Sziasztok!
Ma Blankának 2x mértem hőemelkedést,remélem nem ezután akar majd még betegebb lenni...
/eddig még hőemelkedése sem volt ugyebár.../Viszont ma megjött a csp úgyhogy mentem és vettem neki Vitacolan szirupot végre,amiből már el is fogyasztotta az első adagot.
És nagyon izlett neki!!Tisztára fel volt háborodva hogy nem adok neki többet!!
Neki állt balhézni,és nyalogatta a kanalat...
kriszpiri: mi a baj?jobbulást neked!!Azért a mai napodban annyi jó csak volt,hogy ennyi mindent kaptok!
Sok segítség!!
Reni: én soha nem cigiztem,és nem is fogok!!Vérbeli cigiellenes vagyok!A szakdogám címe az volt,hogy serdülők dohányzási szokásai.Soha nem értettem meg,hogy az emberek miért nyúlnak a cigihez.Felfogni nem tudom!!!Anyu és Apu is cigiztek mellettem végig amióta az eszemet tudom,úgyhogy passzívan sajnos mindig is dohányoztam.De lassan már 1éve élvezem a füstmentes életet.
Miért kérdezel ilyet?
nyuszitappancs: micsoda jó dolgot művelt veled akkor ez a terhesség.
Ügyes vagy,hogy le tudtál szokni a cigiről!!!Ne is szokj vissza!
Szeretnék nagyon én is unatkozni!!
Ez ismeretlen dolog nálam már egy ideje,hogy ne tudjak valamit csinálni.
Évi: TARTS KI!!MÁR NINCS SOK HÁTRA ANYÓSOD MELLETT!!!
Ezek a hetek,meg ha belegondolsz úgy vannak ám,hogy betöltött 20.hét+3nap.Így vagy te jelenleg 21hetes terhes.Illetve a 21.hét 3.napján tartasz jelenleg.Így világos?
Ne idegeskedj ilyen jelentéktelen dolgokon!!
nyuszitappancs: na akkor Reninek küldesz majd sms-t?Mert hogy anno szerintem elsők között én is felajánlottam,hogy küldj nekem,még a mobilszámomat is elpriviztem...
aida: nagyon vagány szerkóban volt ma a kispasid!