szilcsi: örülök, hogy jól sikerült a kirándulás! Útifürdés: mi mindenhová visszük a kiskádat. Nemalvás: szerintem ne keress párhuzamot Tatával, ha megtalálnád is, nem tudnád itt előteremteni azt a bizonyos valamit, amitől ott aludt (lásd, amit gira írt). A hálózsákot szerintem se cseréld le, örülj neki, hogy szeret benne. A felébredés szerintem normális (Marcsi is sokszor ébred), a nem visszaalvás már nem annyira…
Azért tegyél egy próbát azzal, hogy melletted alszik. Dóri karácsonyig stabilan átaludta az éjszakát, azóta sokszor van, hogy felébred valamikor éjjel, és sír, látszik rajta, hogy aludna, de valami baja van. Leterítek egy takarót a földre abba a szobában, ahol alszik, odafekszünk ketten, és úgy alszik egy szó nélkül reggelig (illetve a cumiját kell keresnem sokszor, de nem kell simizni, csak ott vagyok mellette). A flachaui szállásunkon a szobánkban nagyon meleg volt, akkor volt elviselhető, ha teljesen elzártuk a fűtőtestet; így utÓlag egészen biztos, hogy D. azért aludt szarul eslő éjjel, mert melege volt, pedig nem izzadt, csak dobálta magát ideoda (na meg az utazás is megviselte nyilván). Drukkolok, hogy meglegyen a megoldás.
Ha elköltöztök társasháziba, a számlaösszeg különbözetéből fizetni tudjátok majd a hitelt.
Fogkrém: nálunk is Elmex.
1%: mi családilag az ovi alapítványának, az egyházit én a krisnáéknak. Költségvetési előirányzatra fizetni értelmetlen, mert elvileg az lenne az értelme, hogy arra költsék, amit kiválasztunk, de joguk van arra átcsoportosítani, amire akarják, tehát tökmindegy.
Ha egyházaknak ajánlom, akkor tuti oda kerül, a krisnások meg tuti osztanak meleg ételt, én ezért adom nekik.
szszkinga: tényleg, ti hogyhogy eladjátok a gyerekrucikat, ennyire biztosak vagytok benne, hogy a kistesó fiú lesz majd?
Vagy nem terveztek többet?
toncsi: írtam privit.
Karmen: Exdeusnak tuti igaza van, valamennyi adót mindenképpen fizetsz, a gyed után is, annak meg van 1%-a, amit fel lehet ajánlani. Sok kicsi sokra megy!
Anett: Szépek vagytok! Ki csinálta a fotókat és mennyiért? Egy alkalommal?
Anyukám mesélte, hogy ismerőse kislányának ovicsoportjában négyen vannak, mindenki más bárányhimlős, az is, aki be van oltva! Akkor minek az oltás???????
Próbálta valaki a
Helen Doron Early English-t? Vélemény?
Marcsi megint nehezen kezelhető, rengeteg a picsogás-nyafogás-nyűglődés és megint hisztizik, pedig úgy tűnt, elmúlt ez az egész karácsony tájékán, drukkoltam, hátha kinőtte, de nem.
Tegnap felébredt délután, csak üvöltött, hüppögött, nem mondta, mi baja, próbáltam ölelgetni, vízzel kínáltam, ígértem neki, hogy keresek Thomas-t a videán, fenyegettem, hogy megharagszom, ha felébreszti Dórit (egy órája se aludtak) stb, semmi se hatott. Dóri is felébredt, ő innen nyűgös volt estig persze, Marcsi meg bőgött vagy 20 percet az ágyán, nem is állt szóba velem, egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni ilyenkor, és nem is derül ki, miért kezdte. A nagy földönfekvős hisztik is visszatértek.
De ma pl. teljesen normális volt (reggel úgy alakult, hogy maradt itthon, csak holnap megy oviba).
Letöltöttem a képeket, hát egy normális fotónk sincs, csak egy hóembert hoztam nektek: