Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi?
Ancsi?

Kép
jaffa4
 
 


Jaffa: így már értem! Szerencsére én határozatlan idős voltam, az én helyemen is helyettesítő van szerződéssel. Most újították neki, mikor Levi 3 éves lett, de tudja, hogy biztos a helye, mert nem megyek vissza. Pedig jó hely volt.

Naspi: igen, olyan, mint a fürdőpelus, ugyanúgy kell felhúzni, van többfajta, de a liberó jött be nálunk az éjszakai sok pisire. Up&Go talán, vagy mi, nem is emlékszem. Drágább, mint a tépőzáras, de több pisit bír. Az ára miatt nem használtuk nappalra. Próbáltunk mi is nagyobb méretet, de az sem jött be. Olyan fél éves korától volt, hogy éjjel is átázott, meg reggelre is. Azt nem tudom meddig kb 2-3 hónapig azt hiszem. Anyósom mindig mondta, hogy a fiúk ilyen pisisek. Pelenkatartó bugyit nem próbáltam, de sima fiú alsógatyát megpróbálhatsz ráhúzni a body alá, vagy rá, hátha nem mozdul el a pelus. Ez a bugyipelus is azért jött be szerintem, mert 4-5 csíkban gumis a dereka körbe és nem tud elcsúszkálni rajta.
Vendég
 


Sajnos ma úgy jött haza a férjem, hogy bent a cégnél közölték velük, hogy márciusban a 24 emberből 6-ot elküldenek. Nem a magyar főnöke dönti el kiket, hanem Japánból kapják a listát a nevekkel, a régi Japán főnökök döntenek, akik nyáron hazamentek.
Most egy hónap körömrágás következik! :( :( :(

Kép
jaffa4
 
 

 
 

jaffa: basszus, nehéz hónap lesz, de drukkolunk a férjednek, hogy ne Ő legyen az egyik a 6-ból!!! az én férjem is jappó cégnél dolgozik, ráadásul az ipar összeomlása kezd hozzájuk is begyűrűzni, náluk viszont egyelőre nem lesz leépítés Hál'Istennek! asszem írtam már, h öcsémet is elküldték, meg ma telefonált az egyik ismerősöm, hogy tegnap neki is felmondtak, igaz nála nem a gazdasági válság volt az indok hanem mert a gyerek sokat beteg ... már erre nem is tudok mit mondani. egyedül neveli a gyerekét, lakáshitellel a nyakában. hát remélem mihamarabb talál magának valamit!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Jaffa: óóóó, szegénykéim, nagyon sajnálom, reméljük nem fog benneteket érinteni, nagyon car ez a válság, én közszférás vagyok/voltam, de őszintén örülök, h most nem dolgozok, mert ott is hallani, h bérbefagyasztások, létszámstop, leépítések, juttatás-megvonás...stb.

hát hallod, már a terhesgondozási rendszer is megváltozott? éncsak arról hallottam, h egy genetikai vizsg. lett kötelező, ez vmi új vizsg. nem tom pontosan...de mi ez a kombinált teszt? és ez az arány mit jelent?

szval ha jól értem, akkor te azért járnál jobban, ha visszamennél dolgozni, mert hat.ott idejű volt a szerződésed? hát ez sem túl jó hír :cry:

Mancsa, köszi az infót, most pont a liberón gondolkozok, h veszek, kipróbálom a bugyipellót éjjelre neki :wink: igen, a Miló is most kezdte, h sűrűbben pisil ki, eddig is volt ugyan, de csak néha-néha, szegény Levi, őt is gondolom nagyon zavarja :cry:

Kép
naspolyácska
 
 


mancsa, winchi: bizony nem sok van :)!!! 36.hét betöltve, holnap doki! ma azt mondta a gyerekorvos, hogy most alig van baba :shock: !!! januárban az Ő körzetében 1 baba született! februárra nincs babájuk, márciusra pedig egyelőre csak én! ez olyan furi, mert én egy csomó várandós nőt látok! nagyon várom, h megszülessen a kicsi fiam :)! ma vasaltam ki a (meglévő) cuccait!
gyerekorvoshoz Zsoltit is vittem, mert mióta fehérvárra költöztünk még nem kértem át a kartonját!!! pedig annak már több mint másfél éve! ennyire nem beteges az én nagyfiam :). örülök neki!

(csak azért csináltam babafalvás vonalzót, hogy kiírja, hogy "Anyának már nagy pocakja van!" :D)

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


naspi: jaffának abban igaza van, hogy a terhesgondozás alatt semmi sem kötelező, hisz el sem kell járnod csak ugye akkor pl nem kapod meg az egyszeri anyaságit! ez asszem régen is így volt! úgyhogy valóban nincsenek "kötelező" vizsgálatok csak ajánlottak. az a szám pedig azt jelenti mennyi az esély arra a betegségre amit szűrtek! elvileg ezen a kombinált szűrésen két féle betegséget néznek Down és Edwards asszem, de most lehet, h nem emlékszem pontosan :oops: :lol: !

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Sziasztok!

Anyany: Egyetértek Gégéével, Zsófi "így is" gyönyörű :)

Gégéé: Emma baba nagyon ÉDI!!! Azok a szép nagy szemek... Zabálnivaló, és milyen pisze baba :)

Katinka: Miért ti merre laktok?

Szosz: Remélem javulni fognak az éjszakák. Bianka is többször felsír éjjel, de eddig nagy ébrenlét nem volt. (kopp-kopp) Kíváncsi leszek mikor fogja szépen átalukálni az éjszakát, bár 6 hónapos kor előtt állítólag nem várható el a babától hogy átaludja az éjszakát, de utána meg jön a fogacska.

Winchi: Mennyi barackot kapott Matyi manó? Én is megpróbáljam?

Lara: Ez jópofa volt... :)

Szia Eszti! Igen az :) (AFP kötelező)

Mancsa: Mi is holnap megyünk oltásra. Szegény Manócskám már előre sajnálom.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Naspi: hihihi Levit nem zavarja, már 3 éves, ez régen volt. Nagyon ritkán előfordul még, hogy bepisil éjjel, de reggelre nem is emlékszik rá, hogy átöltöztettem, meg ágyat húztam éjjel.
Vendég
 


Sziasztok!

Lányok: Tegnap este először - és gyanítom sokáig utoljára - Bianka teljesen átaludta az éjszakát.
Ezt a napot felírom, bár sejtem hogy a ma este már nem lesz ilyen jó, de jó volt aludni. :)
Ma megyünk a 3 hós oltásra, utána szerintem sétálunk majd egy nagyot ha nem esik az eső.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Naspolya! én pont a narancsról, meg a mandarinról tudtam úgy hogy citrusféle és csak egy éves kor után adható. Már a fene se tudja, hogy mikor mit jó adni a gyereknek. Mindenki mást mond. :twisted:

Tründike! ha az iwiwnw jársz visszajelölhetnél :wink:

Pasis- pisis pelushoz nem tudok hozzászólni, mert nálunk a leggyakoribb baleset az, hogy leveszem róla a pelust és akkor pisil. Ha ezt vesszük alalpul gyorsan szobatisztának kéne majd lennie, mert akkor szeret a legjobban pisilni meg kakilni, miukor nincs rajta pelus. Sőt hosszú napok telnek el úgy, hogy kakilni, kizárólag csak kibontott fenékkel hajlandó.

Párom köszöni a jókívánságokat, de elárulom, hogy csak a neve napját ünnepeltük. A válság viszont elért minket, ezért most csak a tortát kapta ajándékba. Ha kicsit rendeződnek a dolgaink, akkor lesz ajándék neki is, nekem is. A torta ízlett neki, azt mondta, hogy nem annyira édes és tömény, mint amit a cukrászdákban lehet kapni. Nem fényképeztem le, mert eladtuk a digitális fényképezőgépet és a párom telefonja meg nem volt itthon.

Jaffa: feldobom majd a receptet. Sajnálom a párodat, borzasztó, hogy mindenütt ekkora bizonytalanság van.

KépKép
bende
 
 


Bende: Megtörtént! :) Remélem nemsokára rendeződnek a dolgok.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Lányok: Tegnap voltunk Ringatón. 700 Ft fél óra. Arra gondoltam hogy nem viszem a picikémet egyelőre ilyenre pedig jót tesz a babáknak, hanem aki benne van hetente egyszer rendezhetnénk mi ringatót. Mit szóltok hozzá? Össze lehetne jönni beszélgetni, és fél óra mondókázás dalolászás is benne lenne a programba.
Vélemény?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Én benne vagyok. Bár, hogy őszinte legyek, mostanában jutott eszembe, hogy a boci boci tarkán és a száraztónaknedvespartján kivül mást nem igazán énekeltem még Nikinek. :oops:

Nagy baj, ha azt mondom, hogy a mi 43m2- es lakásunk nem igazán felel meg erre a célra? :oops: Esteleg max. 3 anyut fogadhatok, de babakocsi nélkül kell jönnie.

KépKép
bende
 
 


Nagyon tetszik Bius új vonalzója!

KépKép
bende
 
 


Esteleg=esetleg :shock:

KépKép
bende
 
 


Bende: Nem baj :) Nálunk is lehetne csinálni bár nem nagy a lakás, de a babakocsikat a tárol folyosóján el tudjuk helyezni.
Persze sok anyukát a mi lakásunk sem képes befogadni, de gyanítom egy egy időpont nem lesz mindenkinek jó azok közül sem akit érdekel a dolog :)
Mindenki készülne egy mondókával és hajrá :) Akkor Te benne vagy, felírom :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


oké, véss rá a listádra!!!!!

jaffa és mindenki akit érdekel, a feketeerdő receptjét felraktam.
Ancsi sütije nagyon guszta, a hétvégén le is gyártom

KépKép
bende
 
 


Sziasztok!

Szörnyűek ezek az elbocsájtások, meg megszorítások. Párom is már csak a nagyon alap bérét kapja januártól a melegétkezési utalványokat is megvonták, pedig sokat számított nekünk. :shock: :cry:

Ma meg itt ülök startra készen és ha apukám telefonál akkor hivatalos ügy miatt kettőre 100 kilóméterrel arrébb kell lennem :shock: Nem a családomtól függ hanem az ottani hivatalnokoktól hogy mit mondanak délelőtt.
Vicces lesz hisztis Matykóval

Tündi jó ötlet az összejövetel, mennék én szívesen, de sokmindentől függ. Matyi evészetétől, az időtől....

barackot 4 kanálkával kapott, ha tudunk ma is próbálkozunk.

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Tründike! Engem is írj fel a listádra! Én szívesen bevállalnám, hogy legyen nálunk, mert elférnénk, nyáron pedig kint is tarthatnánk a kertben, de eléggé a város szélén lakunk. Busz mondjuk az utca elején áll meg és onnan kb 150m gyalog.
Bius nagyon ügyes!!!! Sztem lassan mindegyik éjszakátok ilyen lesz.

Bende! Köszi a receptet,hétvégén kipróbálom!

Naspi! 1:100 000 azt jelenti, hogyha 100 000 gyerekkel lenne most várandós ( :lol: :lol: :lol: ) akkor abból 1 lenne Down-os.
AFP-t tényleg nem csinálnak más országban, vagyis nem önmagában, mert elég sok a fals eredmény. Úgy olvastam, hogy minden tizedik Downos gyereknek lett rossz az AFP-je.

Kép
jaffa4
 
 


Jaffa: OK akkor már négyen vagyunk. Bende, Te, én és egy ismerős anyuka :)
lehet hogy már jövőhétre megbeszélhetünk egy időpontot?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Lányok itt bőgök már egy órája!

A volt kolleganőm, aki ,,örökbe,, odaadta a kisáygat és a pelenkázót, most visszakéri. Mindent ahhoz választottunk a szekrényket, a szoba egész elrendezését, vágattunk bele matracot, plusz pelenkázólap. Nyanyó megszokta elvan benne.

Most böngészem a netet, hogy találjak egy fehér, pelenkázós, ágyneműtartós, kombi kiságyat, hogy 2 év múlva ne kelljen még egy újabbat venni.


http://www.expressz.hu/baba-gyerek/buto ... 64113.html

Ezt találtam. Már beszéltem is velük, nem használják, mert a gyerek csak közöttük tud aludni és így csak a helyet foglalja. Majdnem új, mindent ajándékba ad hozzá. 65 ezer helyett most már 50- nért is odaadná.

KépKép
bende
 
 


akárhogy is, ugrott az ülésre félretett pénzünk, nem lesz névnapozás sem. :(

KépKép
bende
 
 


a páromat még nem is mertem felhívni, reggel elment az ország túlsó végébe. épp számolgattuk, hogyha mindegyikünk megkapja az adóvisszatérítését, akkor vehetünk ezt, azt. pl neki új cipőt. hát ez most már csak álom marad, mert akkor abból az összegből kell megvennünk az ülést. használtat abból nem veszek, mert a legtöbből hiányzik a párna, ami fontos és azt szeretném, hogy a következő gyerkőc is használni tudja. már ha lesz... :(

KépKép
bende
 
 


se ebéd, se takarítás, szalad a lakás, gyerek nem alszik, most szaladok én is....

KépKép
bende
 
 


bende: a mienk innen van:

http://www.kindermobel.hu/kisagy.shtml

ne sírj! fel a fejjel!!! sok puszi

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Trundike! Örülök, hogy ilyen jó éjszakátok volt! Ez a ringatós dolog tetszik nekem is, szívesen csatlakoznék, ha még beférünk, bár már látom megvan a létszám. A mi lakásunk sem igazán alkalmas, babakocsi tárolás pedig nem megoldható. :( Én már annyira elfelejtettem ezeket a gyerek dalokat + mondókákat! :(

Bende! Sajnálom! Remélem azért megoldjátok!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Bende: Nagyon sajnálom :( Hirtelen nem is jut eszembe semmi megoldás, de majd kérdezősködök hogy ki tudna segíteni.
És mit mondott a kolleganőd? Miért kéri vissza? Bár ez a szitun nem változtat.
Ha tudok valamiben segíteni szólj!!! Gondolkozom ismerősön hogy ebben az időszakban tudna-e valaki segíteni-

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


nem tudok mindenre reagálni most. Várom Naspolyácskáékat, megyünk a védőnénihez.

Jók az új vonalzók csajok! Én sajna nem tudok menni, mert még nem vagyok annyira mobil a bébivel,de idővel, néha majd becsatlakozunk ;) én sok éneket tudok, angolt is ;)

á nincs nekem amúgy kedvem ezekről a gazdasági válságos dolgokról beszélni, mert szerintem nagyon nagy a para az országban :(

puszi

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Vagyok. Kösz mindenkinek, aki hiányolt!
Hát nem sokkal jutottunk előrébb. Még mindig kínlódunk. Már nem is tudom mit találjak ki. Minden "receptet" kipróbáltunk a kakigond távozásának megkönnyítésére. Volt éhgyomorra kamilla-kömény-ánizs tea, baracklé, őszibarack, nem adtam neki tejpépet, kapott szilvát, leves állagúra higítottam a kajáját. Este laktóz szirup....A kúpot, meg a lázmérőt nem akarom erőltetni. Én speciel már összef**tam volna magam ezektől, de neki semmi hatás. Tegnap kétszer sikerült kakilni, de csak úgy, hogy előtte sírt. Nem adtam neki csak kizárólag bébiételes kaját, hátha a hazai nem jó neki....
Ma még nem volt kaka, de most elaludt. Lányok, én már nem értem ezt. Eddig olyan szépen ment minden. Szépen minden reggel kakilt. És most sem csináltam semmit másképp. Nem kapott új kaját, csak amiket eddig szokott.
Nem tudom mennyi folyadékot iszik, mert a tejcit nem látom amit a cicimből szív ki. Kb. próbálok egy másfél deci teát beleerőltetni egy nap, de nem igazán akarja meginni, mostmár pohárból sem. Tegnap este sikerült 100 mili tápszert megitatni vele, arra kapott még tejcit is. Nem tudom, lehet kevés neki a folyadék???
Reggeli: tejci, 10 órai tejci, ebéd: főzi, 3 körül tejci, utána kicsi gyümi, 6 körül tejci, vacsi: tápi + tejci. Ja, és csak a nestlé beba 2+ vaníliás tápot hajlandó volt megenni, illetve egyáltalán a szájába venni, de azt is csak úgy, hogy még egy pici cukrot tettem bele. (fél mokkás kanálnyit)
Nagyon nehezen eszik-iszik...
Lányok, lehet alig van már tejem, én meg azt hiszem, hogy jóllakik vele, aztán közbe meg nem..megpróbálom már napközben is a tápot, hátha elfogadja....

Bende: sajnálom a kiságy dolgot. Nálunk Dorka abban a kiságyban alszik ami még az apjáé volt. Szépen lecsiszoltuk, átlakkoztuk. Mi úgy csináltattunk hozzá pelenkázót, (12.000Ft-ért) de az komódnak is használható. Már alig fér rá a pelenkázóra, csak átlósan, úgyhogy már nemsokáig használjuk azt hiszem.
Szerintem nézz körül a neten, ne vágj bele rögtön az elsőbe, hátha olcsóbbat találsz valahol, és esetleg Fehérváron nincs ilyen bababizományi, vagy ilyesmi????
A süti nemcsak guszta, hanem fincsi is nagyon. Nálunk is menő a fekete erdei meggytorta...
Kép babakuckó

Trundike: nagyon ügyes Bius, hogy átaludta az éjszakát. Lesz ez még jobb ám! :)
Jó ötlet ez a ringatósdi, nálunk hely is lenne, csak messze vagyunk tőletek. :roll:

Wicca: ez a delfin mindjárt leugrik a vonalzódról!!!!! :D

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Kösz mindenkinek az iwiw-es jelölést. Visszajelöltelek benneteket!

Jaffa: írtam privit neked!

Gégéé, naspi: mi is ma készülünk a védőbe, de megint esik az eső, úgyhogy még várok kicsit, 3-ig ottvan a védőnéni, de lehet csak holnap megyünk. Ma nincs kedvem túrázni, mint múlt héten....

Nagyon nehéz ez a válság dolog. Nem egyszerű az biztos. Minden csak nehezebb, és rosszabb lesz. Már a pároméknál is rebesgetik ezt a 4 napos munkahetet, hogy majd megvizsgálják. Ő az építőiparban dolgozik.
A munkahelyemen pedig áprilistól vezetik be. És még 20%-al csökkentik mindenki fizetését. De ha a dolgozók 90%-a nem írja alá a változtatott munkaszerződést, akkor csoportos létszámleépítés lesz. Frankó Néró. Tesóm, sógorom is itt dolgoznak...

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Na kicsit egyenesbe tettem a dolgokat. Manó alszik, Ebédje kész, az enyémhez már csak krumplit kell sütni. Elrakodtam, elmosogattam, megnyugodtam. Köszi Gégéé a linket, megnéztem. Először jól is hangzott, hogy kombi kiságy 39 ezer Ft- tól, de aztán megnéztem, hogy még külön meg kell venni hozzá az ágyneműtartót, + a matracot és akkor megint ott vagyok, hogy legalább 50 ezer. Ráadásul ez szolnoki, vagy futárszolgálatos. Azt hiszem elhozzuk azt, amit belinkeltem, ahhoz van minden, csak el kell hozni, össze kell itthon rakni. Olyan elrendezés, ami eddig volt, tahát a megszokott helyén lesz minden.

KépKép
bende
 
 


van bababizományi, persze lépcsős, nehogy gyerekkel is tudjál menni :twisted: , de hogy őszinte legyek nekem már nagyon elegem lett ebből a dologból. Mielőtt jött a manó, akkor újítottuk fel a lakást, mire összevadásztunk mindent és pár hetes késéssel megjöttek a rendelt bútorok, ráment minden energiám. A készítettésről annyit, hogy eddig bármilyen iparossal csináltattunk ezt azt, hónapok teltek el, mire kész lett. Hiába ígérte előbbre, nem lett kész, aztán hetekig nem veszi fel a telefont, aztán beteg, aztán a gyereke beteg....
Ha már muszáj, gyorsan át akarok esni ezen az egészen. A vaterát, tesz-veszt megnéztem, ezt az expresszen találtam. Mivel fehérek a szekrények, fehéret szeretnék. Tudom van olcsóbban kiságy, de akkor a komód még mindig hiányzik és ráadásul a többsége nem is átalakítható. Én most jóü pár évre ki szeretném pipálni a bútordolgot.

KépKép
bende
 
 


Megint böngészgettem, sajna nálunk csak ez az elrendezés jó, a félszoba nem sok lehetőséget ad a variálásra. Azok a pelenkázók pedig, aminél nem fordíthatom a gyerkőcöt magammal szembe, megint nem jók.

KépKép
bende
 
 


jajj m bende!
nagyon sajnállak. nem lehet könnyű nektek sem. ne sírjál, mert neked még van tejcsid, és szormorú ízű lesz. tudom, mert amikor valami bajom volt, Zsófi olyan rosszkedvűen szívogatta a cumisüveget és alig akart enni.
remélem hamarosan rendbejöttök már!

rühellem ezt a válságot!!!!
minket egyelőre "csak" anyós hitele miatt érint. grrrrrr...
egyre inkább hajlok a külföld felé, bár nagyon tiltakozik ellene minden részem.

ringatók!
halász juditot ajánlom!!! nagoyn jó! még gyerekkoromból hoztam, hogy nagyon szeretem. anyukám a gryllus dalokat ajánlotta, de azok nekem nem tetszettek annyira. (pedig ő tudja, óvónő, és azt is mondta, hogy agyoncsap, ha nem fogok majd mesélni Zsófinak. de mivel én is imádom a meséket, szót fogadok)
mi úgy szoktuk, hogy aminek tudom a szövegét, azt énekelem zene nélkül, aminek meg nem tudom annyira, azt általában a zenével együtt énekelem amíg megtanulom. Zsófi imádja, még a hangomat is.
pedig eleinte még magam előtt is szégyelltem énekelni, mostmár egyre jobban megy. de azért nem neveznék be a megasztárba...
:lol: :lol: :lol: :lol:
versek: zelk zoltán, gazdag erzsi, tamkó sirató károly, weöres sándor. vannak kötetek is: ha a világ rigó lenne, nefelejcs, mesebolt... hirtelen ezek jutnak az eszembe.
de elég jók még szerintem a 100folk celsius dalok is. (paff a bűvös sárkányt még párom is tudja, de jobb ha nem énekel):lol:
az alma együttes meg kicsit nagyobbaknak.
dalok nekem mp3ban vannak meg, ha kell tudok másolni csak cd vagy dvd kell lhozzá...
Vendég
 


Bende: hosszú távon biztos kifizetődő ez a kiságy. Sokági jó lesz neki, főleg ha heverővé alakítható. Nekünk majd még azt is kell venni, ha ezt kinövi....
Ja, köszi a Humana-s tippet. Tesómat be is küldtem a Brendon-ba, hogy vegyen egy pár üveg gyümilét.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


bende! ne szomorkodj! biztosan lesz valahogy.
az expressben meg a teszveszben eddig nagyot még nem csalódtam. a hordikánk bizományis, az etetőszékünk expresses, az ágyat használtan vettük, bár alapkiságyunk van, a kókuszmatrac az új, mert igazán jót akartam, nehogy gond legyen a gerincével, mert nálunk ez úgy látszik, családi örökség én is hajlamos vagyok ám rá valószínűleg (gerincsérv).
a teszveszen ruhacsomagokat szoktam nézni, de szerencsére kapunk is egy csomót. ja és a franciaágyunk is expresses, a bútoraink nagy részét is úgy kaptuk, ezért mind más színű. Zsófi ruhásszekrénye egy könyvespolc, amire varrtam huzatot, tépőzeárakkal rogzíthető. meg egy komód...
a hűtőket is kaptuk, a székeket is, a kanapét is a másik szobában.
szereintem nem is fogok ha kell majd a másik szoba, akkor sem új dolgokat venni. a kanapét kidobom, a szekrényeket átpakolom, mert egyelőre Zsófi mellettünk van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.04 13:08-kor.
Vendég
 


anyany: szia. tényleg jók ezek a gyerekdalok, és versek. egy párat én is tudok. Pl. Zelk Zoltán: A három nyúl volt az egyik kedvencem, meg a Cinege cipője, ennek a szerzőjét nem tudom most hirtelen.
Én is most a netről töltöttem le nemrég Halász Judit 19 CD-s változatát. Meg van egy tök jó babazene cd is, amin ilyen erdő hangjai, meg tenger, meg ilyenek vannak, mostanában Dorkának elalvás előtt bekapcsolom. Kicsit ellazul rá...na, meg én is beálmosodom tőle.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


ancsi!
Zsófi is most halász juditon alszik. ezzel is ettünk (jó ebédhez szól a nóta!)

ja és ma kipróbáltuk a tejpépet! natúr grízt vetem, hippeset. teszett neki!!! megnéztem, 35%a tápszer, íze meg inkább semleges. meg kóstoltam. majd később lehet, hogy keverek hozzá gyümölcsöt is.
Vendég
 


na megyek,elég a pihiből és befejezem a takrítás-rendrakást...
Vendég
 


anyany: mi is azt a natúrt szoktuk enni, meg a milupa vaníliást. Azt nagyon szereti!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok Lányok!

Ancsi:De jó hogy jöttél :D :D :D :D
Vasárnap belinkeltem neked egy görögországos oldalt szerintem tök jó igaz hogy csak kicsit nézegettem meg de ha mentek elötte érdemes átnézni.
Sajnálom hogy kakigondotok van még mindig szegény Dorka :cry: Én úgy szoktam hogy kaja után kb 10 20 percel adok inni Hannusnak egyik nap megnéztem mennyit ivott egy 200 ml-es kecskeméti szölöital meg 60 ml tea teából garnulátumos barackteát iszik milupás a rostos gyümileveket nem nagyon szereti.

Anyany:Mi is natur pépet eszünk aztán mindig teszek bele gyümit Hannus szereti :D Még nekem is rendet kell rakni délelött sétáltunk az esőbe az ebéd most lett kész.

Bende:Szegény ez még pont hiányzott nektek jó ez az ágy amit belinkeltél ugyanilyen van most is Nikinek?Én meg olyan lüke voltam megvettük a Hannusnak a sima fenyő 60*120-as kiságyat most meg nincs akkora helye hogy forgolódjon benne :cry: A matracból nagyon jót vettünk(17 ezer volt) de az ágyat már tök megbántam én is egyik nap nézegettem,de szerintem marad ez.Boldog névnapot a párodnak igy utólag!
Sajna nem könnyü jó asztalost találni nekünk a barátunk csinálta a szobabútort 5 hónapig vártunk rá akkor el is döntöttem hogy inkább kifizetem a teljes árat de ne kelljen ennyi ideig várni a konyha meg úgy volt hogy felmérte a srác rá két napra mondott árajánlatot és egy hét múlva a helyén volt a bútor.

Trundike:De kár hogy mi messze lakunk mi is mennénk ringatóra :cry: Tetszik Bius voalzója.

Gégéé:Hány kg most Emma baba?

A Hannus pár napja folyamatosan nyekereg csak a kezembe van el szerintetek mitöl lehet?A foga?Azért mentünk esöbe is sétálni mert már úgy megszokta hogy ,megyünk tegnap meg nem voltunk és nagyon nyügi volt délelött.Részt veszünk egy könyves játékba és most minden ap kap a Hannus könyvet tök jó :D
Vendég
 


Lara! ami belinkeltem azt szeretném most megvenni.

De nézzétek, találtam egy ilyet is.

Kép

KépKép
bende
 
 


Egyszerű, kombi kiságy, pelenkázóval :D

Az árakra várom a tippeket és nem ér a neten leskelődni!!!!

Szösz, Trundike! köszönöm a közös sétát és várom a következőt.
Többiek csatlakozhattok ám. ...

KépKép
bende
 
 


hű ez nem semmi!
de én nem szretnék egy ilyen nagy buszma kiságyat... :lol: :lol: :lol: :lol: nagyobb mint a lakásunk összesen.
Vendég
 


Bende:Ez tényleg egy egyszerü kombi kiságy :D :D :D :D
Én 300 ezerre tippelek de lehet hogy kevés :oops:
Nekem is tetszik amit belinkeltél :wink:

Voltam tornnászni a barátnömmel én most tiszta hulla vagyok elszoktam én már a mozgástol :roll: utánna szaunáztunk is az jó volt meg a torna is csak nem birom annyira :oops: na de majd jobb lesz.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!:-)

Én is csatlakozok hozzátok egy kis időre, aztán elkezdem csinálni a kresz teszteket.:-)

TIPP:
A kis hintó ára : kb.120.000 Ft ?

Lányok megint "zaklatnálak" benneteket egy pár kérdéssel.
:oops:

Ha magándokihoz járok, ugye akkor is minden vérvételes beutalóért a Nővédelmibe kell mennem? (Pl.AFP)
A védőnő azt mondta hogy ott számolják ki hogy mikor kell pontosan AFP-re mennem. Ezeket nem a saját nőgyógyimnak kell intéznie?
A megkapott eredményekkel is a Nővédelmibe kell visszamennem, vagy azt már a nőgyógyim vizsgálja felűl?
Nagyon-nagyon nem vagyok képben az egésszel... :( :( :(
eszti2009
 
 


250ezer? "akciósan"
Vendég
 


Eszti:Én is a Deák doki bácsihoz jártam és nekem ott csinálták az afp -t én kértem hogy ők csinálják de már nem tudom hogy mennyibe került :oops: Jól teszed hogy mész vezetni legalább a Babóval már mindenfelé tudtok majd menni.Nekünk a 12 hetesen még nem mondott semmit a doki 17 hetesen mondta hogy kislány forma :D
Vendég
 


bende!
mikor mentek sétálni?
második kérdés: sétához miket adtok a babákra?
próbálom kitalálni, mi lehet a baj, hogy tudnánk mi is nagyokat sétálni. mostanában maximum 1kör a tó körül, többre nem futja...

amiket ráadok: body, pelus, rugdalózó, mert a harisnyát utálja, pulcsi, vastag nadrág v. polár kezeslábas, vastag zokni, kocsicipő, kabát, sapi.
a babakocsiba vettem egy jó meleg lábzsákot, ültetem vagy félig ültetem. ha elalszik, lejjebb engedem. de így is csak 20percet alszik, néha iszik kis vizet, de kb 50perc után üvölt...
mit csinálok vajon rosszul?
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?