Szép jó reggelt mindenkinek!
Köszi szépen Lányok a sok jó ötletet az etetőszékkel kapcsolatban. Tényleg annyi mindenre hívtátok fel a figyelmemet, hogy most inkább még böngészgetek, hisz még úgysem kell, majd csak ha tud már Andor ülni. Addig meg vagy az ölemben etetem vagy a hordozójában (nincs pihi székünk)
Am,
Tényleg ilyen kacagással jól indul a nap!
Irtó édes MiniGusz
Andor is ilyesmi kacagásba tört ki (nem sikongatott csak sokat gurgulázott),amit elbaltáztam és nem vettem fel
csak egy lájtosabb verzióm van
Monee,
Sztem is csak falánk volt a kis csöppöd és azért bukott
de persze, figyelgetsd csak és akkor jobban látod majd mi a szitu.
Gwini,
Jó pihizést Esztergomban!
csjúúú de jó lesz majd biztos.
Márti,
Hogy vagytok? Jó,hogy azért már a kis csapat nagyja kifele tart a trutyiból. Remélem most már tényleg a hátatok mögött fogjátok tudni hamar.
Konan,
Jobbulást Neked is! Szegény Te!
Rólunk:
1 nap alatt úgy vettem észre,hogy sokkal kijjebb van már a fehér csík a fogacskából
Ennek ellenére tegnap Andorkám akkor ákat aludt
Már rég nem aludt órákat nappal, most meg. Lehet az idő miatt is.
Amúgy meg csudi vidám, kacarászik, szóval nagyon nem észlelem sztem a fogzási nyügit nála
(lekopogom)
Tegnap, képzeljétek,miután letettem Andort este aludni, tolom a hullahoppozást már vagy 6-7 perce és egyszercsak hirtelen megkönnyebbül a derekam és lám szétszállt a hullahopp és belőle a majd 1 kg só szanaszét a szobában
Mindent beterített, kanapé, ki a szobából, Andor birodalom... szóval kezdhettünk takarítani este 8kor, porszívózás, felmosás, játékok áttörölgetése. Fél órát sz@rakodtunk ezzel... jó mi? Hát azt hiszem ez volt a jel és veszünk egy fa karikát. Mondjuk eddig is azt akartunk csak hát nehéz innen kocsi nélkül eljutni a cicilizációba
Jaaaj csajok már nagyon nehéz ez az állapot. És tegnap megint olyan hírrel jött a Szerelmem,hogy az idióta igazgató még változtatni akar a kocsivásárlási szabályzaton, totjáznak, és így január eleje helyett még mindig nincsenek meghírdetve a kocsik
Annyira elegem van már ebből. Csak hát itt 300-400 ezerrel óccsóbban tudnánk hozzájutni a kocsihoz, mint a piacon. ÉS tudjuk mi a múltja, szóval várunk
Bocsesz,de ezt ki kellett írnom magamból, mert annyira dühít ez a toporgás.
Megyek, mert jön a turusváltás. Anyósék elmentek (jó volt velük) , most várom anyumékat