Szép estét csajok!
Basszus, tegnap írtam, oszt nem találom sehun se....
De má' nem tom mi vóót, kezdhetem előlről.
Gyerkőc egyre betegebb.
Nem influenza, valami lázasos járvány van, az van neki is. De most már kezd taknyosodni is.
Gyugyitantónéni!
Mennyi hiányzás után buktatnak?
Asszem jövőhéten sem megy iskolába a szentem, baromi sokat hiányzott ebben a tanévben.
Susy!
Én megszoktam ám lesni Vinzentet az iwiwen, meg mindenki bébijét, aki rég jelentkezett és nem hoz képeket.
Nagyon édes!
Panaszom igazán nem lehet, mert nem Dóra miatt nem alszok, éjféltől alszik 9-ig, fél 10-ig, hanem, mert nincs rá időm. Nappal egy csöpp időm sincs szinte semmire, mert csak fél órákat, órákat suny két szopi közt, így éjszakára marad a szépítkezés, evés, ivás, dinom-dánom.
Ügyi Vinzent, hogy tudja már, hogy mikor van éjszaka.
Krisz!
Drukk, hogy felesleges legyen a szuri!
Ditke!
Úgy örülök, hogy végre ilyen pozitív vagy! Sokat számít, hidd el!
Nagyon édes kerilányod. Tök a jó a fürdős kép. Mibe ült bele?
Marietta!
Ha nálunk nyafi, nyügi van, mindig arra gondolok, hogy ez a pillanat is egyszer elszáll és soha nem tér vissza, holnap már más lesz, soha nem lesz ugyanilyen és tizenakárhány év után nagyon fog hiányozni. . Ha nem alszik el, arra gondolok, örökké úgysem lesz fent. Így könnyű elviselni!
Én is hisztis picsának hivom mikor nem lehet vele bírni!
Fencike!
Sajnálom, hogy hamarosan be kell feküdnöd, de laptop, mobilnet és már el is telt az a pár hét!
Örülök, hogy császárod lesz, így vagytok biztonságban. Ti sem kekszelhettek? Azért a végefelé már könnyű volt önmegtartóztatni, a hatalmas pocakkal már nem is lett kedvem. Aztán a 37. héten a varratszedés után megpróbáltuk, hátha kibújik Dóra, de olyan jó talán még soha nem volt, hiába volt ott a pocak.
Nem akarom elrontani az örömöd, de szerintem nem sok kedved lesz szülés után hancurozni!
Márk szerintem bekerül a szobátokba!
Így apjukod nyugodtan tévézhet!
Cirkuszka!
Nagyon helyesek vagytok!
Én is ilyen hajat akartam, csak nem tudtam elmagyarázni!
Kata!
Pont így gondolom én is, nem a vizsgálattól lesz egészséges. Van valami legenda arról, hogy a kislányok csinálnak alacsony afp-t.
Bár nálunk nem jött be egyszer sem, mind a 4 kereken 1 MOM lett.
Tavi!
Örülök, hogy meggyógyultál. Nagyon megijedtem mikor írtad, hogy milyen lett az eredményed anno. Tejis szűzjány?
Nekem is mindig P1 volt, eddig. Majd most meglátjuk.
Basszus, szorgalmasan szavazgatok, bár nincs időm most játszadozni vele, de időnként nyomok egyet....
Vicuska!
Ennyi idősen mé' számít, hogy lombik?
Én szerettem ha megpiszkáltak.
Nemcsak azért, mert így tudtam, hogy minden oké a méhszájjal.
Szerintem azért ennyi idősen már bekéne kukucskálni, soha nem lehet tudni!
Ticsi!
Hogy viselte a kislegény az oltást? Mi csak most estünk át a hivatalos elsőn, szinte észre sem vette. Kicsit pityergett és egész nap csúnyán nézett az apjára, ugyanis ő volt mellette, én pedig a megmentő voltam, aki jól megbabusgatta!
Van 4 hónapos oltás is? Védőnő nem tud róla
, doki állítja, hogy van. Én meg nem vitázok, mert nem tom. Figyi, picibabánál a 37,5 már hőemelkedés?
Tüncsi!
Boldog hófordulót!
Mi van veletek?
Melisch!
Üdv itt, jó helyre jöttél!
Lili!
Ez a beszéd, csak előre!
Dike!
Iwiwen megnézhetnéd a függődet, azaz engem!
Mami!
Én nem tudtam beszerezni a lapot, de Susy sokat segített és persze a net, az iwiw, így megvagytok!
Zsu!
Uhus hírek? Grat a legohoz.
Betegeknek jobbulást.
Bocs akit kihagytam, nem szándékos és fejből írok, azé valljuk be, ahhoz képes ügyi vagyok, ugyi?