Sziasztok!
Márti: Nagyon ügyi a fiad!
Lassan tényleg szaladni fognak a gyerekek
Betegeinknek mielőbbi jobbulást kívánok! Jaj és még csak most jön a java! Remélem kimaradunk ebből a szériából.
Láttam nagyon szép bébiket megint.
Pironya: Azok a szemek
Hú, dögleni fognak a pasik a lányod után. Hacsak már most nem ezt teszik
Úgy kell őket elkergetnetek az ajtóból, igaz?
A fiadnak is tök jó sötét szeme van. Bencém tőlem örökölte a szinte fekete szemeket, hosszúúú szempillákkal
Kiskoromban koromfekete szemeim voltak
Csini a frizkója Csonginak
Oszi: Milánnak is naggyon szép kék szemei vannak! hú, mindig dobok egy hátast, mikor teszel róla képeket
Szilvi: Mercikének sem semmik azok a gyönyörű szemei! Atyám, nagyon ott van. Úgy tűnik, jó géneket kapott ő is
Eyi: Mira is nagyon ügyes!!! Most már nagyon kell rájuk figyelni
Bencének tegnap nem volt elég nagy a habtapi, mindig lemászott róla, de pillanatok alatt. Csak 2 másodpercre nem figyeltem és a konyha kövön tapicskolt már
Nem győzök futni utána
Fel akartam venni, ahogy játszik a habtapin, de az első 10 másodperc után már nem is volt rajta. 4x próbáltam meg, mire feladtam
Már kapaszkodik fel és simán állásba húzza magát. Csak néha még nagyfiú akar lenni, így elengedi az ember kezét, nadrágját, olyankor persze gyorsan utána kell kapni...
Tegnap nagyon mimóza lelkű volt szegény fiam. Kitti mindig lecsapott rá (szó szerint
), Bence meg mindig zokon vette
Kb fél óra kellett neki, hogy feloldódjon, de kis hisztis volt minden egyes huppanásra, vagy ha vmi nem úgy történt, ahogy ő akarta
Többször kell társaságba vinnem, hogy szokja, hátha kevésbé fogja zokon venni, ha közeledik hozzá egy baba...
Sajnos nem tudtam visszaolvasni megint (csak a képeket néztem azt is csak az utolsó 2 oldalon), nem tudom hétfő óta hány oldalt írtatok, de jó sokat
Nálunk most történések vannak, nagy fordulópont lesz a közeljövőben. Ha már lesz vmi biztosabb, akkor mesélek, addig "csak" drukkokat kérek szépen
De abból jó sokat
Megyünk hamarosan dolgunkra, igyekszem még ma jönni
Talán fotót is kaptok majd