Sziasztok!
Vagyok. Kösz mindenkinek, aki hiányolt!
Hát nem sokkal jutottunk előrébb. Még mindig kínlódunk. Már nem is tudom mit találjak ki. Minden "receptet" kipróbáltunk a kakigond távozásának megkönnyítésére. Volt éhgyomorra kamilla-kömény-ánizs tea, baracklé, őszibarack, nem adtam neki tejpépet, kapott szilvát, leves állagúra higítottam a kajáját. Este laktóz szirup....A kúpot, meg a lázmérőt nem akarom erőltetni. Én speciel már összef**tam volna magam ezektől, de neki semmi hatás. Tegnap kétszer sikerült kakilni, de csak úgy, hogy előtte sírt. Nem adtam neki csak kizárólag bébiételes kaját, hátha a hazai nem jó neki....
Ma még nem volt kaka, de most elaludt. Lányok, én már nem értem ezt. Eddig olyan szépen ment minden. Szépen minden reggel kakilt. És most sem csináltam semmit másképp. Nem kapott új kaját, csak amiket eddig szokott.
Nem tudom mennyi folyadékot iszik, mert a tejcit nem látom amit a cicimből szív ki. Kb. próbálok egy másfél deci teát beleerőltetni egy nap, de nem igazán akarja meginni, mostmár pohárból sem. Tegnap este sikerült 100 mili tápszert megitatni vele, arra kapott még tejcit is. Nem tudom, lehet kevés neki a folyadék???
Reggeli: tejci, 10 órai tejci, ebéd: főzi, 3 körül tejci, utána kicsi gyümi, 6 körül tejci, vacsi: tápi + tejci. Ja, és csak a nestlé beba 2+ vaníliás tápot hajlandó volt megenni, illetve egyáltalán a szájába venni, de azt is csak úgy, hogy még egy pici cukrot tettem bele. (fél mokkás kanálnyit)
Nagyon nehezen eszik-iszik...
Lányok, lehet alig van már tejem, én meg azt hiszem, hogy jóllakik vele, aztán közbe meg nem..megpróbálom már napközben is a tápot, hátha elfogadja....
Bende: sajnálom a kiságy dolgot. Nálunk Dorka abban a kiságyban alszik ami még az apjáé volt. Szépen lecsiszoltuk, átlakkoztuk. Mi úgy csináltattunk hozzá pelenkázót, (12.000Ft-ért) de az komódnak is használható. Már alig fér rá a pelenkázóra, csak átlósan, úgyhogy már nemsokáig használjuk azt hiszem.
Szerintem nézz körül a neten, ne vágj bele rögtön az elsőbe, hátha olcsóbbat találsz valahol, és esetleg Fehérváron nincs ilyen bababizományi, vagy ilyesmi????
A süti nemcsak guszta, hanem fincsi is nagyon. Nálunk is menő a fekete erdei meggytorta...
babakuckó
Trundike: nagyon ügyes Bius, hogy átaludta az éjszakát. Lesz ez még jobb ám!
Jó ötlet ez a ringatósdi, nálunk hely is lenne, csak messze vagyunk tőletek.
Wicca: ez a delfin mindjárt leugrik a vonalzódról!!!!!