Sziasztok!
Linh!
Te jó ég, részvétem a kenguruzás miatt, én tuti nem bírtam volna!
Hát igen, a metro kész bacitanya egy ilyen kicsi babának…
Marek!
Nagyon édesek a képek, Bori tényleg nagyon tápláló étrenddel rendelkezik!
Ilyen rucink nekünk is van egyébként, Lilluson karácsonykor volt. Előtte, és azóta sem.
Babe!
Köszi a tippet, asszem ezt nálunk porridge-nak hívják, és rengeteg félét lehet kapni, az angolok nagyon nyomják reggelire. Én is ettem még kint, úh majd folytatom is, hátha segít.
Laura nagyon édes, ne aggódj, ha kövér, egy baba így egészséges!
Én is majd el gurultam babaként, aztán szépen levékonyodtam…a mostani állapotokról meg nem beszélünk.
Érdekes ez a pisi téma, én még nem hallottam, h figyelni kéne. Mindenesetre én már láttam Lillust, amikor pelusozás közben pisilt…ilyenkor persze lefolyik, és öltözhetünk át teljesen.
Ha tényleg meg akarod figyelni, akkor pelusozd kicsit hűvösebb helyen, akkor sztem pisilni fog…Lillus is olyankor csinálja, mikor nincs túl meleg a szobában. Ennyitől nem fog megfázni.
Vikcy!
Mi múlt héten vasárnap lövettük ki Lillus fülét. Én rengeteget agyaltam a dolgon, mert én is féltem, h fájni fog, meg nekem nem tetszenek a babafülcsik, amik karika szerűek vagy lógósak, mert Lillusnak nem állna annyira jól. Bedugóst akartam, de attól féltem, h az meg szúrni fogja. Aztán tök véletlen megtaláltam ezt a dolgot, tipikusan bababarát fülbevalók, hátul olyan a vége, h nem lóg ki a szár, és nem nyomja a kis fejüket. A lövő pisztoly sem hangos. Ez a nő szegedn lakik, mi ott voltunk nála, de havonta egyszer pesten is megcsinálja az összegyűlt babáknak. Én ajánlani tudom, sokkal barátibb módszer, mint a szúrás, Lillus csak azért sírt, mert le kellett fogni, aztán 1 perc múlva már vigyorgott, és nem gyulladt be. Szólj, ha kell elérhetőség.
Bettyna!
Nagyon édes Szabi répaevés közben! Én is alig várom a hasonló élményeket! Persze szeretnék csak szoptatni 6hóig, de tartok tőle, h ez már nem sokáig fog kizárólagosan menni.
Sztem növekedési ugrása lehet Szabinak. Próbáld meg növelni a napközbeni adagot 30-40ml-el, és sztem nem fog éjszaka kelni…vagy ha igen, akkor lehet h csak szokás miatt, ilyenkor ne vedd fel, csak ha tényleg éhesen sír. A susog-ütöget, hátsimi, vagy akármilyen nyugtató módszerekkel visszaalszik, ha nem éhes…pár nap múlva meg nem fog ébredni. (reméljük
)
Anhel!
Nagyon édes lehet Dóri is! Sztem éjjel jobban jöna tejcsi, mert pihensz, és több termelődik…azért nem kell annyira harcolni!
Marek!
Igen, sok baba csinálja ezt a nyomkodást, állítólag így pumpálják ki egy kicsit a tejcsit…nemtom igaz-e?!
Az új cybex-hez van mózes is!
Vagy esetleg vannak ezek a (asszem) lengyel babakocsik, amihez szintén van mózes, meg elég designosak…de nemtom milyenek élőben. A csepeli bababolt honlapját nézd meg esetleg. A babypointra, meg ilyenekre gondolok…P3 is tán…nem emlékszem teljsesen. Azok a fajták, amik áltaálban narancs, kékés piros színben vannak…valamelyikből van zöld is, és szép színes a bózes belül. Asszem Szöszke vagy Bettyna tett fel nem rég egy linket az övékről…
Tegnap sztem vm fornt lehetett, mert Lillát minden alvás alkalmával vissza kellett altatni, és az uccsó is csak fél órás volt, pedig ő ilyet sosem csinál. Csak tegnap volt ez Borival vagy soha nem alszik napközben? Ha így van, akkor neked is ajánlom a suttogót.
Gratula a forduláshoz!
More milk: Én 9 napja szedem, talán van egy kis javulás. De ezek szt akkor be kell szedni az egész dobozzal…állítólag ha nem szedi már az ember miután elérte a kívánt eredményt, akkor is fenn marad…hát nemtom…szerintetek? Nekem 120-as van, 9500ft-ért vettem a teszveszen.
Szerintetek ezt is szedjem be mind??? 4-5 napig 4x1-et szedtem, azóta 3x2-t....szerintetek hogy jó?
LKata!
Jajj, szörnyű lehetett ez a dokis story! Lehetett volna kedvesebb, előtte esetleg elmondhatta volna, h mi fog történni! Grrrr! Felejtsétek el gyorsan!
Éva!
Jaj szegény áron! Jobbulást neki, küldünk sok gyógypuszit!
Ildi!
Lottinál is növekedési ugrásról lehet szó, nem? Biztos többet akar lenni…legalábbis ezt írják az okosok, ha ilyen van, és különben meg már szépen aludt…
Nagyon édes a video!
Timi!
Hogy van a párod, ugye nem lett komoly baja? Ha azóta is érez vmt, azért el kéne mennie dokihoz…
Jaj, elég hülye rendszer lehet nálatok, h nem vizet a biztosító egy injekciót!
Zsuzsu!
Jaj, az nem jó, ha bukás a vége a dolognak! NA de majd megtanulják, h ez annyira mégsem jó poén!
Dokinál még nem voltunk, mert nem ért rá még apukám, talán hnap…babakocsival meg messze van.
Gyógypuszik mennek a kis fogacskákra! Szegény Konsti ilyen hamar szenved tőlük…
Clau!
Nálunk úgy van az esti program, h 4.30-5 körül eszik, kb 6.30-7 körül még alszik egy órát, utána ébresztem (ha nem kel magától, mert ez a 3. alvás már néha nyűgös), egyből fürcsi, majd kaja, utána fekvés…
Nymalac!
Akkor oké, pont egy hétig alkoholoztam.
Én a zapp-ot gyerekestől borítottam fel, mert rajta volt a táskám…amit mondjuk én mindig dugig pakolok, akármekkora méretű.
Alvás: mi is 1x kelünk éjjel. Átlagban 10kor fekszik le, és 4-5-5.30 körül ébred, de háromszor már 6.30ig is átalussza. 15-20perc szopi, aztán vissza, vagy nem ébred fel, vagy annyira kész van, h egyből csukódik is le a szeme. Mostanában ezután még 8kor alszunk. Ő általában felébred vmkor közben, és nyekereg dumál kicsit, de ha nem sír, akkor nem veszem ki, és vissza is alszik gyorsan. Aztán 10-12.15, 2.30-4.30. és 6.30-7.30 nagyátlagban.
Tegnap nálunk nagyon fújt a szél, és állítólag front is volt, Lilla is megérezte, mert ahogy írtam, egyik alvás sem volt az igazi, mindig felébredt és vissza kellett altatni, késő délután meg csak fél órát aludt. Ma már úgy néz ki minden oké.
Olyan édes, reggel már régóta nem sír, tök sokat elvan már az ágyában, és csak beszélget, max nyekereg kicsit, és visszaalszik, felébred, megint szunyókál. 8-8.30körül szokott végleg kelni, ilyenkor hallom, h mostmár tényleg elég volt, és sírni fog hamarosan, úh még előtte kiveszem, és hatalmas mosollyal fogad, ahogy meglát.
Tegnap kicsit kiakadtam, mert 1-2 hete már nem nagyon segítenek a szüleim, alább hagyott a kezdeti lelkesedés. Illetve apukám most lumbágós, ezért nem tud annyira, inkább anyukámról van szó. Reggeltől estig mindent én csinálok, még a babacuccokat is elmosom és sterilizálom, pelenkát áztatok, rucit mosok, meg minden amellett, h Lillust etetem, játszunk, böfi, peluscsere, altatás minden. Mikor hazajöttünk, akkor a szüleim fürdették ketten, ők altatták, büfiztették, pelusozták, már rosszul esett, h alig van velem Lillus, csak szopi közben. Most meg a nagy semmi, és ez esik rosszul. Anyukám megfázott 2hétre, már meggyógyult, de azóta sem segít semmit, csak a fürdetésnél van mellettem, mert az nálunk 2 emberes. Apukám meg a dereka miatt…úh mostmár tényleg semmi segítség. Tnap az esti altatásnál nagyon sírt Lillus, az idő miatt vagy már nagyon fáradt volt amiért nem aludt rendesen napközben. A lényeg, h szerettem volna megnézni a született feleségeket, egyébként semmi mást nem nézek, mert nem tudok végignézni úgysem semmit…de ő nagyon sírt, én meg totál kiakadtam, h na ez most sok. Úh szóltam apukámnak, h altassa el…anyukám meg kiakadt, h miért vagyok ilyen…hát nem is tudom. Na mind1, ezt most csak muszáj volt kiírnom. Nem szivesen adom ki már a kezemből Lillust, mert nem vagyok annyira fáradt, mint az elején, de azért folyamatosan reggeltől-estig egyedül csinálni az utolsó kis dolgot is, nagyon kimerítő. Legalább heti 1-2x átvehetne vk 1-1 fürcsit vagy altatást, h addig is le tudjak ülni kicsit.
Na most megyek, van még fél órám ledőlni kicsit, mert ma elcsúsztunk egy órácskát....