Sziaszotk
Annus
hogy mit kérdezz tőlle? fogalmam sincs! Mi annak idején nem beszéltünk rólla, vagyis max annyit, hogy ha kipottyan akkor rendes szülés, ha nem akkor csaszi, és ha így akartam, ha nem (a lelkem mélyén) csaszi lett rossz áramlás miatt mind2x.
Detty
ideális korkülönbség????????: nem tudom, nekem fogjuk rá hogy muszály volt így összehozni a dolgokat
1. életkor: jelenleg már 36 vagyok
2. úgyse tudtam volna hova vissza menni dolgozni, mert a munkahelyem átköltözött 90%-ban Ukrajnába, de amúgy sem mentem volna vissza műszakozni
3. ekkor tudtam apjukot rábeszélni kistesóra
4. mindkettő kissrác lombik baba, és hát ügye vagy sikerül vagy nem, nekünk szerencsére mindketten elsőre sikerültek
most próbálom rábeszélni mégegyre (hátha kislány lenne, de ha fiú az sem baj
) de sajna tudom a lelkem mélyén hogy ez nem fog menni, úgyhogy most várom a csodát!!!!!!!!!!!
DE amúgy azt tudom, hogy ha spontán lehetne + és anyagilag is totál sima ügy lenne, akkor megvárnám azt az időt amikor már Áronkám óvodás, mert így egyikkel sem tudok foglalkozni, mert ha Ákossal szeretnénk valamit csinálni akkor azt Áron nem hagyja, úgyhogy általában sajna nem sok mindent csinálunk, mert az csak órditásba - vísításba torkollik, tegnap este odáig fajúltak a dolgok, hogy Ákos úgy beleharapot Áron bal kézfejébe, hogy ott maradt a foglenyomata
, de azért nem cserélném el őket, majd lesz jobb is, remélem nagyon!
Hogy neked milyen rendes kislányod van!!!!!!!!!!!!!!!!
Nálunk a fiúk (egyiksem) alussza teljesen végig az éjszakát. Most is még csak ennyi az idő, de már mindketten 1x kijöttek, és még hol a reggel!
Ja és igen ez a csúnya gazdasági válság, sajna apjuk már csak ezért sem megy bele, mert neki nagyon nagyon csúnya jövő képe van!
Sziasztok
Erika