Sziasztok!
Az éjszakáink nekünk is kész horror, eddig a betegségekre fogtam, de most már szépen javul a torka Vincének, még ma megyünk ecsetelésre, aztán szerintem nem is kell.
Help!!!!!!!! Mivel egy szobában vannak Violával, és én is velük alszom, nem tudom megtenni, h. hagyom sírni. Próbálom először a cumit betenni, de ez ritkán jön be, felemelem, de kapálózik, üvölt, végül cici lesz belőle! De mindezt kb. 10x egy éjjel alatt! Szerintetek mi baja lehet? Eszik már főzeléket 2x, olajjal, húsival, néha kukoricaliszttel be is rántom neki, ennek ellenére állandóan cicin lóg, és sajnos nappal is, csak így alszik el!
Asszem valamit nagyon elszúrtam vele!
Ráadásul nagyon türelmetlen vagyok a kialvatlanságtól, és sokszor veszekszem Violával is, apróságokon!
Hát ez van. Már arra is gondoltam, h. kevés a tejem, de akkor nem lenne ennyi pisis pelusa, reggelre teljesen tele van!Próbáltam tápszert adni, de nem issza, már 3 félét kipróbáltam, tejpép se kell neki továbbra sem! Azt gondolom, megnyugvásra kell neki a cici, ő szó szerint cicifüggő lett, le kell erről szoktatnom, talán a nappallal kezdem, mert akkor én is türelmesebb vagyok, már az is eredmény, ha nappal nem lóg rajtam állandóan! Bocsi a monológért, kérdezek, és rögtön válaszolok is magamnak, lehet, h. velem is gond van???
Berni!
Gabi kérdezte a gombát, azért írtam, de nem gondolom, h. akkora mennyiség gond lenne, amit te adtál! Semmi sem szentírás!
Joghurtot, túrót, sajtot, tejfölt lehet adni fokozatosan egy éves koráig is (8 hóstól), de tehéntejet 1 éves kor felett javasolják, kivéve, ha van tejallergiás a családban, akkor csak később.
Én kölesgolyót próbáltam adni Vincének, Violának anno nagyon bejött, szárazon kicsit fűrészporos (szerintem így is nagyon fincsi), de én szoktam a főzelékébe belemorzsolni. Kalóriában majdnem annyi, mint a buláta, csak ez ugye nem búza alapú. Én óvatosabb vagyok a gluténnel, mert van allergiás a családban!
Tortaötleteket köszi, közben találtam egyszerűt (lúdlábtorta), azt sütök az oviba, itthonra meg majd kreálok valami érdekeset (süni, vagy katicatortát), bár Viola olyan póktortát akar, mint az annaespeti honlapon látható!
Üdv: Évi