Új privát üzeneted érkezett!

Adiadi, Nyüszifül, én is nagyon sokszor megszédülök mostanában. Pl. szombat éjjel amikor Levi felsírt elindultam a lépcsőn lefelé és le kellett ülnöm az egyik lépcsőfokra mert annyira megszédültem. Meg mikor leguggolok a kis manócsekhez, és hirtelen felállok le kell ülnöm. Nem is tudtam hogy ez is lehet jel. :D Nyüszifül kitartást , és drukkolok.

Királylány, mi is Levi után kislány szeretnénk, én is átolvastam mindent, hogy a pé előtt kell együtt lennünk. Vagy olvastál valami más praktikát? Hát kíváncsi leszek nekünk a Kínai szerint most kislányunk lenne. És Visszanéztem azt a hónapot amikor Levi megfogant és fiút írt. Szóval lehet benne valami!?

Lányok olyan jó hogy ti meg tudjátok egymást nézni. Nem tesztek fel ide egy egy képet magatokról?

Kép
boganna07
 
 


Adiadi: a szédülések olyanok voltak, hogy pl tanultam vagy csináltam valamit, és hirtele, mintha zsupsz leesne a fejem, és vissza...vagy megfordulna a szoba és vissza de csak pár másodperc volt.De semmi más tünet nincs piri meg nálam mindig halálpontos, majd holap kiderül...

Na, most mek egyetmere meg csizmát venni, mert vannak jó kis leárazások, és az enyém meg beengedi a vizet...mondjuk, ha ilyen polár anyaggal bélelt, akkor nem fog belerohadni a lában...gyors infó kell, mert most indulok...:D Mindjárt félóra múlva!

Kép
nyuszifül16
 
 


Szia Anna! Én nem érzem olyan erősnak a szédülést, hogy ebből bármire is lehessen következtetni...de tényleg lehet jel, és ha az akkor sinen vagy! :lol:
Miért Te nem vagy fenn wiwen? Már aza baj, hogy nem emlékszem mindekire, annyira ment eza jelölősdi.
Ja, még van egy kérdésem...nem tud vki vmi jó illetúúúú öblítőt, cocclino kieseik!!!!????

Kép
nyuszifül16
 
 

 
 

Na, látom nincs itt senki! :cry:

Kép
nyuszifül16
 
 


Nyuszifül, a csizmával kapcsolatban, szerintem ha sokat vagy zárt helyen, akkor nem érdemes nagyon béleltet venni. Nekem a fősulin volt egy de csak akkor vettem fel ha max 1 előadásom volt mert nagyon bele punyadt a lábam.
Én Lenor aroma terápiás világos zöldet vagy fehéret használok, és nagyon fincsi az illata.
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok:)

Nyuszifül: Én is lenort használok mert tartós az illata. Én a világos kéket szeretem.

Dia: bejelöltelek iwiwen:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok Lányok, köszi az infót!
Sztem isa Lenor a legjobb, én mondjuk most a Jungle freedomot próbáltam, de 3 mosás után rájötttem, hogy nem tetszik...most már szerencsére mindjárt elfogy. Én mosta sárgán gondolkozom...de akkor köszi a megerősítést. Majd megsasolom, amiket ajánkotattok..
Csajszik, fáj a derekam, tegnap még semmit nem éreztem, de ma totális meg fog jönni érzésem van... :( Nem baj, ha így lesz jöna február.... :D

Anna: hát nem is tom mit csináljaka csizmivel, mert csak a bélelt van akciósba a méretembe...az összes többimár nagy...aza gáz, hogy van utalványom, és valamit meg venni kell, mert a mostani nem bélelt, de nagyon beengedi a vizet...


Csucsu: te most hol tartasz???

Kép
nyuszifül16
 
 


Csajok, még egy kérdés és elhúztam... :lol: Csak annyi, hogy szerintetek az mitől van, hogy 3 hete napközben folyamatoan hőemelkedésem van...? Nem vagyok beteg. először gondoltam babóra is, de annyira mindjárt megjön érzésem van.... :cry: :cry: :cry:

Kép
nyuszifül16
 
 


nyuszi most nekem is kicsit vizes folyásom volt és mégis babás vagyok...ere se lehet adni...... :wink:
a mindjárt megjön érzés az jo....baba is lehet........ :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szia! A mindjárt megjön, akkor az jó????
Te hogy vagy?

Kép
nyuszifül16
 
 


Én a Lenort meguntam mostanában Silan-t vettem éppen lila van :wink: . Nyuszifül sajnálom de hátha baba van és nem piri :wink:

Kép
Kép
melisch
 
 


nyuszi még most is van olyan érzés rajtam néha......szoval jó..... :wink:
jol vagyok...csak reggel puffadtam kicsit

én is lenort használok a sárgát......imádom......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nyuszifül: A ciklus vége felé járok. Pénteken vagy szombaton kell megjönnie. Meg is fog mert nagyon beteg voltam vagyok.
Igy ez a hónap kilőve.
Holnap megyek nődokihoz. Mert gyógyszert kell íratnom fel.

Kép
csucsu05
 
 


csucsu akkor köv honapba sikerűlni fog!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok! Na, most értem haza, éppen eszek... hát Lányok kíváncsi vok a holnapra, hogy jön vagy nem, mert olyan rosszul voltam a boltban, hogy csak na. Bár éna kávétól is képes vok rosszul lenni, és ebéd után meg ittam, most épp tömöm a fejem, és várom, hogy jobban legyek, de szédülök...mondjuk én ezekre azért nem akarok adni, mert lehet, hogy csak az agyam genreál... :lol: Mondjuk nekem múltkor is úgy jött, hogy reggel semmi, de aznap este....szépen jelzett, hogy megint halál pontos voltam, emlékszem, mert pont akkor kaptam a Gynevacot is!
Képzeljétek az egyik plázai üzletben, egy csomó felsó, ruha..890 forint volt, mindig ezt csinálom, hogy megvárom minidg a szenzon végét, 50% alatt, csak igen ritka esetben vok hajlandó vásárolni!
Szóval volt egy szép ruha...nagyon sötét padlizsán, de persze ilyenkor már méret az nincs, főleg s, de ez m es volt, de bővülő....mellnél háromszögbe szűkül, mell alatt húzott és lefele bővül , hátul megkötővel...m-es volt, mondom 890ért, csak felpróbálom...Csajok, kiköpött kismama ruha volt....hm, gondoltam ez lehet egy jel, megvettem...................... :lol: :wink:
Majd teszek fel róla képet, tök egyszerű pamutos anyag, de tényleg kiköpött kismasmi ruckóóóóó! :D

Csucsu: ha nem jön össze, akkor én is gyúrok veled februárra, még jó, hogy vki sorstárs, akinek hasoló a ciklusa az enyémhez időben.

Kép
nyuszifül16
 
 


Lámyok ejne, sehol senki????

Kép
nyuszifül16
 
 


Nyuszifül: de vagyok ám:)

Kép
csucsu05
 
 


Csajok, nem bírtam magammal...jöjjön már valaki....itt halok meg az izagalomtól, csináltam egy teljesen pozitív LH tesztet.....

Kép
nyuszifül16
 
 


Mondom magamban, hogy hát HCG-t azt nem csinálok, 10-es érzékenységű az úgy sincs, meg nem is merek,de full pozi az LH...este teszek fel róla képet. De múltkor is majdnem pozi volt...5 napja, és akkor még este csináltam egy 10-es HCG-t kíváncsiságból (tom este nem szabad, vagyis nem célszerű), na az viszont olyan negatív volt, mint annak a rendje....még halvány vonalnak sem volt jele. Bár az LH mensi előtt is emelkedik, na de annyira, hogy pozitívabb legye az LH-m, mint pékor???? :shock:

Csajok jöjjön már vki , mert beszélgetni szeretnék, már az izgalomtól van hányinegerm! :shock:
Nita te mindig itt szoktál lenni, hol vagy..... :( ??????????????????

Kép
nyuszifül16
 
 


Jaj CSucs az Isten küldött... :lol:

Kép
nyuszifül16
 
 


Ja, annyira nem lehetek balfék, hogy újból pé-m legyen, pont mensi előtt, bár már ilyenről is halottam...néztem egy halom hőmérőzős ciklust, és ott nem egyszer előfordult...na, de hogy pont én....ha ez így van, akkor tök lúzer vayok, ráadásul Apa elutazot megint....pont most... :cry:

Kép
nyuszifül16
 
 


Most csináljak este egy 20-as HCG-t, abból van három! Valaki segítsen légyszi!!!!! :shock:

Kép
nyuszifül16
 
 


Nyuszifül én nem értek hozzá csak amit múltkor a Duna tett fel azobn így jelezte a pocaklakót az LH orakel. De jó lenne annyira de annyira szeretnéd, meg is érdemelnéd nagyon (mint itt mindenki)!
Szerintem reggel csinálj HCG tesztet, addig ki kéne bírnod mert lehet most nem lenne elég hcg a pisidben, vagy nem? És nehogy elszomorodj. De ha megcsinálod akkor mindenképp írd meg.:-)
A 10-es erősebb mint a 20-as?

Kép
boganna07
 
 


Szia Anna, de jó, hogy itt vagy! :) Igen a 10-es erősebb, sztem is várnom kellene holnapig, csak azon jár az agyam, hogy mi van, ha megint pé-m van, ez volt az uccsó tesztem(LH).Még ellenőrizni sem tudom, pedig mindent felkutattam.
Ha Orakel, akkor azt is reggel kellene csinálni, én meg rzt most este csináltam.
Anna, tudom, hogy előbb utóbb neked is összejön, lehet hamarabb, mint Nekem, csak szenya a természet, ha szórakozik velem, és nincs semmi, vagy megint pé-mvan...de hát a női szervezet már csak ilyen kiszámíthatatlan!

Kép
nyuszifül16
 
 


Na Nyuszifül,hajrá!!!Szerintem csináld meg,azt az egy napot már ki kéne mutatni.Legalább egyet csinálj.Én nem értek ehhez az LH teszthez,de rakj fel képet!!!!!!ADDIG HÁTHA JÖN VALAKI!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


Nyuszifül!Csinálj basszus egy tesztet,legfeljebb pocsékba megy.De ne idegelj itt minket,egész héten te jártál az eszembe.
Vendég
 


Kedves Imsrősöm, aki kicsinyít nekem, kilencok tudja mecsinálni, ha vki lekicsinyíti, az lh-t, akkor átküldöm miben.
Melinda: akkor csináljak este egy HCG-t szted???? Akkor két óráig most nem pisilek, csak azért kérdem!
ja, és kösz a drukkokt!

Kép
nyuszifül16
 
 


nyuszi itt vagyok....csak kivasaltam és lepihentem mert elfáradtam.....komolyan alig csinálok vmit és kész vagok...... :shock:
nyuszi megprobálhatod most is a hcg-t de ne csüggedj ha esetleg negatív..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Most voltam Wc-n, akkor msot kér óráis nem pisi, és akkor ma egy 20-as és holnap reggel!
Na, így jóóóó???? Basszus, én idegileg tönkre megyek! :D

Kép
nyuszifül16
 
 


basszus, azt szerettem volna írni, hogy akkor két óráig nem megyek Wc-re

Kép
nyuszifül16
 
 


nyuszi akkor most tesztelsz???
juj de izgiiiiiiii!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Két óra múlva egy 20-assal, mert csak az van! Ne hari, de előbb, így hogy most voltam WC-n nem merek, nem akarok senkit idegelni, előre is elnézést kérek. Arik vagytok, hogy szurkoltok nekem. 9-kor csinálom meg, és egyet midenféleképp holnap reggel. Abból már csak kitűnik vmi.
Sztek akkor így jó?

Kép
nyuszifül16
 
 


nyuszifül nyugi minden rendben lesz ki kell birnod reggelig nem tudom mit mondjak. Én még 1 nappal előtte teszteltem negativ lett és megnyugodtam tudtam nincs mire várni kicsi az esélye, hogy a 13,ik napon ne mutasson semmit a teszt, nagyon fehér maradt. Mérd reggel felkelés előtt a hőd az nem hazudik én ha nagyon leesett a hőd akkor sajna jönn piri és rajtad áll ha tesztelsz. Ne busúj ti nem próbálkoztok még régóta! Jővő hónapban öszejönn ha most nem :wink:

Én is tükőn üllök elküldtem ma férjem kiskatona vizsgára lassan kell érkezzen az eredménnel olyan gyomoridegem van :roll: . Szegényt ugy sajnáltam kértem és pattant is menni. Mi 25 km-re lakunk a várostól és 30 percen belül bent kell lenni a próbával igy gondolta elvégzi ott :wink: erre azt mondták neki, hogy mehet a WC-re :evil: :shock: felhívott, hogy neki igy nem megy ne haragudjak de ilyen dolgot ő nem csinál nyilvános klotyon mégsem. Aztán addig agyalt mig elkérte a munkásaitól a lakás kulcsot ők nem voltak otthon és elvitte a mintát. Ugy szeretem, tudom mennyire megalázó volt ez neki hiszen a kollégám kellett elmagyarázza hova megy, tesómtól kérte a kulcsot de nem volt nálla és végül a barátjátó kérte el igy nagy felhajtás lett az egészből ugy szégyelem, hogy ilyen kínos helyzetbe hoztam :oops:

Kép
Kép
melisch
 
 


nyuszifül én lekicsinyitem a teszted ha elküldöd emailben :wink:

Kép
Kép
melisch
 
 


Akkor várjak holnapig??????????

Melisch: Tök jó feja férjed, szeretgesd meg nagyon ha haza ér, mert nagyon megérdemli!!!!! :wink: Pédaértékű, de tényleg! :wink:

Kép
nyuszifül16
 
 


Nyuszifül!
Ááááááá,ahogy olvastalak egyre jobban dobog a szivem a torkomba. :lol: Jaj annyira drukkolok!Csináld meg még az este a tesztet mert nem tudok aludni.... :D

Mi most 2 naponta vagyunk együtt,remélem sikerül. :wink: Ma van a 12.napom és még nincs hőemelkedésem :( .Szerintetek ez normális? :roll:

KépKép
Kép
mucus75
 
 


nyuszi már tűkön ülök.............. :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nyuszifül16 ha van teszted próbáld meg de ha negativ igérd meg nem adod fel és még tesztelsz reggel is ha nincs piri

én is gondoltam megjutalmazom férjemuram kis összebujással :wink: :wink: megjött

Kép
Kép
melisch
 
 


még jővők

Kép
Kép
melisch
 
 


Ok, kilenckor teszt, addig mindenki őrízze meg a nyugalmát, és addig sztem keresek vmi filmet, és nézem laptopon... aztán lehet, hogy eg k. nagy negatív lesz, hiába poz az LH, de akkor viszont pé-m van....
Anna: tuti összejön, nyugi, Ti is nagyon megérdemelnétek...és itt tényleg midneki...hiszen tudatosan készülünk rá, és várjuk...

Még egyszer bocs, ha vkit idegesítettem, nem áll szándékomban.
Ha akkor még másfél órát várok, akkor csak összegyűli annyi HCG....

Kép
nyuszifül16
 
 


Melisch: ha megadod a mail címed, elküldöm a mai Lh képet!
Oksi, megérdemli nagyon, nagyon szeret Téged ez ebből is látszik... :)

Kép
nyuszifül16
 
 


nyuszi tuti összegyűlik. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Melish!
A párom is volt anno katonákat vizsgáltatni... :D

KépKép
Kép
mucus75
 
 


szép dolog ez a férfiaktol........ :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na,ne idegeljetek engem se holnapig!!!Most-most!!Vagyis kilenckor,ha nem mutat semmit,akkor meg holnap,ha nincs piri!!Amúgy hány százalék,hogy ilyenkor van pé???Szerintem se igaz,hogy ennyire llúzer lennél,hogy az lenne...én is lekicsinítem...szancseszko@freemail.hu

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


kérlek melinda kicsinyitsd te a képeket eléggé le vagyunk hangolva nagyon lusták a kiskatonák most nekiállunk lássuk mit is lehet tenni, meg eszünk kész a vacsim, még jövök :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.02.04 20:04-kor.

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch: sajnálom, bizti lehet tenni vmit! Ízisznél is ez volt, és még gyogyui előtt babó lett.

Melinda: Nagyon köszi, akkor küldöm!

Kép
nyuszifül16
 
 


kicsinyíteném,csak nem kapom!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


ok,mindjárt,kaptam!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


Csajok ha van valami ötletetek most segitsetek!Tegnap voltam jógázni és éjjel arra ébredtem,hogy annyia fáj a vállam,hogy hozzá se lehet érni.Reggelig csak szenvedtem.de nem mult el.Ma elmentem a gyógyszertárba.hogy adjanak valamit,de csak rubophent adtak,hohy terheseknek elvileg semmi más.Már bevettem 2tőt,meg elszaladtam közbe a masszőrt is megkérdezni,ő azt mondta valami ideg becsipődőtt,inekció kellene bele.De hát azt igy terhesen nem igazán adatnám be.De most már pokoli fájdalmaim vannak,már semmere nem tudom mozditani,minen milliméter iszonyú fájdalom.Van itthon erős fájdalomcsillapitó de azt se merem bevenni.Szerintetek?
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?