnálom, h. ilyen rosszak az éjszakáitok, Vince is volt, h. ezt csinálta, szerintem lehet a fogtól, ki is bújt neki az első!

Patrícia!
Mira egy tündér, örülök, h tettél fel képet!
Kaja mennyiség: szerintem ez nagyon változó lehet! Írjátok, h. ki hányszor szopizik, Vince 2x eszik kanalasat, a többi szopi, de ha az éjszakait is beleszámítom, akkor 5-6x is szopizik még egy nap, most vagy kevés a tejem, vagy csillapíthatatlan az étvágya, vagy több kanalasat kéne adnom? Persze majd egy hónapig fosókáztunk, amikor csak cici kellett neki, most próbálunk visszaállni valami rendszerre. És esténként tuti kell már nekik valami táplálóbb (főzelék), mert csak a tej már nem elég.

Berni!
Boldóg hófordulót! :) Nem is tudom, szerintem Dorkó már eszik szépen, változatosan, tejterméket is adsz már neki, én lehet, hogy már nem kínlódnék vele, de ha még szeretnéd sokáig szoptatni, sűrítsd!

Atina!
Sajnálom a betegeskedést, jobbulást neki!

Kindertojás!
Nem semmi Máté, örülök, hogy minden rendben a kis buksijával! :wink:

Neirda!
Asszem én még nem is gratuláltam! :oops: Nagyon szép, problémamentes pocakosodást kívánok! :wink:

Orsi!
Gyere gyakrabban, ha tudsz!

Üdv. Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Nincs valakinek estleg valami tuti torta receptje, amivel nem kell annyit pepecselni? Hétvégén nagy banzáj lesz nálunk, de tortaügyileg még nagy :?: van a fejemben!

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Berni!
Még nem láttam a hozzászólásodat, szóval szerintem szuper, h. ennyi ideig szoptattad, és tudom, h. ilyenkor fáj az ember szíve, de ez az élet rendje! :wink: Örülj neki, h. ilyen szépen eszi a főztödet, nekem anno Violával nagy kudarcélmény volt, h. csak 6 hónapig szoptattam, és még a kajáim se kellettek neki, csak az a nyűves SINLAC! :D

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Evi! Orulok, hogy Vince mar jobban van. :)

Joli! Te jutottal eszembe, mikor Rebust etettem este. En mar adok Rebusnak tejpepet. Nalunk a Nestle gyumolcsos valt be. Mondjuk szerintem semmi gyumi ize nincs, csak rem edes. :roll: De mano szereti. En kicsit surubbre csinalom, mint ahogy irva van,higabb tejbegriz allagosra, mert kulonben valoban nagyon maszatos, folyik minden fele. :)
Ja, es nagyon ugy Csanad. Tenyleg tud tapsolni? :D

Pat! Ne aggodj, biztos hamarosan visszaall a normalis rend es Mira nem fog annyit kelni ejszaka. Biztos, hogy nem a foga kinozza?

Kép
atina12
 
 


évi!
köszi,jólestek a soraid.szerintem az élet megoldja magát,mert ma próbáltam többször is cicire rakni,de mivel nem jön belőle egyből,ívben megfeszül és sír.úgyh már nem erőltetem.most este sem jött semmi.ill.nem próbálkozott addíg,amíg beindulna.na mindegy,kettőnk közül nekem esik rosszabbul,ő megvan nélküle :cry: :)
én is úgy gondoltam,h a nehéz emészthetőség miatt nem adunk gombát,de nem hiszem,h attól a fél gombától baja lesz.ígérem nem adok többet :D különben minden szokás kérdése,a mi dokink azt mondja,h 1 éves korig semmi tojás,máshol meg azt olvastam,h először sárgája,aztán az egész....rékáéknál meg a húslevesből kapott a manó 4 hósan :lol: stb.stb.de a gomba tényleg figyelmetlenség volt.

Kép
berni1
 
 


ugy=ugyi

Kép
atina12
 
 


jaj,de lyukas az agyam.
évi!
jó,h Vince kilábalt ebből a hasmenésből,de,h most meg más talált rátok :cry: :cry: :cry: nem adsz neki vmi immunerősítőt?vagy a lánykád hozza haza?szegény ti!őszintén nagyon sajnálom és jobbulást ezerrel!

pat!
megnéztem,parmalat krémes natur joghurt,de állítólag ez mindegy.tervezem,h csinálok itthon,ha azt elfogadja.ma uzsira kapott gyümivel 4-5 evőkanállal.ez is lecsúszott. :lol:

Kép
berni1
 
 


Én is beállok a rosszul-éjszakázók sorába. Nálunk most Levi a ludas. Lehet, hogy a foga jön (bár Csengénél is folyton ezt hittük és 10,5 hónaposan bújt ki az első foga minden ramazuri nélkül :lol: ). De Levi mindenben más, mint Csenge, így vsz ő majd megszenvedi a fogzást (meg mi is...)
Szóval most megint szétköltöztettük a gyerekeket, így Csenge már újra végigalussza az éjjeleket. Majd egy hónap múlva megint összerakjuk őket. Mert persze az nekünk sokkal kényelmesebb.

Kaja: én még csak mostanában fogom bevezetni a husit...így lesz már 9 hónapos is mire jön a joghurt, túró.

Kép
Kép
deako
 
 


Jó estét!

Berni,
én meg 11 hós bébikaját adtam tegnap Nórinak. :oops:
Semmi baja szerencsére. Pulyka, krumpli, paradicsom, kömény, víz. Ez volt benne a címke szerint. Sztem csak azért 11 hós, mert a krumpli kis kockákban volt. Botmixer és jónapot. 8)
Persze, emlékszem, hogy írtad, hogy kicsi gomba volt, nem is ez volt a lényeg, csak azért figyeltem fel rá, hátha rosszul emlékszem és már lehetne adnom. :wink:
Szopi: én Livit összvissz 6 hetes koráig tudtam szoptatni, utána felesbe tápszer (nem is értem hogy van, hogy most meg még mindig van elég tejem.). Ez a 8 hónap gyönyörű, nehogy elkenődj! A másik meg az, hogy Te látod, érzed a legjobban magadon meg Dorkón, hogy mi a szitu.

Mi gyerekdokink a tejtermékeket, tojást 1 évtől mondja, és mivel nekem mindegy, így megfogadom, csak hogy ne vethesse később a szememre.

Nóresz mocorog, :arrow:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na, visszaaludt, még csak annyi, hogy Csengének boldog névnapot (ha ma tartja), Doriánnak meg boldog nyolcat! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


gabi!
köszi a 8hóst(úúúúúúúúúristen hogy megy az idő :cry: )
én sem fogok adni tejet,tojást az tuti,amúgy én is érzékeny vagyok rájuk,szokott fájni tőle a hasam.
szerintem a bébikaják is viccesek.ami az egyiknél 8hós,az a másiknál 6.na most legyünk okosak.amúgy Dorián egy csomó zöldséget evett már,ami bébiételben 8 hós.én már örülök,h nem kell annyit agyalni,h mit is tegyek a kajcsiba :D
reggel volt tejcsi,tudott szopizni.amúgy még mindíg jól alszik.9körül alszik el és 8,fél9kor kel.pár napja a szobájában alszom,met a férjem szenved a torkával,nem tudja,h beteg lesz-e :roll: szóval ma megint meghatott a gyerkőc.háromnegyed 8kor ébredt,nyűglődött,magam mellé tettem.ő felnézett és odakúszott hozzám, a hónom alá fúrta a fejét és "hagyta",h simizzem a hátát.ez már igazi szeretet az ő részéről is :lol:

Kép
berni1
 
 


elkűldtem,nehogy ellszálljon.
meghűlt bennem a vér az előbb.túl nagy csend volt,megnéztem mit csinál.hát térdel a dohányzóasztalnál és épp az apja könyvét próbálta leszedni.de úgy térdelt,mint a nagyok,teljesen felemelkedve :shock: infarktust kapta,h hátra esik :lol:
ezt a pár sort már 10 perce írom.ül az ölemben,már elrágott 1 bulátát,most épp a telefonom áztatja el :lol: ................ismét eltelt pár perc.most épp üvölt(hiszti),mert el mertem venni tőle és leraktam a földre :) na megyek,ma anyás napja lesz?

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!
Berni!
A joghurtot pont azért kérdeztem,mert egyéves koráig (sőt mai nézetek szerint legjobb ha 3-ig) nem találkozik a gyerek tehéntejjel! De hát a joghurtban is az van,nem???? :roll:
És még a szopihoz annyi,hogy ha esetleg fejnéd 1-2 percig,míg beindul a tejadó reflex és csak utána kapná meg Dorián? És utólag boldog hófordulót! :oops: :D

Éjszakánk változatlanul horror,11-tól fél 1-ig ébrenlét,plussz még fél 3-kor és fél 7-kor is ébredt,majd végül 3!4 10-kor...

Évi!
Mit szólnál mondjuk egy szedres tiramisutortához? Általában szeretik,látványos és irtó egyszerű! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!
Ma voltunk nőgyógyásznál, családilag :) . (anyósom elutazott, és apa meg nem akart lemaradni, igy inkább hármasban mentünk :) ).
A kicsi még olyan pici, hogy nem is látszik, csak a petezsák...A menstruációhoz való számolás alapján már 7 hetes lenne, de az UH alapján még csak kb. 5nek mondja a doki...Szóval elküldött vérvételre is, hogy nézzünk hornomszintet (BhCG), hogy nem áll-e fenn méhenkivüli gyanuja. De persze nem valószinű, csak nagyon óvatos :) . Valószinűbb, hogy a szoptatás is bezavart, és nem a ciklus közepe táján estem teherbe, hanem később, és ezért kisebb. Szóval még várjuk, hogy meglássuk őfelségét a jövőhéten :) .
Ártemisz nagyon jól viselkedett egyébként egész nap, az apja is nagyon büszke volt rá, jó volt igy hármasban :) .

Ami a szoptatást illeti. Berni, szerintem is az a legjobb, ha a baba maga dönti el, hogy mikor hagyja abba. Igy neked sem kell ezen "filoznod", hogy meddig szoptassak stb...8 hónap az tök jó! Engem a nőgyógyász rá akart beszélni, hogy válasszam el Ártemiszt, de én megmondtam neki kerek perec, hogy ha rajtam múlik, akkor 1 éves koráig szeretném szoptatni. (persze ha ő abbahagyná, nem bánnám, vagy nem erőltetném). Még reggel is és este is csak szopik, és elég sokat is. Napközben már nem nagyon, néha ebéd után, de nem mindig.

A joghurtot már lehet adni 8 hónapos kortól, én is úgy tudom, a tehéntejet majd csak 1 éves kor felett.

Berni! Dorkó kész kis maffiózó lehet, ahogy leirod :) :)
Mi "örököltünk" az unokatesótól egy rugózós hintát. Én biztos nem vettem volna neki, de igy hogy kaptuk azért kipróbáltuk, és felakasztottuk. Hát kb. 10-15 percig van el benne, de nem is akarom tovább. Ez is egy újabb "szórkozási lehetőség" :) Erről már csináltunk is képet!!! Csak még nem tettük fel a gépre...de mostmár hamarosan igérem!!

Évi! Nekem a kendvenc tortám a Sacher torta, és nem túl nehéz, ha érdekel leirom szivesen.

Ami a kajákat illeti, néha én is elcsodálkozom, hogy Ártemisz hogy tudja olyan jóizűen megenni amit keverek neki ebédre, én nem mindig enném meg...De szerencsére szépen legyűri ezeket az egészséges főzelékeket, addig meg örülök neki.

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Ja még annyit, hogy Berni, akkor te mit adsz Dorkónak reggel és este, amikor nem akar szopizni? Tápszert? EGyáltalán mit lehet adni "reggelire" szopi helyett? Én arra gondoltam, hogy mire már nem szopizik majd addigra talán már lesz foga és kaphat talán kenyeret vagy gabonapelyhet vagy valami ilyesmit.

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


ja! szóval amig még az új pici nem mutatkozik, hogy minden renben vele, addig még nem csinálok neki vonalzót... :)

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Adri,
minden oké lesz, ez tuti.
Méhen kívüli? Dehát látszik a petezsák, nem? És jó helyen van gondolom. Ugye?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


A méhenkivüli terhességek 10-20%-ban van a méhen belül is egy üres petezsák. Ezért nem lehet még biztosra mondani, hogy minden ok, amig nem látszik az embrió. De én sem izgulok annyira, szerintem is ok lesz, csak még nem akarom teljesen "beleélni" magam. :) De jólesik a biztatás, köszi :) :)

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Sziasztok!

Csak szöveg nélkül, a héten még nem volt időm elolvasni a topikot :(

Kép

KépKép
Kép
el..né
 
 


adri!
már nem agyalok a szopin.reggel volt 1 pici,most este meg kb.10korty(ez már semmi).utána tápszert kap,mert épp 2 napja elfogyott a melyhűtött tejcsi.reggel,mivel alszik 8-fél9ig,szopizik picit és ha nem iszonyat nyűgös,akkor fél10kor gyümi a 10órai,nincs külön reggeli :cry: és most olvastam el,h 8hós kortól mik adhatók,úgyh 1-2 laktató kaját sikerült találnom,majd 7végén elmegyek beszerző körútra :lol: amúgy a bulátát is ajánlja,úgyh ma megkóstolta,teljesen rácuppant,úgyh holnap is azt fogunk nasizni :lol:
pat!
a joghurt élőflórás(nem vagyok kajaszakértő,csak ezt olvastam),gondolom e miatt adható.a lényeg,h adható.elvileg kefír is+most vhol tejfölt is olvastam,de azért én azt még nem adok.csak joghurtot,meg majd nemsokára túrót.éééééés ma vettem halat.vmelyik nap azt csinálok neki.mivel eddíg a héten mindennap volt hús,holnap csinálok neki salifőzeléket,nálunk az még nem volt.

ha vkit érdekel baba-mama hetek vannak a corában,de 1-2 bébiétel,ital a dm-ben is akciós.én vettem :oops: jó lesz alapnak :lol:

adri!
én tudom,h minden rendben lesz,szép kis család lesztek :wink: ez nagyon izgi! :lol:

Kép
berni1
 
 


Hello!
Joli!
Ha nincs még párja a fiadnak,szívesen felajánlom a lányomat egy ilyen jó pasinak! :D Azok a szemek,meg ahogy áll! Nagyon ügyes! :D

Adri!
minden rendben lesz,tuti!Picit irigyellek,bár ha abból indulok ki,hogy már 2-vel sem bírok! :evil: Márk nappal elviselhetetlen, Mira ájjel,én meg emiatt éjjel-nappal! :oops: Sajnos a terhesség megváltoztatja a tej ízét,és sok baba emiatt abba szokta hagyni a szopit,de szerintem se válaszd el te,Artemisz tudni fogja,hogy neki milyen jó is az még!Remélem sokáig akar még szopizni!

Párszor már felmerült a pelenkakérdés,de mióta megvettem egy 82 db-os Pampers csomagot,Mirát minden reggel teljesen át kel öltöztetnem,mert átázik! :evil: :evil: a Liberóval nem volt ilyen,de a Tescóssal sem.az is nagyon jó!

Ja,és hogy ne csak mindig panaszkodjak,Mircsi tegnap 1-től fél 5-ig aludt a teraszon,és arra ébredt,hogy az apja betolta a kocsit,mert már nagyon sajnálta... :roll: Ez ma nem valósult meg...

És egy szösszenet Márkról,hogy milyen kis logikásak ezek a kétésfélévesek! :D Tudni kell hozzá,hogy a barátnőm az egri Tecsóban a T-mobile-ban dolgozik. Az eset a szombathelyi tecsóban történt. Fizetünk éppen,mikor közli Márk:-
-Fiú köszön Szabina.(és ezzel elindult) elment a T-mobile üzletig,szétnézett,majd közölte:
-Szabina hazament! Olyan kis cuki volt,hogy felismerte az üzletet,meg eszébe jutott ez az egész! :oops:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Az éjszakáink nekünk is kész horror, eddig a betegségekre fogtam, de most már szépen javul a torka Vincének, még ma megyünk ecsetelésre, aztán szerintem nem is kell.
Help!!!!!!!! Mivel egy szobában vannak Violával, és én is velük alszom, nem tudom megtenni, h. hagyom sírni. Próbálom először a cumit betenni, de ez ritkán jön be, felemelem, de kapálózik, üvölt, végül cici lesz belőle! De mindezt kb. 10x egy éjjel alatt! Szerintetek mi baja lehet? Eszik már főzeléket 2x, olajjal, húsival, néha kukoricaliszttel be is rántom neki, ennek ellenére állandóan cicin lóg, és sajnos nappal is, csak így alszik el! :( Asszem valamit nagyon elszúrtam vele! :(
Ráadásul nagyon türelmetlen vagyok a kialvatlanságtól, és sokszor veszekszem Violával is, apróságokon! :oops: :( Hát ez van. Már arra is gondoltam, h. kevés a tejem, de akkor nem lenne ennyi pisis pelusa, reggelre teljesen tele van!Próbáltam tápszert adni, de nem issza, már 3 félét kipróbáltam, tejpép se kell neki továbbra sem! Azt gondolom, megnyugvásra kell neki a cici, ő szó szerint cicifüggő lett, le kell erről szoktatnom, talán a nappallal kezdem, mert akkor én is türelmesebb vagyok, már az is eredmény, ha nappal nem lóg rajtam állandóan! Bocsi a monológért, kérdezek, és rögtön válaszolok is magamnak, lehet, h. velem is gond van??? :roll: :lol:

Berni!
Gabi kérdezte a gombát, azért írtam, de nem gondolom, h. akkora mennyiség gond lenne, amit te adtál! Semmi sem szentírás! :wink:

Joghurtot, túrót, sajtot, tejfölt lehet adni fokozatosan egy éves koráig is (8 hóstól), de tehéntejet 1 éves kor felett javasolják, kivéve, ha van tejallergiás a családban, akkor csak később.

Én kölesgolyót próbáltam adni Vincének, Violának anno nagyon bejött, szárazon kicsit fűrészporos (szerintem így is nagyon fincsi), de én szoktam a főzelékébe belemorzsolni. Kalóriában majdnem annyi, mint a buláta, csak ez ugye nem búza alapú. Én óvatosabb vagyok a gluténnel, mert van allergiás a családban!

Tortaötleteket köszi, közben találtam egyszerűt (lúdlábtorta), azt sütök az oviba, itthonra meg majd kreálok valami érdekeset (süni, vagy katicatortát), bár Viola olyan póktortát akar, mint az annaespeti honlapon látható! :roll:

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Évi,
nálunk is sokszor van hasonló. Mi is hárman együtt alszunk. Tegnap éjjel pl. ez volt: Livinek mese, közben Nóri szopi. Belealudt, lefektettem, felébredt. Kicsit vártam, hátha pár perc után visszaájul. Nem tette, pláne, hogy Livi csiripelt mellette. Megint szopi. Megint lefektetés. Megint felébred. Ez párszor lement, aztán én is bedühödtem, hagytam sírni, de annyira belehergelte magát, hogy már kezdett sápadni. Akkor felvettem, ismét szopizott, és ebbe már bele is aludt rendesen, szerencsére ezalatt a nagy is kidőlt.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

CSak egy pár szóra jöttem. Nálunk engem ütött ki a betegség. Hányás, hasmenés és iszonyatos hasfájás és 38.5 - 39 fokos láz. Már gondoltam vakbélre meg vesekőre is, de remélhetőleg "csak" fertőzés. Kaptam antibiotiukomot, algopyrint. Még nem érzem túlzottan a hatását, de már lázas nem vagyok legalább. Most persze tejcsim is alig volt, így Bogika tápszert kapott főleg. Jobbhíján meg is ette. Már 3. napja most indult be először a tejleadó reflex szopinál.

Adrien, azért szopi helyett kell neki valami, nem adhatsz neki kenyeret. Ha jól tudom, talán 500 ml (g) tejtermékszerűségre van szükség egy nap.
MInden rendben lesz a picivel, várjuk az új vonalzót :) .

Bogi is már elkezdett mászni, már éjszaka is csak 1x kelt, remélem, így is marad.

Ancsa, van már valami házügyben? Rebus jobban van már?

Nálunk Toncsi egész jó kislány, nem bántja Bogit, egyedül hagyhatom őket.

Toncsi a kölesgolyót a mai napig imádja, egyszer vettünk bulátát mert nem volt köles, ha ettetek még rosszat :oops: .

Annyira jó érzés, hogy nem vagyok lázas :P .

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Csilla, jobbulást!!!

És mindenkinek, aki beteg!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Csilla! Te szegeny, remelem gyorsan meggyogyulsz! :( Szegeny Bogika, gondolom hogy el volt kenodve, hogy nincs tejcsi es tapira szorult. Viszont lehet ez hozza meg a kedvet hogy mast is egyen a tejcin kivul. :wink:

Rebus mar sokkal jobban van. Igaz meg szivogatni kell az orrat, de annyi. A ket hetes nem eves utan gondolom kicsit ki is van ehezve, mert ma sikerult valami borzalmasan rossz ceklafozit csinalnom ( nem t'om vagy a cekla nem volt eleg edes, vagy a krumpli volt sok, de szornyu ize lett, raadasul az olajat ki is felejtettem belole), de az utolso kanalig behappolta valami 5 perc alatt. :shock:
Haz meg nincs, ugy nez ki alszunk a hid alatt. :(

Kép
atina12
 
 


Sziasztok!

Először is boldog hófordulót az érintetteknek utólag is! :P

Csilla, gyógyulj meg hamar!

Anita, a dokinénit Becker Krisztinának hívják, a száma: 30-4634632 és a rendelője: 1123 Budapest, Alkotás út 7/a
Nagyon aranyos nő, négy csemetéje van és nagyon jó bőrgyógyász. Hivatkozzatok rám nyugodtan. (Lepesi-Benkő Réka)

Adri, nagyon várjuk az új vonalzót! És drukkolunk, hogy minden rendben legyen!

Évi, a cicifüggőség szerintem csak átmenet, biztos nem toltál el semmit! Nem segítene, ha vele aludnál és önkiszolgálhatna éjszaka? Akkor legalább ki tudnád aludni magadat és ha több tejecskét akar, akkor úgy tudna csinálni, hogy nem nyúlsz ki tőle :)

Joli, tündéri Csanád, ahogy ácsorog! Korábban is szép kisfiú volt, most meg egy igazi szívdöglesztő nagylegény! :wink:

Mi ma voltunk oltáson-az elmaradtak bepótlása, amit december végén kellett volna megkapnia, de a baleset miatt eltoltuk. Szegénykém azóta kúpon üzemel. Valamiért nem bírja ezt a pneumo-diperte kombinációt, most is elindult a láza... De hős volt és alig volt egy kis nyüszi a dokinál. Mérlegeltünk is: 70 cm és kereken 8 kiló. Tegnap egy leánybúcsún voltunk - a menyasszonyt most már van mivel zsarolni, mert egy jóképű pasat ölelgetett pár nappal az esküvője előtt :lol: :lol: :lol: Fotó persze nincs, de Máté nagyon élvezte a dögönyözést :lol: Igazi társasági ember :wink:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Ja, elfelejtettem kérdezni, de mit szólnátok egy találkozóhoz? Mire összeszervezzük magunkat, úgyis elmúlik az influenzajárvány :twisted: Nos? :lol: :lol:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Tali jó ötlet! :D 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Évi!
Így olvastam a leírásod! :shock: szószerint mintha én írtam volna!!! Borzalmas éjszaka van mögöttem megint!Nálunk az a különbség,hogy Márk köztünk alszik,így mikor én átmegyek Mirához,ő ottmarad az apjával,így legalább ők nem ébrednek fel,én meg vagy Miránál bóbiskolok,vagy kis időre visszamegyek a helyemre!Hozzád hasonlóan nem tudok mit csinálni vele,mert ha éjjel üvölt,felébreszt mindenkit,de ha nem veszem ki üvölt!!! :evil: :evil: Csak a szopitól alszik vissza,ez tegnap a 10-es lefekvés után reggelig 3 alkalom volt!!!Ő is kétszer kap főzit vagy egyebet,megeszi a tejpépet is,szopizik nappal is,és át is ázik éjjel,tehát pisil is eleget!!!!Miért kínoznak??? Türelmem semmi... biztos láttátok már vagy ezerszer a Magne B6-os reklámot! Én sokkal rosszabb vagyok annál az anyukánál! :oops: :oops: holnap veszek is,hátha lenyugodnak a kedélyek! :lol: már nem is bánnám ha anyuék elvinnék egy picit márkot! :oops:

Csilla!
Ejha,ez aztán a dögrovás!Mielőbbi jobbulást neked!!!!

Atina!
Most hol laktok???Híd alatt??? :lol: És van rezsó,hogy tudsz főzni??Annyira nem lehetett szar az a cékla ha megette Rebus,csak mi gondoljuk így. Az én mai spenótom se ment volna le egy jóérzésű ember torkán...de a lány falta! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Réka!
Szóval csajozik a legény :lol: nem lehet elég korán kezdeni! :lol: Tali jó ötlet,csak mi még mindig messze lakunk! :cry:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Félve kérdezem meg készültök a Valentin-napra??? :roll:
Sly,többiek bújjatok elő,nem nagyon volt aktív ez a mai nap!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


velem lesz tele az oldal,de tudjátok én este élek!Íme egy kép a spenót és Mira kapcsolatáról! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?