Baba istenem, nem lehet semmi baj, EGYSZERŰEN NEM LEHET BAJ!!!! Szorítok minden erőmmel, nagyonnagyon izgulok értetek!!!!
Elmúlt már a hülye barna????
Boni, nagyon szuper ez a képösszeállítás, kár, hogy kicsi, szívesen megnéztem volna nagyobban is! Boldog félszülit Zsiginek!!!
Ciklus: 6 hós volt Lali, mikor először megjött, ez nyáron volt, októberig napra pontos volt (28 napos), októbertől meg szenvedek vele, hol 2 hétre jön meg és tart 3 hétig, hol 45 napra jön meg és tart 3 hétig, maszatol, görcsöl, fúúúúúúúúúúúúj.
Nekem sajna hormonproblémák vannak, nincs pé-m, valszeg a szopi miatt, de inkább szenvedek még pár hónapot vele, majd tavasszal elválasztom Lócikámat.
Bettike, hát igen, nagy csoda, hogy így sikerütl szoptatni ilyen sokáig, ugye nem indultunk túl nagy sikerrel, tápszeres volt, utána meg majdnem elapadt, mikor kórházban voltam. De amilyen cicifüggő, hát sztem meg fogunk szenvedni még az abbahagyással.
Aztaaaaaaaaaaa micsoda kék szemek!!! Gyönyörűűűűűűűűű! Na csak győzd majd a csajokat elhajtani mellőle!
Szezso, kakagondok megoldódtak?
Háztartási keksz esetleg a hányingerre? A kölesgolyó rosszízű, tudom, Lalinak vettem egy időben.
Sonjus, hát tűkön ülök érted!!! Lepj meg egy hétvégi + teszttel, jó?
Szilbee, magatokról sosem írsz! Hogy vannak az aprónépek? Dávidot tervezed bölcsibe adni majd?
Zsu szuper, hogy jobban van Marci!
Tegnap már Lalinak sem volt hőemelkedése.
Jelentem, 10 fogunk van!!!
És további 3 bújik kifelé. Nyáltenger mindenhol, csigacsíkok, duzzadt ínyecske, apa melegítője térdének szétrágása...