Új privát üzeneted érkezett!

Na,csajok nem vagyok valami jól,de Apa olyn cuki,hogy Mátézott míg aludtam egy kicsit.Most meg vacsit csinál.
Nemakarok beteg lenni!Vagy már az vagyok???

Eyi:Mira olyan gyorsan fejlődik mostanában!Ügyi.

Andóca:de édik a babák!

Kép
melike

És Szilvi az is ingyenes???
Nem biztos,ha nem ez a cég. Ha más akkor az már fizetős.
Nagyon duurrvvvvvvvvvaaaaaaaa. Áh én megyek,minden héten. 2 szer.

Kata&Milán

oszman777

Kata: igen
http://www.ceragembuda.hu/

Melike: jobbulást!!!!!

Mira nagyon kis ügyi!!!!

Andóca, Bettica: édesek együtt a babák!

Már kellene valami rögtönzött tali nekünk is! :roll: :roll: :roll: Majd megoldom...............
bszilvi25

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:32-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:32-kor.
pironya

Máté bealudt evés közben.Kicsit fáradt volt szegénykém. :lol:

Jelen pill. jól vagyok.

Kép
melike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:33-kor.
pironya

Bari, elküldtem a receptet. Szerintem tök egyszerű :lol: És isteni lett!!! Nekem is kiesett a habtapi közepe. Vettem ragasztószalagot, amit a festők szoktak használni a falra. Azzal ragasztottam meg a hátát minden egyes lapnak. Úgy, hogy minden apró darab mögött legyen szalag. És azóta nem esik ki a közepe. Szólj, ha nem érthető, mert akkor holnap lefotózom :lol:

Piri, ezek szerint nem is baj, hogy kihagytam jópár részt, mert legalább NEKEM újdonság lesz :lol: :lol: :lol: Nekem olyan későn volt 10-kor, hogy nem néztem... Most meg már inkább felveszem. Ma megnéztem ezt, holnap meg megnézem a Rúzs és New Yorkot. Hátha jó... Teljesen sorozatfüggők lettünk apával :lol: Én már a Szökés utolsó pár részét várom. Bár nekem ott a második évad tetszett a legjobban. Nem rossz a negyedik sem, de már eléggé erőltetett...

Melike, remélem nem leszel beteg, csak valami múló rosszullét. És milyen jó, hogy apa ilyen figyelmes :wink: Enyém is ilyen :lol:

Képzeljétek, benáthásodtam. De nem kicsit :twisted: Szinte összenőttem a papírzsepivel :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="pironya"]
írta:
pironyaDobok egy közelit a lányról, hogy lássátok a szeme neki is az apjáé

Neki is piros? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Viccet félretéve, szép a lányod (is) :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Piri:szépek a gyerekek,de én Csongit választom. :lol:

Brigi:dobj egy képet magadról és a zsepidről! :wink:

Kép
melike

[url]http://www.scamp.hu/index.php
Nos csajok,ez az a jó oldal (szerintem).Elég jó árban vannak a jó minőségű rucik.
Ha valaki rendelne írjátok be légyszi,hogy én ajánlottam az oldalt.[/url]

Kép
melike

Kép
melike

Jó reggelt!

Jó sokat írtatok tegnap, örűlök :wink: A képek nagyon jók :wink: Üdv az Új topiclátogaatónknak :wink:

Bari: ma mit fogsz sütni :?:

Dolgoztam tegnap, ma is megyek :cry:

Tegnap majdnem felállt egyedűl Kristóf a kiságyában, a gond csak az volt, hogy kb 23:30 volt :shock: :shock: :cry:
bluebox

NEM KELLETT SOKÁIG VÁRNI, KRISTÓF FELÁLLT EGYEDŰL A KISÁGYÁBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boldogságos vagyok :wink:
bluebox

Jó reggelt!

Márti! Gratulálok Kristófnak, nagyon ügyes!! Meggyógyultál már?

Brigi

Kép

Kép
hékás

jó reggelt!
márti:ma vagy holnap kakaós csigát,de a gyerekek állítják,hogy évekkel ezelőtt többször is csináltam :roll: én nem emlékszem :idea:
gratu kristófnak :lol:

márti ilyenkor ki van a kicsivel(gondolom már írtad :oops: )
barika2008

ja brigi értem a habtapi közepét :P én is valami ilyen megoldáson gondolkodtam...de minek csinálnak apró darabos cuccot babáknak??
ez itt a kérdés :!:
mikor még a 3 évesnek való játékokra is ráírják hogy az apró darabok fulladást okoznak :shock:
na ezért várom már,hogy a nagyfiam fölköltözzön az emeletre,annyi apró sz@rja van hogy embertelen,lego,golyó,lövedék... :twisted:
barika2008

Brigi: ismételten nagyon szépen köszönm az infót a kórházról :wink:

Bari: anyummal lakunk, Ő vigyáz Kristófra :wink:

És még nem gyógyultam meg sajna :cry:
bluebox

Sziasztok!

Márti: Nagyon ügyi a fiad! :)

Lassan tényleg szaladni fognak a gyerekek :lol:

Betegeinknek mielőbbi jobbulást kívánok! Jaj és még csak most jön a java! Remélem kimaradunk ebből a szériából. :roll:

Láttam nagyon szép bébiket megint.

Pironya: Azok a szemek :roll: Hú, dögleni fognak a pasik a lányod után. Hacsak már most nem ezt teszik :lol: Úgy kell őket elkergetnetek az ajtóból, igaz? :lol:
A fiadnak is tök jó sötét szeme van. Bencém tőlem örökölte a szinte fekete szemeket, hosszúúú szempillákkal :) Kiskoromban koromfekete szemeim voltak ;) Csini a frizkója Csonginak :D

Oszi: Milánnak is naggyon szép kék szemei vannak! hú, mindig dobok egy hátast, mikor teszel róla képeket :)

Szilvi: Mercikének sem semmik azok a gyönyörű szemei! Atyám, nagyon ott van. Úgy tűnik, jó géneket kapott ő is ;)

Eyi: Mira is nagyon ügyes!!! Most már nagyon kell rájuk figyelni :)

Bencének tegnap nem volt elég nagy a habtapi, mindig lemászott róla, de pillanatok alatt. Csak 2 másodpercre nem figyeltem és a konyha kövön tapicskolt már :lol: Nem győzök futni utána :lol: Fel akartam venni, ahogy játszik a habtapin, de az első 10 másodperc után már nem is volt rajta. 4x próbáltam meg, mire feladtam :lol: Már kapaszkodik fel és simán állásba húzza magát. Csak néha még nagyfiú akar lenni, így elengedi az ember kezét, nadrágját, olyankor persze gyorsan utána kell kapni... :)

Tegnap nagyon mimóza lelkű volt szegény fiam. Kitti mindig lecsapott rá (szó szerint :lol: ), Bence meg mindig zokon vette :lol: Kb fél óra kellett neki, hogy feloldódjon, de kis hisztis volt minden egyes huppanásra, vagy ha vmi nem úgy történt, ahogy ő akarta :lol: Többször kell társaságba vinnem, hogy szokja, hátha kevésbé fogja zokon venni, ha közeledik hozzá egy baba... :roll:

Sajnos nem tudtam visszaolvasni megint (csak a képeket néztem azt is csak az utolsó 2 oldalon), nem tudom hétfő óta hány oldalt írtatok, de jó sokat ;)
Nálunk most történések vannak, nagy fordulópont lesz a közeljövőben. Ha már lesz vmi biztosabb, akkor mesélek, addig "csak" drukkokat kérek szépen ;) De abból jó sokat :D

Megyünk hamarosan dolgunkra, igyekszem még ma jönni ;) Talán fotót is kaptok majd :)

Kép

Kép
bettica

Bettica: DRUKK!!! (majd megtudjuk mihez)

Kristófnak gratulálok! (ő mászott egyáltalán???)

Brigi: sajnálom, hogy mindig van valami nálatok! Jobbulást!!!
bszilvi25

Szilvi: igen mászott, csak sokáig hátrafelé mint a rákocskák :D
bluebox

Bettica: ez nagyon csúnya dolog volt most Tőled :cry: Drukkoljunk................................. majd megmondod................................... Már nem lesz kinek elmondanod, mert megesz minket a kíváncsiság.................... :cry: Csak nem kistesó jön?????? :D :lol: :wink:
bluebox

igen én is kiváncsi természetű vagyok...de nekem valahogy nem kistesós ez a történet :roll:
naaaa betti kivele :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

Azt várhatod Bari :D :D :D

Piri: nálunk is apa rakoncátlan génjei a felelősek :D :lol: :lol:
bluebox

Ha már előre találgatunk, nekem sem tesó szagú a titok! Inkább lakás vagy ház........ (de majd megtudjuk)
bszilvi25

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:33-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:34-kor.
pironya

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:34-kor.
pironya

Szia Piri!

Ha esetleg nem tudnak segíteni, itt 1600-ért rögtön a tied lehet http://www.vatera.hu/a_13_es_3_4_eves_adrian_mole_titkos_naploja_124420019.html
bszilvi25

Sziasztok!

Gyors bekukk!

Piri Nekem valahol megvan, de lehet hogy otthon maradt anyuméknál, körülnézek! Én imádtam azt a könyvet! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Megvan!

Írd a címedet meg hova küldjem! :wink: :wink: Kicsit romos, meg sárgák a lapjai, de gondolom mindegy mikori kiadás. Ez 1986-os és 28 Ft volt! :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Na itt vagyok, bár vasalnom kéne. :oops: :oops:

Piri: nagyon szép a nagylányod (is)!

Brigi: basszus mi jöhet még Neked? Jobbulást, vigyázz magadra és persze Marcira! Hogy telik a napotok, hogy nincs segítség?

Márti: de jóóóó, nagyon ügyi Kristóf! :lol: :lol:

Betti:DRUKK Itt is! Én is, Én is kíváncsi vagyok! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Helló mindenkinek!

Úgy néz ki,hogy csak valami gyomorrontás lehetett,mert ma már jól vagyok. :roll:

Voltunk a szomszédban az "új" barátnőmnél.Szegénykém beaggódott,mert farral lefelé fordult a babája (25 hetes).Mondtam neki,ez még nem jelent semmit.
Máté meg úgy beálmosodott,hogy hazajöttünk,letettem a kiságyba,kis tea és már aludt is. :lol:

Betticánál az én megérzéseim is valami költözést súgnak.Aztán lehet,hogy tévedünk.

Kép
melike

Először is Betti, drukkolok ezerrel. Majd ha lesz publikus info, várjuk ám :wink: :lol:

Hát Anna, remélem már semmi nem jön. Ennyi nekem bőven elég. Ja de, még történt más is ám. Gyümölcs-napom van, és azt vettem észre, hogy rohadnak a hétvégén vett gyümölcsök :twisted: Remélem kibírom, míg apa hazaér, vele hozatok frisset, addig meg szelektálok... Egész jól bírom a mai napot. Lecsücsültem a habtapira Marci mellé, így nem kell rohangálnom :lol: Meg ma ugyebár főznöm sem kell. Lehet, hogy nem is kérek holnapra sem segítséget :wink: :lol:

Melike, örülök, hogy jobban vagy. De azért jól esett, hogy apa úgy kényeztetett, nem? :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kép

Alig tudtam bejönni,ide. :cry: :cry:
Vissza olvastam. Betti DRUUKKKKKKKKKK!!! Várjuk kiváncsian.
B.szilvi!! Ha voltál a masszázson,kérlek írj milyen volt.
Tócsnit,vagy aki más hogyan ismeri lepcsánkát sütök. Imádom,tejfölösen.
Márti!!Gratt a fel álláshoz. Nahh,jussak eszedbe ha este alvás helyett állni akar a fiad :shock: :D :shock: :D
HUUUUUUUU.megyek,mert rengeteg lepcsánkát fogok sütni,már bekavartam.
Brigi!! Azt a lángost nyersen fagyasztani is lehet??? És meddig áll el hűtőbe???

Kata&Milán

oszman777

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:35-kor.
pironya

Jut eszembe,már rég óta.
Hogy montana hol van??? És moni?? az első szülött gyeremekünk????

Brigi!!
Rakjuk már mások neve alá is a honlap címet. Most is receptet kerestem,aztán andócához vissza lapoztam és nála ott van a cím. Csak én hülye vagyok hozzá hogy kel.l :cry: :cry:

Kata&Milán

oszman777

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:35-kor.
pironya

Kata:rakd be a kedvencek közé!

Brigi:hát persze,hogy jó volt!Da Apa ilyen! :lol:

Kép
melike

na megjöttem tornáról vissza is olvastam,de nem maradt meg sok :oops:
Kép Kép

ezek decemberiek
barika2008

Piri: örülök, hogy tudtam segíteni........

Bari: jól meglepődtem a képet látván! Azt hittem, hogy felétek havazik :lol:

Melike: szupi hogy jobban vagy! (meggyógyultál)
bszilvi25

ÁÁÁÁÁ megőrülök. Az Én fiam még nem is tud felállni, csak a kompba korzózik de mindent lerámol! Épp most rántotta le az íróasztalról az irattartót! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Állandóan a cd-ket rámolja, és elviszi az egeret! :lol: :lol: Kész vagyok....... kikötöm valahova. :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Bari%%%Ez a csajszli,,,áhhh nagyon jó csaj.Fiüknak biztosan bejön már az iskolába. Hűűűűhhhaaaaa,VIGYÁZZZZ RÁÁÁÁ NNNAAGGGYYYOOONNN!!!!!!!!!
A fiún az a nadrág,nagyon vagány.
Piri,rögtön,írom csak még sütöm.

Kata&Milán

oszman777

----
pironya

Anna,türelem.
Na én ezért nem akartam kompot,mert késleltet sok mindent.

Ki ne kösd :!: :!: :shock: :shock: :lol: :D :lol: :lol:
Van póráz is,láttam valahol. :lol: :lol: :lol: :lol: gyereknek. :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:

Kata&Milán

oszman777

Nem téma, ha csak kúszik akkor is lerámol, csak kevesebb mindent ér el, de megoldja! :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy meg szerintem nincs elkésve, Viki is kompozott és egy évesen egyedül járt!

Ja a póráz az nagyon állat, már láttam Én is, ÉLŐBEN! :shock: :shock: Nem hittem el mikor láttam, és majdnem megfejeltem miatta a kedves apukát! :evil: :evil: :evil: Őt kéne pórázon vezetni, a nem normális! KI talál ki ilyet??? Na azt is felakasztanám! Tuti amerikai találmány! :shock: :roll: :twisted:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:36-kor.
pironya

piri:dec 14-én volt a szülinapja! :lol:
fiam meg aug19-én lesz 8 éves

amúgy dávid is úgy szaldgál a holdkomppal mint őrült és mindíg becsukja az ajtót és mögé megy ,hogy kinyitni se lehessen.ezt napi 50x megcsinálja...nem véletlen ,tudatosan :lol: fiókok ajtók ki..terítő le,konektorokat már bedugtam vakdugóval mert állandóan ott van.cd-ket klepakolja.ahoz képest hogy a védőnő azt mondta eszembe ne jusson holdkompba tenni,egész jól nem tartjuk be :lol:
ééés ha valami nem tetszik toporzékol,szabály szerűen mint a nagyok
barika2008

Kata, engem is érdekelne, hogy Te hogy csinálod a tócsnit :wink: a lángos meg 4-5 napig áll el a hútőben, de még nem próbáltuk meg lefagyasztani.

Montana jól van, de nincs ideje fórumozgatni. Inkább Marcival tölti az idejét.

Berakható máshoz is a topic címe, de tényleg jobb ötlet a kedvencekhez berakni

Bár én nem szoktam lereagálni a képeket, de ezt most nem tudom kihagyni. Bari, édesek a gyerkőcök!! Ééééééés nagyon szépek is!!!

Anna, türelem-türelem-türelem. Más jó tanáccsal nem tudlak ellátni a pakolászás miatt :wink:

Picit dühös vagyok apára :cry: Általában mindig időben el tud jönni bentről, de az utóbbi időben, ha nem érzem túl jól magam, akkor tuti nem jön haza időben. A héten eddig mindig 5-fél 6 körül ért haza. Pedig olyan jó lenne, ha leváltana... Marci ma eszméletlen hisztis, nyűgös. Már bekentem az ínyét dentinox-szal, most sikerült elaltatnom. Remélem mire felébred, itthon lesz az apja :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

SZIASZTOK!
VÉGRE meg tudom nézni a videókat, már néztem a Marcikról és Mercikéről-nagyon édik ezek a gyerkőcök, képen is de elevenben még inkább

Kép
Kép
eyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?