Sziasztok! Na, most értem haza, éppen eszek... hát Lányok kíváncsi vok a holnapra, hogy jön vagy nem, mert olyan rosszul voltam a boltban, hogy csak na. Bár éna kávétól is képes vok rosszul lenni, és ebéd után meg ittam, most épp tömöm a fejem, és várom, hogy jobban legyek, de szédülök...mondjuk én ezekre azért nem akarok adni, mert lehet, hogy csak az agyam genreál...
Mondjuk nekem múltkor is úgy jött, hogy reggel semmi, de aznap este....szépen jelzett, hogy megint halál pontos voltam, emlékszem, mert pont akkor kaptam a Gynevacot is!
Képzeljétek az egyik plázai üzletben, egy csomó felsó, ruha..890 forint volt, mindig ezt csinálom, hogy megvárom minidg a szenzon végét, 50% alatt, csak igen ritka esetben vok hajlandó vásárolni!
Szóval volt egy szép ruha...nagyon sötét padlizsán, de persze ilyenkor már méret az nincs, főleg s, de ez m es volt, de bővülő....mellnél háromszögbe szűkül, mell alatt húzott és lefele bővül , hátul megkötővel...m-es volt, mondom 890ért, csak felpróbálom...Csajok, kiköpött kismama ruha volt....hm, gondoltam ez lehet egy jel, megvettem......................
Majd teszek fel róla képet, tök egyszerű pamutos anyag, de tényleg kiköpött kismasmi ruckóóóóó!
Csucsu: ha nem jön össze, akkor én is gyúrok veled februárra, még jó, hogy vki sorstárs, akinek hasoló a ciklusa az enyémhez időben.